Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
Re: Motor Lublin - Kolejarz Rawicz 28.08.2011
A ja ze swojej strony chciałbym serdecznie podziękować organizatorom zawodów że bieg 15 został poświęcony pamięci Pana Ryszarda Bieleckiego i mojego ojca Wiesława Kowalskiego. bardzo miło że klub jeszcze pamięta i mam nadzieje ze pamiętać będzie.dziękuje jeszcze raz.
mecz był ciekawy bo był normalny sędzia
nie kazał ubijać toru tak jak to miało miejsce przed meczem z ostrowem , piłą, opolem
w tym spotkaniu było chyba najwiecej mijanek w tym sezonie
chodziła zewnętrzna co w poprzednich spotkaniach nie było mozliwości wyprzedzenia
p.s. polewaczkowy też mógłby być bardziej przytomny i nie lać pól startowych naszym
pozdrawiam
nie kazał ubijać toru tak jak to miało miejsce przed meczem z ostrowem , piłą, opolem
w tym spotkaniu było chyba najwiecej mijanek w tym sezonie
p.s. polewaczkowy też mógłby być bardziej przytomny i nie lać pól startowych naszym
pozdrawiam
Jak zwykle zresztą... Może nie widać dokładnie na stadionie, ale w transmisji z itvl często wyraźnie widać jak na polach startowych robią się kałuże - i to najczęściej na tych polach, gdzie startują nasi zawodnicy.p.s. polewaczkowy też mógłby być bardziej przytomny i nie lać pól startowych naszym![]()
Czy polewaczkowy (albo inne osoby odpowiedzialne) jest ślepy?
Kiedyś polawaczka nie lała wody na prostej startowej, co jest zupełnie zrozumiałem - reszta stadionie jest w słońcu, natomiast prosta startowa jest zacieniona.
Polewaczkowy to pewnie wie tylko, ze ma polac tor, a o takich sprawach jak pola startowe gospodarzy czy inne takie to pewnie nawet nie ma pojecia.
verter pisze:mecz był ciekawy bo był normalny sędzia![]()
w tym spotkaniu było chyba najwiecej mijanek w tym sezoniechodziła zewnętrzna co w poprzednich spotkaniach nie było mozliwości wyprzedzenia
p.s. polewaczkowy też mógłby być bardziej przytomny i nie lać pól startowych naszym![]()
Zgadzam się w 100%. Wreszcie sędzia, który nie zabija żużla.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
owen1989 pisze:Polewaczkowy to pewnie wie tylko, ze ma polac tor, a o takich sprawach jak pola startowe gospodarzy czy inne takie to pewnie nawet nie ma pojecia.
A powinien mieć, bo podczas jednego polewania specjalnie się przyjrzałem kto siedzi za kółkiem w polewaczce i był to trener Studziński.
synek pisze:A ja ze swojej strony chciałbym serdecznie podziękować organizatorom zawodów że bieg 15 został poświęcony pamięci Pana Ryszarda Bieleckiego i mojego ojca Wiesława Kowalskiego. bardzo miło że klub jeszcze pamięta i mam nadzieje ze pamiętać będzie.dziękuje jeszcze raz.
A nie Wojciecha?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Sugeruję że w Motorze jeździł Wojciech a nie Wiesław Kowalski ("Z Koziołkiem Na Plastronie"). Chociaż być może był jakiś mały błąd w programie 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
pomyslalem, ze to bedzie dobry temat zeby o tym wspomniec, Szymon Kiełbasa, naczelny ogorek II ligi, wystartuje w finale IMP w miejsce Tomasza Golloba :]
METHANOL ADVENTURE TEAM
Aha czyli olewka 100%. Zastanawiam się kiedy mistrzostwa Polski będą traktowane przez zawodników należycie. Teraz nawet jak jakiś chłopak zdobędzie ten tytuł to nie będzie miał z tego satysfakcji bo połowa traktuje to treningowo. Nie wiem albo niech będą duże nagrody za tytuł IMP albo zlikwidować te zawody, szkoda szargać sztandar za który wielu niegdyś poległo, a wielu ludzi pracowało żeby ten sztandar kojarzył się z żużlową potęgą. Mam nadzieję że nie tylko ja uważam że taki stosunek do imprez tej rangi to skandal i przydała by się petycja kibiców. Bo tym PZM się nie zajmie oni tylko by ograniczali i zabijali ten sport.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Przydzwon sobie glowa o ziemie jak zrobil to Gollob w sobote i wtedy pogadamy o olewce :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
ale zaraz zaraz kto olewa final IMP? Karol Baran, ktory nie jedzie na 1/2 do Ostrowa? Jakies ogorasy, ktore nie fatyguja sie na 1/2 do Krosna? Rune Holta, ktory nigdy nie byl i nie bedzie Polakiem? 40-letni Tomasz Gollob, ktory w zeszlym roku walczyl o zloty medal IMŚ i bal sie po prostu kontuzji, bo nie chcial zeby powtorzyla sie sytuacja sprzed kilkunastu lat? Czy moze 41-letni Tomasz Gollob, ktory po prostu jest poobijany i wie, ze start w finale bylby zbyt duzym ryzykiem?
przesadzasz kibicuLBN
przesadzasz kibicuLBN
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:Przydzwon sobie glowa o ziemie jak zrobil to Gollob w sobote i wtedy pogadamy o olewce :p
Dobrze powiedziane. Jeśli KibicLBN nie oglądałeś GP w Toruniu to tutaj masz filmik z upadkiem Golloba:
http://youtu.be/IvhfUEY2vz4
A sorki ja nie miałem możliwości oglądania i nie jestem na bieżąco ostatnio i czuję się częściowo z tego powodu usprawiedliwiony. Faktem jest zaś to, że to nie pierwszy finał odpuszczony przez Golloba czy innego asa. I myślę, że nawet i bez upadku mógłby odpuścić.
Sam zaś meesha wiesz że z imprez rangi Mistrzostw Polski uczyniono turnieje rangi pucharu burmistrza Rawicza.... i też z tego co wiem Cię to irytuje.
Sam zaś meesha wiesz że z imprez rangi Mistrzostw Polski uczyniono turnieje rangi pucharu burmistrza Rawicza.... i też z tego co wiem Cię to irytuje.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zasada jest prosta, jak nie jesteś w temacie, nie orientujesz się w bieżącej sytuacji zawodnika, to nie zabieraj głosu. Udział Golloba w IMp-ie po takim dzwonie byłby zwyczanie nierozsądny. Co najmniej tak samo nierozsądny jak występ Janusza Kołodzieja w meczu ligowym dzień do wypadku na GP w Lesznie.
Każdemu jego Everest...
-
Pirat
oglądając to na żywo,wyglądało bardziej dramatycznie i wszystko w ułamku sekundy.Tomek wracaj do zdrowia i tak będziesz mistrzem świata!!!
kibicLBN pisze:Sam zaś meesha wiesz że z imprez rangi Mistrzostw Polski uczyniono turnieje rangi pucharu burmistrza Rawicza.... i też z tego co wiem Cię to irytuje.
Chwilę, chwilę... jeśli chodzi o MDMP'y czy inne MMPPK'i to tak, boli mnie obniżanie ich rangi na przestrzeni ostatnich lat, ale co do IMP-u to zgadzam się z Grzesiem:
(pozwalam sobie na taką spoufałość, bo nie raz i nie dwa klepaliśmy się po pleckach i jeszcze inne rzeczy robiliśmy, Czarek-Darek się ucieszy czytając o tymale zaraz zaraz kto olewa final IMP? Karol Baran, ktory nie jedzie na 1/2 do Ostrowa? Jakies ogorasy, ktore nie fatyguja sie na 1/2 do Krosna? Rune Holta, ktory nigdy nie byl i nie bedzie Polakiem? 40-letni Tomasz Gollob, ktory w zeszlym roku walczyl o zloty medal IMŚ i bal sie po prostu kontuzji, bo nie chcial zeby powtorzyla sie sytuacja sprzed kilkunastu lat? Czy moze 41-letni Tomasz Gollob, ktory po prostu jest poobijany i wie, ze start w finale bylby zbyt duzym ryzykiem?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Słuszna decyzja Tomka o wycofaniu się z finału. Facet ma cztery dychy na karku a tu jeszcze taki dzwon, że nie jeden nie podniósłby się z toru. Zdrowie przede wszystkim = zdrowy rozsądek.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80