TŻ Lublin - Stal Gorzów 48:42

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Gość

#101 Postautor: Gość » 9 czerwca 2004, o 21:38

Kibice Stali co byście nie mówili , to typowe " poznańskie " cwaniaki !
Zresztą to co pokazali w ostatnim meczu z Gdańskiem mówi samo za siebie.
Nikt się jeszcze aż tak nie napinał jak oni , i co za ma być dla nich szacunek ??? Nie mówie tu o żadnych chamskich odzywach z naszej strony , bo kibice lubelscy mają klase , chodzi mi o pokazanie miejsca w szyku kolegom z Gorzowa !
To co mówili kibice z Gdańska o Gorzowie mi wystarczy !

AS

#102 Postautor: AS » 9 czerwca 2004, o 21:59

Jakie cwaniaki?Osobiscie nie uwazam sie za cwaniaka.
Wyluzuj..zrob sobie dobra kolacyjke ,napij sie dobrego winka(najlepiej z ukochana osoba) a przejdzie Ci frustracja :D .pozdrawiam

ps.mozesz wyjsanic o co chodzi z tymi "poznanskimi cwaniakami'? :wink:

wiczek1

Ciekawy meczyk

#103 Postautor: wiczek1 » 9 czerwca 2004, o 22:41

Hej!

Może to tak nie ładnie od drzwi ale trza gówniarzerkę szkolić

"Kibice Stali co byście nie mówili , to typowe " poznańskie " cwaniaki !
Zresztą to co pokazali w ostatnim meczu z Gdańskiem mówi samo za siebie."

A skąd Ty możesz wiedzieć co ci kibiece pokazali dzieciaku? Byłeś na meczu, że się tak autorytatywnie wypowiadzasz o naszym zachowaniu?

"Nikt się jeszcze aż tak nie napinał jak oni , i co za ma być dla nich szacunek ??? Nie mówie tu o żadnych chamskich odzywach z naszej strony , bo kibice lubelscy mają klase , chodzi mi o pokazanie miejsca w szyku kolegom z Gorzowa ! "

Nie obrażaj zatem kibiców z Lublina porównując się do nich. Jakoś specjalnie nie zuważyłem to jakiś wrogich uwag poza Twoimi. Jeśli chodzi o napinanie to zawsze sie ktoś nadmiernie pobudzony - np. spójrz w lusterko- z reguły tak wyglądają.

To co mówili kibice z Gdańska o Gorzowie mi wystarczy !

Ku.rwa - znawcy speedwaya sie znaleźli. Z resztą o ile mnie wzrok nie mylił to zdecydowana większość kibiców z Gdańska potrafiła się na meczu zachować oraz zdecydowanie potępić wygłupy swoich pobratymców na forum.

*ale - dość o tem!

Co do samego meczyku to uważam, że moze to być kawałek fajnego speedwaya - niezależnie od wyniku. Szkoda, że Lublin jest tak daleko (nomen omen piękne miasto - szczególnie stara jego część oraz wstrząsające miejsce pamięci.... - polecam takim napalonym kibicom wszelkich drużych - tak kończy się głupia i niepotrzebna nienawiść).

Ja akurat należę do ludzi, którzy nie lekceważą przeciwnika - i podobnie było w przypadku meczu z TŻ-em u nas. Uważałem, że będzie trudny mecz i wbrew pozorom mimo wysokiego wyniku wcale tak różowo i gładko nie było. Pewnie, że cieszyłbym się gdybyśmy wszystkie mecze wygrywali gładko ale znajac swoją drużynę wiem, że na to nie ma raczej szans chociaż trzeba wierzyć i zaciskać kciuki.
Fajnie, że Lublin się jakoś zbiera i mam nadzieje, że podobnie będzie z Rzeszowem - to są jednak drużyny z charakterem i tradycjami i szkoda by było jakby musiały cienować w ogonach ligii.
Szczerze mówiąc obawiam się tego meczu i chociaż liczę na wygraną to w pamięci mam pierwszy mecz z zeszłego sezonu (ostatni z resztą też :) ). Moim skromnym zdaniem, mając aspiracje e-ligowe powinniśmy radzić sobie na wyjazdach podobnie jak u siebie ale okazuje sie, że warunki torowe i związane z tym przygotowanie wstępne jak i spasowanie na samym meczu nie zawsze jest na najwyższym poziomie (vide: Grudziądz). Liczę jednak, ze nasze chłopaki wycięgnęli wnioski z takich wpadek i przełoży sie to na wyniki meczu.
Na koniec co do samego toru - jednak potrafiliśmy się u Was spasować i wygrać. Podobno tor sie zmienił i ma nawierzchnię mieszaną - czyli wygląda na to, że jest podobna jak u nas na meczu z Gdańskiem czyli trochę twardo i trochę przyczepnie (jak to jest, ze Dzikowski miał o to pretensje tylko do nas?) co w świetle wygranej z GKS-em nie stawia nas na tak z góry przegranej pozycji ;)!
No nic, zobaczymy. Oglądać nie będę ale słuchać na pewno (zawsze w takich okazjach w sezonie będzie piwko, grillek na działeczce i przypalona z nerwów kiełbaska :) )

Ps. Na najbliższym meczu spróbuje się przejść pod sektor gości, spotkać delikwentów i przedyskutować pewne drażliwe kwestie z tymi naszymi "ustawiaczami" - na pewno nie są to kibice żużla tylko jakaś gowniarzerka szukajaca specyficznej rozrywki - chyba kogoś trzeba będzie wstrząsnąć przed użyciem....

Pozdr.
Marcin
Stal TeleNet Strabag Gorzów

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#104 Postautor: dannie » 9 czerwca 2004, o 22:47

najprostsza zasada:
nawet jezeli kibice Stali G. sa prostakami itp. (chociaz nie sadze ze tak jest! wiadomo zdazaja sie elamenty... ale to nie ogol) to nie nalezy odpowiadac chamstwem na chamstwo... moim zdaniem powinnismy (jak tu juz jest tradycja w Lublinie) przywitac ich przyjaznie, oklaskami, okrzykami: Lublin wita Gorzow... okrzykami Stal Gorzow! itp.... pozostanmy kibicami ktorych wszyscy milo wspominaja i szanuja za wspaniala atmosfere przyjazni (takiej miedzy kibicami)...

Pozdrawiam!

Stal Gorzow! Stal! Stal! Stal Gorzow! :D :D :D :D Zapraszamy!

Geest
Senior

#105 Postautor: Geest » 9 czerwca 2004, o 23:28

ja sie tylko krotko pragne ustosunkowac do opinni prostakow przyklejonej tu przez Hollywooda kibicom z Gorzowa - brednie...

Przemo-speedway-fan

#106 Postautor: Przemo-speedway-fan » 10 czerwca 2004, o 06:08

witam wszystkich fanatykow zuzla -jestem nowym uzytkownikiem forum chociaz na zuzel chodze od debiutu hansa w lublinie z rybnikiem------jedna porazka z egonem :)------sa tutaj sprzeczne dane , wiec chcialbym sie zapytac o ktorej i kiedy jest mecz
TO JA NA SPEEDWAY'U WYCHOWANY -WIERNY KIBIC-TYP NIEOKIEŁZNANY

Awatar użytkownika
Radzio
Senior

#107 Postautor: Radzio » 10 czerwca 2004, o 07:17

Przemo-speedway-fan pisze:witam wszystkich fanatykow zuzla -jestem nowym uzytkownikiem forum chociaz na zuzel chodze od debiutu hansa w lublinie z rybnikiem------jedna porazka z egonem :)------sa tutaj sprzeczne dane , wiec chcialbym sie zapytac o ktorej i kiedy jest mecz

Mecz jest w Niedziele o 17:30 - dziś będą plakaty na mieście rozklejane więc się upewnis zo której i kiedy:)

ps. dannie zgadzam sie z tobą, u nas powinna być kultura na stadionie i niech każdy dobrze (z drużyn przyjezdnych) wspomina wypady do Lublina i zimną lubelska perełke:)

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#108 Postautor: Mars » 10 czerwca 2004, o 09:39

Panowie niema cio sie klocic z kibicami z Gorzowa bo oni i tak pewnie sie tutaj nie pokaza zadaleki wyjazd jak dlanich ... oni sa dlamnie jak Hetman Zamosc w pilce napinacze internetowi i nic wiecej i po co sie tak denerwowac ,poprostu nasi zawodnicy im uswiadomia w Niedziele ze to my jezdzimy usiebie i taki Rajkowski czy Hlib dla Jelenia straszni niebeda wiec seniorow nawet niebede porownywal fajnie ze Zorro sie zjawi bardzo lubie tego zawodnika ciekawe beda jego pojedynki z Piterem..

P.S A jak juz sie zjawia Kibice z Gorzowa to nawet fajnie...:)
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol:

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#109 Postautor: sOKi [HST] » 10 czerwca 2004, o 10:46

sluchajcie wyczytalem ze mecz jest o 17.30 - mozecie potwierdzic? poza tym prosze zebyscie mi napisali ile kosztuje wstep i program z zawodow. i czy jako gdanski kibic przezyje jesli znajde sie na waszym stadionie z szalikiem swojego klubu. pisze tak dlatego , ze wiem iz ostatnio miedzy naszymi kibicami bylo raczej ok ale wole miec pewnosc.
mam nadzieje ze do zobaczenia na meczu w niedziele.
pozdrawiam

ps. jebac gorzow!

aha ja niedlugo wyjezdzam wiec bardzo prosze o jakas odpowiedz smsem na nr 507754177. jest to idea wiec za darmo mozna napisac z bramki na http://www.idea.pl . z gory dziekuje
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#110 Postautor: sOKi [HST] » 10 czerwca 2004, o 11:59

bardzo dziekuje za odzew (sms-y)
moja obecnosc na meczu nie jest jeszcze pewna sprawa, ale mam nadzieje ze uda mi sie dotrzec i wesprzec was w dopingu. aha i jeszcze jedno - w ktorym miejscu stadionu przebywacie podczas spotkan? jakby ktos chcial sie spotkac np. na stadionie - znacie moj nr.
i jeszcze jedna prosba. w najblizszym czasie nie bede mial dostepu do internetu takze jezeli mecz mialby sie nie odbyc albo mialby byc przelozony na inny termin to prosze bardzo o info. z gory dzieki.

pozdrawiam
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#111 Postautor: fcb » 10 czerwca 2004, o 13:01

według mnie wszystkim należy się tolerancja. Nie znam żadnego kibica z gorzowa, ale tam jest tak jak u nas tzn. są kretyni i debile ale są także normalni i na pewno mili kibice. Szczerze mówiąc wali mnie ich zachowanie. Ważne żebyśmy to my mieli dobrą opinię a oni niech sami walczą o swoją.... :D
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Awatar użytkownika
fcb
Kontakt:

#112 Postautor: fcb » 10 czerwca 2004, o 13:04

a tak do sokiego to siedzimy na tak zwanej żylecie każdy na stadionie wie gdzie to jest ale jeśli by nie wiedzieli to miejsce naszego kibicowania znajduje się naprzeciwko kabiny spikerskiej i startu. Daj info czy będziesz!!!!!
Ronaldinho do TÅ»-u !!!!

Gość

#113 Postautor: Gość » 10 czerwca 2004, o 14:21

Są drużyny i kibice które się bardziej lubi i szanuje , np.Gdansk cz Grudziadz , sa te druzyny i kibice którzy są obojetni , za takich uważam Gorzów , nie mówię tu o jakijs nienawisci , ale nie wyobrażam sobie pić z nimi piwa , siedzieć na sektorze czy krzyczeć Stal Gorzów. - w życiu !!!!

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#114 Postautor: Scream » 10 czerwca 2004, o 14:26

Hollywood pisze:takich uważam Gorzów , nie mówię tu o jakijs nienawisci , ale nie wyobrażam sobie pić z nimi piwa

a co ci takiego zrobili ? czy moze po prostu sobie cos ubzdurales?

Gość

#115 Postautor: Gość » 10 czerwca 2004, o 14:49

Nic mi nie zrobili , ale zobaczycie sami co będą pisać po meczu , nie zależnie od wyniku , ja wygrają to na naszym forum zjawią się tłumy z Gorzowa i bedę sie naśmiewać , jak przegrają to będą wrzuty poza sportowe .
Jak tak wszyscy kochacie tą Stal to ich dopingujcie przez cały mecz , postawicie im krate piwa , przyjmijcie we własnych domach itp.

Zreszta może mi ktoś przypomnieć , bo chyba zdaje mi się że w tamtym sezonie nikt w dwóch meczach z Lublinem nie przyjechał z Gorzowa ?

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#116 Postautor: Scream » 10 czerwca 2004, o 14:59

przyjechal.... i zapewniam cie ze w Gorzowie sa kibice przez duze K z ktorymi pogadac o zuzlu przy piwie to sama przyjemnosc

Gość

#117 Postautor: Gość » 10 czerwca 2004, o 15:04

Może i mnie poniosło , bo sugerowałem się wyłącznie wypowiedziami z SB forum , kibiców z Gorzowa i Gdańska.To co wypisują tam na forum kibice z Gorzowa to może nieżle wkur....ć .
Osobiście jednak nie lubię Stali Gorzów i mam chyba takie prawo.

proponuje zakończyć temat soprów , a zając się meczem.

rks

d

#118 Postautor: rks » 10 czerwca 2004, o 15:06

nie przesadzajcie juz.juz mielicie wielkich przyjaciol w unii tarnow ale po ostanim wspolnym sezonie i wyzwiskach tarnowian w strone lublinian widze ze sie skonczylo.teraz juz po 1 meczu "przyjaznicie sie"z gdanskiej.nikt nie mowi zeby ktos sie bil czy cos takiego.ale spokojnie z ta wazelina.to meski sport rywalizacja emocjie i nerwy a nasi kibice zaczynaja zachowywac sie jak plastikowe panienki ktore kochaja caly swiat .
ps meczu mzoe nie byc ze wzgledu na pogode

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

Re: d

#119 Postautor: Erwin » 10 czerwca 2004, o 18:11

rks pisze:ps meczu mzoe nie byc ze wzgledu na pogode

Prorok :shock: czy co :?:

meesha
Trener
Kontakt:

Re: d

#120 Postautor: meesha » 10 czerwca 2004, o 18:32

Erwin pisze:
rks pisze:ps meczu mzoe nie byc ze wzgledu na pogode

Prorok :shock: czy co :?:

Może po prostu meteorolog albo synoptyk czy cóś takiego :?: 8) W każdym razie ja bym nie wierzył w żadne prognozy pogody na 3 dni do przodu, bo takie przeważnie się nie sprawdzają. Będzie dobrze i super meczyk nas czeka :D

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#121 Postautor: Cz@rek » 10 czerwca 2004, o 19:00

Mecz powinien się odbyć,zapowiadają tylko przelotne opady.
A propo plakatów, dlaczego one pojawiają się tak póżno?!
I gdzie można je dostać :?: Pracuje w dużej firmie gdzie przewija się
dużo klientów i chciałbym też reklamować zbliżające się mecze! :P :P

Awatar użytkownika
loko1980

#122 Postautor: loko1980 » 10 czerwca 2004, o 20:21

Darujmy sobie teksty w stylu je*** Stal itd. odwiedzam forum po to zeby podyskutowac o zuzlu, a jak chce mi sie je*** to nikomu o tym nie mowie :P. Poza tym dziwie sie kibicom z Lublina ze tak momentalnie przypadli sobie do gustu z Gdanszczanami, teraz to Stal jest wrogiem nr1 a wy sie klepiecie po ramionach<hahaha> Byłem na meczu Lublina w Gorzowie kiedy to cały stadion przywital zarowno zawodnikow jaki i kibicow gosci oklaskami, nie rozumiem skad teraz tyle nienawisci. Jak czytam post, gdzie ktos nie lubi Stali, bo nie, bo ma takie prawo to pogratulowac "wysokiego" poziomu intelektualnego.

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#123 Postautor: Jinxsior » 10 czerwca 2004, o 21:27

Ja nie rozumiem tej PRYMITYWNEJ debaty na temat gwizdania,krzyczenia,czy innego kretynskiego zachowania w stosunku do przyjezdnych zawodnikow jak i kibicow.Ludzie do czego ta dyskusja prowadzi, ktos wprowadzil tu zamet i nie potrzebne teksty tu sie znalazly,na naszym stadionie i w naszym towarzystwie kazdy ma sie czuc bezpiecznie kurwa jego mac, czy to sie komus podoba czy nie.Nie przypominam sobie takiej sytuacji zeby ktos gwizdal na prezentacji na zawodnikow drozyny gosci i mam nadzieje nadal nie znac uczucia wstydu za jakis pojebow.Najwieksze zamieszanie zrobil tu Hoolywood i powinien zebrac opierdol za to ze robi jakis niepotrzebny zamet.Wydaje mi sie ze mamy opinie w miare spokojnych,sympatycznych i kulturalnych kibicow i nie chcialbym zeby ktos ten wizerunek zburzyl.

CZY TO JEST JASNE????!!!!!!!

Gość

#124 Postautor: Gość » 10 czerwca 2004, o 21:56

Jinxior , odpier.... się za przeproszeniam ode mnie , to moja sprawa co myśle o Gorzowie , nikt nikomu nie narzuca na siłe swoich poglądów.
Każdy ma swoje opinie i nie musisz się z nimi zgadzać , nie koniecznie też mnie interesuje co ty na ten temat myślisz.

jak napisał wyżej rks : ....

to meski sport rywalizacja emocjie i nerwy a nasi kibice zaczynaja zachowywac sie jak plastikowe panienki ktore kochaja caly swiat .

Awatar użytkownika
Mars
Zawodowiec

#125 Postautor: Mars » 10 czerwca 2004, o 22:04

Moze zalozmy nowy temacik kogo bijemy na zygmuntowskich a z kim pijemy .....aha i ktos tam wyzej wspominal o jakies Zylecie ona jest ale nie na Zygmuntowskich pomyliles chyba stadiony to ze spiker sie wyglupia nie znaczy ze ty tez mosisz bez urazy oczywiscie ... aha i co do meczu to mysle ze zawodnicy sa tylko zawodnikami i nalezy ich przywitac godnie wkoncu oni jezdza dlanas ..... co do kibicow Gorzowa to nigdy ich nie szanowalem i nie zamierzam je... napinacze...

POZDRAWIAM
LUBELSKI WĘGIEL za 2 mln złotych :lol: :lol: