MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 20.07.2014 r. godz. 19.00
Re: MOTOR Lublin - GKM Grudziądz 22.06.2014 r. godz. 14:00
Jak Wardzala wystawi Frankowa to nie powinien juz pracować w naszym klubie!!
Wstawienie Frankowa to totalne nieporozumienie. Jak będzie miał farta to zrobi max 4 punkty, każdy senior w składzie jest mocniejszy od niego więc w tych 4 biegach jest szansa ukuć z 7-8 punktów. Nad czym się tu zastanawiać.
Czy Wieczorek faktycznie dobrze sie wczoraj prezentowal? A z Frankowem.... MARIAN CZYS TY DO RESZTY OSZALAL!? Przeciez Frankow w tym roku odjechal 1 niecaly bieg!! i na tej podstawie wystawiamy jakby nie bylo 2-go ligowy odpad!? Przeciez to jest chore. Gdyby nie Watt, ktory pilnowal Franka od poczatku 2 okrazenia to zadnej trojki by nie bylo. Przypominam rowniez, ze jutro jedziemy przeciwko Ulamkom, Jeleniom, Okoniom i Kosciuchom. To jednak inna liga niz Marcin Rempala czy inne Staszki.
ZADNEGO FRANKOWA!!!!
ZADNEGO FRANKOWA!!!!
Po co ta cała wojna czy Franek czy inny Ździsiek! I tak w tutę i tak. Zamiast dochodzić kto lepszy kto gorszy czy trenera zwolnić czy nie skupmy się lepiej na kolejnych kolejkach ligowych bo GKM przy założeniu, że mecz się odbędzie zbiera 3 pkt. Aż strach pomyśleć jeśli pogoda pokrzyżuje plany ligowe i będzie trzeba przełożyć mecz. Kolejne pomysły na uziemienie Grudziądza cdn..... 
Oprocz tego Franek jest swiezo po kontuzji, Bog tylko raczy wiedziec ile okrazen jest w stanie przejechac na pelnym gazie.... przeciez brak z/z to totalny idiotyzm i strzelanie sobie w kolano. Znajac zycie to juz ktos maci Marianowi w glowie, bo zawsze wyjdzie do zaplaty mniej dla Franka niz za z/z..... makabra. Pierwsze dwa miejsca na frajerow roku juz sa nasze, widze, ze chcemy opanowac cale podium. I czy ktos moze mi wyjasnic gdzie byl jasnie Pan Woodward?
gdzie byl jasnie Pan Woodward?
W drodze do Częstochowy na półfinał Challenge'u?
Wiem, wiem, nie masz czasu się zainteresować. Jedynie na gorzkie żale na forum czasu wystarcza :p
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
- niespokojny
- Trener
Nie pitol korzeń z tymi frajerami. Bezsprzecznie 1 miejsce należy się Grudziądzowi, że na ich własnym torze Ułamków i Okoniewskich ogoliły Kudriaszowy i Lamparty
. Dopiero później my 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
$korzen$ pisze:MARIAN CZYS TY DO RESZTY OSZALAL!? Przeciez Frankow w tym roku odjechal 1 niecaly bieg!! i na tej podstawie wystawiamy jakby nie bylo 2-go ligowy odpad!?
Wystawiamy? A czy trener podjął już decyzję? To źle, że chciał dać szansę Mariuszowi i zobaczyć jak się będzie prezentował na treningu? A może by tak trochę mniej spinania dupy a więcej szacunku do faceta, który zjadł zęby na tym sporcie?
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Czy ja dobrze zrozumiałem? Watt napisał na Facebooku 50 minut temu że nic nie ma złamane i będzie gotowy wkrótce do jeżdżenia.
Lej deszczu lej, najlepiej jutro cały dzień.
http://instagram.com/p/pgblNFM1-M/
Lej deszczu lej, najlepiej jutro cały dzień.
http://instagram.com/p/pgblNFM1-M/
" Jak powiedział mi jeden młody dziennikarz, niektórzy ludzie są genetycznie niezdolni do tego, żeby mówić prawdę" - Jacek Gajewski
No to teraz pytanie czy Watt przyśle nam minimum 14 dniowe zwolnienie, bo Franek pojechał już do domu... 
Bez jaj 
Żeby krytyka była konstruktywna, należy przykre zdanie zakończyć pozytywnym akcentem.
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
Na przykład: Jesteś wyjątkowym ch*jem, ale masz za to ładne buty!
jerry78 pisze:No to teraz pytanie czy Watt przyśle nam minimum 14 dniowe zwolnienie, bo Franek pojechał już do domu...
Wczoraj na wsypach było ZZ, a tam chyba podobne zasady jak u nas?
Karol Baran Karol!
Korzen, oddychaj, jeszcze tylko 20 godzin do meczu 
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Daj mu spokój i tak jest nieszczęśliwy 
Oby Cam jutro jechał nie gorzej niż dziś w Częstochowie. Świetny występ.
Oby Cam jutro jechał nie gorzej niż dziś w Częstochowie. Świetny występ.
Każdemu jego Everest...
jerry78 pisze:No to teraz pytanie czy Watt przyśle nam minimum 14 dniowe zwolnienie, bo Franek pojechał już do domu...
Poleciał do Piły samolotem i jutro nie będzie miał drugiego?
Bez jaj, gdzie tu widzisz problem?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Oskarinho pisze:U żółto-biało-niebieskich zabraknie również wychowanka Unii Tarnów - Damiana Dąbrowskiego. W niedzielnym meczu gościnnie zastąpi go Mateusz Wieczorek, wychowanek oraz zawodnik KSM Krosno. 19-latek trenował wczoraj na lubelskim owalu, prezentując bardzo dobrą formę.
żródło: espeedway.pl
Nie ma to jak fachowe oko 16 latki
Swoją drogą jerry78, mówiłem Ci, że się mogę założyć o parę Wieczorek - Madej w niedzielę u nas? Szkoda, że nie chciałeś się zakładać
-Jurek Mordel zadowolony...
- No tak...
- Żona w domu także...
- No tak...
- Żona w domu także...
Masi pisze:Oskarinho pisze:U żółto-biało-niebieskich zabraknie również wychowanka Unii Tarnów - Damiana Dąbrowskiego. W niedzielnym meczu gościnnie zastąpi go Mateusz Wieczorek, wychowanek oraz zawodnik KSM Krosno. 19-latek trenował wczoraj na lubelskim owalu, prezentując bardzo dobrą formę.
żródło: espeedway.pl
Nie ma to jak fachowe oko 16 latki"Wieczorek świetnie na treningu." To chyba byliśmy na innym. Ze startu lepszy od Madeja, ale na trasie mu nie uciekał. On czy Dąbrowski to jeden ch...j w zasadzie.
No byłem ciekawy własnie opinii kogoś innego na ten temat.
A czy w przypadku braku kontuzji u DW ni lepiej nie stosować zz przecież wyłączamy także na następny mecz.
"Nic tak nie zakłóca rywalizacji co chęć zysku"
Nie pojedzie w Bydgoszczy, trudno. Na tym dziurawym torze i tak niewielki pozytek by z niego byl.
gdzie jak gdzie, ale w Bydgoszczy na mocno przyczepnym torze byłaby szansa...
Mustafa ale nie po takim dzwonie. Davey jest mocno poobijany a Bydgoszcz robi mocno przyczepny, zdradliwy tor z wieloma dziurami, wiec po prostu watpie aby dal rade. Z reszta to nie ten temat. Modliwy o deszcz nadal trwaja czy juz wystarczajaca sie napadalo? Edit: tor piekny, jeszcze troche deszczu i po meczu.
warunki pogodowe sprzyjają naszym. mam nadzieję, że bronka solidnie połaziła po torze, bo wtedy jest szansa na wygraną.
carpe diem!
ermen pisze:Daj mu spokój i tak jest nieszczęśliwy
Franek nie jedzie, jestem wrecz PRZESZCZESLIWY!
A i jeszcze jedno, zeby na torze to zjadl Crump, Loram, Gollob czy Ricardsson.... a Frankow? jeden z wielu, ktory probowal byc dobrym zuzlowcem.
-
PolonistaLublin
O godz. 12:52 w TV Info M. Wardzała powiedział: Czterech zawodników musi zastąpić D. Watta