Wyjazd do Krosna
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Re: Wyjazd do Krosna
Są dwa wolne miejsca do Krosna, koszt 35 zł/osoba, kontakt: 663 13 04 13.
-
Pirat
na wyjazd zapisalo sie puki co 22 osoby ,jest jeszcze kilka wolnych miejsc do zapelnienia busa.
Jeszcze tylko jutro mozna sie zapisywac pod adresem ;
SERWIS OPON; UL.ZEMBORZYCKA 112E LUB TEL.502 206 051.
JESZCZE RAZ ZAPRASZAM !!!
Jeszcze tylko jutro mozna sie zapisywac pod adresem ;
SERWIS OPON; UL.ZEMBORZYCKA 112E LUB TEL.502 206 051.
JESZCZE RAZ ZAPRASZAM !!!
-
Pirat
Jeśli są jeszscze jacys chetni na wyjazd do krosna to zapisy trwaja do dzis do godziny 19.zostało jeszcze pare wolnych miejsc.
ZAPRASZAM KONTAK;502-206-051
ZAPRASZAM KONTAK;502-206-051
-
Pirat
INFO DLA OSÓB KTÓRE JADĄ ZORGANIZOWANYM BUSE DO KROSNA!
1. Zbiórka jest o godzinie 10.40. Ja będę na miejscu jakiś kwadrans wcześniej i proszę, by osoby, z którymi umówiłem się na dopłatę w niedzielę przyszły również wcześniej, żebyśmy mogli załatwić formalności i punktualnie odjechać.
2. Mamy na przejazd dużo czasu (6 godzin) po to by bez nerwów dojechać. Są przewidziane postoje.Proszę o nierozchodzenie się po okolicy w czasie tych postojów tak, by po 10 minutach wszyscy byli z powrotem w busie.
3. Spożywanie napojów procentowych nie jest zakazane. Uczulam jednak na to by przyjmować je z umiarem. Żeby nie było sytuacji, że ktoś zostanie pod bramą zamiast wejść na stadion.
4.Nie wiem w którym miejscu stadionu zostaniemy posadzeni, ale siedzimy w zwartej grupie.
5. Po meczu udajemy się wszyscy razem z powrotem do BUSA.
6.zbędne opakowania czy jakiekolwiek inne swoje śmieci wyrzucamy na najbliższym postoju!nie pozostawiamy w busie żadnych śmieci.
7.Z tego co sie orientuje przewoznik z którym jedziemy pierwszy raz świadczy usługi tego typu wiec w razie co prosze o wyrozumiałosc dla niego;)
Tyle uwag organizacyjnych. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą zadowoleni z tego wyjazdu.
1. Zbiórka jest o godzinie 10.40. Ja będę na miejscu jakiś kwadrans wcześniej i proszę, by osoby, z którymi umówiłem się na dopłatę w niedzielę przyszły również wcześniej, żebyśmy mogli załatwić formalności i punktualnie odjechać.
2. Mamy na przejazd dużo czasu (6 godzin) po to by bez nerwów dojechać. Są przewidziane postoje.Proszę o nierozchodzenie się po okolicy w czasie tych postojów tak, by po 10 minutach wszyscy byli z powrotem w busie.
3. Spożywanie napojów procentowych nie jest zakazane. Uczulam jednak na to by przyjmować je z umiarem. Żeby nie było sytuacji, że ktoś zostanie pod bramą zamiast wejść na stadion.
4.Nie wiem w którym miejscu stadionu zostaniemy posadzeni, ale siedzimy w zwartej grupie.
5. Po meczu udajemy się wszyscy razem z powrotem do BUSA.
6.zbędne opakowania czy jakiekolwiek inne swoje śmieci wyrzucamy na najbliższym postoju!nie pozostawiamy w busie żadnych śmieci.
7.Z tego co sie orientuje przewoznik z którym jedziemy pierwszy raz świadczy usługi tego typu wiec w razie co prosze o wyrozumiałosc dla niego;)
Tyle uwag organizacyjnych. Mam nadzieję, że wszyscy wrócą zadowoleni z tego wyjazdu.
4.Nie wiem w którym miejscu stadionu zostaniemy posadzeni
Ale ja wiem
Jeszcze się nie zdarzyło w Krośnie, żebyśmy byli gdzieś "usadzani" więc wbijamy tam gdzie zwykle czyli na koniec drugiej prostej. Pewnie będziecie wcześniej od nas więc tam siadajcie. Problemów być nie powinno, szczególnie, że kibiców gospodarzy wybiera się około pięciuset
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
-
Pirat
dzieki za wskazowki.a wyjazd dlatego tak wczesnie bo lepiej poczekac niz sie spoznic. tym bardziej ze nie wiadomo jak bedzie wygladac podroz i ile bedzie postojow;)
pewnie i tak sie spotkamy
do zobaczenia jutro
do zobaczenia jutro
- niespokojny
- Trener
A bedzie transmisja live na itvl?

Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
niespokojny pisze:A bedzie transmisja live na itvl? 8) :twisted: :-P
z busa? raczej nie 8)