Treningi
Re: Treningi
Tak mnij wincyj na 96,7%
Hayden pisze:A jak w sobote o 17 nie bedzie treningu to masz bana, ok ?
Bana mogę mieć i nawet za to,że dziś trening zacznie się o 17.05 a nie jak napisałem o 17 nie do końca się tym przejmuje jak będzie ban będę zbanowany i już
Panowie, czy ten chłopak, który śmigał dziś w kevlarze Karpova to nie był Mielniczuk ? Tym bardziej że jego mechanicy mieli koszulki Kaskadu.
Tak, to był Mielniczuk
Napiszcie, moi dobrzy ludzie, co tam na dzisiejszym treningu było.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Więc zapieprzał całkiem nieźle. Fajnie jakby mógł jeździć jako junior u nas.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Ale o kogo chodzi ?
Kargolo pisze:Więc zapieprzał całkiem nieźle. Fajnie jakby mógł jeździć jako junior u nas.
Zapieprzal? Jesli masz na mysli tego Mielniczuka to on dobrego wrazenia na mnie dzisiaj nie zrobil.
Wyszedłem po pierwszej serii spod taśmy a w niej chyba tylko raz startował więc nie wiem co było potem. Ale fajnie zapieprzał jak jeździli pojedynczo chociaż fakt że na początku "trochę" nim rzucało. I nie zapominajmy że jest razem z Wieczorkiem najmłodszym zawodnikiem z naszej drużyny więc może coś z niego jeszcze być 
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
No wlasnie, nie pokonywal plynnie lukow a starty tez nie zachwycaly. Moze kiedys...
To w końcu napisze ktoś coś sensownego z tego treningu ?
Zawsze najlepszy - Hans Nielsen
GeloSMT pisze:Vadik po co wypisujesz głupoty i wprowadzasz ludzi w błąd ??
Usuńcie jego posty bo nie wiem czy ma za dobry humor czy sobie owe posty nabija !
Piątek,Sobota godzina 17
Nie zapomnij dzisiaj pójść na trening
Tobuls pisze:To w końcu napisze ktoś coś sensownego z tego treningu ?
byli wspomniani wyżej plus seniorzy: Daniel, Dawid, Karol i Paweł.
Trener puszczał raz juniorów, a raz pary Daniel&Dawid i Karol&Paweł.
W pierwszej serii Dawid wygrywał z Danielem, później już odwrotnie, jednak wniosek - obaj są świetnie spasowani z torem.
Pary Karol&Paweł moim zdaniem trener nie powinien tyle razy puszczać razem. Chłopaki jechali na podobnym poziomie, raz wygrywał Karol, raz Paweł, różnica na kresce zawsze była minimalna, a stwarzali groźne sytuacje. Widać niesamowitą walkę o skład (włączając w to łokcie); szkoda, bo przecież się przyjaźnili. Trenerowi (czy komukolwiek tam, kto decyduje o składzie) to wielokrotne puszczanie ich razem na pewno nie pomogło w podjęciu decyzji.
Zaznaczam z góry, że nie byłam na całym treningu.
właśnie chyba nie ma sensu patrzeć jak jeden Miśkowiak śmiga ale jeśli ktoś lubi i fascynuje się tym zawodnikiem to można popatrzeć 
Na początek może się przywitam, bo jestem tutaj nowy. Witam
Byłem wczoraj na treningu, najlepiej wyglądali Dawid i Jeleń (pod koniec) czyli w sumie żadne odkrycie.
Nieźle jechał także Kostro, ale niestety pod koniec coś mu się zwaliło w dwóch motorach i nie wiem czy ma teraz na czym jechać.
Człowiek w zielonym (Mielniczuk) nie zachwycił, ale to młody chłopak więc niech się uczy.
Mogę podać wyniki poszczególnych biegów:
1. Dawid, Jeleń
2. Dawid, Jeleń
3. Dawid, Jeleń
4. Miesiąc, Baran
5. Baran, Miesiąc
6. Baran, Miesiąc
7. Tadek, Mielniczuk, Łukaszewski
8. Tadek, Łukaszewski, Mielniczuk
9. Łukaszewski, Tadek
i druga seria:
1. Jeleń, Dawid
2. Jeleń, Dawid
3. Jeleń, Dawid
4. Baran, Miesiąc
5. Miesiąc, Baran
6. Miesiąc, Baran
7. Łukaszewski, Mielniczuk, Kostro
8. Łukaszewski, Mielniczuk
9. Łukaszewski, Mielniczuk
Byłem wczoraj na treningu, najlepiej wyglądali Dawid i Jeleń (pod koniec) czyli w sumie żadne odkrycie.
Nieźle jechał także Kostro, ale niestety pod koniec coś mu się zwaliło w dwóch motorach i nie wiem czy ma teraz na czym jechać.
Człowiek w zielonym (Mielniczuk) nie zachwycił, ale to młody chłopak więc niech się uczy.
Mogę podać wyniki poszczególnych biegów:
1. Dawid, Jeleń
2. Dawid, Jeleń
3. Dawid, Jeleń
4. Miesiąc, Baran
5. Baran, Miesiąc
6. Baran, Miesiąc
7. Tadek, Mielniczuk, Łukaszewski
8. Tadek, Łukaszewski, Mielniczuk
9. Łukaszewski, Tadek
i druga seria:
1. Jeleń, Dawid
2. Jeleń, Dawid
3. Jeleń, Dawid
4. Baran, Miesiąc
5. Miesiąc, Baran
6. Miesiąc, Baran
7. Łukaszewski, Mielniczuk, Kostro
8. Łukaszewski, Mielniczuk
9. Łukaszewski, Mielniczuk
nomeni pisze:Pary Karol&Paweł moim zdaniem trener nie powinien tyle razy puszczać razem. Chłopaki jechali na podobnym poziomie, raz wygrywał Karol, raz Paweł, różnica na kresce zawsze była minimalna, a stwarzali groźne sytuacje. Widać niesamowitą walkę o skład (włączając w to łokcie); szkoda, bo przecież się przyjaźnili.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2012, o 15:17 przez mlody26, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale cytowanie leżyyy 
To nie vadik napisał :p
To nie vadik napisał :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Tego nie napisal vadik tylko nomeni, wez to popraw 
mlody26, która część konkretnie Cię tak śmieszy? 
fakt, że się na torze szturchali i później musieli sobie to wyjaśniać, a w efekcie się do siebie nie odzywali w parkingu? Twoim zdaniem to normalne, że koledzy z jednej drużyny się tak zachowują?
Czy może zaprzeczysz, że się poza torem kumplowali?
p.s. kiedy wreszcie będę mogła pisać PW? zadałam to pytanie w innym dziale, ale nikt mi nie odpowiedział, więc może przy okazji tutaj się dowiem
na przykład w tej sytuacji wolałabym porozmawiać z mlodym prywatnie.
fakt, że się na torze szturchali i później musieli sobie to wyjaśniać, a w efekcie się do siebie nie odzywali w parkingu? Twoim zdaniem to normalne, że koledzy z jednej drużyny się tak zachowują?
Czy może zaprzeczysz, że się poza torem kumplowali?
p.s. kiedy wreszcie będę mogła pisać PW? zadałam to pytanie w innym dziale, ale nikt mi nie odpowiedział, więc może przy okazji tutaj się dowiem
Wiem wiem, z telefonu robilem wiec jakis shit wyszedl. Bede na pc to poprawie:)
nomeni pisze:
juz mozesz : )
METHANOL ADVENTURE TEAM
Jest dzisiaj w koncu trening czy nie ?
nie ma, tylko misiek będzie kręcił kółka, bo wczoraj nie dotarł
Ktos tam pyrkal po 16, teraz cisza poki co.