tezetomaniak pisze:my mamy jeszcze zaległy Wielki Powrót
O właśnie. Prezes miał wyjawić tajemnicę już w marcu ubiegłego roku.
Minął prawie rok, może ktoś teraz napisać kogo wówczas prezes miał na myśli?
tezetomaniak pisze:my mamy jeszcze zaległy Wielki Powrót
meesha pisze:A to jest jakaś ustawa zabraniająca 7 seniorów w kadrze?
pulkownik pisze:na ta chwilę mamy
Miesiąca 7,33
Stachyrę 5,21
Barana 7,08
Korneliussena 8,39
i Łukaszewskiego 2.5
po tych wszystkich "sprawkowych" zapowiedziach wychodzi na to że dojdą jeszcze
Woodward
Jeleniewski
czyli juz 6 seniorów. nie widzę więc szans żeby jeszcze Miskowiak trafił do nas( chociaz każdy by go chciał) , na Karlssona tez się nie zanosi
Egon pisze:Moje przewidywania co do składu, jak na razie się sprawdzają, nie licząc Madsa. Kibic to nie kompromitacja, tylko jazda na miarę możliwości klubu!
Egon pisze: Kompromitują się ci, którzy kontraktują ponad stan i własne możliwości, a my jedziemy o spokojne utrzymanie,
Egon pisze:Jedyne co może zastanawiać, to to, że skład jak na tą chwilę i pierwszą ligę "oszczędnościowy" i wydawałoby się, że w kasie klubu zostanie trochę grosza, a na koniec sezonu będzie pewnie tak jak po ostatnim sezonie, gdzie prezes oznajmił, że sezon (po kilku przecież wpadkach) zakończyliśmy na zero.
Tutaj może to wynikać na przykład ze spłaty Wojciechowskiego(brał pożyczkę na 100tys. zł żeby spłacić długi za sezon 2010) tak przynajmniej mi się wydajeEgon pisze:Jedyne co może zastanawiać, to to, że skład jak na tą chwilę i pierwszą ligę "oszczędnościowy" i wydawałoby się, że w kasie klubu zostanie trochę grosza, a na koniec sezonu będzie pewnie tak jak po ostatnim sezonie, gdzie prezes oznajmił, że sezon (po kilku przecież wpadkach) zakończyliśmy na zero.
max3 pisze:Baran podpisał czyli maleje szansa na Miskowiaka ,Karlssona i Jeleniewskiego w naszym klubie ,szykuje nam się sklad 2 ligowy z największym budżetem w historii klubu
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
O czymś nie wiemy?agu87 pisze:Ale nie ukrywam, że cieszę się z Miśkowiaka.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
A nie będzie ten budżet największym w historii naszego klubu (i nie mam na myśli tylko KMŻtu)?Ja nie wiem, co wy wszyscy tak z tym "najwiekszym budzetem".
Torsen pisze:O czymś nie wiemy?agu87 pisze:Ale nie ukrywam, że cieszę się z Miśkowiaka.