MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 20.07.2014 r. godz. 19.00
Re: MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 22.06.2014 r. godz. 14:00
Zazdroszcze wam Panowie obiektywizmu. Lublin to jednak dziwne miasto 
asoibar pisze:harry pisze: Ale ja bym na miejscu klubu juz wszystkim zawodnikom zabronił gdziekolwiek jeździć poza naszą ligą.
Pan oczywiście żartuje ? nie wierzę że Pan coś takiego mówi na poważnie , wolę się upewnić ...
No proszę Cię. Rozumiem że taki wioskowy głupek jak Ge(l)o to może nie wyczuć najmniejszej nawet ironii ale inni?
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Blinki pisze:Zrobimy im koło dupy jak Łódź nam. My jesteśmy w troszkę lepszej sytuacji ponieważ możemy stosować ZZ, i wypadł nam tylko jeden zawodnik więc Do BOJU MOTOR
Nie powiedziałbym, że w lepszej sytuacji. Oni ze swojego toru uczynili dla siebie spory handicap, nam będzie bardzo trudno
Na ten mecz z/z i (wiara czyni cuda)gość na juniorce, a do Bydgoszczy Madej i Dąbrowski + Franków
Ja tam bym pogadał z Rzeszowem, żeby odpuścili sobie Malczewskiego i dali nam
W końcu Rzeszowiakom powinno zależeć, żeby wywalić Grudziądz z czwórki, a my w tym możemy im znacząco pomóc 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Od razu o tym pomyślałem, dlatego napisałem o "szybkim zebraniu zarządu"
To byłaby naprawdę ciekawa opcja, o której wcielenie w życie należało(by) powalczyć 
I jeszcze Marta za niego zapłaciła 
Kobieta, która jęczy w nocy, nie warczy w dzień
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
GeloSMT Swiat na trzeżwo jest nie do przyjęcia.;p
Na przeszkodzie w załatwieniu a właściwie zakontraktowaniu dobrego juniora stoją oczywiście pieniądze. W kasie kompletna pustka to i nawet te niewielkie pieniądze na dobrego młodzieżowca są nieosiągalne. Zarząd robi co może, ale nie chce obiecywać gruszek na wierzbie. Z drugiej strony ustawia się trochę pod scianą. Myślę, że przy kontuzji Watt można jednak pomyśleć o dużo lepszym młodzieżowcu, bo pieniądze, których nie weźmie kangur można przeznaczyć na juniora.
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
Malczewski na tle seniorów Grudziądza nie gwarantuje kompletnie nic , ewentualnie bieg juniorski na 3:3
szkoda zachodu , na moje analityczne oko dojedziemy do końca takim składem jaki mamy , w miejsce Watta pojedzie Franek oczywiście jeszcze nie w meczu z Grudziądzem , żadnych nowych gości na juniorce też nie przewiduje.
Trzeba się spiąć na Łódź i Lokomotiv i po sezonie.
szkoda zachodu , na moje analityczne oko dojedziemy do końca takim składem jaki mamy , w miejsce Watta pojedzie Franek oczywiście jeszcze nie w meczu z Grudziądzem , żadnych nowych gości na juniorce też nie przewiduje.
Trzeba się spiąć na Łódź i Lokomotiv i po sezonie.
-
Smirnek_
- Senior
No dobra a jest jeszcze na rynku dostępny jakiś junior poza Malczewskim, który dałby przynajmniej cień nadziei na kilka punktów w meczu?
Borowicz jesli Koza juz jest gotowy do jazdy.
"Hans Nielsen, niczym taka dobra kwoka, czuwająca nad swym kurczęciem."
pogoda sprzyja wiec trzeba bronowac, bronowac i jeszcze raz bronowac, a wtedy jest duża szansa na wygranie niedzielnego meczu. w Lublinie przydałaby się taka brona, która jest widywana na meczach w lidze angielskiej nie dośc, ze jedzie za ciągnikiem to jeszcze się kręci, a wtedy bylibyśmy postrachem całej ligi
carpe diem!
-
Zaratustra
- Kadrowicz
No Woodward, Miśkowiak i Lampart na mocno przyczepnym sobie poradzą. Pogoda sprzyja...
bartosch pisze:pogoda sprzyja wiec trzeba bronowac, bronowac i jeszcze raz bronowac, a wtedy jest duża szansa na wygranie niedzielnego meczu. w Lublinie przydałaby się taka brona, która jest widywana na meczach w lidze angielskiej nie dośc, ze jedzie za ciągnikiem to jeszcze się kręci, a wtedy bylibyśmy postrachem całej ligi
ja dysponuję czymś takim:
http://www.korbanek.pl/spolka/ws/pl/mas ... ky_hr.html
Tylko obawiam się, że klubowe Ursusy tego nie pociągną ;P Trzeba by wynająć albo cały mój zestaw, albo jechać do Rolmaxu
A gdzie Ty widziales Ursusa w klubie? Na meczach kolka kreca jakies niebieskie nowki sztuki, New Holland czy cos.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:A gdzie Ty widziales Ursusa w klubie? Na meczach kolka kreca jakies niebieskie nowki sztuki, New Holland czy cos.
No właśnie tylko na meczach między biegami. Bo tak w dni powszednie to żadnej Holandii nie ma. Z resztą o czym mowa, skoro zawodnicy wolą jeździć na twardej nawierzchni, to nikt nie będzie nic zmieniał. No chyba, że pogoda pokrzyżuje trenerowi sprawy.
trening czyni mistrza.
Podobno trener ma dylemat: ZZ czy Franków. Z całą sympatią do Mariusza, szczerze wątpię że jest w stanie zrobić w czterech startach więcej punktów niż kolejno Kudriaszow, Cameron, Misiek i Lampart. Mam nadzieję że trenejro wszystko sobie przemyśli i podejmie właściwą decyzję. Jeśli ZZ to wierzę też że mądrze zaplanuje kolejne zmiany. Oczywiście Lampart musi jechać z ZZ w 12 biegu z juniorem i później ma swój 13 bieg, ale resztę zmian da się ustawić tak, żeby Cam, Andriej i Robert mieli przynajmniej jeden wyścig przerwy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie no, nie zalamujcie mnie z tym Frankowem... Przeciez to jest gosc do walki o sklad na 2 lige i to w ekipie walczacej o pietruszke. W meczu z Gnieznem jakos wyszedl z pod tasmy, na tym betonie nie dalo sie za bardzo wyprzedzac i skonczylo sie tak jak sie skonczylo. Gosc wygladal, jakby jechal na FISie albo JAPie. Przeciez on bedzie mijany jak furmanka z sianem. A kto jak kto, ale Ulamek z Okoniem sprzet beda miec mega szybki. O Jeleniu na naszym torze nie wspominajac... Z ZZ-ka szanse bylyby minimalne, bo margines bledu dla kazdego seniora bylby niemal zerowy, a teraz... szkoda gadac. Wyjscie z 40-ki bedzie bardzo dobrym wynikiem. Pozostaje tylko liczyc na deszcz.
luckylbn pisze:ja dysponuję czymś takim:
http://www.korbanek.pl/spolka/ws/pl/mas ... ky_hr.html
Tylko obawiam się, że klubowe Ursusy tego nie pociągną ;P Trzeba by wynająć albo cały mój zestaw, albo jechać do Rolmaxu
widzę, że zaopatrujesz się u Maria w Wierzchowiskach i bardzo dobrze. ciągniki, które teraz latają po torze właśnie są z Rolmaxu. może jak i ciągniki dali to i bronę udostępnią, bardziej boję się o to żeby ta brona płyt nie pozrywała bo nawierzchni z każdym rokiem coraz mniej.
carpe diem!
Od tego jest trener. Ale Misiek- raczej w ciemno 3 na z/z, reszta 5 pktów, także wystawianie ''Franko kolanko'' byłoby dla mnie przynajmniej trochę dziwne.
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Opcja, którą należałoby brać pod uwagę, jeśli chodzi o robienie za Watta z/z, to pogoda. Gdybyśmy borykali się z upałami, to godzina rozpoczęcia zawodów, dawałaby powód do myślenia. W momencie, gdy tych upałów nie ma, dla mnie jedyną opcją jest z/z. Ale nie ja jestem trenerem. Jak wystawienie Mariusza ma dać nam w tym meczu 3 punkty, to biorę to w ciemno 
bartosch pisze:pogoda sprzyja wiec trzeba bronowac, bronowac i jeszcze raz bronowac, a wtedy jest duża szansa na wygranie niedzielnego meczu. w Lublinie przydałaby się taka brona, która jest widywana na meczach w lidze angielskiej nie dośc, ze jedzie za ciągnikiem to jeszcze się kręci, a wtedy bylibyśmy postrachem całej ligi
Szubi widzisz ten wpis?? Pamiętasz naszą konwersację u Jurka na Southfields w Northampton ?? Jednym słowem dla niewtajemniczonych: myśmy o tym już dawno wiedzieli
Widzieliście jak "Hammersi" wczoraj się spięli zz-tką za Watta ?
Można ?
http://www.sportowefakty.pl/zuzel/wydarzenie/25718
Można ?
Widziałem i co z tego skoro zz zdobyli 4 punkty. Tyle to i Franek zdobędzie a nawet więcej.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
-
Smirnek_
- Senior
Dokładnie, po suchych punktach może tego nie widać, ale w biegach z ZZ przywozili kolejno 3:3, 3:3, 5:1 i 1:5 (jadąc z Iversenem i Nichollsem). I u nas też by to gorzej nie wyglądało.Step pisze:Widzieliście jak "Hammersi" wczoraj się spięli zz-tką za Watta ?
Można ?
U żółto-biało-niebieskich zabraknie również wychowanka Unii Tarnów - Damiana Dąbrowskiego. W niedzielnym meczu gościnnie zastąpi go Mateusz Wieczorek, wychowanek oraz zawodnik KSM Krosno. 19-latek trenował wczoraj na lubelskim owalu, prezentując bardzo dobrą formę.
żródło: espeedway.pl
żródło: espeedway.pl