Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
- niespokojny
- Trener
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 03.07.2011
Ludzie kiedy w koncu zrozumiecie, ze obcokrajowcy przyjezdzaja do Polski zarabiac? Na jakiej podstawie odstawisz Proctora i Woodwarda? Widziales, zeby jakis zawodnik np. jezdzil tylko na wyjazdy gdzie trudniej o punkty? Nie, jezdza zazwyczaj u siebie. W klubie musza byc jasne zasady. Najlepsi jada w kazdym meczu i tyle. Od sprawdzenia skladu sa treningi i sparingi. Z jakiej paki slabsi albo leserzy maja sobie natrzepac kasy na latwych przeciwnikach, a inni musza ostro harowac? Klub by sie udusil we wlasnym smrodzie po czyms takim. Dryml nie pojechal w latwym meczu i co pokazal na nastepnym w Lodzi? Zreszta skad przekonanie, ze Woodward bierze wiecej od Barana?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ale Rawicz jak stoi sami wiemy i jest szansa dotrzec nasze ASIORY w akcji ,Woodie i Tyron maja swoje ligi i ciagle sa w gazie i o nich sie nie marwie (zalezy co maja w kontraktach),problemem jest reszta zalogi ktora oprocz treningow i 2ligi prawie nic nie robi, moze z wyjatkami jak w piatek Miesiac w Dani
To nie czasy Wilka gdzie forum bylo kompasem trenera ,jest fachowiec z swoja wizja teamu i super
Mozemy sobie tutaj teraz na forum tylko dywagowac ,ja obstawiam na selekcje naszych polskich ASIOROW + Stead
Dalej wszyscy dziela ,jest Dzikowski nowa era trzeba z nich zrobic najsilniejsza ekipe 2 ligi bo inaczej baraz...a po co to
Kto wie moze po latwiejszych pieniadzach na torze niektorzy zainwestuja w sprzet i zorientuja sie ze u treneiro nie ma to tamo ,i bez formy i sprzetu mozna juz dzwonic po klubach na 2012
To nie czasy Wilka gdzie forum bylo kompasem trenera ,jest fachowiec z swoja wizja teamu i super
Mozemy sobie tutaj teraz na forum tylko dywagowac ,ja obstawiam na selekcje naszych polskich ASIOROW + Stead
Dalej wszyscy dziela ,jest Dzikowski nowa era trzeba z nich zrobic najsilniejsza ekipe 2 ligi bo inaczej baraz...a po co to
Kto wie moze po latwiejszych pieniadzach na torze niektorzy zainwestuja w sprzet i zorientuja sie ze u treneiro nie ma to tamo ,i bez formy i sprzetu mozna juz dzwonic po klubach na 2012
jak bumerang powraca tutaj kwestia tzw. składu oszczędnościowego. Czemu miałby on służyć? Uważacie, że Prezes Taras pociągnąłby kogoś do odpowiedzialności za niegospodarność gdyby wszystkie mecze (nawet - a może zwłaszcza - z Krosnem i Rawiczem) jechać najlepszym (czytaj: najdroższym) składem?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
jedzmy z RAWICZEM ZE Steadem , musimy ten mecz potraktować jak przygotowanie pod Piłe nie wiemy jakim składem przyjedzie Rawicz ,Szwedzi u nich mogą mieć wolne tzw. skład oszczędnościowy. Przy ew. wysokim prowadzeniu dać pojeżdzić więcej Łukaszewskiemu i gościowi to troche i nasi oszczędzą
. Musimy szukać nadal gościa skład z Pontusem traci na wartości (ksm)
Co niektórzy po wygranej z Ostrowem już znowu maja głowy w chmurach.
Powtarzam jeszcze raz: TEN MECZ NIE BEDZIE SPACERKIEM!!!
Trzeba jechać najmocniejszym składem a mecz i tak nie bedzie łatwy.
Powtarzam jeszcze raz: TEN MECZ NIE BEDZIE SPACERKIEM!!!
Trzeba jechać najmocniejszym składem a mecz i tak nie bedzie łatwy.
- tezetomaniak
- Trener
asid pisze:Co niektórzy po wygranej z Ostrowem już znowu maja głowy w chmurach.
asid pisze:Z Ostrowem robimy 5 pkt i Piła u nich też wygra.
(...)
Dzisiaj skończył się fart na którym Ostrów do tej pory jechał!
Awans Piła i Lublin
orly ?
Pierwsza opcja to taniej , ale pelny przeglad sytuacji polskiej paki w druzynie i wtedy pewni zawodnicy serio juz by byli po sezonie , albo proba generalna przed Pila i zestawienie skladu (pod katem prowadzacych i zmian par)
Stead
Suchecki /Baran/Puszak(najlepszy ,najszybszy z nich)
Proctor
Miesiac
Woodward
Lukaszewski
Malitowski/Bubel/Aspgren po lekkim przetarciu przez treneiro
pod 7 stawial bym na Aspgrena(przy opcji Suchecki) ma to + i - ,ale raczej na niego ,,gosc,, raczej nie ma co szukac w Pile
Stead
Suchecki /Baran/Puszak(najlepszy ,najszybszy z nich)
Proctor
Miesiac
Woodward
Lukaszewski
Malitowski/Bubel/Aspgren po lekkim przetarciu przez treneiro
pod 7 stawial bym na Aspgrena(przy opcji Suchecki) ma to + i - ,ale raczej na niego ,,gosc,, raczej nie ma co szukac w Pile
Ostatnio zmieniony 26 czerwca 2011, o 13:09 przez LEON1978, łącznie zmieniany 1 raz.
tezetomaniak pisze:asid pisze:Co niektórzy po wygranej z Ostrowem już znowu maja głowy w chmurach.asid pisze:Z Ostrowem robimy 5 pkt i Piła u nich też wygra.
(...)
Dzisiaj skończył się fart na którym Ostrów do tej pory jechał!
Awans Piła i Lublin
orly ?
Ale co ty chcesz powiedzieć?
Uważasz, że ja nagle zmieniłem zdanie? Otóż nie! i podtrzymuje to co zacytowałeś! Tak właśnie powinno być.
Drażnią mnie jedynie osoby które już stwierdziły, że jest po awansie...a teraz od nowa się zaczyna....,lekceważenie rywala (czytaj pewność wygranej). Rawicz nie położy się na torze i stac ich na walkę na wyjazdach co pokazali w Ostrowie (44:46) i rok temu u nas.
W dodatku my jesteśmy mocniejsi na wyjazdach niż u siebie!
Na szczęście mamy dobrego trenera i on wie co robić a pisanie propozycji składu jest całkowicie bez sensu i nie ma wpływu na nic bo i tak pojedzie najmocniejszy skład.
Choć chciałabym zobaczyć Puzona (myślę, że jakby pojeździł to mógłby niedługo wrócic do fromy z tamtego roku, widać, że chce), to trzeba sprawdzić Steada i ustawic pary tak jak na Piłę.
Wg mnie
Miesiąc
Proctor
Woodward
Stead
Suchecki
Łukaszewski
Aspgren
Wg mnie
Miesiąc
Proctor
Woodward
Stead
Suchecki
Łukaszewski
Aspgren
niespokojny pisze: W klubie musza byc jasne zasady. Najlepsi jada w kazdym meczu i tyle. Od sprawdzenia skladu sa treningi i sparingi. Z jakiej paki slabsi albo leserzy maja sobie natrzepac kasy na latwych przeciwnikach, a inni musza ostro harowac?
Podpisuje się pod tym w 100%.Myślicie że Proctor i Woodward,są takimi idiotami,że nie wiedzą o co chodzi?Jakbyście się czuli na ich miejscu,gdyby trener was odstawił na mecz z teoretycznie słabym przeciwnikiem,gdzie łatwiej powinno być o punkty niż w Pile?Mało nam już było obrażania się i konfliktów z obcokrajowcami w poprzednich latach?W każdym meczu jadą najlepsi i tyle!
I trener dokładnie tak myśli. Mam nadzieję, że nikt nie będzie wywierał na niego nacisków i nie zmieni zdania, bo on bardzo dokładnie wie o co chodzi.
Odsunąć Proctora? A to dopiero by była heca

Odsunąć Proctora? A to dopiero by była heca
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Po tym jak Pila zalatala newraligiczna pozycje Doylem i rozjechala Wande
,chyba nie ma sie co ludzic i trzeba zrobic probe generalna przed operacja Pila ......no ale trzeba jakos Steda przetrzec ,tym bardziej ze lapie forme .Fakt ze turniej na domowym torze no ale 4 miejsce w takiej obsadzie to fajny wynik.
Moze Ostrow sie zatnie?????
Moze Ostrow sie zatnie?????
no po tym co pokazali w Krośnie i po wypowiedziach ich trenera to wszystko jest możliwe. Chociaż mi się wydaje że to jednak Ostrowia ma większe szanse do awansu niż Piła
SPEEDWAY EUPHORIA
ciekawe czy w ostatniej kolejce wielkopolanie nie bada sie po cichu ukladac , 1 lub 2 pkt na koniec beda wazyly caly sezon ,nie mam na mysli korupcji ,ale dzentelmenska umowe i Lublin z glowy
a mi sie wydaje ze po jednej aferze juz im takie pomysly wypadly z glowy.
wychodzi na to ze ostrow to byl taki mocny u siebie tylko ze wzgledu na tor.
co do meczu z rawiczem chyba nie ma opcji przegranej, jeden blad przegranej na wlasnym torze to juz i tak za duzo, wiec to napewno wygramy
wychodzi na to ze ostrow to byl taki mocny u siebie tylko ze wzgledu na tor.
co do meczu z rawiczem chyba nie ma opcji przegranej, jeden blad przegranej na wlasnym torze to juz i tak za duzo, wiec to napewno wygramy
Zadzwoni Ostrów do Piły z niemoralną propozycją. Piła nagra kolejne rozmowy, zaniesie nagrania do PZM i będzie z głowy 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Njlepiej jakby ten mecz o niczym nie decydował tzn. zeby Ostrów juz był pewny barażu
w co wierzę coraz mocniej.
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Nie wiem czy to dobrze że się tak napinamy na awans z 1 lub 2 miejsca. Osobiście uważam to za nieosiągalne. Przegraliśmy bezpośredni awans w meczu z piła. Zabraknie pkt z krosna krakowa. Napinacie się na wygrane w Pile i Ostrowie na jakiej podstawie tego nie wiem. Mamy dobrego trenera zespół zaczyna jechać, mamy naprawdę duże szansę na wygranie baraży z cieniutkim Poznaniem. Czy mi lepiej się na to nastawić niż później płakać po przegranym meczu w pile czy ostrowie.
To dobrze, że wszystko staje na nogi i wróciliśmy do gry. Gratulacje, bo wcześniej nie miałem okazji
Mecz z Rawiczem nie będzie się różnił niczym od innych i o tym należy pamiętać. Oczywiście, że występujemy w teoretycznej roli faworyta, ale jak ktoś jedzie tyle kilometrów to nie po to chyba żeby się przejechać, ale pościgać i powalczyć o punktówkę, więc żadnego lekceważenia przeciwnika proszę
No chyba, że Rawicz sobie odpuści jak Krosno w Ostrowie, ale tego nie wiemy i nie należy o tym myśleć, żeby czasem się nie przejechać
Zwycięskiego składu się nie zmienia, ale trener wie co robi. Jeśli zechce sprawdzić Simona to może nie być głupi pomysł przed Piłą, wszak to ich były zawodnik jest
Mamy swoje 5 minut. Teraz trochę z górki jest i cieszmy się, bo można wszystko poukładać i znowu delektować się metanolem nad Bystrzycą
Nie ma co dywagować kto awansuje i z którego miejsca. Trzeba jechać swoje a wygra jak zwykle lepszy
Liga jest wyrównana i jeszcze wiele niespodzianek może być. Czasem decydują niuanse lub dyspozycja dnia
MOTOR do boju
Mecz z Rawiczem nie będzie się różnił niczym od innych i o tym należy pamiętać. Oczywiście, że występujemy w teoretycznej roli faworyta, ale jak ktoś jedzie tyle kilometrów to nie po to chyba żeby się przejechać, ale pościgać i powalczyć o punktówkę, więc żadnego lekceważenia przeciwnika proszę
No chyba, że Rawicz sobie odpuści jak Krosno w Ostrowie, ale tego nie wiemy i nie należy o tym myśleć, żeby czasem się nie przejechać
Zwycięskiego składu się nie zmienia, ale trener wie co robi. Jeśli zechce sprawdzić Simona to może nie być głupi pomysł przed Piłą, wszak to ich były zawodnik jest
Mamy swoje 5 minut. Teraz trochę z górki jest i cieszmy się, bo można wszystko poukładać i znowu delektować się metanolem nad Bystrzycą
Nie ma co dywagować kto awansuje i z którego miejsca. Trzeba jechać swoje a wygra jak zwykle lepszy
MOTOR do boju
Poznań jest cieniutki bo jedzie bez Ljunga. Jedyne co mnie pociesza to fakt, że barażowicz jedzie ostatni mecz ligowy 24 lipca, a potem ma 2 miesiące przerwy, czyli brak jakiegokolwiek spotkania ligowego przez 2 miesiące do barażu.
to ze sie Poznan zapozyczy na baraze to pewne dlugi trzeba wyprostowac do lutego2012 ,zastaw sie a postaw sie.......ale fakt ze naszym atutem moze byc ciagla jazda kontakt z torem ,Poznan do barazy bedzie mial dwa i pol miesiaca i nawet ich asy bada na wolnym nie mowiac o reszcie
Z drugiej strony kompletnie nie rozumie postawy Poznania ,Kowalik mowi otwarcie ze moga niedociagnac do konca ligi(zbankrutowac) ,to po co za wszelka cene trzymac to w 1 lidze .Moze jak Rowne czy Krosno mierzyc sily na zamiary i utrzymac zuzel ale w 2 lidze , a nie zbankrutowac w pierwszej
Z drugiej strony kompletnie nie rozumie postawy Poznania ,Kowalik mowi otwarcie ze moga niedociagnac do konca ligi(zbankrutowac) ,to po co za wszelka cene trzymac to w 1 lidze .Moze jak Rowne czy Krosno mierzyc sily na zamiary i utrzymac zuzel ale w 2 lidze , a nie zbankrutowac w pierwszej
Ostatnio zmieniony 27 czerwca 2011, o 10:21 przez LEON1978, łącznie zmieniany 1 raz.
Dokładnie tak. My przed barażem z Poznaniem, tydzień wcześniej, jedziemy ostatni mecz z Równem. Ten aspekt przemawia więc na naszą korzyść.
Wszyscy wiedzą, że żeby awansować bezpośrednio, trzeba wygrać w Pile, najlepiej z bonusem. Dlatego mecz z Rawiczem trzeba potraktować jako generalny sprawdzian i pojechać jak najlepszym składem, który chętnie widziałbym w Pile. 9. Proctor 10. Stead 11. Woodward 12. Baran\Suchecki\Puszakowski 13. Miesiąc 14. Łukaszewski 15. GOŚĆ
Wszyscy wiedzą, że żeby awansować bezpośrednio, trzeba wygrać w Pile, najlepiej z bonusem. Dlatego mecz z Rawiczem trzeba potraktować jako generalny sprawdzian i pojechać jak najlepszym składem, który chętnie widziałbym w Pile. 9. Proctor 10. Stead 11. Woodward 12. Baran\Suchecki\Puszakowski 13. Miesiąc 14. Łukaszewski 15. GOŚĆ
Dobrze by było wygrać w Pile ale mimo mojego optymizmu co do awansu to tam będzie to raczej mało realne ale porażka w Pile wcale nas nie dyskwalifikuje z dalszej walki o awans bezposredni. Oczywiście jedziemy cały czas najlepszym składem i trzeba miec nadzieję, że Stead się rozkręci i zapełni lukę w składzie.
Najważniejsze bedzie zwycięstwo w Ostrowie a jak Ostrów polegnie po drodze w Opolu, Rawiczu i Równem to może nawet bonus wystarczy jeśli jeszcze Piła im dokopie w Ostrowie.
Najważniejsze bedzie zwycięstwo w Ostrowie a jak Ostrów polegnie po drodze w Opolu, Rawiczu i Równem to może nawet bonus wystarczy jeśli jeszcze Piła im dokopie w Ostrowie.
-
mariusz1987
- Junior
dobra, Poznać cienki a pokonała nas u nas Piła ogórkami i dwoma Pawlickimi. Potencjalny skład Poznania to trzech bardzo dobrych zawodników Kościuch/Miśkowiak/Ljung plus Magosi, który przy Franku kolanku czy innych Korolewach jest o klasę wyżej, i reszta która pewnie samych zer nie przywiezie. Sorry, ale jak z Piłą sobie nie poradzimy to czego mamy szukać z Poznaniem, który na bank nie odpuści baraży od tak sobie??
Gdy druzyna nie miala wynikow ,na oficjalnej stronie klubu ciagle cos sie dzialo ,a to blog a to wywiad z Wolfem,cynki co i jak na treningach, ciagle cos aby zakleic usta niedowiarkom
A teraz gdy mamy fest treneiro cisza jak makiem zasial , nic po meczu kopia z SF i to tyle .....dla mnie to dobry znak
Koniec gadania czas do pracy ,trzeba walczyc do ostatniego biegu w Rownem
A teraz gdy mamy fest treneiro cisza jak makiem zasial , nic po meczu kopia z SF i to tyle .....dla mnie to dobry znak
Koniec gadania czas do pracy ,trzeba walczyc do ostatniego biegu w Rownem