Lubelski klub w sezonie 2012

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Deri
Senior

Re: Lubelski klub w sezonie 2012

#2626 Postautor: Deri » 20 stycznia 2012, o 23:42

2012r. - ? jeszcze Karlsson lub Miśkowiak, ewentualnie do tego Woodward oraz koniecznie jeszcze co najmniej jeden junior i jedziemy

Woodward juz jest :D Karlsson raczej tez to co jedziemy :wink:cos cicho o Bjerre :!: :roll:
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

meesha
Trener
Kontakt:

#2627 Postautor: meesha » 21 stycznia 2012, o 00:33

Ludzie kochane, co wy Bjerzrzecie i skąd? :]
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
bartosch
Kadrowicz
Kontakt:

#2628 Postautor: bartosch » 21 stycznia 2012, o 01:16

w innym temacie mysza przypomnial o: XXII Plebiscyt "Tygodnika Żużlowego" to ja pozwolilem sobie oddac glos na Dariusza w kategorii Mister Elegancji.
carpe diem!

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2629 Postautor: sadychor » 21 stycznia 2012, o 12:38

Istred, w domu wisielca nie mowi sie o sznurze, a tego przescieradla szkoda ;) (zamykajac watek pulpeta)

Wszyscy czekamy na lidera, pelnoprawna krytyke bedzie mozna (oby nie bylo podstaw) uskuteczniac juz od 00:01 1.02.2012r. Na ta chwile jest to tylko pisanie spowodowane niecierpliowscia.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

owen1989
Senior

#2630 Postautor: owen1989 » 21 stycznia 2012, o 13:38

Gelo pisze:jestem chyba jednym z ostatnich ludzi na świecie, który czerpie informacje z komentarzy na SF ale mam nadzieje, że wiadomość, że może do nas trafić Jędrzejewski to jakiś kiepski żart. W ogóle przestaje mi się to podobać. Lubię zawodników, którzy do tej pory podpisali ale trochę za dużo tych drugoligowców. Przy tym zestawieniu to i jedna lokomotywa będzie za mało.

Woodward, Gizatulin. Wieczorek, Borowicz, Kostro. Karlssona nie będzie. Miśkowiak - 10% szans, ale... Skład rozsądny, wystarczająco dobry by bić się z każdym. W Lublinie każdy będzie miał ciężko, wyjazdy - zobaczymy... pozdro.

To komentarz Loljana, ktory narazie chyba dobrze trafial z nazwiskami. Ciekawe co z tego wyjdzie :?

Deri
Senior

#2631 Postautor: Deri » 21 stycznia 2012, o 20:36

Lojan hmm a kto to?bardziej bym był zadowolony jak jakiś junior podpisał by na przynajmniej na 2 :3 lata.
Dziki zrobiłby z niego dobrego zawodnika :wink:
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p

max3
Zawodowiec

#2632 Postautor: max3 » 22 stycznia 2012, o 10:26

Podobno Woodward podpisał ,osobiście nie wiem po co!! chociaż uważam go za lepszego zawodnika od Barana czy Miesiąca ale liczyłem na Karlssona lub Miśkowiaka przecież za darmo nie podpisał ,jestem ciekaw ile ta 3 zawodników dostała przed sezonem kasy czy nie lepiej było ją przeznaczyć na jakość a nie na ilość.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#2633 Postautor: Mars » 22 stycznia 2012, o 10:46

Ehh szkoda słów, więc na co brali Barana lub Miesiąca ........ :shock:

1.Jeleniewski
2.Miesiąc
3.Korneliussen
4.Stachyra
5.Woodward
6.Łukaszewski
7.Borowicz

Rez. Baran,Fisher

Jeszcze pewnie dojdzie z 5 zawodników ale na co....
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#2634 Postautor: kibicLBN » 22 stycznia 2012, o 11:14

Mars pisze:Ehh szkoda słów, więc na co brali Barana lub Miesiąca ........ :shock:

1.Jeleniewski
2.Miesiąc
3.Korneliussen
4.Stachyra
5.Woodward
6.Łukaszewski
7.Borowicz

Rez. Baran,Fisher

Na kobyle caco, poczekaj jeszcze, w zeszłym roku Baran podpisał 30 stycznia może u nas 31 podpisze znów ktoś ciekawy. Cierpliwości ludzie zajmijcie się sprawami zawodowymi albo rodzinnymi jak nie możecie wytrzymać.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

max3
Zawodowiec

#2635 Postautor: max3 » 22 stycznia 2012, o 11:20

Skład bez lidera !!!! Sprawka nie ma pojęcia jak mocno różni się pierwsza liga od drugiej a buduje skład drugoligowy z Jeleniewskim jako liderem zespołu,już widzę mecze wyjazdowe przegrane do 25 ..!!!

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#2636 Postautor: kilar » 22 stycznia 2012, o 11:23

Jak my dostaniemy na wyjazdach do 25, to ile Pila dostanie z Jedrzejewskim i Swistem 8)

stiffler

#2637 Postautor: stiffler » 22 stycznia 2012, o 12:01

Info z FB: "Prawdopodobnie kontrakty podpisze u nas jeszcze 2 zawodników <senior>. Niestety nie możemy potwierdzić tej informacji ale najprawdopodobniej dowiemy się kto to będzie już w tym tygodniu... Prosimy o cierpliwość ; )"

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#2638 Postautor: $korzen$ » 22 stycznia 2012, o 12:08

max3 pisze:Podobno Woodward podpisał ,osobiście nie wiem po co!! chociaż uważam go za lepszego zawodnika od Barana czy Miesiąca ale liczyłem na Karlssona lub Miśkowiaka przecież za darmo nie podpisał ,jestem ciekaw ile ta 3 zawodników dostała przed sezonem kasy czy nie lepiej było ją przeznaczyć na jakość a nie na ilość.

Max oszczedz nam tego, bo ciezko sie to czyta. Jestes w chwili obecnej naczelna moherka tego forum (bez obrazy) :? Nie jedziemy o awans, mamy spokojnie sie utrzymywac, wiec po co napalasz sie na Miskowiaka? Rowniez nadal wierze w okularnika, ale juz jakis miesiac temu zdalem sobie sprawe, ze bedzie ciezko. Ty natomiast zatrzymales sie chyba w jakiejs pazdziernikowej czasoprzestrzeni. Co do Woodwarda, sam przez 2 lata bebnilem, ze na II lige Cam to super napieracz i mam teraz z tego powodu mnostwo satysfakcji. Nie twierdze, ze w I lidze bedzie tak samo, ale predzej uwierze w niego, anizeli w Miesiaca czy Karola. Byl (poza Pila) skuteczny, jezdzi w miare widowiskowo i co na prawde wazne, nie brakuje mu ambicji. Z tego co mi wiadomo mocno chce go Dzikowski... wiec po co te marudzenia? Mamy Dawida, ktory musi cos udowodnic. Madsa, ktory chce sie dobic do czolowki swiatowej, Jelenia, ktory przeciez liznal speedway na najwyzszym poziomie... wiem, ze to troche pocieszanie samego siebie, ale nie musi byc tak zle, jak to nam od 2 miesiecy wmawiasz.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2639 Postautor: sadychor » 22 stycznia 2012, o 12:36

Poza tym sam Gelo pisze, ze poziom I-ej ligi w tym roku spadl (ja tak to interpretuje), bo i o awans latwiej. Towarzystwo mniej elitarne, budzety nizsze, mozna awansowac za (oficjalnie) mniejsza kase itp.

A co do osoby trenera - niejeden dokladal do listy zarzutow kierowanych w strone klubu wlasne brak Dzikowskiego na liscie plac. Trenejro jest no i jak zawsze, zapadla cisza w temacie. Krytyka ujadala, milczenie jest pochwala :?: Zaraz pewnie ktos wyjedzie, ze nie ma sie czym podniecac, kwiatow Sprawce nie bedzie kupowal, na kolana nie padnie itp, ale kurcze, taczke niejeden szykowal. Nikt nie wymaga wazeliny, ale wyglada to conajmniej niepowaznie. Czasami moznaby wziac na wstrzymanie i nie robic z siebie mohera.
Obrazek

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2640 Postautor: istred » 22 stycznia 2012, o 13:13

Dzikowski już podpisał?
Od grudnia, odkąd wiadomo jest, że Dzikowski będzie w Lublinie nie ma ani wrzutów, ani zachwytów.
Wszyscy przeszli z tym do porządku dziennego i nie ma co się dziwić, że teraz nikt się tym nie podnieca.

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#2641 Postautor: Mars » 22 stycznia 2012, o 13:23

kibicLBN pisze:
Mars pisze:Ehh szkoda słów, więc na co brali Barana lub Miesiąca ........ :shock:

1.Jeleniewski
2.Miesiąc
3.Korneliussen
4.Stachyra
5.Woodward
6.Łukaszewski
7.Borowicz

Rez. Baran,Fisher

Na kobyle caco, poczekaj jeszcze, w zeszłym roku Baran podpisał 30 stycznia może u nas 31 podpisze znów ktoś ciekawy. Cierpliwości ludzie zajmijcie się sprawami zawodowymi albo rodzinnymi jak nie możecie wytrzymać.

Zobacz ilu mamy już zawodników, a ty jeszcze liczysz na kolejne kontrakty?? Dlatego nas nie stać na Miśkowiaka itp.
Mamy już sporo Polaków w składzie i zapewne każdy z nich dostanie kasiorke na przygotowanie. Jeżeli z takim budżetem mamy odjechać sezon, to skład ten co mamy spokojnie wystarczy. A ja będe ciekawy ile zostanie ;)
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2012, o 13:28 przez Mars, łącznie zmieniany 1 raz.
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#2642 Postautor: sadychor » 22 stycznia 2012, o 13:28

istred pisze:Dzikowski już podpisał?
Od grudnia, odkąd wiadomo jest, że Dzikowski będzie w Lublinie nie ma ani wrzutów, ani zachwytów.
Wszyscy przeszli z tym do porządku dziennego i nie ma co się dziwić, że teraz nikt się tym nie podnieca.

Ano, SyFy tytuluja Dzikowskiego oficjalnie naszym trenerem, mimo ze podaja jako zrodlo KL - a tam wyraznie stoi, ze umowy jeszcze nie ma :) No zmylily mnie ;)
Generalnie chodzi mi o to, ze 86,56% userow tego forum nie ma nic do napisania jesli sie nie "sypie"(nie idzie w kierunku awansu itp.) i nie mozna sobie powrzucac.
Obrazek

Piguła
Szkółkowicz

#2643 Postautor: Piguła » 22 stycznia 2012, o 14:03

max3 pisze:Skład bez lidera !!!! Sprawka nie ma pojęcia jak mocno różni się pierwsza liga od drugiej a buduje skład drugoligowy z Jeleniewskim jako liderem zespołu,już widzę mecze wyjazdowe przegrane do 25 ..!!!

a według Ciebie to Dzikowski ma czy nie ma? Kontrakty są konsultowane z Dzikowskim, więc dlaczego masz pretensje tylko do Sprawki?

Mars pisze:Dlatego nas nie stać na Miśkowiaka itp.

z Miśkowiakiem to nie jest problem, że nas nie stać na niego, podejrzewam, że jak Miśkowiak podpisze u nas to straci Garcarków jako sponsorów i to jest główny problem, bo jak to by zależało tylko od woli Sprawki i Dzikowskiego to Miśkowiak juz by podpisał.

meesha
Trener
Kontakt:

#2644 Postautor: meesha » 22 stycznia 2012, o 15:47

Ale co to za pieprzenie - skład na awans, skład na utrzymanie, skład na środek tabeli??? Od wczoraj się sportem interesujecie? Nazwiska w kadrze to jeszcze nie wszystko i będę miał wielką satysfakcję jak wszystkim niedowiarkom mordy pozamykają dobrymi wynikami.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
losiu
Junior

#2645 Postautor: losiu » 22 stycznia 2012, o 16:11

meesha pisze:Ale co to za pieprzenie - skład na awans, skład na utrzymanie, skład na środek tabeli??? Od wczoraj się sportem interesujecie? Nazwiska w kadrze to jeszcze nie wszystko i będę miał wielką satysfakcję jak wszystkim niedowiarkom mordy pozamykają dobrymi wynikami.

Jeden z nielicznych sensownych i wartościowych postów z ostatnich 107 stron w tym wątku. Tor zweryfikuje wszystko i też mam nadzieje że wszystkim co pieprzą głupoty kopary opadną do samej ziemi albo się pozamykają w końcu :)
Karol Baran Karol!

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2646 Postautor: istred » 22 stycznia 2012, o 16:38

meesha pisze:Ale co to za pieprzenie - skład na awans, skład na utrzymanie, skład na środek tabeli??? Od wczoraj się sportem interesujecie? Nazwiska w kadrze to jeszcze nie wszystko i będę miał wielką satysfakcję jak wszystkim niedowiarkom mordy pozamykają dobrymi wynikami.

W sumie racja. Miejmy nadzieję, że nasi rozjadą Start w Gnieźnie, bo przecież nazwiska nie jadą, a to że ktoś miał udany zeszły sezon wcale nie musi oznaczać, że tak samo będzie w tym.
I to, że średnia w ostatnich sezonach Barana w I lidze oscylowała wokół 0,6-1,13 nie oznacza, że teraz Baran nie osiągnie 2,5. Przecież to jest sport!

meesha
Trener
Kontakt:

#2647 Postautor: meesha » 22 stycznia 2012, o 16:44

Ile pieniędzy postawiłbyś przed rewanżowym meczem barażowym w Częstochowie na to, że wygra Start? Nie mam więcej pytań :)

Nie, zapewne nasi nie rozjadą Startu w Gnieźnie, ale z wielką przyjemnością będę oglądał nasze zwycięstwo nad tymże oraz nad Grudziądzem na naszym torze. A założę się, że napinka przed tymi meczami ze strony naszych gości będzie niekiepska 8)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2648 Postautor: istred » 22 stycznia 2012, o 16:47

meesha pisze:Ile pieniędzy postawiłbyś przed rewanżowym meczem barażowym w Częstochowie na to, że wygra Start? Nie mam więcej pytań :)

Nie, zapewne nasi nie rozjadą Startu w Gnieźnie, ale z wielką przyjemnością będę oglądał nasze zwycięstwo nad tymże oraz nad Grudziądzem na naszym torze. A założę się, że napinka przed tymi meczami ze strony naszych gości będzie niekiepska 8)

Nic bym nie postawił, bo nie jestem hazardzistą :)

Ja każde nasze zwycięstwo obejrzę z przyjemnością. A z jeszcze większą przyjemnością oglądałbym nasze zwycięstwa na wyjazdach.

meesha
Trener
Kontakt:

#2649 Postautor: meesha » 22 stycznia 2012, o 16:53

A gdzie ja mówiłem, że na wyjeździe nic nie wygramy? :)

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2650 Postautor: istred » 22 stycznia 2012, o 18:04

A gdzie ja mówiłem, że Ty mówiłeś? :P