Lubelski klub w sezonie 2012
Re: Lubelski klub w sezonie 2012
A za co oprócz maszyny startowej odpowiadają w klubie bracia Zając?
Z tego co piszesz to dali jakąś forsę w trudnym momencie. Coś jeszcze?
Z tego co piszesz to dali jakąś forsę w trudnym momencie. Coś jeszcze?
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
-
Pirat
a to wg ciebie mało? a wiesz kto między innymi przeprowadzał remont abyśmy dostali licencje na ten sezon?
Pirat pisze:a to wg ciebie mało? a wiesz kto między innymi przeprowadzał remont abyśmy dostali licencje na ten sezon?
dokładnie , kto pracował przy wymianie band , naprawach sprzętu do kosmetyki toru gdyby nie ich firma o licencji raczej moglibyśmy zapomnieć wystarczy porozmawiać z pracownikami tej firmy którzy pracowali na stadionie
henek1234 pisze:podzielam opinię meeshy że jedynie z obecnego zarządu powinni zostać bracia Zającowie dzięki którym właśnie mamy żużel w Lublinie widać po nich jak są oddani i ile pracy oraz kaski wkładają
wielkie słowa podziękowania dla braci Zająców
to jak już te kaski włożyli to mogli na początku sezonu pojeździć na torze.
Zając czy Baran, nikt by się nie gapnął
Pirat pisze:a to wg ciebie mało? a wiesz kto między innymi przeprowadzał remont abyśmy dostali licencje na ten sezon?
Jesli za darmoche zrobili remont stadionu to jak najbardziej OK, tyle ze stadion nie jest wlasnoscia KMZ, takze to bardziej sponsoring miasta niz klubu.
go! pisze:Pirat pisze:a to wg ciebie mało? a wiesz kto między innymi przeprowadzał remont abyśmy dostali licencje na ten sezon?
Jesli za darmoche zrobili remont stadionu to jak najbardziej OK, tyle ze stadion nie jest wlasnoscia KMZ, takze to bardziej sponsoring miasta niz klubu.
Żeby była jasność to remont bandy wykonała firma Krosnet po kosztach na zlecenie MOSiR, ale z tego co pamiętam z wiosny to się naczytali na swój temat na forum przykrych rzeczy, że za mało ludzi, że śmiesznym sprzętem, że za wolno, że byle kto zrobiłby szybciej itd.
Zanim ktoś coś napisze co mogłoby skrzywdzić drugiego z tytułu niewiedzy piszącego to niech się piszący chwilę zastanowi, może spróbuje poszerzyć wiedzę i mając pewność co do faktów dopiero wydawać opinie.
radonis pisze:Żeby była jasność to remont bandy wykonała firma Krosnet po kosztach na zlecenie MOSiR
Tak tez wlasnie mi sie wydawalo, totez zdziwily mnie rewelacje Pirata, ze bracia i ze w formie sponsoringu
-
Pirat
a czy ja powiedziałem że pracę wykonywali ''tylko'' brAcia Zając??? robote zleconą wykonywała firma KROSNET ,ale jednymi z niewielu którzy włożyli trochę serca,czasu i zdrowia byli właśnie oni...wystarczy zapytać ich samych...braci Zając
Jak zapytasz "jego samego" Dariusza Sprawke to tez Ci powie ile serca wlozyl pewnie.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Pirat
racja;) więc osoby postronne które są bliżej klubu ,i oczywiście o stopniu neutralnie nastawionym
do ww.
do ww.
Tak sobie przeglądałem rożne fora i nigdzie nie zauważylem żeby ktoś widzał w składzie tegoroczną rewelację 2 ligi Madsa Korneliussena. Myśle, że warto byłoby sie zainteresować gościem, bo mam przeczucie, że i w następnym sezonie nie obniży lotów. Na 1 ligę te 8-10 punktów by robił i chyba jeszcze go polscy działacze nie zdążyli rozbestwić w kwesti żądań finansowych, bo działaczy Wandy o to nie podejrzewam.
Pewnie Ostrow, info KMO 100%
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Wolałbym Cama Woodwarda bo jakoś podoba mi się styl jego jazdy ale w sumie mogą we dwóch się zmieścić w składzie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Prezesu walnął ostatnio gafę swoimi tekstami i raczej już o tym wie. Ja bym spodziewał się w związku z tym w najbliższym czasie informacji o podpisaniu przez jakiegoś żużloka listu intencyjnego w naszym klubie. Od tak, żeby zmienić klimat wokół swojej osoby
Co do Korneliussena, to byłbym ewentualnie za. Takie samo "za", jakie mam na temat Woodwarda. Któryś z nich mógłby u nas jeździć, gdybyśmy jechali drugoligowym składem + ewentualnie Jeleń. Powalczyć u siebie w takim składzie można. Utrzymać się też można. Psim swędem załapać się do czwórki w tym składzie też można. A to wszystko przy 3 tysięcznej widowni... Jeśli Sprawka i spółka mają taki skład w "koncepcji", to muszą być mistrzami negocjacji, bo z biletów (przy takim składzie) nie zapłacą raczej zawodnikom sum zagwarantowanych w "pierwszoligowych" kontraktach
Co do Korneliussena, to byłbym ewentualnie za. Takie samo "za", jakie mam na temat Woodwarda. Któryś z nich mógłby u nas jeździć, gdybyśmy jechali drugoligowym składem + ewentualnie Jeleń. Powalczyć u siebie w takim składzie można. Utrzymać się też można. Psim swędem załapać się do czwórki w tym składzie też można. A to wszystko przy 3 tysięcznej widowni... Jeśli Sprawka i spółka mają taki skład w "koncepcji", to muszą być mistrzami negocjacji, bo z biletów (przy takim składzie) nie zapłacą raczej zawodnikom sum zagwarantowanych w "pierwszoligowych" kontraktach
Prezes/dyrektor pisze:Cameron czy inni przekazali o nas dobrą opinię
Rory Schlein zdecydował już o swojej przyszłości w Polsce. Australijczyk na twitterze poinformował, że dogadał się z jednym z klubów. Nie zdradził jednak, o jaki zespół chodzi.
Wiadomo tylko tyle, że klub Schleina ma znakomity tor i takich samych kibiców.
Czyzby RooBoy u nas ?
Motor mocny
Znakomity tor ;]
" Miasto zamiast dać nam pieniądze, wydaje je na ludzi przebranych za marchewki."
sadzac po rozmowie pomiedzy nim, a Klindtem na twitterze, to wg mnie chodzi o Wrocław, chociaz Schlen napisal '1div club', pytanie tylko, czy 1div to dla niego 1 liga, czy po prostu najwyzsza liga :]
ogolnie jezeli ktos posiada konto na twitterze, to polecam sledzenie zuzlowcow, o wielu kontraktach mozna dowiedziec sie sporo wczesniej niz z SyFow
ogolnie jezeli ktos posiada konto na twitterze, to polecam sledzenie zuzlowcow, o wielu kontraktach mozna dowiedziec sie sporo wczesniej niz z SyFow
METHANOL ADVENTURE TEAM
Mam nadzieje, że nie chodzi o Schleina, bo to w tym momencie zawodnik pokroju Woodwarda i żadne to wzmocnienie.
-
Marcelspeedway
Dlatego niech kontraktują Woodworda 3 miejsce w statystykach i średnia biegowa 2,386 same mówią za siebie .Podoba mi się styl Cameroona a i z drużyną już sie zżył.Ale czy p.Sprawka da rade to ogarnąć?wątpliwe
Dobromir pisze:Mam nadzieje, że nie chodzi o Schleina, bo to w tym momencie zawodnik pokroju Woodwarda i żadne to wzmocnienie.
Korneliussen to wzmocnienie, a Woodward... żadne...
Każdemu jego Everest...
ermen pisze:Dobromir pisze:Mam nadzieje, że nie chodzi o Schleina, bo to w tym momencie zawodnik pokroju Woodwarda i żadne to wzmocnienie.
Korneliussen to wzmocnienie, a Woodward... żadne...
Kolego nie rozumiesz co piszę. Schlein to zawodnik pokroju Woodwarda więc nie potrzeba nam 2 takiego. Jeśli chodzi o Korneliussena, to mimo, że Woodwarda darzę sympatią to wydaje mi się, że Cam jest trochę słabszym zawodnikiem.
A mi się wydaje że to Cam jest lepszy od Korneliussena
Co nie zmienia faktu że to bardzo podobny poziom i nie wiadomo do końca który z nich będzie miał lepszy przyszły sezon.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jeśli Mads oczekiwałby gwarancji startów w przyszłym sezonie (tak jak poprzednio), to ja nie widzę szans, żeby u nas jeździł. U trenera Dzikowskiego nie ma czegoś takiego jak gwaracja startów. Będą jechać najlepsi w danym momencie.
Dobromir pisze:Kolego nie rozumiesz co piszę. Schlein to zawodnik pokroju Woodwarda więc nie potrzeba nam 2 takiego. Jeśli chodzi o Korneliussena, to mimo, że Woodwarda darzę sympatią to wydaje mi się, że Cam jest trochę słabszym zawodnikiem.
Jezeli Schlein i Woodward to ta sama klasa, to ja wole Roryego bo KSM ma nizszy.
Richie Faulkner: