Mateusz Łukaszewski
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Re: Mateusz Łukaszewski
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/2011/ ... a-z-vii-r/
8 punktów Mateusza w MDMW. Piotr Pawlicki w jednym z biegow minal go dopiero na ostatniej prostej. Widac, ze chlopak szuka jazdy, oby tak dalej.
8 punktów Mateusza w MDMW. Piotr Pawlicki w jednym z biegow minal go dopiero na ostatniej prostej. Widac, ze chlopak szuka jazdy, oby tak dalej.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
7. Łukaszewski (w), Zmarzlik (w)
Upadki zanotowali Zmarzlik i Adamczak. Z powtórki został wykluczony Zmarzlik. W powtórce na drugim łuku upadł Łukaszewski i został wykluczony. Łukaszewski został karetką odwieziony do szpitala.
Upadki zanotowali Zmarzlik i Adamczak. Z powtórki został wykluczony Zmarzlik. W powtórce na drugim łuku upadł Łukaszewski i został wykluczony. Łukaszewski został karetką odwieziony do szpitala.
Miejmy nadzieje ze nic poważnego się nie stało Mateuszowi
Bo mamy problem 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Jaki problem i tak g...o nie pożytek był z niego.Każdy inny junior jest lepszy od niego
Jak awansujemy to będzie cud nad Bystrzycą!!!
Weź się stuknij w czoło chyba na ostatnim meczu nie byłeś, ani w Krakowie. Chłopak ma talent i stara się jechać jak najlepiej a ty byś mu życzył może jeszcze końca kariery, brak słów, kolejny twój popis.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Desmo pisze:Jaki problem i tak g...o nie pożytek był z niego.Każdy inny junior jest lepszy od niego
za taki komentarz powinien być ban
Desmo pisze:Jaki problem i tak g...o nie pożytek był z niego.Każdy inny junior jest lepszy od niego
Podaj nazwisko tego każdego lepszego. Czy ty wogóle wiesz kto jest u nas zakontraktowany?
- _piotrusss
- Kadrowicz
BR pisze:za taki komentarz powinien być ban
Z jakiego powodu? Nie można mieć własnego zdania?
Jeśli stwierdzę, że Tomek Gollob jest obecnie jedenym z najsłabszych żużlowców w ekstralidze to co mi zaproponujesz? Dożywocie?
Co do tematu to miejmy nadzieję, że Mateuszowi nic groźnego się nie stało. Na ostatnim meczu było widać, że coś się ruszyło w jego jeździe.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
- tezetomaniak
- Trener
Jeśli stwierdzę, że Tomek Gollob jest obecnie jedenym z najsłabszych żużlowców w ekstralidze to co mi zaproponujesz? Dożywocie?
podpis
_piotrusss pisze:BR pisze:za taki komentarz powinien być ban
detoks
Nie martw się, i tak będziesz lepszy..
w gębie
Erwin pisze:_piotrusss pisze:BR pisze:za taki komentarz powinien być ban
detoks
Lubię to
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
Widzę, że Gawrzyk sędziował w Łodzi, więc może ktoś ma informacje jak bardzo groźnie wyglądał ten upadek?

Miejmy nadzieję że nic poważnego się nie stało i Mateusz będzie mógł pojechać - przyszedł nowy trener normalne treningi i widać że chłopak chce jeździć przyjeżdża, trenuje widać że mu zależy 
Na dobre i na złe zawsze z Lubelskim Motorem
:):)
Wypadek wygladał bardzo groźnie. Wstepne diagnozy były bardzo niepomyślne ale teraz podobno okazało się że tylko poobijany. Ale oficjalnego info jeszcze nie mam.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Więc w niedzielę albo gość albo BZ
Przy Pontusie nie możemy jechać BZ. Polski junior musi odjechac trzy biegi a BZ raczej się nie liczy. Chyba, ze wstawimy Łukaszewskiego do składu i trzy razy w/2min.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Szkoda, bo liczyłem, że z Rawiczem chłopak się przełamie i zrobi pare punktów. Już na Ostrowie widać było, że Mateusz jedzie i gdyby nie przerwany bieg przy jego prowadzeniu i defekt to mógłby uzbierać na liderze 7 punktów.
Wiadomo jak się czuje Mateusz? Nadal narzeka na ból pleców?
Motor mocny
3. Mateusz Łukaszewski (Lubelski Węgiel KMŻ) - 5 (1,1,0,1,2)
1. Adamczewski, Świdziński, Łukaszewski, Kociemba (w/u)
7. Dudek, K. Pulczyński, Łukaszewski, Gała
11. Pieszczek, Woźniak, Rogowski, Łukaszewski
15. Sówka, Parys, Łukaszewski, Lisiecki
19. E. Pulczyński, Łukaszewski, Malczewski, Szymko
Nędznie
1. Adamczewski, Świdziński, Łukaszewski, Kociemba (w/u)
7. Dudek, K. Pulczyński, Łukaszewski, Gała
11. Pieszczek, Woźniak, Rogowski, Łukaszewski
15. Sówka, Parys, Łukaszewski, Lisiecki
19. E. Pulczyński, Łukaszewski, Malczewski, Szymko
Nędznie
Czy ja wiem? Jedynym zawodnikiem, z którym nie powinien przegrać był Świdziński. Poza tym gościem, objeżdżali go raczej bardziej doświadczeni koledzy z e-ligowych klubów lub Sówka, który ten tor zna jak własną kieszeń.
Czego nędznie? Wygrał z ekstraligowcami.A z resztą czego chciałeś się spodziewać 10 punktów?
- tezetomaniak
- Trener