Skład na sezon 2013
Re: Skład na sezon 2013
Nowy nabytek ha ha ha ha cały skład to jedne wielkie HA, HA, HA.
nie u nas tylko, w Świdniku! Komentarzy pod artykułami w dzienniku nie czytasz?meesha pisze:Myślę, że "Kamieron" i tak wyląduje u nas,
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Odnośnie pytań po co takiemu Trojanowi 40 tyś
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33307 ... ala-zabawe
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33450 ... przelotowy

http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33307 ... ala-zabawe
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33450 ... przelotowy

meesha pisze:No można było, gdybyśmy mieli ze 100 tysięcy więcej :p
a moglibyśmy mieć te 100 tys więcej
Odnośnie pytań po co takiemu Trojanowi 40 tyś
dwa nowe silniki + tuning u J.Rempały ok 40 tyś.
Karol Baran Karol!
Wattek robi wszystko by sobie odpocząć od polskiego żużla.
Watt w Polsce?
Lublin, Lodz ewentualnie doagadac sie z Grudziadzem innej chyba juz opcji nie ma
chyba ze Rawicz
Lublin, Lodz ewentualnie doagadac sie z Grudziadzem innej chyba juz opcji nie ma
chyba ze Rawicz
jeszcze Ostrów mu został ewentualnie Wrocek... Myślałem, że Andersson jednak u nas będzie. No cóż - mam mieszane uczcucia. Z jednej strony to mógłby być facet który poszczypie na wyjazdach (wcale nie musi) z drugiej przeraża mnie wiecej niz 6 seniorów w składzie i zdecydowanie wolałbym Watta. Jako, że jestem zwolennikiem kangurów w polskiej lidze - Watt i Cam i ja będę spokojny -czwarte/piąte miejsce powinnismy tym składem spokojnie uzyskać.
- niespokojny
- Trener
A jak zadnen z nich nie dojdzie?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
to czeka nas ostra walka o utrzymanie - to oczywiste
Jezeli nie dojdzie nikt z trojki Cam-Watt-Max to jestesmy w ciemnej dupie.
Może zaczęliśmy wywierać za dużą presję na Sprawce? chyba się trochę pośpieszył
z tym podpisywaniem, wystarczy spojrzeć kto jeszcze został na rynku Max, Watt, Woodward
pewnie wszyscy trzej w obecnej sytuacji nie chcieliby dużo więcej niż zaoferowaliśmy Kuciapie, Baranowi i Trojanowi
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Gelo pisze:jeszcze Ostrów mu został ewentualnie Wrocek... Myślałem, że Andersson jednak u nas będzie.
No ja też na to liczyłem.
No to kto u nas? Watt i Woodward? Watt i Doyle? Watt i jakiś "szczeniak"? Sam Watt?
No chyba niektórzy Panowie z forum nie robili z gęby d**y pisząc, ze kontrakty są podpisane?
Gelo pisze:to czeka nas ostra walka o utrzymanie - to oczywiste
ale aspekt finansowy kapitalny
Wiem, że łatwo się szasta wirtualnie kasą jak nie trzeba wyjąć z własnej kieszeni, ale Watt byłby nam bardzo potrzebny. Jest to kawał solidnego zawodnika, który otłukł się z najlepszymi na świecie na wielu torach światowych. Nie jest to superarmata, o jakiej marzymy, ale na 1 lige - gwiazda. I co najważniejsze - jak mamy zgarnąć kilka bonusów to trzeba się przyjrzeć liczbom: Jeleniewski - 1,256, Trojanowski - 1,286, Miesiąc 1,355, , Kuciapa - 0,658 (EL), Baran - 1,556 (!!!). Na tym tle - Watt - 2,028. Moim zdaniem warto przepłacić, napłacić, przebić
Mam nadzieje ,ze 01.02.2013 zobaczymy Watta na prezentacji bez niego nie będzie wyniku i mam nadzieje ,ze Sprawka jest tego świadomy .!
Na Watta nas nie stać , niestety ... Davey prowadził zaawansowane rozmowy z Rzeszowem i nie chciał zejść w dół dlatego wzieli dużo tańszego Anderssona.
Jeśli by się zgodzić na warunki Watta , to nasza 6 seniorów + juniorzy nie mogli by w sezonie zrobić więcej jak 500 pkt przy budżecie 1,4mln. (nie policzyłem inwidualnych kontraktów dla juniorów bo tym nie mam pojęcia , czyli nawet te 500pkt może być zawyżone)
Najbardziej zwaliliśmy na początku z Trojanem i Kudriaszowem.
Zresztą nikt z forum pisząc o składach tych zawodników nie chciał , a prezes nas się nie posłuchał i wyłożył ich nam na pierwsze danie.
Na Watta nie liczcie ! znacie prezesa on drugi raz do tej samej rzeki nie wejdzie
R.Miśkowiak - 16 spotkań - 200 pkt
Jeśli by się zgodzić na warunki Watta , to nasza 6 seniorów + juniorzy nie mogli by w sezonie zrobić więcej jak 500 pkt przy budżecie 1,4mln. (nie policzyłem inwidualnych kontraktów dla juniorów bo tym nie mam pojęcia , czyli nawet te 500pkt może być zawyżone)
Najbardziej zwaliliśmy na początku z Trojanem i Kudriaszowem.
Zresztą nikt z forum pisząc o składach tych zawodników nie chciał , a prezes nas się nie posłuchał i wyłożył ich nam na pierwsze danie.
Na Watta nie liczcie ! znacie prezesa on drugi raz do tej samej rzeki nie wejdzie
R.Miśkowiak - 16 spotkań - 200 pkt
Rabiosa pisze:Na Watta nas nie stać , niestety ... Davey prowadził zaawansowane rozmowy z Rzeszowem i nie chciał zejść w dół dlatego wzieli dużo tańszego Anderssona.
Hahaha
Wiesz jakie warunki przedstawił Watt dla Grudziądza ? co to się odzywasz baranie.
Watt zejdzie 50% ze swoich warunków bo jakiś spokojny chętnie by go widział w składzie Lublina
Prezes ponoć przedstawił ofertę duńczykowi , ale pewnie taką jak Trojanowi , więc Peter wolał zostać w Łodzi.
Watt zejdzie 50% ze swoich warunków bo jakiś spokojny chętnie by go widział w składzie Lublina
Prezes ponoć przedstawił ofertę duńczykowi , ale pewnie taką jak Trojanowi , więc Peter wolał zostać w Łodzi.
Chce dużo za podpis i dużo za pkt , teoretycznie przy podobnych jego osiągnięciach co w zeszłym sezonie może on klub kosztować ok 400k za sezon. a to prawie 30% budżetu.
haha "duzo" chce
Bardzo konkretna odpowiedz. Jezeli Kildemand dostal oferte na poziomie Trojana to ja sie zbytnio nie dziwie. Srednia maja podobna... 
Spojrzmy prawdzie w oczy, jezeli nie stac nas na Anderssona, ktorego (podobno-bo juz sam nie wiem co sie w tym klubie dzieje) mielismy na wyciagniecie reki i po Lublinie gloooosno juz cwierkaly ptaszki, ze kontrakt podpisany na co i ja dalem sie zrobic to jak wogole dyskutowac o Kangurze, skoro jest duuuuzo drozszy? Jak dla mnie nie ma tematu i nawet sie nie ludze. Trzeba teraz modlic sie, zeby Cam sie jednak zdecydowal bo na chwile obecna powinnien byc priorytetem. W ostatecznosci Max. Jezeli skonczymy na tym co jest + Lukaszewski/Malitowski to uwazam, ze czeka nas k*****ko nerwowy sezon i na happy end nie postawie nawet zlotowki.
korzeń , ja Cię rozumiem i wybaczam
A kto wie czy taki Kuciapa w 1 lidze nie będzie miał średniej ok 2,0 ?
Po co płacić za Watta tyle kasy w dodatku jeszcze jest po ciężkim zabiegu a te jego sprawy zdrowotne to nie żarty , bardzo wycięczają organizm , gdzie nie ma żadnej pewności na jego stabilną formę?
Jeśli nie udało się z Anderssonem , to trzeba skoncentrować się na Woodwardzie i solidnych juniorach , ja osobiście wziąłbym na warszawskie 2-3 zagranicznych (dla was mało znanych) żużlowców na głęboką rezerwę.
Oczywiście został jeszcze pewien zagraniczny zawodnik młodego pokolenia który przewijał się przez to forum.
A kto wie czy taki Kuciapa w 1 lidze nie będzie miał średniej ok 2,0 ?
Po co płacić za Watta tyle kasy w dodatku jeszcze jest po ciężkim zabiegu a te jego sprawy zdrowotne to nie żarty , bardzo wycięczają organizm , gdzie nie ma żadnej pewności na jego stabilną formę?
Jeśli nie udało się z Anderssonem , to trzeba skoncentrować się na Woodwardzie i solidnych juniorach , ja osobiście wziąłbym na warszawskie 2-3 zagranicznych (dla was mało znanych) żużlowców na głęboką rezerwę.
Oczywiście został jeszcze pewien zagraniczny zawodnik młodego pokolenia który przewijał się przez to forum.