Dawid Stachyra
Re: Dawid Stachyra
ale ja nie pytałem kto jest dostępny na rynku tylko jakich napieraczy możemy jeszcze zakontraktować według Ciebie...
efeneJGH pisze:ale ja nie pytałem kto jest dostępny na rynku tylko jakich napieraczy możemy jeszcze zakontraktować według Ciebie...
chyba raczej napieranie nam nie grozi. chociaż z zawodników ,którzy jeszcze zostali wolni,można zrobić skład gwarantujący emocje .przynajmniej na zygmuntowskich.
- MikeMistrz
- Senior
Cooper pisze:Cooper pisze:Wszystkich, ktorzy nigdzie jeszcze oficjalnie nie podpisali.
Nie umiem juz jasniej.
Ale trzeba posty ponabijać. Najwyższa średnia dzienna na forum sama się nie utrzyma.
Efene w kółko piszesz jakieś jednozdaniowe posty w których narzekasz, albo zadajesz głupie pytania. Zlituj się, bo aż szkoda myszki żeby przewijać to, co piszesz.
Co do Stachyry, to i tak było wiadomo że odejdzie, szkoda tylko że do zespołu w tej samej lidze. Przynajmniej jeden józek mniej
napisz też do Coopera żeby jednozdaniowych postów nie pisał
...zresztą co Ciebie to obchodzi kto ile pisze...
przejrzałem Twoje posty i większość z nich nie przekracza dwóch linijek...
jeśli uważasz że nie ma na co narzekać a pytania dotyczące zawodników którzy w perspektywie mogą zasilić (ZASILIĆ!)
nasz klub są głupie to idź na forum o fizyce jądrowej - tam są same mądrości...
przejrzałem Twoje posty i większość z nich nie przekracza dwóch linijek...
jeśli uważasz że nie ma na co narzekać a pytania dotyczące zawodników którzy w perspektywie mogą zasilić (ZASILIĆ!)
nasz klub są głupie to idź na forum o fizyce jądrowej - tam są same mądrości...
slawky pisze:Ambicje? To dlaczego nie przyjął kontraktu od Gniezna?Bo dostał taką samą kasę jak w I lidze
Jak chciał tak bardzo ekstraligi,mógł powiedzieć OK,zainwestować kasę w sprzęt ,pojeździć z najlepszymi,zrobić wynik i reklamę sobie jako ekstraligowiec
Zeby zrobic wynik to trzeba miec na to oprócz ambicji sportowej i umiejetnosci takze kase . A kazdy kto ma troche pojecia o zuzlu zdaje sobie sprawe z tego ze na rywalizacje z tymi najlepszymi trzeba jej duzo wiecej niz w 1 lidze. Wybral to co uwazal sam za najlepsze i trzeba to uszanowac.
Stachyra pisze:Bardzo się cieszę, że mogę wrócić na stare śmieci.
Pan "Idę Tylko Do Ekstraligi" pokazał że wyzbył się resztek honoru. Ciekawe czy tak samo się cieszył jak go nie chcieli w Gdańsku.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Chcial jezdzic w e-lidze i tez uwazam ze za bardzo pompowal ten balon ale mówil ze jesli opcja 1 liga to Lbn który z nim nie rozmawial wiec na co mial czekac? Na gwiazdke? Ps a W ogole pokaz mi link w którym on powiedzial ze " Tylko e-liga " - Moze cos przeoczylem... 
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, o 17:18 przez Scibi, łącznie zmieniany 1 raz.
Przypominam, że Stachyra ma sponsora spod Gdańska, firma Kadek - jelita naturalne, więc można się było spodziewa, ze tam wyląduje.
Od połowy sezonu się produkował że interesuje go tylko Ekstraliga i dlatego nie zostanie w Lublinie. Jakby już poszedł do tej
Ekstraligi to przecież nikt nie miałby do niego pretensji ale on poszedł do 1 ligi i to do zespołu na który tak narzekał po sezonie 2011. Dwulicowość przez niego przemawia i niech spada. Niech jeszcze przyjedzie do Lublina i pośpiewa sobie ulubioną piosenkę ze swoimi nowymi fanami z Gdańska. Swoją drogą to trzeba być idiotą żeby to śpiewać na swoim stadionie jak to miało miejsce na którymś meczu w Lublinie w tym sezonie
Ekstraligi to przecież nikt nie miałby do niego pretensji ale on poszedł do 1 ligi i to do zespołu na który tak narzekał po sezonie 2011. Dwulicowość przez niego przemawia i niech spada. Niech jeszcze przyjedzie do Lublina i pośpiewa sobie ulubioną piosenkę ze swoimi nowymi fanami z Gdańska. Swoją drogą to trzeba być idiotą żeby to śpiewać na swoim stadionie jak to miało miejsce na którymś meczu w Lublinie w tym sezonie
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Glupio to zrobili kibice ktorzy nie odebrali tego we wlasciwy sposob ....
Bo ja zaczalem wtedy spiewac JESTESMY w LUBLINIE!!! itd... 
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, o 22:23 przez Scibi, łącznie zmieniany 2 razy.
Przez pół sezonu robił z nas idiotów
Extraliga dla Stachyry taki ch...

To Ch...j z takim kibicem jak Ty!!!
Widzę ze lubisz być robiony w ch... bo ja nie, no ale rzecz gustu

Sledzio pisze:Widzę ze lubisz być robiony w ch...
Albo to Ty zbyt szybko i pochopnie oceniasz sytuacje.
Trzeba mieć nierówno pod sufitem żeby obrażać się na szóstego zawodnika ligi bo nawijał jakieś głupoty w wywiadach...zawodnik ma zdobywać punkty a nie błyszczeć dyplomacją w mediach...
Szczerze nie rozumiem pretensji do Dawida. Każdy, kto ma sportowa ambicje na jego miejscu jako pierwszy cel obralby ekstraklasę. Bo jeśli nie po takim sezonie to po jakim miałby się zdecydować na ten krok? Jeśli ktoś pisze że poleciał na kasę pewnie ma sporo racji. Ekstraliga to również inny poziom finansowy, ale również o wiele większe nakłady. Szkoda że się nie udało w ekstralidze i co gorsza wzmocnił naszego rywala. Ale co on miał robić? Czekać na promocję -60%? Dba o własny interes bo o czyj ma dbać? O dobre samopoczucie kibiców? O zadowolenie naszego prezesa? Nie żyjemy w takim świecie. Wczoraj kochal Rzeszów, dziś Lublin, a jutro Gdańsk.
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Hela 100% racji, ogarnijcie się - mamy kapitalizm. Każdy pracuje tam gdzie więcej płacą.
a czego wypociny wytłumacz mi czego.
Hela pisze:Szczerze nie rozumiem pretensji do Dawida. Każdy, kto ma sportowa ambicje na jego miejscu jako pierwszy cel obralby ekstraklasę. Bo jeśli nie po takim sezonie to po jakim miałby się zdecydować na ten krok? Jeśli ktoś pisze że poleciał na kasę pewnie ma sporo racji. Ekstraliga to również inny poziom finansowy, ale również o wiele większe nakłady. Szkoda że się nie udało w ekstralidze i co gorsza wzmocnił naszego rywala. Ale co on miał robić? Czekać na promocję -60%? Dba o własny interes bo o czyj ma dbać? O dobre samopoczucie kibiców? O zadowolenie naszego prezesa? Nie żyjemy w takim świecie. Wczoraj kochal Rzeszów, dziś Lublin, a jutro Gdańsk.
Mała poprawka. Za dużo kłapie Dawidek. Pod koniec sezonu kłapał na lewo i prawo, że interesuje go tylko Ekstraliga czyli przyjął postawę na zasadzie "Dajcie sobie spokój z propozycją kontraktu bo i tak nie zostanę w pierwszej lidze".
To nie tak, że Dawidek jest czysty i usprawiedliwiony. Sam narobił popeliny a potem podkulił ogonek i podpisał tam gdzie podpisał.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Stawiasz taka teze na podstawie rozmow ze Stachyra/Ziolkowskim/Wardzala (Sprawce nie wierze
) ? Jak tak to sie nie wykłócam, ale jezeli do takiego wniosku wyszedles czytajac wywiady z Dawidem to tu na pomoc przychodza mi syfy:
nic dziwnego z jego strony. Kazdy zuzlowiec po udanym sezonie chcialby sprobowac eligi i kazdy by tak samo postepowal (czyli najpierw oferty z eligi, potem 1liga), tylko niektorzy dyskretniejsi by o tym nie gadali, a jako ze Dawid jezor ma dlugi jak od Rzeszowa do Gdanska to gadal tak caly czas, kibice sobie swoje dodali i wyszlo jak wyszlo.
Nie mówię, że nie będę startował w Lublinie, aczkolwiek nie kryję też, że chciałbym ponownie spróbować jazdy w ekstralidze. Występy w najwyższej klasie rozgrywkowej są dla mnie priorytetem. Jeśli się nie uda w ekstralidze, na pewno znajdę jakieś dobre rozwiązanie
Żużlowiec, który w minionym sezonie bronił barw LW KMŻ, zapowiada, że w dalszym ciągu priorytetem jest dla niego jazda w najwyższej klasie rozgrywkowej. Wszystko wskazuje więc na to, że opcje pierwszoligowe będą dla niego jedynie rezerwowymi. Poza działaczami z Lublina Stachyrę w swoim składzie chętnie widziałby klub z Gdańska. - Lublin byłby wtedy pierwszy w kolejności z racji tego, że jeździłem tam w tym sezonie. Jest jednak jeszcze konkretna oferta z innego klubu pierwszoligowego. To wszystko biorę jednak pod uwagę dopiero wtedy, kiedy będzie wiedział, jak wyjaśnią się tematy ekstraligowe – przekonuje Stachyra. -
nic dziwnego z jego strony. Kazdy zuzlowiec po udanym sezonie chcialby sprobowac eligi i kazdy by tak samo postepowal (czyli najpierw oferty z eligi, potem 1liga), tylko niektorzy dyskretniejsi by o tym nie gadali, a jako ze Dawid jezor ma dlugi jak od Rzeszowa do Gdanska to gadal tak caly czas, kibice sobie swoje dodali i wyszlo jak wyszlo.
Ostatnio zmieniony 20 grudnia 2012, o 21:51 przez Hayden, łącznie zmieniany 1 raz.
Motor mocny
Hayden, prawda jak zawsze leży po środku. Sprawka zawalił bo nawet nie wyszedł z propozycją (według Dawida). Dawid poniekąd sam spaprał sprawę swoimi wypowiedziami (Sorry, ale SyFy nie stanowią na tyle wiarygodnego źródła, żeby było warto się powoływać na nie, przynajmniej czasami). Znam temat z innej perspektywy i można o tym powiedzieć tyle, że niekoniecznie chciał u nas zostać. A jak się nie chce to się szuka wymówek.
MOTOR LUBLIN
-
jack08
Ale o czym mowa? Nawet gdyby Dawid nie paplał o ekstralidze to i tak Sprawka nie podjął by z nim rozmowy, bo on z nikim nie podjął rozmów.
- niespokojny
- Trener
Od poczatku zachowywal sie jakby to jezdzil za kare. Najpierw paplanina o Gdansku, jak oni smieli go wyrzucic, pozniej o Rzeszowie... wszedzie chcial jezdzic tylko nie tu. Do tego zbijanie KSMu, jakies przyspiewki. Niech idzie i bedzie szczesliwy. Jedynie Miska i Borowicza zal 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
jack08
A skąd ta pewność, że z nikim nie podjął rozmów? Jakieś uzasadnienie? Fakt, że nie mamy podpisanego żadnego kontraktu nie świadczy o tym, że Sprawka z nikim nie rozmawiał. Bzdury wypisujesz.
A skąd ta pewność, że z nikim nie podjął rozmów? Jakieś uzasadnienie? Fakt, że nie mamy podpisanego żadnego kontraktu nie świadczy o tym, że Sprawka z nikim nie rozmawiał. Bzdury wypisujesz.
MOTOR LUBLIN
Maxx pisze:A skąd ta pewność, że z nikim nie podjął rozmów? Jakieś uzasadnienie? Fakt, że nie mamy podpisanego żadnego kontraktu nie świadczy o tym, że Sprawka z nikim nie rozmawiał. Bzdury wypisujesz.
tak jak Ty każdego wieczoru w każdym temacie po kilka postów
cóż za konstruktywna krytyka, brawo!!!