Lubelski klub w sezonie 2012

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Sztyvny
Szkółkowicz

Re: Lubelski klub w sezonie 2012

#2351 Postautor: Sztyvny » 12 stycznia 2012, o 17:19

Zabrzmiało to tak jakby był niesamowicie utalentowany tylko specjalnie mu przerywali biegi jak prowadził.

Mocna nadinterpretacja :) Jesli jednak chodzi o przerwane biegi w ktorych prowadzil (i to rowniez przed seniorami), to naprawde mial pod tym katem pecha i takich sytuacji bylo z jego udzialem sporo.

Gdyby był dobrym zawodnikiem to w powtórkach też by wygrywał

Bez zartow, to tylko junior, i to dosc przecietny :) W ubieglym sezonie pewnosci wygrania powtorki nie gwarantowal praktycznie zaden z naszych zawodnikow, wiec oczekiwanie, ze robilby to Lukaszewki, jest mocno na wyrost :)

ale niestety mimo tego, że go lubię bo chyba zżył się trochę z klubem to zawodnikiem jest bardzo słabiutkim.

Nawet nie bardzo slabiutkim, a po prostu bardzo niedoswiadczonym. Przez ten sezon latwo mozna bylo zauwazyc, ze chlopak troche techniki ma. Potrafil tez niezle jechac pojedyncze biegi.
Brakowalo wiekszej pewnosci w jezdzie. Ten "strach" o ktorym wszyscy pisza, to pewnie tez w duzej mierze brak objezdzenia.

Ale poczekajmy do sezonu, bo w 2011 wypalił Tobiasz Musielak, a tego po sezonie 2010 w życiu bym się nie spodziewał, to może i Mateusz zaskoczy w tym sezonie. Tego mu życzę.

Dokladnie. Z juniorami nigdy nic nie wiadomo. Tym bardziej, ze rok juz u nas pojezdzil, tor troche poznal, do tego zobaczyl, ze jazda w 2 lidze (a tym bardziej w 1) to wcale nie spcerek i trzeba sie przykladac. Jesli bedzie mial ambicje i sie przylozy, nie powinno byc zle.

Cookie

#2352 Postautor: Cookie » 12 stycznia 2012, o 18:37

Awatar użytkownika
manjolo
Junior
Kontakt:

#2353 Postautor: manjolo » 12 stycznia 2012, o 19:08

artykuł można skwitować stwierdzeniem, że pan Darek rozważa różne scenariusze.
motoru brum

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2354 Postautor: Torsen » 12 stycznia 2012, o 19:16

To na giełdę, Panie Prezesie, na giełdę! :lol:
Wygląda trochę na to, że bez względu na problem, jaki jest do rozwiązania, nasz zarząd zna tylko dwa kierunki: ratusz i Bogdanka. Jak tam się nie da czegoś załatwić, to znaczy, że po prostu nie da się tego załatwić :)
Najpierw trzeba podjąć decyzje strategiczne - jaka spółka i jaki kapitał, a potem martwić się o jego pokrycie. Bo może się okazać, że w ogóle nie ma się czym martwić.
Widać jednak, że z wiedzą w tym zakresie u pana prezesa jest mocno tak sobie. Udziałów się nie podejmuje. W spółce akcyjnej nie ma udziałów. W grę wchodzi nie tylko spółka akcyjna, ale również z ograniczoną odpowiedzialnością. Dobrze by było zasięgnąć porady fachowca, tak sądzę.
Konkrety są dwa: miasto i Bogdanka nie chcą się angażować w spółkę kapitałowo. Oczywiście, jak zwykle, jest zapewnienie, że rozmowy są prowadzone z wieloma podmiotami, ale JAK ZWYKLE, jedynymi wymienionymi z nazwy są miasto i Bogdanka. Wnioski z tego każdy może sobie wyciągnąć sam.
Poza tym, jeśli nawet komuś przedstawia się takie propozycje, to są to propozycje kompletnie niepoważne, nic więc dziwnego, że nie ma chętnych. Nie wiadomo nawet, o jaką formę chodzi, nie mówiąc o wielkości zaangażowanego kapitału i jakimś biznesplanie.
Czy ktokolwiek kupiłby udziały albo akcje, nie wiedząc, czy w planie jest zarobienie 100 zł czy 100.000 zł oraz czy pierwszy zysk planowany jest za rok, czy za 15 lat? Wątpię.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2355 Postautor: sadychor » 12 stycznia 2012, o 20:05

Torsen pisze:(...)Dobrze by było zasięgnąć porady fachowca, tak sądzę.

Kod: Zaznacz cały

Nazwa drużyny: Lubelski Węgiel KMŻ
Przydomek: „Koziołki”
Siedziba klubu: Al. Zygmuntowskie 5, 20-101 Lublin
Kontakt: Tel: 601 655 999
E-mail: kmz@zuzel.lublin.pl

Nie zaszkodzi podzielic sie swoja wiedza.
Torsen pisze:Konkrety są dwa: miasto i Bogdanka nie chcą się angażować w spółkę kapitałowo.

Ale chca tego najberdziej. Paradoks.
Torsen pisze:Oczywiście, jak zwykle, jest zapewnienie, że rozmowy są prowadzone z wieloma podmiotami, ale JAK ZWYKLE, jedynymi wymienionymi z nazwy są miasto i Bogdanka. Wnioski z tego każdy może sobie wyciągnąć sam.

No ja na przyklad mam dwa : tajemnica pertraktacji i moznosc wymnieniania tych, z ktorymi takowe sa juz zakonczone z wiadomym skutkiem.
Torsen pisze:Poza tym, jeśli nawet komuś przedstawia się takie propozycje, to są to propozycje kompletnie niepoważne, nic więc dziwnego, że nie ma chętnych. Nie wiadomo nawet, o jaką formę chodzi, nie mówiąc o wielkości zaangażowanego kapitału i jakimś biznesplanie.
Czy ktokolwiek kupiłby udziały albo akcje, nie wiedząc, czy w planie jest zarobienie 100 zł czy 100.000 zł oraz czy pierwszy zysk planowany jest za rok, czy za 15 lat? Wątpię.

Fajnie ze podzieliles sie tajnikami negocjacji.
Plus moze wlasnie dlatego, ze mamy klub pierwszoligowy, gdzie o zarobku mozna pomarzyc to jest jak jest :?:
Acha, zapomnialem, Sprawka zly... A juz myslalem, ze do konca tygodnia nikt nie odgrzeje tego kotleta.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2356 Postautor: istred » 12 stycznia 2012, o 20:15

Ale chca tego najberdziej. Paradoks.
Paradoks jest taki, że Sprawka ma pazury wbite w stołek, a przez dwa lata nie może spełnić warunku postawionego przez dwóch jego chlebodawców.

A tak poważnie - bo widać, że wielu forumowiczów oczywistych rzeczy nie dostrzega - to chyba jasne, że podmioty, które w zasadzie w całości finansują klub (bez nich pewnie i wpływów ze sprzedaży biletów by nie było) stawiają warunki i oczekują, że ZARZĄD KLUBU jest spełni.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2357 Postautor: sadychor » 12 stycznia 2012, o 20:29

istred pisze:(...)Paradoks jest taki, że Sprawka ma pazury wbite w stołek, a przez dwa lata nie może spełnić warunku postawionego przez dwóch jego chlebodawców.

No to jest naprawde paradoks, ze "chlebodawcy" nie moga pozbyc sie takiego nieudanego pracownika :)

istred pisze:A tak poważnie - bo widać, że wielu forumowiczów oczywistych rzeczy nie dostrzega - to chyba jasne, że podmioty, które w zasadzie w całości finansują klub (bez nich pewnie i wpływów ze sprzedaży biletów by nie było) stawiają warunki i oczekują, że ZARZĄD KLUBU jest spełni.

Moga sobie stawiac warunki za kulisami, a odzegnuja sie od nabycia pelnych praw do ich stawiania. Paranoja.
Klub podpisuje umowe z Bogdanka typowo reklamowa. Ratusz sypie (oby) kase na promocje miasta poprzez sport. Warunki umowy wypelnione.

To niech mi ktos teraz powie co to za wariaci siedza na Pl. Lokietka i w tej Lecznej, ze mowia, groza, staraja sie wywrzec presje, a taki Sprawka drugi rok robi ich w wala i dostaje na grajdolek niezle sumy kasy :?: I jeszcze pensje pobiera :) Nie maja na tyle mocy, zeby go od**bac ze stolka :?: "A co on k***a jest Robocop" :?: ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2358 Postautor: istred » 12 stycznia 2012, o 21:24

Sadychor, szczerze nie wierzę, że nie wiesz o co chodzi.

No to jest naprawde paradoks, ze "chlebodawcy" nie moga pozbyc sie takiego nieudanego pracownika :)
Myślę, że "chlebodawcy" pozbywają się bardzo szybko nieudolnych pracowników. Swoich nieudolnych pracowników. Sprawka nie jest zatrudniony ani przez Bogdankę, ani przez ratusz.

Może chodzi o to, że są profesjonalni? Nie chcą wtrącać się w skład personalny podmiotu, z którym współpracują, bo mają swoje sprawy. Dają pieniądze i stawiają warunki. Klub ma dobrać osoby i środki w taki sposób, żeby te warunki zostały wypełnione. Jeśli nie to (łatwo się domyśleć) zrezygnują ze współpracy z nieprofesjonalnym partnerem i znajdą sobie takiego, z którym współpraca będzie się układała lepiej.
Chyba jasne, że dlatego właśnie w tym roku ograniczyli swoją pomoc dla klubu.

Klub podpisuje umowe z Bogdanka typowo reklamowa.
Nie reklamową, a sponsorską. Gdyby to była umowa reklamowa to pewnie zapłaciliby za to nie więcej niż 100-200 tys. - tyle, co jeszcze niedawno płacił Redstar. Każda kwota "powyżej" już czysta zapomoga zwana sponsoringiem.
odzegnuja sie od nabycia pelnych praw do ich stawiania
Odżegnują się od zarządzania klubem i sterowania nim. Dają duże pieniądze i czy komuś się to podoba czy nie - mają prawo stawiać warunki, pod groźbą zabrania zabawek i przeniesienia się do innej piaskownicy.

To niech mi ktos teraz powie co to za wariaci siedza na Pl. Lokietka i w tej Lecznej
Sam nie wiem. Przez Łęczną przejeżdżałem w tym roku raz, w drodze nad jeziorko, przez Plac Łokietka przechodziłem w zeszły weekend - nie widziałem, żeby były tam ławki, a nie zauważyłem, żeby ktoś siedział na chodniku.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2359 Postautor: sadychor » 12 stycznia 2012, o 21:49

istred pisze:Sadychor, szczerze nie wierzę, że nie wiesz o co chodzi.

Szczerze to guzik mnie to obchodzi o co w tym chodzi. Kupilem karnet i wygladam wiosny, wertowanie czyjegos bezproduktywnego bicia piany mnie mierzi niemilosiernie.
Przeszkadza Wam prezio, wezcie sprawy w swoje rece, a nie straszycie innych, ze zuzla nie bedzie jak tak dalej pojdzie, poniewaz Wy tez takowego nie uswiadczycie.

istred pisze:
To niech mi ktos teraz powie co to za wariaci siedza na Pl. Lokietka i w tej Lecznej

Sam nie wiem. Przez Łęczną przejeżdżałem w tym roku raz, w drodze nad jeziorko, przez Plac Łokietka przechodziłem w zeszły weekend - nie widziałem, żeby były tam ławki, a nie zauważyłem, żeby ktoś siedział na chodniku.

Ano wlasnie, Ty nie udawaj o co mi chodzi. I wytlumacz mi co ma wspolnego profesjonalizm ze straszeniem :?: Albo zawiera sie jasne, wymagajace konkretow umowy, albo siedzi cicho, jak sie nie ma oficjalnych argumentow. Zakulisowe pogadanki i legendy ich dotyczace sa komiczne.

PS Redstar byl w nazwie druzyny, Sipma tez, kwoty byly, jak Ty to nazywasz, nie-sponsorskie, a to tez byli sponsorzy strategiczni. Wiec :?:
Obrazek

Zaratustra
Kadrowicz

#2360 Postautor: Zaratustra » 12 stycznia 2012, o 21:53

Sztyvny pisze: Ten "strach" o ktorym wszyscy pisza, to pewnie tez w duzej mierze brak objezdzenia.

Życzę Mateuszowi jak najlepiej i chciałbym bardzo miło się zaskoczyć widząc jego postępy i pewność w jeździe. Brakuje mi jednak u niego tego "zadziora" niestety. Nie wydaje mi się też, by było to spowodowane brakiem objeżdżenia. Wyjście z łuku, gdzie Łukaszewski nie tylko robił kardynalne błędy (to akurat u juniora rzec normalna i do wyeliminowania), ale często po prostu uciekał ze "swojego toru jazdy" zwalniając przy tym mocno i ułatwiając zadanie przeciwnikowi (mimo że miał szanse i "prawo" jechać "z przodu") może świadczyć o jego "za łagodnym" jak na żużlowca stylu jazdy. Może to po prostu taki charakter ;)
Borowicz "na ten przykład", który popełnia mnóstwo błędów na trasie (na skutek zarówno braku objeżdżenia, jak i zapewne braku umiejętności jeszcze ;) ) ma w sobie tę "agresję w jeździe" i jak jego rozwój będzie "postępował" szybciej, niż brawura (znaczy nie zdąży się "połamać" ;)), to ma szansę stać się naprawdę dobrym żużlowcem.
Tu widzę zasadniczą różnicę pomiędzy tymi juniorami, mimo że na tę chwilę większe umiejętności posiada Łukaszewski.

Mam jednak nadzieję, że mimo braku "zadziora" Mateusz pokaże nam w tym sezonie kilka razy kawałek niezłego speedwaya i w sumie cieszę się, że będzie u nas. Wyciągnięcie dobrego juniora to bardzo trudna sprawa (nie sprawka ;) )w "obecnym czasie". Nie liczyłem w tej materii na transfery przez wielkie "T".

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2361 Postautor: istred » 12 stycznia 2012, o 22:07

Przeszkadza Wam prezio, wezcie sprawy w swoje rece
Co proponujesz?
, a nie straszycie innych, ze zuzla nie bedzie jak tak dalej pojdzie, poniewaz Wy tez takowego nie uswiadczycie.
Kto straszy? :shock:
Żużel pewnie będzie, tak samo jak i był przed Bogdanką.
Pomijam kompletny brak logiki w tym zdaniu :)
I wytlumacz mi co ma wspolnego profesjonalizm ze straszeniem :?:
Sam nie wiem. Chyba, że ktoś jest profesjonalnym duchem ;)
PS Redstar byl w nazwie druzyny, Sipma tez, kwoty byly, jak Ty to nazywasz, nie-sponsorskie,
Nie pamiętam, żebym gdzieś tak coś nazwał :)
Wiec :?:
Więc co?

Zaratustra
Kadrowicz

#2362 Postautor: Zaratustra » 12 stycznia 2012, o 22:24

istred pisze:
Myślę, że "chlebodawcy" pozbywają się bardzo szybko nieudolnych pracowników. Swoich nieudolnych pracowników. Sprawka nie jest zatrudniony ani przez Bogdankę, ani przez ratusz.

Może chodzi o to, że są profesjonalni? Nie chcą wtrącać się w skład personalny podmiotu, z którym współpracują, bo mają swoje sprawy. .

A może po prostu jest coś o czym nie wiemy, czyli o układach na linii MIASTO-BOGDANKA-SPRAWKA (kolejność nieprzypadkowa ;) ). Może paradoksalnie wszystko jest tak, jak na tę chwilę "ma" wyglądać i Sprawka po prostu jest obecnie tym dwóm podmiotom potrzebny na tym stanowisku.
Szczerze to nie wierzę w naszym przypadku w profesjonalizm polegający na nie wtrącaniu się w wewnętrzne sprawy klubu.
Coraz mniej także skłaniam się ku myśli, że prezes jest "rycerzem" broniącym za wszelką cenę swego siodła i pozycji.
Może prezes jest tylko pionkiem (znaczenie w tym przypadku niepejoratywne ;) ) w całej układance i tak naprawdę o najważniejszych rzeczach nie decyduje sam (albo w ogóle nie decyduje).

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2363 Postautor: istred » 12 stycznia 2012, o 22:31

To byłoby nawet logiczne.
Z jednym problemem. Dlaczego Żuk wypowiada się w mediach o klubie dość chłodno i przy każdej okazji podkreśla, że oczekuje od klubu przekształcenia/powołania spółki?

Też nie wierzę, żeby Sprawka był rozgrywającym (celowo nawet nie piszę, że głównym), ale skoro jest jako prezes na świeczniku do niego należy kierować swoje troski i żale ;)
Bo Wojciechowski czy ktoś inny zawsze może powiedzieć, że przecież jego w klubie nie ma, a prezesem jest Dariusz.

Koper
Trener
Kontakt:

#2364 Postautor: Koper » 12 stycznia 2012, o 22:35

istred pisze:Chyba jasne, że dlatego właśnie w tym roku ograniczyli swoją pomoc dla klubu.
Pytanie czy też ograniczyli kasę na GKS Bogdanka S.A. . Słyszałem że tak. A jeśli tak to już nie jest to takie jasne dlaczego ograniczyli w naszym klubie bo GKS Bogdanka S.A. funkcjonuje przecież jako S.A. No i niech ktoś tutaj wytłumaczy kto podejmuje decyzje w LW Bogdanka S.A. czy sam prezes Taras czy tez musi to klepnąć rada nadzorcza a jesli to drugie to jeszcze mniej staje się jasne i oczywiste to co piszesz, bo w takim razie może decydować cały szereg różnych czynników ktory zadecydował o ograniczeniu pomocy dla klubu. Ponadto aby tą rozmowę prowadzić dalej to trzeba byłoby jednak posiłkować sie oficjalnymi danymi dotyczącymi sponsoringu Bogdanki zarowno w przypadku naszego klubu jak klubu z Łęcznej któremu również Bogdanka patronuje na jako sponsor tytularny.

Żeby była jasność, wcale nie uważam że nie stałoby się dobrze abyśmy w koncu doczekali żużlowej S.A. w Lublinie bo nawet sam taki temat na tym forum kiedyś zakładałem, ale byłbym ostrożny wyciagac tak daleko idące wnioski jak wyżej nie operując konkretnymi liczbami i do tego nie porównując tego z sytuacją GKS Bogdanka S.A.
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2012, o 22:36 przez Koper, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2365 Postautor: sadychor » 12 stycznia 2012, o 22:35

istred pisze:
Przeszkadza Wam prezio, wezcie sprawy w swoje rece
Co proponujesz?

To :-P

Kto straszy? :shock: Żużel pewnie będzie, tak samo jak i był przed Bogdanką.Pomijam kompletny brak logiki w tym zdaniu :)

A malo to bylo tekstow, ze Bogdanka sie wycofa i bedzie qniec :?: Nie rozumiesz zdania wielokrotnie zlozonego :?: Pytanie, nie stwierdzenie :)

Sam nie wiem. Chyba, że ktoś jest profesjonalnym duchem ;)

O znowu palenie guppa w razie potrzeby ;)

Nie pamiętam, żebym gdzieś tak coś nazwał :)

istred pisze:Nie reklamową, a sponsorską. Gdyby to była umowa reklamowa to pewnie zapłaciliby za to nie więcej niż 100-200 tys. - tyle, co jeszcze niedawno płacił Redstar. Każda kwota "powyżej" już czysta zapomoga zwana sponsoringiem.

Pamietasz juz :?: Pozwolilem sobie nazwac umowe reklamowa nie-sponsorka na podstawie Twojego twierdzenia, przepraszam jesli Cie przez to pogubilem.

Więc co?

To
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2366 Postautor: istred » 12 stycznia 2012, o 22:39

sadychor pisze:
Więc co?

To

Ciekawa inicjatywa - działaj :-P

Zaratustra
Kadrowicz

#2367 Postautor: Zaratustra » 12 stycznia 2012, o 22:47

istred pisze:To byłoby nawet logiczne.
Z jednym problemem. Dlaczego Żuk wypowiada się w mediach o klubie dość chłodno i przy każdej okazji podkreśla, że oczekuje od klubu przekształcenia/powołania spółki?

Bo jest politykiem? I jak kiedyś coś powiedział, to się tego słabiej lub mocniej trzyma bez względu na zmieniające się okoliczności? :) W jego politycznym tonie nie ma też wyraźnej krytyki, a jedynie "dalekosiężne" sugestie. Ponieważ my tu na wschodzie lubimy (czasem niebezpodstawnie ;) )snuć "spiskową teorię dziejów", to ja optuje za układanką z mojego posta wyżej ;)

Awatar użytkownika
Torsen
Trener

#2368 Postautor: Torsen » 12 stycznia 2012, o 22:54

Koper pisze:Pytanie czy też ograniczyli kasę na GKS Bogdanka S.A. . Słyszałem że tak. A jeśli tak to już nie jest to takie jasne dlaczego ograniczyli w naszym klubie bo GKS Bogdanka S.A. funkcjonuje przecież jako S.A.
Wątpię, by jedynym założeniem było sponsorowanie tych drużyn, które są prowadzone przez spółki :) Raczej jest jakaś strategia marketingowa, a dopiero w jej ramach preferowana jest współpraca z normalnym podmiotem, a nie "zrzeszeniem obywateli polskich".
Piłka to zapewne zupełnie inna para kaloszy.
No i niech ktoś tutaj wytłumaczy kto podejmuje decyzje w LW Bogdanka S.A. czy sam prezes Taras czy tez musi to klepnąć rada nadzorcza
Zależy od brzmienia statutu spółki, który może przewidywać np. konieczność uzyskania przez zarząd (nie prezesa) zgody rady nadzorczej na zaciąganie zobowiązań lub rozporządzenie mieniem o wartości przekraczającej określoną kwotę.
Statut bez trudu znajdziesz w internecie.

@Sadychor
Pajacujesz, ode mnie odpowiedzi raczej nie oczekuj. A odezwy typu "idź, biegnij, jedź, dzwoń, podziel się swoją wiedzą" to dla mnie prowokacja z pogranicza "wsiądź na motor i pokaż, jak się jeździ". Osobiście stoję na stanowisku, że nie trzeba posiadać umiejętności sportowych, aby oceniać, a więc i krytykować sportowca - można robić to z pozycji fotela w dużym pokoju. To samo odnosi się do kwestii organizacyjnych.

Sledzio
Trener
Kontakt:

#2369 Postautor: Sledzio » 12 stycznia 2012, o 22:56

Boże tylko NIE Mateusz :( . Spoko gość z niego, ale do jazdy to nie nadaje się. Już widzę jak goli Nicholls"ów, Pedersenów itd... :lol: :lol:
1 liga i żeby porządnego juniora nie wygrzebać WSTYD :lol: :lol: .

meesha
Trener
Kontakt:

#2370 Postautor: meesha » 12 stycznia 2012, o 22:59

A co? Spodziewałeś się Pawlickich? :D Halo, tu ziemia!!!

A przy okazji - pozaligowe "atrakcje" jakie nas czekają w sezonie 2012:

5. kwietnia (czwartek) - eliminacje ZK
20. czerwca (środa) - półfinał BK
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Zaratustra
Kadrowicz

#2371 Postautor: Zaratustra » 12 stycznia 2012, o 23:03

Bomba! :) To w 2020 może doczekamy się GP ;)
Chociaż w sumie to i dobrze. Nawierzchni nam na tor nowej nie nawieźli, to znowu potem jakieś Gapińskie po bandach by nam latały i złą markę robiły ;)

Awatar użytkownika
Hayden
Trener

#2372 Postautor: Hayden » 12 stycznia 2012, o 23:12

Nie Gapinskie lecz Miedzinskie :P
Motor mocny

Zaratustra
Kadrowicz

#2373 Postautor: Zaratustra » 12 stycznia 2012, o 23:18

Nie wiem czemu, ale zawsze mi się mylyly 8) ;)

Rudy
Junior

#2374 Postautor: Rudy » 12 stycznia 2012, o 23:21

Po co nam Łukaszewski ? Przecież ten chłopak boi sie jeździć .W 2 lidze nic nie pokazał,ani nie osiągnał to co ma robić w 1 lidze ?? Nprawdę podziwiam Cie prezesie Sprawka .
"Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem".

jerry78
Trener

#2375 Postautor: jerry78 » 12 stycznia 2012, o 23:26

Rudy to dawaj propozycje, kogo byś zakontraktował ... oczywiście nie wymagam, że od razu będziesz znał kwoty za tych juniorów...
ale czekam na nazwiska...
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2012, o 23:29 przez jerry78, łącznie zmieniany 1 raz.