$korzen$ pisze: No chyba, ze wspolpraca z Dariuszem i spolka akcyjna tak swietnie kwitnie
Sam sobie odpowiedziałeś
$korzen$ pisze: No chyba, ze wspolpraca z Dariuszem i spolka akcyjna tak swietnie kwitnie
meesha pisze:Tak sobie ostatnio czytałem "Tygodnik Żu(ż)lowy" i wielkie zdziwienie, że 30 lat temu na Memoriał Smoczyka przychodziło 30 tysięcy widzów, a obecnie 3 tysiące to jest szał. No nie dziwne, skoro ludzie z Leszna i okolic od ...nastu lat tych samych zawodników oglądają, czy to liga czy inne gówno...
W dawniejszych czasach jak się zjechała czołówka (około)światowa to było wydarzenie. A teraz? Porzygać się można tymi Hancock'ami, Pedersen'ami, Crump'ami itede. Kogo to w ogóle interesuje, jak 48 razy w tygodniu się ich ogląda w TV lub na żywo???
[Pytanie retoryczne, nie wymaga odpowiedzi]
W dawniejszych czasach jak się zjechała czołówka (około)światowa to było wydarzenie.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Rudy pisze:$korzen$ pisze: No chyba, ze wspolpraca z Dariuszem i spolka akcyjna tak swietnie kwitnie
Sam sobie odpowiedziałeś.
Mars pisze:Prezes miał stworzyć S.A ale tego nie zrobił i nie zamierza robić...więc Taras zakręci kurek z kasą, ale widać nikomu to nie przeszkadza lepiej dostać mniej niż robić S.A. może doczekamy się kiedyś solidnego Prezesa.
Ja wiem meesha, ze jestes czlowiek daty, ale zuzel nie moze trwac w miejscu i przyszloscia dla niego nie sa jakies Memorialy;]
Mars pisze:Prezes miał stworzyć S.A ale tego nie zrobił i nie zamierza robić...więc Taras zakręci kurek z kasą, ale widać nikomu to nie przeszkadza lepiej dostać mniej niż robić S.A. może doczekamy się kiedyś solidnego Prezesa.
Czyli tak jak zwykle. Jedyne co Sprawka nauczył się przez te 3 lata to opowiadanie tak, żeby z jednej strony nie można było mu zarzucić kłamstwa, a z drugiej żeby nie powiedzieć całej prawdy - typowe mydlenie oczu.wobec powyzszego ja odbieram to jednak po czesci jako zaslone dymna i mydlenie oczu naiwnemu tlumowi.
A dlaczego nie miałaby to być prawda?Jezeli z tym SA to prawda, a z tego co slyszalem tak... to ja nie mam pytan.
bartosch pisze:ja posune sie jeszcze dalej i powiem, ze "wyjscie na zero" w przypadku Lublina to jest nic innego jak porazka i ja bym sie z tym tak nie afiszowal. ............
także taka łyżka dziegciu w beczce miodu jednak sie pojawiła.
ermen pisze:Czy aby na pewno proporcje są prawidłowe??
Nasz klub nawiązał współpracę z Aresztem Śledczym w Lublinie przy ul. Południowej 5. Osadzeni będą pomagać przy pracach porządkowych i ustawianiu reklam na stadionie przy Al. Zygmuntowskich 5.
Klub zrewanżuje się wizytami zawodników w placówce oraz umożliwi oglądanie zawodów żużlowych w Lublinie.
Hayden pisze:Nasz klub nawiązał współpracę z Aresztem Śledczym w Lublinie przy ul. Południowej 5. Osadzeni będą pomagać przy pracach porządkowych i ustawianiu reklam na stadionie przy Al. Zygmuntowskich 5.
Klub zrewanżuje się wizytami zawodników w placówce oraz umożliwi oglądanie zawodów żużlowych w Lublinie.
Jak dla mnie pozytywna inicjatywa :]
Hayden pisze:Nasz klub nawiązał współpracę z Aresztem Śledczym w Lublinie przy ul. Południowej 5. Osadzeni będą pomagać przy pracach porządkowych i ustawianiu reklam na stadionie przy Al. Zygmuntowskich 5.
Jak dla mnie pozytywna inicjatywa :]
kibicLBN pisze: Fajny i niecodzienny pomysł.
Popek pisze:To jest sledczy i siedza tam takze ludzie ktorym jeszcze nic nie udowodniono ,a sa tylko podejrzani.