Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 16:00
Re: Ostrovia Ostrów Wlkp. - Motor Lublin 11/09/2011, godz. 1
Uważam, że trzeba było przegrać te mecze na początku, dzięki temu doszło do zmiany bez której na to wszystko nie byłoby szans. Teraz cieszymy się bardziej niż gdybyśmy prowadzili od 1. kolejki. Dzięki temu na przyszły sezon składu nie będzie proponował Wilk i nie on będzie naszych przygotowywał,prowadził itp. a chyba każdy już wie, że o lepszego od Dzikowskiego trudno, a gorszego od Wilka tym bardziej.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Wygrany mecz, wielkie emocje, awans (prawie) po 9 latach...
a dalej znajdą się tacy co będą wypominać, że ktoś wolał Steada, albo twierdził, ze Puzon jest słaby
kompleksy jakieś macie?
Cieszcie się lepiej, bo nie wiadomo kiedy będzie następny taki sukces.
Mecz świetny i wielkie gratulacje dla wszystkich zawodników, dla trenera (którego wartość możemy docenić dopiero teraz) i dla kibiców, którzy byli w Ostrowie.
Już nie mogę się doczekać klimatu pierwszej ligi
A zerovia znalazła swoje miejsce w hierarchii żużlowej i niech w tym miejscu pozostanie
))
a dalej znajdą się tacy co będą wypominać, że ktoś wolał Steada, albo twierdził, ze Puzon jest słaby
Cieszcie się lepiej, bo nie wiadomo kiedy będzie następny taki sukces.
Mecz świetny i wielkie gratulacje dla wszystkich zawodników, dla trenera (którego wartość możemy docenić dopiero teraz) i dla kibiców, którzy byli w Ostrowie.
Już nie mogę się doczekać klimatu pierwszej ligi
A zerovia znalazła swoje miejsce w hierarchii żużlowej i niech w tym miejscu pozostanie
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 11/09/2011, godz. 1
Deri pisze:http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/2453/Holdikom_Ostrovia_-_KMZ_Lublin_cz.2/2010-08-15
http://tvproart.pl/tvonline/obejrzyj/24 ... 2010-08-15
Czy napewno Mariusz nie poradzi sobie w Ostrowie?![]()
ps.Pojechałem 1 raz na wyjazd do Łodzi przegraliśmyskusiłem sie w tym roku na Krosno
był remis, zaryzykuje 3 raz do Ostrowa
I się opłaciło
A najlepszy moment z meczu(raczej po zakończeniu) to za siatką jakaś starsza Ostrowianka pokazała nam gołą piz...de
Kobieta musiała byc w niezłej desperacji po przegranej
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
meesha pisze:Chciałbym pojechać do Równego, ale zaczynam sie bać. Chyba sobie sam kartki z paszportu wyrwę na wszelki wypadek
http://www.youtube.com/watch?v=6sCo4akvYNc
Tak sobie czytam forum Ostrowskie... i apeluję 
nie róbcie wstydu Lublinami i nie piszcie więcej o flagach.
A najlepszy moment z meczu(raczej po zakończeniu) to za siatką jakaś starsza Ostrowianka pokazała nam gołą piz...de
nie mam pytan
czy ktos z wyjazdowiczow moglby w koncu rozwiac watpliwosci niektorych uzytkownikow i napinaczy z Ovii i napisac czy flaga zostala stracona na tym wyjezdzie?
no rlz!
- MikeMistrz
- Senior
Wszystkie flagi, oprócz tej sprzed roku wróciły do Lublina
.
i elegancko dziekoweczka Majku
watpliwosci rozwiane temat flag - off 
no rlz!
istred pisze:Tak sobie czytam forum Ostrowskie... i apeluję
Istred. Nie byłeś to Cię ta flaga nie ruszyła.
I nie mów mi co mam robić bo nie jestem jakimś forumowym napieraczem i piszę tylko wtedy kiedy mam coś do powiedzenia - a w tej sytuacji miałem i napisałem.
Wierzę, że w Ostrowie jest sporo rozsądnych kibiców i to do nich głownie pisałem bo od nich zależy to czy tam się coś zmieni.
Nie wiem, jak to napisać, żeby nie zabrzmiało pompatycznie, ale ratujesz moją wiarę w człowieka.Sztyvny pisze:A co do flag i kibicow Ostrowa - flaga rzecz nabyta, mozna kupic/zrobic nowa. Awansu sie nie kupi. Kibicow na poziomie tym bardziej. Nie warto przepychac sie z ludzmi, dla ktorych wielkim powodem do dumy jest kradziez cudzej flagi i wieszanie jej do gory nogami. Lepiej ich po prostu wysmiac.
Chyba mi się nie udało
To jest moje piknikowe motto i lepiej bym tego nie ujął. Brawo, tak trzymać.
Zaprzeczasz sam sobie.
...chyba że uważasz za rozsądnych tych kibiców, którzy wywiesili flagę?
Skoro piszesz do nich, żeby zapakowali ją i odesłali na adres klubu...
Nie ma znaczenia czy flaga mnie ruszyła czy nie - tego nie zmienisz.
Ale czytając wylewanie żali na forum Ostrowa czuję zażenowanie - a, to możesz zmienić.
Nie mam zamiaru mówić Ci co masz robić. Zasugerowałem tylko, a zrobisz co zechcesz.
Może jednak warto posłuchać prośby osób, które zrzucały się na flagę itd. a które parę stron wcześniej prosiły żeby odpuścić temat?
...chyba że uważasz za rozsądnych tych kibiców, którzy wywiesili flagę?
Skoro piszesz do nich, żeby zapakowali ją i odesłali na adres klubu...
Nie ma znaczenia czy flaga mnie ruszyła czy nie - tego nie zmienisz.
Ale czytając wylewanie żali na forum Ostrowa czuję zażenowanie - a, to możesz zmienić.
Nie mam zamiaru mówić Ci co masz robić. Zasugerowałem tylko, a zrobisz co zechcesz.
Może jednak warto posłuchać prośby osób, które zrzucały się na flagę itd. a które parę stron wcześniej prosiły żeby odpuścić temat?
Może i masz trochę racji.
Nie wiem jaki tam mają układ między sobą.
Ale napisałem to też, bo na pewno nie wszyscy w Ostrowie widzieli co się działo, a lepiej, żeby wiedzieli, bo tak jak mówiłem jest tam sporo rozsądnych ludzi. Ci co przyjechali do nas w tym roku, mimo, że była ich garstka byli fajnie zorganizowani i nie podjeżdżali do nas. Zobaczymy jaki będzie odzew, ale nie liczę na nic pozytywnego.
Traktujmy mój post na forum Zerovii bardziej jako informacyjny, chociaż przyznaję, że mi ulżyło. Niech wiedzą, że nie jesteśmy wobec tego obojętni
Nie wiem jaki tam mają układ między sobą.
Ale napisałem to też, bo na pewno nie wszyscy w Ostrowie widzieli co się działo, a lepiej, żeby wiedzieli, bo tak jak mówiłem jest tam sporo rozsądnych ludzi. Ci co przyjechali do nas w tym roku, mimo, że była ich garstka byli fajnie zorganizowani i nie podjeżdżali do nas. Zobaczymy jaki będzie odzew, ale nie liczę na nic pozytywnego.
Traktujmy mój post na forum Zerovii bardziej jako informacyjny, chociaż przyznaję, że mi ulżyło. Niech wiedzą, że nie jesteśmy wobec tego obojętni
Ale przecież jesteśmy 
Radonis nie wiem dlaczego piszesz "my".
Jesli piszesz na ich forum to tylko w swoim imieniu podobnie jak tutaj i nie wiem dlaczego probujesz wypowiadac sie za reszte kibicow.
Tym bardziej za osoby, ktore temat flagi uznaly za zamkniety wiele miesiecy temu i mialy zdecydowanie wieksze "prawo" niz Ty zeby w tym temacie zajmowac stanowisko. Mysle ze najrozsądniej byloby zebys napisal na ostrowskim forum, ze wyrazales swoje zdanie w tym temacie a nie wszystkich kibicow, poniewaz nie pokrywa sie ono ze zdaniem tych ktorzy te flagi organizowali i je kiedys stracili.
Wtedy uszanujesz decyzje osob ktore temat flagi zamknely dawno temu.
Jesli piszesz na ich forum to tylko w swoim imieniu podobnie jak tutaj i nie wiem dlaczego probujesz wypowiadac sie za reszte kibicow.
Tym bardziej za osoby, ktore temat flagi uznaly za zamkniety wiele miesiecy temu i mialy zdecydowanie wieksze "prawo" niz Ty zeby w tym temacie zajmowac stanowisko. Mysle ze najrozsądniej byloby zebys napisal na ostrowskim forum, ze wyrazales swoje zdanie w tym temacie a nie wszystkich kibicow, poniewaz nie pokrywa sie ono ze zdaniem tych ktorzy te flagi organizowali i je kiedys stracili.
Wtedy uszanujesz decyzje osob ktore temat flagi zamknely dawno temu.
mikas napisz mi tylko czy byłeś wczoraj w Ostrowie.
Wydaje mi się, że nie bardzo jesteście w stanie zrozumieć emocji, które na sektorze wczoraj się zbudowały.
I przyjmijcie do wiadomości, że piszę my w imieniu wielu osób (nie wszystkich), które były wczoraj w Ostrowie na meczu i nie mogły obojętnie patrzeć na to co robią tamci po drugiej stronie.
Wydaje mi się, że nie bardzo jesteście w stanie zrozumieć emocji, które na sektorze wczoraj się zbudowały.
I przyjmijcie do wiadomości, że piszę my w imieniu wielu osób (nie wszystkich), które były wczoraj w Ostrowie na meczu i nie mogły obojętnie patrzeć na to co robią tamci po drugiej stronie.
Ostatnio zmieniony 12 września 2011, o 11:59 przez radonis, łącznie zmieniany 2 razy.
Byłem i bardzo sie ciesze, że moglem juz 3 raz wracac z Ostrowa po zwyciestwie naszych zawodnikow.
Tylko co to ma zaznaczenie?
Tylko co to ma zaznaczenie?
- Łoptymista
- Trener
Deri pisze:Deri pisze:A najlepszy moment z meczu(raczej po zakończeniu) to za siatką jakaś starsza Ostrowianka pokazała nam gołą piz...de
To nie desperacja. To frustracja, ktora udzielila sie wielu fanom zerovii. Jaki klub taki kibice. Miejscowych gamoni cos ciagle ciagnelo pod nasz sektor. Widac to taka miejscowa wioskowa tradycja. Cos w stylu podejdz no do plota...
Ogolnie wyjazd z jeden ciekawszych. Emocje pierwsza klasa. A ogladanie walczacych na dystansie Sucheckiego i Puzona...
- niespokojny
- Trener
Decydujacy bieg okiem Ostrowian i 'pozdrowienia' Mariusza
http://www.youtube.com/watch?v=FJDoBgt6 ... 8F&lf=plpp
http://www.youtube.com/watch?v=FJDoBgt6 ... 8F&lf=plpp
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Ludzie, flaga może i jest czyjąś własnością, bo kasę za nią dał itp. ale barwy klubowe są wspólne i każdy ma prawo się oburzyć na powieszenie flagi do góry nogami.
No to sie oburzaliśmy na stadionie w Ostrowie, po co jeszcze jakis placze na forach internetowych. Opanujcie sie troche, bo zachowujecie sie czasami gorzej jak baby. (nie obrażając oczywiście kobiet
)
Mikas. Brak słów. Nie wiem jak można przejść obok meczu bez emocji. Wolę jednak swój sposób przeżywania.
I pozwolę sobie powstrzymać się od wyzwisk w Twoim kierunku, mimo że nie mogę na to liczyć z Twojej strony.
Kibiców szczególnie w Lublinie tak łatwo podzielić, ale później trudno scalić.
Szacunek dla Ciebie CHŁOPIE
EDIT Kończę temat bo nie widzę sensu wałkować tego dalej a post na Ostrowie zostaje
I pozwolę sobie powstrzymać się od wyzwisk w Twoim kierunku, mimo że nie mogę na to liczyć z Twojej strony.
EDIT Kończę temat bo nie widzę sensu wałkować tego dalej a post na Ostrowie zostaje
-
Apocalips
- Zawodowiec
- Kontakt:
Internet nie jest od wylewania zali, bo robicie wstyd lubelskim kibicom. Incydent mial miejsce w tamtym roku, nie udalo sie odzyskac flagi - trudno. Plakanie na forach nic nie pomoze. Zakonczmy ten temat.
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin
Pozdrawiam - Apocalips
Pozdrawiam - Apocalips
Może dobrze, że ta flaga jest w Ostrowie. Niech sobie ją tam powieszą i patrzą kto im kilka razy wybił żużel z głowy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
radonis pisze:Mikas. Brak słów. Nie wiem jak można przejść obok meczu bez emocji. Wolę jednak swój sposób przeżywania.
No skoro moją wypowiedz potraktowales jako wyzwiska w Twoja strone to widze, ze faktycznie jestes nadwyraz wrazliwy. Przepraszam jesli poczules sie urazony.
A obok meczu nie przeszedlem bez emocji, wole jednak emocjonowac sie stroną sportową niz jakimis gowniarzami wyrywajacymi flagi dzieciom i chwalacymi sie tym potem myslac ze sa zajebisci. Dla mnie to calkowity brak honoru i nie zasluguja oni na marnowanie klawiatury.
EOT
Czarek pisze:Może dobrze, że ta flaga jest w Ostrowie. Niech sobie ją tam powieszą i patrzą kto im kilka razy wybił żużel z głowy.
Tym bardziej, ze akurat dla TEJ flagi i barw klubowych nie ma wiekszego znaczenia, czy wisi "do dolu nogami" czy "do gory nogami".
A ze koziolek wczoraj stanal na glowie zeby wygrac - to przeciez fakt
Ostatnio zmieniony 12 września 2011, o 14:23 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.