TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42
ggumiss pisze:Osobiscie uważam że flagi mogły by wisiec na góże sektorów tylko klub musiał by sie postarac o jakeś maszty lub sztalugi i nie bylo by wtedy problemu z zasłanianiem widoku a i flagi mogły by byc wieksze
Mnie tam flagi nie przeszkadzają (chociaż na pewno nie pomagają w ogladaniu meczu). Jednak wiele razy słyszałem już bardzo niecenzuralne słowka na temat tych flag... Nie wszyscy przychodzą na mecz by drzeć się, głośno kibicować, skakać po ławkach itd. Dla niektórych mecz jest czystym relaksem i chodzą na zużel bo lubią (np. ja).
A jest rozwiazanie tego problemu. Wszystkei flagi wieszać tam gdzie siada fanklub, jedna przy drugiej (co prawda nie bedzie widać 3/4 prostej, ale przynajmneij nie bedzie przeszkadzac ludziom).
Witam kolegów z Lublina, mysle ze mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco, szkoa ze nie moge pojechac na mecz i pojsc z wami napiwko ale troche za daleka jest odleglosc miedzy naszymi miastami. Typuje lekkie zwyciestwo gospodarzy
zapraszam na Oficjalne Forum Stali Gorzów
Nie lekkie zwycięstwo lecz będą baty!!:POsvald pisze:Witam kolegów z Lublina, mysle ze mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco, szkoa ze nie moge pojechac na mecz i pojsc z wami napiwko ale troche za daleka jest odleglosc miedzy naszymi miastami. Typuje lekkie zwyciestwo gospodarzy
Geest pisze:Czarek pisze:ale logiczne myślenie, skoro kraty przeszkadzają to tym bardziej wtedy gdy są przesłonięte flagami
wiem mistrzu ze pod wzgledem logicznego mistrzenia daleko mi do Ciebie, wiec co proponujesz?
Ja proponuję jedną rzecz - rozpocząc akcję kibiców na rzecz zdjęcia krat ze stadionu. Na meczu większość kibiców podpisze się pod takim wnioskiem do władz.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Czarek pisze:Geest pisze:Czarek pisze:ale logiczne myślenie, skoro kraty przeszkadzają to tym bardziej wtedy gdy są przesłonięte flagami
wiem mistrzu ze pod wzgledem logicznego mistrzenia daleko mi do Ciebie, wiec co proponujesz?
Ja proponuję jedną rzecz - rozpocząc akcję kibiców na rzecz zdjęcia krat ze stadionu. Na meczu większość kibiców podpisze się pod takim wnioskiem do władz.
moze to troche nie na temat ale musze to napisac:
ciekawy jestem jakby to wygladalo w przypadku kibicow Motoru
...ale to tak poza tematem... niewazne...
Jaataman pisze:Nie lekkie zwycięstwo lecz będą baty!!:POsvald pisze:Witam kolegów z Lublina, mysle ze mecz zapowiada sie niezwykle interesujaco, szkoa ze nie moge pojechac na mecz i pojsc z wami napiwko ale troche za daleka jest odleglosc miedzy naszymi miastami. Typuje lekkie zwyciestwo gospodarzy
Wróżka czy co?
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
-
Gość
Już wspominałem wcześniej Gigi o tych flagach , wszystkie flagi muszą być obok siebie szczepoine końcami , wtedy widok prostej od Bystrczycy jest okazały kompozycyjnie i wtedy to wygląda jak należy.
Proponuje żeby wszyscy co mają jakiekolwiek flagi uderzali na prostą !!!!
flaga szwecji o wymiarach 1 m na 1,5 m kosztuje jakieś 35/40 zł .
Proponuje żeby wszyscy co mają jakiekolwiek flagi uderzali na prostą !!!!
flaga szwecji o wymiarach 1 m na 1,5 m kosztuje jakieś 35/40 zł .
jotem pisze:Dave pisze:Witam wszystkich! Jestem starym kibicem, ale nowym użytkownikiem forum.
Na początek prozaiczne pytanie: O której godzinie jest czwartkowy mecz?
Również witam![]()
Odpowiedź: To w czwartek jest mecz?Ja sądziłem,że w niedziele o 17.30.
Też miałem takie podejrzenia, ale oczywiście jak to się czesto zdarza, w błąd wprowadziła mnie Telegazeta.
nie wiem o co wy walczycie.ja zawszew chcę aby wisiało jak najwięcej flag. Według mnie atmosfera jest wtedy gorętsza a tak wogóle to ja zawsze jestem na stadionie 2 h przed meczem. Nie chcę tutaj nikogo obrazić ale żeby mieć dobre miejsce do oglądania to tez trzeba przyjść w dobrym czasie!!!!!

Ronaldinho do TÅ»-u !!!!
-
Gość
Hollywood pisze:Co sądzicie o kibicach stali gorzów ???
Moim zdanie nie powinni być wogóle przywitani , a wręcz wygwizdani !!!!!
To samo zawodnicy Gorzowa na prezentacji !!!!
To co te prostaki wypisuje na SB to się w głowie nie mieści.
Rozumiem kibice, ale co Ci zawodnicy zawinili to kompletnie nie wiem. Moje zdanie jest takie ze wszystkich zawodnikow druzyny przyjezdnej nalezy witac oklaskami. To samo tyczy sie kibicow! Przyjemniej jezeli milo beda wspominali wyjazd do Lublina...Z reszta nie wszyscy Ci co wypisuja glupoty na SB przyjada do Lublina na mecz.
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
Gość
-
Gość
Hollywood pisze:Szacunek szacunkiem , zresztą sami sie przekonacie ze Gorzów to prostaki ! i zapewne powieje wazeliną , ja osobiście kibiców z Gorzowa ma daleko gdzieś.
TAKIE UOGÓLNINIENIA SĄ NIEWYBACZALNE!!!. Na naszym stadionie też znajdzie sie kilku prostaków. Czy to znaczy, że ja, ty, my wszyscy jesteśmy prostakami??? Odległość z Gorzowa jest tak potężna, że przyjadą tylko prawdziwi i najwierniejsi kibice i za to należy im sie szacunek!