Treningi
- tezetomaniak
- Trener
Re: Treningi
Zapomnieliście już, jak Sprawka przewidywał pogodę w poprzednim sezonie ? Trzeba mieć zaufanie. Skoro odśnieżyli, to już nie spadnie 
Najlepsze było odwoływanie meczu z powodu złego stanu toru. Nigdzie nie padało a u nas kartoflicho. Sprawka również to przewidział tzw. gejzery. Teraz wiecie dla czego z nawierzchni wyłażą płyty betonowe !
poli pisze:http://www.lublin.sport.pl/sport-lublin/1,130862,13642822,Tor_zuzlowy_na_stadionie_miejskim_odsniezony__W_koncu.html
Szkoda, byłoby o czym jeszcze popieprzyć na forum przez kilka stron :/
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
Ale widzisz, dzięki temu Ty możesz się przypieprzyć do innych.
Jak to się mówi - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
Jak to się mówi - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
poli pisze:http://www.lublin.sport.pl/sport-lublin/1,130862,13642822,Tor_zuzlowy_na_stadionie_miejskim_odsniezony__W_koncu.html
"Odśnieżony tor" w tym artykule to spore nadużycie. Byłem dopiero na stadionie i nie nazwałbym odśnieżenia 40% toru (nie mówiąc o murawie) że tor jest odśnieżony i gotowy do treningów.
Ale widzisz, dzięki temu Ty możesz się przypieprzyć do innych.
I nie zawaham się zrobić tego ponownie
"Odśnieżony tor" w tym artykule to spore nadużycie. Byłem dopiero na stadionie i nie nazwałbym odśnieżenia 40% toru (nie mówiąc o murawie) że tor jest odśnieżony i gotowy do treningów.
Spodziewałeś się, że wywiozą wszystko razem z nawierzchnią? "Odśnieżenie" oznacza tu wywiezienie NADMIARU śniegu, który by topniał do maja. To co zostało ma stopnieć w sposób naturalny jednocześnie powodując lepsze związanie dowiezionej jesienią nawierzchni...
Czy gdzieś w tym artykule jest napisane, że dzięki tej akcji pierwszy trening odbędzie się jutro? Wątpię.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Byłem na stadionie i wiem jak on wygląda. 40% toru powiem że jest jak na chwilę obecną dobrze odśnieżone a reszta nawet nie jest ruszona a wręcz przeciwnie. Przy mnie jakiś facet ze stadionu wywalał śnieg z trybun na tor przy wejściu w pierwszy łuk
Pewnie dlatego, żeby go było można później z tego toru koparką zebrać. Z trybun byłoby ciężko raczej. A tam też zostać nie może bo spłynie na tor przecież.
meesha pisze:Ale widzisz, dzięki temu Ty możesz się przypieprzyć do innych.
I nie zawaham się zrobić tego ponownie"Odśnieżony tor" w tym artykule to spore nadużycie. Byłem dopiero na stadionie i nie nazwałbym odśnieżenia 40% toru (nie mówiąc o murawie) że tor jest odśnieżony i gotowy do treningów.
Spodziewałeś się, że wywiozą wszystko razem z nawierzchnią? "Odśnieżenie" oznacza tu wywiezienie NADMIARU śniegu, który by topniał do maja. To co zostało ma stopnieć w sposób naturalny jednocześnie powodując lepsze związanie dowiezionej jesienią nawierzchni...
Czy gdzieś w tym artykule jest napisane, że dzięki tej akcji pierwszy trening odbędzie się jutro? Wątpię.
Meesha Ty widzę masz mega wiedzę na temat co z czym i jak się robi
Nawet jeśli odśnieżą już ten tor to treningi i tak stoją pod znakiem zapytania ot historia co ?
Ja wiedzy nie mam, ale rozmawiam czasem z tymi, którzy mają
Poza tym MOSiR nie pierwszy raz odśnieża stadion więc chyba wiedzą co robią. Tak zakładam optymistycznie :p
A samo odśnieżenie nie doprowadzi do treningów. Musi być co najmniej z tydzień dobrej pogody (temperatura na plusie, słońce i wiatr), żeby najpierw odmrozić a później osuszyć nawierzchnię.
A samo odśnieżenie nie doprowadzi do treningów. Musi być co najmniej z tydzień dobrej pogody (temperatura na plusie, słońce i wiatr), żeby najpierw odmrozić a później osuszyć nawierzchnię.
Meesha to widać że ostatnio nie rozmawiałeś z nikim kto "ma wiedzę" . Ja widziałem to co było odśnieżone i nie mam uwag do stanu toru tej części odśnieżonej bo jest dobrze odśnieżona ale ja tobie mówię że to jest 40% toru, a reszta nie jest nawet ruszona.
- tezetomaniak
- Trener
Ta drużyna ma jeden z najsłabszych składów w lidze, a dodatkowo będzie najsłabiej przygotowana do sezonu. Mariusz Max Kolonko mówi jak jest.
Panowie, faktycznie zaczniemy sezon w maju... To co widzę to jest istna porażka, z tą pogodą... Tor odśnieżony w połowie [już zasypany], koledzy piłkarze szanowni usuwali wcześniej śnieg z boiska na tor, więc zaczniemy od pewnie 10 kolejki...
Jak z tymi juniorami w końcu? Ludzie z klubu mówią, że Kret i Gaschka dogadani a sami zainteresowani co innego? To w końcu Ziółkowski ich załatwił czy nie...? Pozdrawiam 
mariusz76 pisze:Panowie, faktycznie zaczniemy sezon w maju... To co widzę to jest istna porażka, z tą pogodą... Tor odśnieżony w połowie [już zasypany], koledzy piłkarze szanowni usuwali wcześniej śnieg z boiska na tor, więc zaczniemy od pewnie 10 kolejki...Jak z tymi juniorami w końcu? Ludzie z klubu mówią, że Kret i Gaschka dogadani a sami zainteresowani co innego? To w końcu Ziółkowski ich załatwił czy nie...? Pozdrawiam
a od kiedy p J Ziółkowski podpisuje kontrakty
Ostatnio zmieniony 30 marca 2013, o 06:15 przez henek1234, łącznie zmieniany 1 raz.
Sebek pisze:Meesha to widać że ostatnio nie rozmawiałeś z nikim kto "ma wiedzę" . Ja widziałem to co było odśnieżone i nie mam uwag do stanu toru tej części odśnieżonej bo jest dobrze odśnieżona ale ja tobie mówię że to jest 40% toru, a reszta nie jest nawet ruszona.
Czy dobrze odśnieżona znaczy dobra ? Chłopie kimkolwiek jesteś proponuję się trzy razy zastanowić
Jutro od 8 rano ma być chyba trening ........ na 40% toru
Nie będzie odśnieżania toru. DS właśnie jest po słowie z Kim Dzong Unem. Za tydzień wchodzimy na nowo na drzewa, a stadiony będziemy budować za jakieś 800 lat i będą w nich rządzić gladiatorzy 
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 986&type=1 Przynajmniej Łukaszewski sobie już pojeździł trochę 
Karol Baran Karol!
Jakies wiesci nt. ewentualnych sparingow?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Z moich źródeł jedyna wieść jaka krąży to ...... brak ewentualnych sparingów
To dobrze, bo mi teraz nie bardzo pasuje gdzies jezdzic 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Nie mozna zadzwonić z prośba o zorganizowanie wspólnego treningu do Leszna ,Gniezna??na co my czekamy mamy polski skład dostępny na miejscu !!
Na rowerach się pościgają?
przestancie juz zalamywac reszte, wszyscy maja tego dosc (tzn. zalamki). Dluzsza przerwa niz sezon (bo taka prawda)
Leszno to leje na takiego Sprawke i jego chlopakow-Rzeszowiakow, szkoda opon, nawet tych uzywanych i przekladanych 2 razy
Leszno to leje na takiego Sprawke i jego chlopakow-Rzeszowiakow, szkoda opon, nawet tych uzywanych i przekladanych 2 razy
Zeby jechac do Leszna na trening, to trzeba miec na czym trenowac, a z tym to podobno rozowo u naszych nie jest (za wyjatkiem Kuciapy)
Różowa Kuciapa to widok jaki sobie wymarzyłem jak będę schodził z tego ziemskiego padoła