TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Czarek
Trener

#76 Postautor: Czarek » 8 czerwca 2004, o 15:47

"ze kraty przeszkadzaja i ze betonowe siedziska to sie zgodze"
ale logiczne myślenie, skoro kraty przeszkadzają to tym bardziej wtedy gdy są przesłonięte flagami
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#77 Postautor: Ar2rB » 8 czerwca 2004, o 15:50

ggumiss pisze:Osobiscie uważam że flagi mogły by wisiec na góże sektorów tylko klub musiał by sie postarac o jakeś maszty lub sztalugi i nie bylo by wtedy problemu z zasłanianiem widoku a i flagi mogły by byc wieksze

Mnie tam flagi nie przeszkadzają (chociaż na pewno nie pomagają w ogladaniu meczu). Jednak wiele razy słyszałem już bardzo niecenzuralne słowka na temat tych flag... Nie wszyscy przychodzą na mecz by drzeć się, głośno kibicować, skakać po ławkach itd. Dla niektórych mecz jest czystym relaksem i chodzą na zużel bo lubią (np. ja).
A jest rozwiazanie tego problemu. Wszystkei flagi wieszać tam gdzie siada fanklub, jedna przy drugiej (co prawda nie bedzie widać 3/4 prostej, ale przynajmneij nie bedzie przeszkadzac ludziom).

Awatar użytkownika
ggumiss

#78 Postautor: ggumiss » 8 czerwca 2004, o 16:04

Ja tez przychodze bo lubie i lubie przy tym cos widziec.
moja propozycja dotyczyla korony stadionu i umieszczenia tam jakis masztów lub stalug ale to tylko pobożne życzenia wiec i tak flagi beda wisiec na kratach i pozostaje tylko przychodzenie wczesniej i zajmowanie lepszych miejsc

Geest
Senior

#79 Postautor: Geest » 8 czerwca 2004, o 16:10

Czarek pisze:ale logiczne myślenie, skoro kraty przeszkadzają to tym bardziej wtedy gdy są przesłonięte flagami

wiem mistrzu ze pod wzgledem logicznego mistrzenia daleko mi do Ciebie, wiec co proponujesz?

Awatar użytkownika
Osvald

#80 Postautor: Osvald » 8 czerwca 2004, o 17:54

Witam kolegów z Lublina, mysle ze mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco, szkoa ze nie moge pojechac na mecz i pojsc z wami napiwko ale troche za daleka jest odleglosc miedzy naszymi miastami. Typuje lekkie zwyciestwo gospodarzy :)

zapraszam na Oficjalne Forum Stali Gorzów

Jaataman

#81 Postautor: Jaataman » 8 czerwca 2004, o 17:59

Osvald pisze:Witam kolegów z Lublina, mysle ze mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco, szkoa ze nie moge pojechac na mecz i pojsc z wami napiwko ale troche za daleka jest odleglosc miedzy naszymi miastami. Typuje lekkie zwyciestwo gospodarzy :)

Nie lekkie zwycięstwo lecz będą baty!!:P

max3
Zawodowiec

#82 Postautor: max3 » 8 czerwca 2004, o 19:10

flagi nic nie przeszkadzaja jak komus sie nie podoba to jest jeszcze 8 innych sektorow na kltorych nie ma flag

Czarek
Trener

#83 Postautor: Czarek » 9 czerwca 2004, o 07:33

Geest pisze:
Czarek pisze:ale logiczne myślenie, skoro kraty przeszkadzają to tym bardziej wtedy gdy są przesłonięte flagami

wiem mistrzu ze pod wzgledem logicznego mistrzenia daleko mi do Ciebie, wiec co proponujesz?

Ja proponuję jedną rzecz - rozpocząc akcję kibiców na rzecz zdjęcia krat ze stadionu. Na meczu większość kibiców podpisze się pod takim wnioskiem do władz.

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#84 Postautor: dannie » 9 czerwca 2004, o 08:19

Czarek pisze:
Geest pisze:

Ja proponuję jedną rzecz - rozpocząc akcję kibiców na rzecz zdjęcia krat ze stadionu. Na meczu większość kibiców podpisze się pod takim wnioskiem do władz.

moze to troche nie na temat ale musze to napisac: :D

ciekawy jestem jakby to wygladalo w przypadku kibicow Motoru :) ...tekst typu: "Mozecie zdjac flagi bo mi boisko zaslaniaja" :D :D :D hehe

...ale to tak poza tematem... niewazne...

Czarek
Trener

#85 Postautor: Czarek » 9 czerwca 2004, o 09:00

"ciekawy jestem jakby to wygladalo w przypadku kibicow Motoru ...tekst typu: "Mozecie zdjac flagi bo mi boisko zaslaniaja" hehe"

Kibice piłkarscy mają ten komfort, że boisko nie jest przy samym ogrodzeniu.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#86 Postautor: Maxx » 9 czerwca 2004, o 09:24

Jaataman pisze:
Osvald pisze:Witam kolegów z Lublina, mysle ze mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco, szkoa ze nie moge pojechac na mecz i pojsc z wami napiwko ale troche za daleka jest odleglosc miedzy naszymi miastami. Typuje lekkie zwyciestwo gospodarzy :)

Nie lekkie zwycięstwo lecz będą baty!!:P

Wróżka czy co?

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#87 Postautor: GIGI » 9 czerwca 2004, o 11:19

max3 pisze:flagi nic nie przeszkadzaja jak komus sie nie podoba to jest jeszcze 8 innych sektorow na kltorych nie ma flag

może i nie przeszkadzają , ale rozmieszczenie rzeczywiście mogłoby być troszkę inne ;) Trzeba zrobić aby flagi były bardziej koło siebie.

PS> a co z flagÄ… Szwecji???

Awatar użytkownika
Dave
Kontakt:

#88 Postautor: Dave » 9 czerwca 2004, o 14:19

Witam wszystkich! Jestem starym kibicem, ale nowym użytkownikiem forum.

Na początek prozaiczne pytanie: O której godzinie jest czwartkowy mecz?

Gość

#89 Postautor: Gość » 9 czerwca 2004, o 14:24

Już wspominałem wcześniej Gigi o tych flagach , wszystkie flagi muszą być obok siebie szczepoine końcami , wtedy widok prostej od Bystrczycy jest okazały kompozycyjnie i wtedy to wygląda jak należy.
Proponuje żeby wszyscy co mają jakiekolwiek flagi uderzali na prostą !!!!

flaga szwecji o wymiarach 1 m na 1,5 m kosztuje jakieś 35/40 zł .

jotem

#90 Postautor: jotem » 9 czerwca 2004, o 14:26

Dave pisze:Witam wszystkich! Jestem starym kibicem, ale nowym użytkownikiem forum.

Również witam :D
Odpowiedź: To w czwartek jest mecz :shock: ?Ja sądziłem,że w niedziele o 17.30. :twisted:

Awatar użytkownika
Dave
Kontakt:

#91 Postautor: Dave » 9 czerwca 2004, o 14:38

jotem pisze:
Dave pisze:Witam wszystkich! Jestem starym kibicem, ale nowym użytkownikiem forum.

Również witam :D
Odpowiedź: To w czwartek jest mecz :shock: ?Ja sądziłem,że w niedziele o 17.30. :twisted:

Też miałem takie podejrzenia, ale oczywiście jak to się czesto zdarza, w błąd wprowadziła mnie Telegazeta. :evil:

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#92 Postautor: fcb » 9 czerwca 2004, o 17:48

nie wiem o co wy walczycie.ja zawszew chcę aby wisiało jak najwięcej flag. Według mnie atmosfera jest wtedy gorętsza a tak wogóle to ja zawsze jestem na stadionie 2 h przed meczem. Nie chcę tutaj nikogo obrazić ale żeby mieć dobre miejsce do oglądania to tez trzeba przyjść w dobrym czasie!!!!! :) :) :) :)
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Gość

#93 Postautor: Gość » 9 czerwca 2004, o 18:33

Co sądzicie o kibicach stali gorzów ???
Moim zdanie nie powinni być wogóle przywitani , a wręcz wygwizdani !!!!!
To samo zawodnicy Gorzowa na prezentacji !!!!
To co te prostaki wypisuje na SB to się w głowie nie mieści.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#94 Postautor: grzesieck » 9 czerwca 2004, o 18:50

Hollywood pisze:Co sądzicie o kibicach stali gorzów ???
Moim zdanie nie powinni być wogóle przywitani , a wręcz wygwizdani !!!!!
To samo zawodnicy Gorzowa na prezentacji !!!!
To co te prostaki wypisuje na SB to się w głowie nie mieści.

Rozumiem kibice, ale co Ci zawodnicy zawinili to kompletnie nie wiem. Moje zdanie jest takie ze wszystkich zawodnikow druzyny przyjezdnej nalezy witac oklaskami. To samo tyczy sie kibicow! Przyjemniej jezeli milo beda wspominali wyjazd do Lublina...Z reszta nie wszyscy Ci co wypisuja glupoty na SB przyjada do Lublina na mecz.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Gość

#95 Postautor: Gość » 9 czerwca 2004, o 19:57

Grzesieck , może jeszcze pójdziesz do parku mszyn i zawodników gości po plecach poklepiesz ? Jak lubisz tak Stal Gorzów to usiadź z nimi na sektorze i dopinguj kolego !

meesha
Trener
Kontakt:

#96 Postautor: meesha » 9 czerwca 2004, o 20:03

Wtrącę się w dyskusję... Myślę, że nie chodzi o to, żeby zawodników czy kibiców gości klepać po pleckach, ale przecież nie znaczy to, że wszyscy musimy być prostakami :? Gwizdanie i rzucanie fucków to żadna sztuka, a szacunek dla przeciwnika i owszem.

Gość

#97 Postautor: Gość » 9 czerwca 2004, o 20:38

Szacunek szacunkiem , zresztą sami sie przekonacie ze Gorzów to prostaki ! i zapewne powieje wazeliną , ja osobiście kibiców z Gorzowa ma daleko gdzieś.

AS

#98 Postautor: AS » 9 czerwca 2004, o 21:06

Witam
Wielka szkoda,ze masz miedzy innymi mnie gdzies,ja mam wielki szacunek do wszystkich kibicow.Zaluje ,ze oprocz SGP nie ma fajnej atmosferki na trybunach a i w portalach zuzlowych chamstwo sie panoszy.Jestesmy jedna WIELKA RODZINA.pozdrawiam

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#99 Postautor: jacur78 » 9 czerwca 2004, o 21:24

MOze ty jestes przyzwyczajony do braku atmosfery, ale taka sytuacja ma miejsce TYLKO w Gorzowie! U nas zawsze jest atmosfera w kazdym innym miescie (poza Rzeszowem) Nie ma jakis bzdurnych propozycji ustawek!

harry
Trener

#100 Postautor: harry » 9 czerwca 2004, o 21:25

Hollywood pisze:Szacunek szacunkiem , zresztą sami sie przekonacie ze Gorzów to prostaki ! i zapewne powieje wazeliną , ja osobiście kibiców z Gorzowa ma daleko gdzieś.

TAKIE UOGÓLNINIENIA SĄ NIEWYBACZALNE!!!. Na naszym stadionie też znajdzie sie kilku prostaków. Czy to znaczy, że ja, ty, my wszyscy jesteśmy prostakami??? Odległość z Gorzowa jest tak potężna, że przyjadą tylko prawdziwi i najwierniejsi kibice i za to należy im sie szacunek!