Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Kuciapa lub Schlein :> Jeżeli ten drugi nigdzie nie podpisał (a powiem szczerze nie mam pojęcia)
Schlein to walczak, ale na drugą ligę. Woodward też nigdzie nie podpisał i stawiam na niego, Kuciapa to też solidny zawodnik, ale ani z jednym ani z drugim w składzie nie mamy gwarancji na awans pierwszej czwórki. Daugavpils i Ostrovia mają lepsze składy niż rok temu. Jedyny wolny zawodnik, który mógłby przybliżyć cel Sprawki jest Watt. Obecna nasza kadra kadra nie jest zbieraniną, ale widać brak lidera, który byłby w stanie punktować podobnie jak Misiek czy Dawid na wyjazdach. Mam nadzieje, że jutro nie podpiszemy ostatniego seniorskiego kontraktu, choć takie mam obawy.
Ostatnio zmieniony 16 stycznia 2013, o 23:53 przez ptgt, łącznie zmieniany 1 raz.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Piszcz
?
Mam nadzieje, ze ktos z czworki Kuciapa, Kildemand, Cam, Max.
Mam nadzieje, ze ktos z czworki Kuciapa, Kildemand, Cam, Max.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Nieuniknione stało się faktem. I bardzo dobrze:) Ciekawa jest pewna część wypowiedzi Daniela:
" Do końca poczekałem na konkretną ofertę z lubelskiego klubu i doszliśmy do porozumienia. Teraz w spokoju będę mógł się przygotowywać do sezonu. Bo nie ukrywam, że sytuacja nie była komfortowa. Ale do rozgrywek będę przygotowany jak nigdy wcześniej"
Kto kogo przerobił? Jeleń Sprawkę, czy Sprawka Jelenia?
Czyżby Danielowi "przekazano", że ma się "bardzo starać", bo został zakontraktowany jako prawdziwy lyder? 
Przydałyby się jego punkty na wyjazdach. Ja w każdym bądź razie trzymam za Jelenia kciuki. Będzie dobrze
Brakuje mi jeszcze 3 seniorskich kontraktów (wliczając Woodwarda)
" Do końca poczekałem na konkretną ofertę z lubelskiego klubu i doszliśmy do porozumienia. Teraz w spokoju będę mógł się przygotowywać do sezonu. Bo nie ukrywam, że sytuacja nie była komfortowa. Ale do rozgrywek będę przygotowany jak nigdy wcześniej"
Kto kogo przerobił? Jeleń Sprawkę, czy Sprawka Jelenia?
Przydałyby się jego punkty na wyjazdach. Ja w każdym bądź razie trzymam za Jelenia kciuki. Będzie dobrze
Brakuje mi jeszcze 3 seniorskich kontraktów (wliczając Woodwarda)
Kargolo pisze:Kindelman
"Kindelman" prawdopodobnie zostaje u nas, nie mogę się doczekać, aż przyjedziesz do Łodzi i zobaczysz jak on mija waszych zawodników, może wtedy nauczysz się pisać jego nazwisko poprawnie, trochę szacunku do zawodnika ignorancie.
1.Kuciapa
2.Trojanowski/Baran
3.Woodward
4.Kudriaszov/Miesiac
5.Jeleniewski
6.Łukaszewski(?)
Taki skład jest wg mnie duzo lepszy niz zbieranina ostrowska, a podobny do Daugavpils.
2.Trojanowski/Baran
3.Woodward
4.Kudriaszov/Miesiac
5.Jeleniewski
6.Łukaszewski(?)
Taki skład jest wg mnie duzo lepszy niz zbieranina ostrowska, a podobny do Daugavpils.
Kindermachen podpisał w Łodzi info jutro 
No to spadamy do II ligi 
Mad pisze:Kindermachen podpisał w Łodzi info jutro
Nareszcie, nie moglem spac na mysl o tym ze mozemy miec kolejnego (w sumie 5) ogóra w składzie.
- Egon
- Zawodowiec
MatiM pisze:Kargolo pisze:Kindelman
"Kindelman" prawdopodobnie zostaje u nas, nie mogę się doczekać, aż przyjedziesz do Łodzi i zobaczysz jak on mija waszych zawodników, może wtedy nauczysz się pisać jego nazwisko poprawnie, trochę szacunku do zawodnika ignorancie.
Mad pisze:Kindermachen podpisał w Łodzi info jutro
"Nie wydaje mnie się".
Motor! Motor! Tylko Motor!
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
J. Stachyra: "Między ligami jest przepaść, tylko się o tym głośno nie mówi, ale to się wie."
Ja tam sie nie moge doczekac wyjazdowych dwucyfrowek DJ i tego jak bedzie objezdzal tych wszystkich Kindermachenow w Lodzi, Ostrowie, Rawiczu a moze i w Grudziadzu 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Taka wczesna godzina a Ty juz cos przypaliles Cooper
?
Na pewno wyjazdowe wyniki beda lepsze niz w 2012, bo gorsze juz byc nie moga. A Daniel umie pojechac dobrze na takich torach jak Lodz, Grudziadz, Ostrow, Gdansk czy nawet Rawicz. Dowody mozna odnalezc na rlach 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
-
jack08
losiu pisze:"Zapraszamy do obserwowania naszego Fan Page'a w dniu jutrzejszym, ponieważ ujawnimy kolejnego zawodnika!" jakieś typy ?:>
Nic nie podają, to i ja zabawię się w typowanie. Stawiam na Cama.
kolego mówiłeś że będzie jeden Szwed i jeden Duńczyk , więc gdzie oni ?
czy jest jeszcze wolny jakiś polski wartościowy zawodnik? (tylko nie piszcie o kuciapce proszę...)
-
jack08
Rabiosa pisze:kolego mówiłeś że będzie jeden Szwed i jeden Duńczyk , więc gdzie oni ?
Hmmm, może w domu przed telewizorem, albo na zakupach? Nie wiem, naprawdę.
Tak sobie wymyślam i strzelam z typami, żeby było o czym pisać na forum
Ostatnio zmieniony 17 stycznia 2013, o 18:36 przez jack08, łącznie zmieniany 1 raz.
miedziany pisze:czy jest jeszcze wolny jakiś polski wartościowy zawodnik? (tylko nie piszcie o kuciapce proszę...)
Jeżeli chodzi o Polaków kontraktu nigdzie nie podpisali jeszcze Jamroży i Mat.Szczepaniak, lecz ciężko nazywac ich "wartościowymi" zawodnikami.
KMŻ- Rzeszów to nowa nazwa naszego klubu
Sprawka wiedział co robi! Marta wielkie dzięki. Prezes 1.3 bańki do skarpety i ciułanko na zawodników po awans w 2014 
Ja stawiam na juniora bo tu mamy czrnuszkę!
Ja stawiam na juniora bo tu mamy czrnuszkę!
Mi nie
Ja mam podpis zawodnika którego chciałem
ale tu na forum to paru spadną 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
jack08 pisze:Ciekawe komu dzisiaj gacie opadną...
Jeśli to nie Andersson to zostaną na swoim miejscu
a czego wypociny wytłumacz mi czego.