Mecz: KM Intar Ostrów - TŻ Sipma Lublin 41:49
bartexs1 pisze:a kim jest ostrow?? zbieraninÄ… !!
pietrzyk z czestochowy, jedrzejak wrocil z wroclawia, dym z rawicza, fajfer z z gdanska i to ma byc druzyna?? tak samo gdansk, niby mocny a zarazem do dupy i z extra skladem przegral w lublinie!
gorzej bedzie w grudziadzu niz w ostrowie, jezdza glownie wychowanakowie +hamill i bedzie ciezko, w ostrowie damy rade i mecz wygrywamy!!
Åukaszewski
Sawina
Puszakowski
Staszek
Pawlikowski
Musiał
rzeczywiście, sami wychowankowie
ps. z seniorów jest również Przemysław Tajchert, ale kolega chyba o tym nie pamięta. Przeczytał raz czy drugi, że ktoś nazwał nas zbieraniną i wysnuwa swoje teorie. Widać na forum nigdy nie będzie spokoju

-
KOZIOÅEK
Yo Czarny!Nie bierz poważnie wypowiedzi bartexsa bo to chyba koleś, który zna się na żużlu jak "wilk na gwiazdach"
!Chciał przyurowac wiedzą o speedwayu a wyszedł na laika w tym temacie!Jak jutro mi pójdzie egz to machniemy po Perełce w Niedziele jak obiecałem!Z tego co wiadomo to nasi juniorzy "ozdrowieli" i jedziemy z Karlssonem więc szykuje się konkretne widowisko w Ostrowie!Niech wygra LEPSZY!Pozdro!
Mogłem jeszcze dopisać kto z jakiego miasta się wywodzi, żeby wiedział na przyszłość, ale nie chciało mi się
Nie ma sprawy. GIGI ma moje namiary, jak by co to sms.
do zobaczenia!
ps. Jeśli u Was będzie jutro słońce, to zabierzcie je ze sobą do nas. Podejrzewam, ze może się przydać...
psII. po dzisiejszym treningu w składzie mają się znaleźć Dymek (za Taję) i Kwiatek (za Libero)... oj, coś licho to widzę, ale ponoć Kwiatek dziś miał rewelacyjne starty. To jest właśnie jak ma się kilku równych a wcale nie najlepszych juniorów
bo kto zagwarantuje, że w niedzielę rzeczywiście oni będą najlepszym rozwiązaniem? 
do zobaczenia!
ps. Jeśli u Was będzie jutro słońce, to zabierzcie je ze sobą do nas. Podejrzewam, ze może się przydać...
psII. po dzisiejszym treningu w składzie mają się znaleźć Dymek (za Taję) i Kwiatek (za Libero)... oj, coś licho to widzę, ale ponoć Kwiatek dziś miał rewelacyjne starty. To jest właśnie jak ma się kilku równych a wcale nie najlepszych juniorów

czarny pisze:Mogłem jeszcze dopisać kto z jakiego miasta się wywodzi, żeby wiedział na przyszłość, ale nie chciało mi się
Spoko czarny , masz jak w banku , wyjezdżamy z Lublina o 7:30 więc w Ostrowie będziemy wcześnie , godzinę przed damy znac i się umówimy , wyjdziecie po nas i się spotkamy;) Ciesze się że jedziemy w optymalnym ,będzie dobre widowisko
Najlepiej daj znać jak będziecie jakieś 100 km od Ostrowa, żebym zdążył się przygotować
Postaram się też zabrać ze sobą kilka osób, żeby rozmowy nie zdominował temat lubelski, hehehe
Tak właśnie myślę gdzie najlepiej iść, żeby coś łyknąć. Chyba pozostanie nam 'słynny' amfiteatr
Jeśli już będziecie na miejscu to podjedźcie od strony nie trybuny głównej ale od drugiej strony, gdzie wyjeżdża ciągnik i polewaczka. My pewnie też będziemy wcześniej robili jakieś przedmeczowe 'sparingi', więc może być całkiem wesoło
ps. przypominam o tym słońcu
Tak właśnie myślę gdzie najlepiej iść, żeby coś łyknąć. Chyba pozostanie nam 'słynny' amfiteatr
ps. przypominam o tym słońcu

-
KOZIOÅEK
KOZIOÅEK pisze:Egz zdany, miejsce w TÅ»BUSIE zajÄ™te a wiec Czarny do jutra-szykuj swe Ostrowskie podniebienie na Lubelski delikates zwany Perłą MocnÄ… i mam nadzieje, że też bedziecie mieć jakieÅ› miejscowe rarytasy dla SPRAGNIONYCH Lubelskich kibiców!Pozdro!
P.S.Jak z pogodÄ… w Ostrowie?
Lubelski delikates to jest Perła Chmielowa z butelki, odpowiednio schłodzona a nie zadna Perła Mocna (ble!)
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
KOZIOÅEK
siemanko
Zycze wam wygranej z tym Ostrowem.....obstwiam 43-47 ale bedzie cieko a o Fajfera sie nie martwcie zrobi moze z 4pkt
a po meczu powie ze nie mogl sie dopasowac hehe....my tez mamy wazny meczyk z Gorzowem ale musimy dac rade wygrac chociaz 2-oma punktami....pozdro
Zycze wam wygranej z tym Ostrowem.....obstwiam 43-47 ale bedzie cieko a o Fajfera sie nie martwcie zrobi moze z 4pkt
...:::Zawsze Duchem i Sercem z GKS!!!:::...
grzesieck pisze:KOZIOÅEK pisze:Egz zdany, miejsce w TÅ»BUSIE zajÄ™te a wiec Czarny do jutra-szykuj swe Ostrowskie podniebienie na Lubelski delikates zwany Perłą MocnÄ… i mam nadzieje, że też bedziecie mieć jakieÅ› miejscowe rarytasy dla SPRAGNIONYCH Lubelskich kibiców!Pozdro!
P.S.Jak z pogodÄ… w Ostrowie?
Lubelski delikates to jest Perła Chmielowa z butelki, odpowiednio schłodzona a nie zadna Perła Mocna (ble!)
Perła Chmielowa zawsze smaczna i zdrowa
tak dla formalnosci, jakby ktos nie wiedzial oto awizowane składy (podane przez GW):
TÅ» Sipma Lublin:
1. Dariusz Śledź,
2. Mariusz Franków,
3. Peter Karlsson,
4. Grzegorz Knapp,
5. Tomasz Piszcz,
6. Dawid Stachyra
KM Intar Ostrów Wielkopolski:
9. Przemysław Tajchert,
10. Adam Fajfer,
11. Niklas Klingberg,
12. Artur Pietrzyk,
13. Tomasz Jędrzejak,
14. Sebastian Brucheiser,
15. Marcin Liberski.
TÅ» Sipma Lublin:
1. Dariusz Śledź,
2. Mariusz Franków,
3. Peter Karlsson,
4. Grzegorz Knapp,
5. Tomasz Piszcz,
6. Dawid Stachyra
KM Intar Ostrów Wielkopolski:
9. Przemysław Tajchert,
10. Adam Fajfer,
11. Niklas Klingberg,
12. Artur Pietrzyk,
13. Tomasz Jędrzejak,
14. Sebastian Brucheiser,
15. Marcin Liberski.
Relacja bedzie tylko w Lokalnym radiu z Ostrowa ktore slyszalne jest w promieniu ok. 100km. tak wiec nie uslyszymy relacji chyba ze w Radiu Lublin beda sie laczyc z ostrowem (miejmy nadzieje!!).
Napewno bedzie relacja na:http://www.sportowefakty.pl/mecze/mecz75.htm
Pozdrawiam
Kubbas
Napewno bedzie relacja na:http://www.sportowefakty.pl/mecze/mecz75.htm
Pozdrawiam
Kubbas
Jakub beda sie laczyc , jeszcze wczoraj tego meczu nie bylo w grafiku adzis ,sam zobaczchyba ze w Radiu Lublin beda sie laczyc z ostrowem (miejmy nadzieje!!).
Sluchalem w lubelskim radiu meczu Sipma-Intar , nie bylo tak zle. Zycze przyjemnego sluchania w radyjku i sledzenia meczu na Sportowych Faktach
Radiu Kalisz nie OstrowRelacja bedzie tylko w Lokalnym radiu z Ostrowa
Intarex pisze: Jakub beda sie laczyc , jeszcze wczoraj tego meczu nie bylo w grafiku adzis ,sam zobaczhttp://www.radio.lublin.pl/wiadomosci.php?id=1230112827
Sluchalem w lubelskim radiu meczu Sipma-Intar , nie bylo tak zle. Zycze przyjemnego sluchania w radyjku i sledzenia meczu na Sportowych Faktach![]()
No i bardzo dobrze. Fajnie by bylo jakby nadawali caly czas a nie laczyli sie np. co 3 biegi.
Tak przynajmniej bedziemy mieli troche emocji z Ostrowa tu na miejscu
Relacja bedzie tylko w Lokalnym radiu z Ostrowa
Radiu Kalisz nie Ostrow
Ostrow- Kalisz. I tak nikt niewie gdzie to jest