Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 03.07.2011
Co nam da trening na którym zjawi się Piszcz ze szkółką. Powtarzam kolejny raz, że bez Drymla nie wejdziemy do 1 ligi. Wiem, że kontraktowanie Drymla to dla pana Sprawki upokorzenie ale trudno ;]
To wyłóż na niego kasiorę na podpis i zaklinaj go później żeby łaskawie chciał przyjechać na mecz, a jak już przyjedzie, to żeby jeszcze chciał jechać po zwycięstwo. Bo nie jest to takie proste, czego dowód mieliśmy w zeszłym roku.
Najlepiej się uczyć na cudzych błędach, a jak tego się nie umie to chociaż na własnych.
Najlepiej się uczyć na cudzych błędach, a jak tego się nie umie to chociaż na własnych.
A to pewne info? 100% KMO?Powtarzam kolejny raz, że bez Drymla nie wejdziemy do 1 ligi.
Chaser pisze:Co nam da trening na którym zjawi się Piszcz ze szkółką. Powtarzam kolejny raz, że bez Drymla nie wejdziemy do 1 ligi. Wiem, że kontraktowanie Drymla to dla pana Sprawki upokorzenie ale trudno ;]
Po zapoznaniu się z plotkami na temat stan finansów naszego TWA KMŻ Lublin to i ja powiem:
Nie ma na to pieniędzy
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Harry, to gdzie się rozeszły te pieniądze???,bo przecież nie na zdobycze punktowe zawodników.
To jest najlepsze pytanie tego sezonu.
Ja nie wiem.
Ja nie wiem.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
smerf_997 pisze:Pewnie chodziło mu o Mojrzeszów
Gollob, Pedersen, Mroczka, Andersen, Czernicki - normalnie same józki.
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 31.07.2011
A Prosiak może nie józek? Specjalnie się na łyso ogolił, żeby nie było widać, że rudy 
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Józkowaty może i jest, ale w tym sezonie to 100% Gorzowski Stalowiec...
jerry78 pisze:Trening chyba tylko w piątek.
No to ostre przygotowania.
harry pisze:Chaser pisze:Co nam da trening na którym zjawi się Piszcz ze szkółką. Powtarzam kolejny raz, że bez Drymla nie wejdziemy do 1 ligi. Wiem, że kontraktowanie Drymla to dla pana Sprawki upokorzenie ale trudno ;]
Po zapoznaniu się z plotkami na temat stan finansów naszego TWA KMŻ Lublin to i ja powiem:
Nie ma na to pieniędzy![]()
![]()
Od kiedy to dla byłego/przyszłego prezesa klubu plotki są źródłem informacji?
Chaser pisze:Od kiedy to dla byłego/przyszłego prezesa klubu plotki są źródłem informacji?
Sam plotkujesz a mnie się czepiasz.
Może bys cos powiedział na ten temat bo ja na ten przykład nic nie wiem
Zażartować nie można? 
gdzie sa pieniadze za las ?????? 
Artii las vegas czy las palmas?
radonis pisze:Artii las vegas czy las palmas?
ja znam jeszcze jedno swiatowe centrum rozrywki - Las Konopnica i to moze tam sie podzialy klubowe pieniadze
Nie pojdziemy dzis do kina, nie pojdziemy do kosciola, nie pojdziemy do burdelu, serce nas na Montex wola...

Oj, to było... poniżej pasa 
Już w najbliższą niedzielę kibice w Lublinie będą po raz kolejny mogli emocjonować się meczem naszej drużyny, która tym razem podejmuje ekipę Kolejarza Rawicz. Początek zawodów zaplanowano na godzinę 17.00. Znamy już składy awizowane na niedzielne spotkanie.
Kolejarz Rawicz
1. Victor Golubovskiy
2. Eric Andersson
3. Marcin Nowaczyk
4. Claus Vissing
5. Szymon Kiełbasa
6. Adrian Ojczenasz
Lubelski Węgiel KMŻ
9 Miesiąc Paweł
10 Baran Karol
11 Proctor Tyron
12 Stead Simon
13 Woodword Cameron
14 Łukaszewski Mateusz
Chyba najmocniejszy sklad jakim obecnie dysponujemy - przynajmniej na papierze. Pod 7 Malitowski lub Bubel i jedziemy
Kolejarz Rawicz
1. Victor Golubovskiy
2. Eric Andersson
3. Marcin Nowaczyk
4. Claus Vissing
5. Szymon Kiełbasa
6. Adrian Ojczenasz
Lubelski Węgiel KMŻ
9 Miesiąc Paweł
10 Baran Karol
11 Proctor Tyron
12 Stead Simon
13 Woodword Cameron
14 Łukaszewski Mateusz
Chyba najmocniejszy sklad jakim obecnie dysponujemy - przynajmniej na papierze. Pod 7 Malitowski lub Bubel i jedziemy
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
Miesiąc z Baranem w jednej parze? Oj, może być gorąco... 
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!
Znajac zycie to bedzie Suchecki za Barana i Puszakowski za Steada 
Pewnie tak.
Baran za Steada pojechać nie może, więc w razie gdyby Anglik olał sprawę (co jest bardzo prawdopodobne), to w jego miejsce jedzie Puzon, a ze względu na KSM, Barana musi zastąpić Suchecki albo Piszcz.
Baran za Steada pojechać nie może, więc w razie gdyby Anglik olał sprawę (co jest bardzo prawdopodobne), to w jego miejsce jedzie Puzon, a ze względu na KSM, Barana musi zastąpić Suchecki albo Piszcz.
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
Jeśli Baran ponownie oleje trening to nie widzę innej opcji aby wyleciał ze składu, chyba że nie będzie treningu 
Gdyby udało się ten skład ściągnąć na trening i mecz to jest to optimum w tym momencie. Jest realna szansa na Steada w ogóle? Wczesnije pisali, że juz u nas nie pojedzie. Po awizowanym i wypowiedziach trenera widac, że postawa Sucheckiego w Pile mocno go zirytowała i szuka mozliwości jazdy bez niego.
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
- MikeMistrz
- Senior
Przed meczem z Piłą proponowałem podobny skład i dalej jestem przekonany, że ten jest najlepszy jaki możemy wystawić. Nie ma Sucheckiego, jest Baran który daje i tak większe nadzieje. Nie jedzie beznadziejny Pontus z dużym KSM, w zamian jest gość, który powinien być lepszy.
- tezetomaniak
- Trener
Koper pisze:Jeśli Baran ponownie oleje trening to nie widzę innej opcji aby wyleciał ze składu, chyba że nie będzie treningu
Jak nie będzie treningu, to Baran też wylatuje, bo na treningu nie był