Robert Miśkowiak
Re: Robert Miśkowiak
Dwukrotnie za punkt? chyba taniej te 250 tysięcy za podpis!
-
jack08
max3 pisze:Miskowiak chciał 250tys za podpis
Tylko, że to była kwota wyjściowa. Sam Sprawka niejednokrotnie podkreślał, że kwota wyjściowa nie ma się nijak do kwoty wynegocjowanej na kontrakcie. Misiek na pewno sporo by z tej kwoty zszedł, bo mu zależało na Lublinie.
dopoki nie ma oficjalnego info o podpisaniu kontraktu w Gdansku temat jest ciagle aktualny, tym bardziej ze Miskowi tak "zależało na Lublinie" 
Cooper pisze:Pomijajac fakt, czy to duzo czy malo, czy to chcial Robert czy kto inny, oraz fakt, ze inne kluby daja duza kase za autograf, to nie wydaje wam sie troche bez sensu, ze zawodnik za przedluzenie kontraktu w tym samym klubie chce kasy za podpis? Chyba bardziej zdrowe byloby np. podniesienie, nawet dwukrotnie, stawki za punkt?
zdrowe moze i tak, ale na pewno niezbyt korzystne dla klubu biorac pod uwage, ze Misiek to zawodnik na jakies 180-200 pkt w sezonie :]
no chyba ze Misiek mial w tym roku 500zl za punkt
METHANOL ADVENTURE TEAM
Łojezu, tak napisalem przykladowo, poza tym za punkt nigdy nie wiesz ile wyplacisz, a za podpis mozesz stuknac 250 tys. a kolo zlamie sobie kosc lodeczkowa w drugim biegu pierwszego meczu i wyjdzie za punkt 80 tys.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Zawsze tą kwotę "za podpis" można uzależnić od różnych czynników, choćby od liczby meczów, w których zawodnik wziął udział.
1/3 kwoty przed sezonem
1/3 po odjechaniu 10 meczów
1/3 po odjechaniu 20 meczów.
Można też kwotę uzależnić od wyników na torze - zawodnik obiecuje, że jedzie jako lider i będzie przywoził po 10-12 punktów, wtedy:
1/3 przed sezonem
1/3 po zdobyciu 100 pkt z bonusami (jako premia)
1/3 po zdobyciu 200 pkt z bonusami.
Wszystko jest kwestią umówienia się.
1/3 kwoty przed sezonem
1/3 po odjechaniu 10 meczów
1/3 po odjechaniu 20 meczów.
Można też kwotę uzależnić od wyników na torze - zawodnik obiecuje, że jedzie jako lider i będzie przywoził po 10-12 punktów, wtedy:
1/3 przed sezonem
1/3 po zdobyciu 100 pkt z bonusami (jako premia)
1/3 po zdobyciu 200 pkt z bonusami.
Wszystko jest kwestią umówienia się.
Jeszcze 6 grudnia w H2O wierzyłem że to nie jest pożegnanie, ale niestety.
Myślę że zapamięta nas, lubelskich kibiców z jak najlepszej strony.
Jak Wybrzeże zawita do Lublina, po meczu na pewno zaproszę go do nas. Oczywiście wygranym przez nas.
Mam kilka pytań do niego
.

Myślę że zapamięta nas, lubelskich kibiców z jak najlepszej strony.
Jak Wybrzeże zawita do Lublina, po meczu na pewno zaproszę go do nas. Oczywiście wygranym przez nas.
Mam kilka pytań do niego

Kasa Kasa Kasa. I tyle. Wypada podziękować Robertowi za ubiegły sezon. Był Asem. Dzięki Misiek!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
no panowie, jak wy Robertowi Warkę cytrynową i Perełkę Summer postawiliście to nic dziwnego że się zawinął do Gdańska...
hahaha efene 363 posty, jeden udany ;]
- Jinxsior
- Junior
- Kontakt:
Na tym zdjęciu co trzyma szalik, taki trochę do Magika podobny 
no Manitou prawie 2 tys postów jeden pozytywny wobec mających inne poglądy... 
Czlowieku opamietaj sie, od czasow Jatamana nie bylo na tym forum takiego spamera i bezproduktywnego uzytkownika jak ty. Czy ty nie widzisz, ze robisz z siebie durnia?
też Ci życzę Wesołych Świąt i dużo melisy pod choinkę...
Ja jestem z natury bardzo spokojnym i pozytywnym czlowiekiem, jednak idiotyzm przekraczajacy pewne granice nawet mnie wyprowadza z rownowagi. Tyle w temacie. Wiecej wartosciowych postow w nowym roku zycze.
aby czytać tylko (według Ciebie) wartościowe posty zrób czarną listę tych którzy piszą (według Ciebie) idiotyzmy, wyślij do adminów niech dadzą bana a będziesz mógł zachwycać się jedyna , słuszną i wartościową linią myślenia...
pozdrawiam i więcej dystansu życzę...
a co do Roberta to szkoda że u nas nie będzie jeździł...
pozdrawiam i więcej dystansu życzę...
a co do Roberta to szkoda że u nas nie będzie jeździł...
$korzen$ ma całkowitą rację. efene przez takich jak Ty tego forum już się nawet czytać nie da.

ech, dziewczyny...szkoda słów...
Szkoda słów na Ciebie stary. Codziennie po 50 postów w różnych tematach które nic nie wnoszą (ogólnie: Darek obudź się, taczka dla Darka itp.). To nie chodzi o to że masz jakieś tam swoje poglądy, Ty po prostu robisz z siebie kompletnego kretyna i tyle.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
- MikeMistrz
- Senior
Nie nie, każdy użytkownik forum to Sprawkofil, a tylko efene jest ostatnim sprawiedliwym i odważa się konstruktywnie go krytykować. 
A poważnie, to kolejne osoby czepiają się Twoich postów, a myślę że dużo kolejnych nie robi tego tylko z kurtuazji. Może jednak z Tobą jest coś nie tak ?
A poważnie, to kolejne osoby czepiają się Twoich postów, a myślę że dużo kolejnych nie robi tego tylko z kurtuazji. Może jednak z Tobą jest coś nie tak ?
efeneJGH pisze:ech, dziewczyny...szkoda słów...
Jak jedna osoba CI powie, że jesteś koniem to możesz się uśmiechnąć, jak dwie to powinieneś się chociaż chwile zastanowić nad sobą, ale jak trzy i więcej... to powinieneś Sobie po prostu kupić siodło.... ale śledząc Twoją krótka aczkolwiek błyskotliwą karierę tutaj... i tak pewnie niewiele zrozumiesz. Mimo wszystko świątecznie Wszystkiego Najlepszego... refleksji życzę nad Światem i nad Sobą.
Misiek w kadrze 2013. Gratulacje.
MOTOR LUBLIN
"Trzy ostatnie lata miałem nie do końca udane pod względem finansowym. Zarabiałem, ale nie koniecznie otrzymywałem zarobione pieniądze. Poprzedni rok w Lublinie był dla mnie wyzwaniem, bo musiałem odrobić to, co straciłem w przeszłości. Cieszę się, że tak wszystko sobie poukładałem, że mogłem wrócić na wyższy sportowy poziom" - kończy nowy zawodnik Wybrzeża Gdańsk. http://www.sportowefakty.pl/zuzel/33958 ... -ma-zartow Ja tez z przykroscia sie ciesze i zycze samych sukcesów . 
Maxx pisze:Misiek w kadrze 2013. Gratulacje.
a naszemu genialnemu strategowi tylko pogratulować i przyklasnąć