Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Re: Nasi drugoligowi rywale w sezonie 2011
Fierlej póki co ładnie w Krakowie sobie radzi
Fierlej 13 pkt ! ładnie, brawo ! Zarobi sobie przynajmniej 

W moich żyłach mam metanol, w sercu MOTOR od małego !
Za to pozostałych dwóch lubelskich zawodników w barwach Kaskadu i Wandy dziś bez punktów 
Tu mam parę postów z tego tematu:(więcej nie chciało mi się szukać)
Szykuje się dla Ciebie cisza kolego, już za 2 tygodnie....
tezetomaniak pisze:asid pisze:Baraż będzie derbami wielkopolski.
Uważaj, bo jak nie będzie, to trafisz do podpisu.![]()
Do towarzystwa znafców spitłeja
tezetomaniak pisze:Jcob pisze:To może połóżmy się na torze w czwartek bo przyjeżdża Ostrów. Albo zaorajmy stadion i rozwiążmy klub
i to jest bardzo dobry pomysł
tezetomaniak pisze:asid pisze:Każdy kij ma dwa końce...wiec jesli bedzie to może ty dasz sobie bana na miesiąc?
Nie ma problemu. Jeżeli awansujemy bezpośrednio, a Ostrów będzie w barażu - nie napisze nic przez miesiąc.
Szykuje się dla Ciebie cisza kolego, już za 2 tygodnie....
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Chyba, że uratuje go Opole i ześle Ostrów na 4 miejsce 
Nie ma ciszy przy Alejach ZygmuntowskichSzykuje się dla Ciebie cisza kolego, już za 2 tygodnie....
Kod: Zaznacz cały
31 maja 2011tezetomaniak pisze:Niby jak sytuacja się może zmienić ? Ostrów będzie bardziej liderem niż jest ?![]()
Z naszego punktu widzenia bardziej powinna nas ciekawic sytuacja w Opolu Pile i Krakowie.
Ostrów moze nam jedynie pomóc nie przegrywając z ww.
kibicLBN pisze:To można zapewnić sobie w 4 meczach awans, o jaaaa![]()
jakiś dziwny system rozgrywek mamy...
Więcej znęcania się nie będzie, ale podpis zmienię. Warto być takim przemądrzałym? Wszystkie rozumy zjedzone? no i oczywiście lepsze widzenie przyszłości od Nostradamusa... Wyprzedziłeś Czarka szarżą jak Hampel na ostatnim łuku.
Dziękuję
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
jagermaister
Kogo ty się boisz? Szwagra, Węgrzyka może Brucheisera. Wiem, ze Ostrów idzie póki co jak burza ale oni jak do tej pory mają więcej szczęścia niż umiejętności.
Napisał Asid 19 czerwca przed pierwszym meczem z Ostrovia. Prorok jakis, czy co?
- tezetomaniak
- Trener
kibicu, jeżeli sądzisz, że się znęcasz to na mało cie stac
Przyznaje, błąd. Nie sądziłem, że ostrów to aż takie kaleki, szczególnie Gomólski ; ) Ale to bardziej ich problem.
I wcale mi z powodu tej pomyłki nie jest smutno
A co do podpisu, to wysłałem PW. Przyczytaj, zapoznaj się i podejmij decyzję, czy chcesz podjąć wyzwanie
Przyznaje, błąd. Nie sądziłem, że ostrów to aż takie kaleki, szczególnie Gomólski ; ) Ale to bardziej ich problem.
I wcale mi z powodu tej pomyłki nie jest smutno
A co do podpisu, to wysłałem PW. Przyczytaj, zapoznaj się i podejmij decyzję, czy chcesz podjąć wyzwanie
Przerzucanie się postami sprzed tygodni, czy miesięcy to dziecinada w czystej postaci, prawie jak "szkocja" i "flagi" 
Każdy miał swoją wizję przyszłości i po to jest m.in. forum, żeby o niej pisać.
Trudno też, moim zdaniem, na podstawie trafnych czy błędnych przewidywań wyników licytować się, kto jest znawcą speedwaya, a kto znafcom spitłeja, czy jak tam to piszecie. Wynik konkretnego meczu zależy od wielkiej liczby przypadków i raczej jest mało powtarzalny. Czy ktoś tu uważa, że wynik konfrontacji między dwiema drużynami na konkretnym torze, bez względu na okoliczności, których nie da się przewidzieć, zawsze byłby taki sam? Mam nadzieję, że nie. A z tego prosty wniosek, że przewidywanie wyników jest w dużej mierze kwestią przypadku, a nie znawstwa.
Trudno też tak naprawdę robić komuś wyrzuty, że parę tygodni temu nie wierzył w tę drużynę - skoro niejednokrotnie zawiodła nasze zaufanie, w tym m.in. dostała dwa razy baty od bezpośredniego, jak się wydawało, konkurenta do awansu.
Każdy miał swoją wizję przyszłości i po to jest m.in. forum, żeby o niej pisać.
Trudno też, moim zdaniem, na podstawie trafnych czy błędnych przewidywań wyników licytować się, kto jest znawcą speedwaya, a kto znafcom spitłeja, czy jak tam to piszecie. Wynik konkretnego meczu zależy od wielkiej liczby przypadków i raczej jest mało powtarzalny. Czy ktoś tu uważa, że wynik konfrontacji między dwiema drużynami na konkretnym torze, bez względu na okoliczności, których nie da się przewidzieć, zawsze byłby taki sam? Mam nadzieję, że nie. A z tego prosty wniosek, że przewidywanie wyników jest w dużej mierze kwestią przypadku, a nie znawstwa.
Trudno też tak naprawdę robić komuś wyrzuty, że parę tygodni temu nie wierzył w tę drużynę - skoro niejednokrotnie zawiodła nasze zaufanie, w tym m.in. dostała dwa razy baty od bezpośredniego, jak się wydawało, konkurenta do awansu.
Masz racje Torsen, ale jest tez roznica pomiedzy posiadaniem wlasnego zdania, a wymadrzaniem sie przy kazdej okazji i wysmiewaniem ludzi, ktorzy sie z tym zdaniem nie zgadzaja
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dla wielu Lublin godzą się wyścig z Kascadem?
24 września w Równem - final Mistrzostw Europy, a 25 - Wyścig z Lublinem.
W Równem kibice nie pójdzie dwa dni z rzędu w wyścigu...
24 września w Równem - final Mistrzostw Europy, a 25 - Wyścig z Lublinem.
W Równem kibice nie pójdzie dwa dni z rzędu w wyścigu...
ja bym poszedł 
- Łoptymista
- Trener
Czyli znow nalezalo by sie zaczac ich bac?
Wszak:
To takie proste, a Grabowski glupi nie wiedzial, ze musi zamierzac.
Wszak:
Kod: Zaznacz cały
Zarząd, zawodnicy oraz nowy trener zamierzają
sportowo awansować do pierwszej ligii.To takie proste, a Grabowski glupi nie wiedzial, ze musi zamierzac.
Ostatnio zmieniony 14 września 2011, o 16:19 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
Właściwy człowiek na właściwym miejscu czyli amator na czele amatorów. Coś pięknego 
Może do pierwszej legii?
Do pierwszej ligii
Może do pierwszej legii?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Składy awizowane na mecz Kolejarz Rawag Rawicz - Lubawa Litex Ostrów Wlkp.
Lubawa Litex Ostrów Wlkp.
1. Adrian Gomólski
2. Tobias Kroner
3. Sebastian Brucheiser
4. Władimir Borodulin
5. Mariusz Staszewski
6. Łukasz Sówka
Kolejarz Rawag Rawicz:
9. Marcin Nowaczyk
10. Wiktor Gołubowskij
11. Szymon Kiełbasa
12. Clauss Vising
13. Eric Andersson
14. Adrian Ojczenasz
Lubawa Litex Ostrów Wlkp.
1. Adrian Gomólski
2. Tobias Kroner
3. Sebastian Brucheiser
4. Władimir Borodulin
5. Mariusz Staszewski
6. Łukasz Sówka
Kolejarz Rawag Rawicz:
9. Marcin Nowaczyk
10. Wiktor Gołubowskij
11. Szymon Kiełbasa
12. Clauss Vising
13. Eric Andersson
14. Adrian Ojczenasz
Ostrovia ma spore szanse zeby przegrac ten mecz w takim skladzie.
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Wytrzymasz, wytrzymasz, człowiek wszystko wytrzyma...
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
Jeśli będzie Vissing to tak. Wiem że to żaden pewniak ale na pewno lepszy napieracz niż Dziatkowiak
I jest Brucheiser! Wielki nieobecny naszego meczu w Ostrowie który zapewniłby Zerovii zwycięstwo 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kroner jechal u nich tylko w jednym meczu, Brucheiser na wyjazdach tragedia, mysle ze w niedziel bedziemy swietowac awans, mam cholerne przeczucie 
- Jezus Maria! Puszakowski nie ma deflektora, nie wytrzymam!
- Deflektor, k**wa !!!
- Deflektor, k**wa !!!
- Łoptymista
- Trener
Pierwsza para zerowiakow teoretycznie na robienie 5:1. Ale jak bedzie dowiemy sie w niedziele.
Swoje na pewno pojedzie Staszewski. Reszta to jedna wielka hydrozagatka.
Szykuje sie zaciety meczy. Teoretycznie (znowu) wiedza o co jada i powinni sie spiac na maksa.
Tak naprawdę to wszystko jednak zalezy od postawy rawiczan. Jak przejada koło meczu to pupa zbita.
Swoje na pewno pojedzie Staszewski. Reszta to jedna wielka hydrozagatka.
Szykuje sie zaciety meczy. Teoretycznie (znowu) wiedza o co jada i powinni sie spiac na maksa.
Tak naprawdę to wszystko jednak zalezy od postawy rawiczan. Jak przejada koło meczu to pupa zbita.
I Ruchajzer prowadzi parę... 
Będzie napierał z tym ruskim od defektów 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!