Studia tabeli i terminarza

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Kilok

#26 Postautor: Kilok » 21 czerwca 2004, o 00:12

Ja licze na Rzeszow i tak jak my wygralismy dla nich w Ostrowie tak i oni zafunduja nam prezent i wygraja z Gorzowem a moim zdaniem maja szanse i to duzo.Zreszta oni musza to wygrac jesli chca wejsc do pierwszej czworki a z tego co sie czyta jest to dla nich bardzo wazne (sponsor)

michal

#27 Postautor: michal » 21 czerwca 2004, o 09:43

Kilok pisze:Ja licze na Rzeszow i tak jak my wygralismy dla nich w Ostrowie tak i oni zafunduja nam prezent i wygraja z Gorzowem a moim zdaniem maja szanse i to duzo.Zreszta oni musza to wygrac jesli chca wejsc do pierwszej czworki a z tego co sie czyta jest to dla nich bardzo wazne (sponsor)
To będzie trudne, ale nie niemożliwe :) Mam nadzieję, że wróci na ten mecz Tomek Rempała, który ma się leczyć w Anglii. W Gorzowie podobną kontuzję ma Rajkowski, ale u niego obojczyk złamany jest w kilku miejscach i sprawa wygląda poważniej.
Nie wiadomo co z Gjedde. Jeśli pojedzie przeciwko Stali to pierwsza czwórka nasza :D
Pozdro.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#28 Postautor: Gelo » 21 czerwca 2004, o 10:04

Po wczorajszej kolejce nie liczyłbym ani na Rzeszów, ani na nikogo. Ostrów miał powalczyć z Gdańskiem i się skompromitował, Rzeszów męczył się z Grudziądzem, mimo, że miał pewnie wygrać. Ja myślę, że jeżeli Rzeszów może nam zaszkodzić to na pewno to zrobi, chociaż nieświadomie. My utorowaliśmy im drogę do czwórki wygrywając w Ostrowie ale na nich bym nie liczył w meczu z Gorzowem. Stal może być dla nich za mocna w obecnej chwili. Dlatego nie pozostaje nam nic innego jak wygrać w Grudziądzu i nie oglądać się na nikogo. Tylko jak to zrobić z zawodnikiem który wyjeździł audi w Gdańsku? Będzie bardzo ciężko

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#29 Postautor: GIGI » 22 czerwca 2004, o 00:18

My utorowaliśmy im drogę(Stali Rzeszów) do czwórki wygrywając w Ostrowie

.... i w Rzeszowie ;);)

Awatar użytkownika
Talib
Zawodowiec

#30 Postautor: Talib » 24 czerwca 2004, o 10:28

Właśnie sobie pozwoliłem na chwilkę studiowania terminarza i tabeli. Moim zdaniem to nie my powinniśmy liczyć na Rzeszów tylko Rzeszów na nas, a konkretnie na wywiezienie przez TŻ 2 punktów z Grudziądza. Dla nas ten mecz jest oczywiście również b. ważny, ponieważ ewentualne zwycięstwo lub remis pozwoli zachować 2 lub 1 punktową przewagę nad Gorzowem oraz 2 miejsce w tabeli, przegrana oznacza taką samą ilość punktów i 3 miejsce. No i jeszcze ewentualny kalendarz play-off:

W wypadku przegranej Lublina w GrudziÄ…dzu:

18.VII: Gdańsk - Grudziądz, LUBLIN - Gorzów
25.VII: Gorzów - Gdańsk, Grudziądz - LUBLIN
8.VIII: Gdańsk - LUBLIN, Grudziądz - Gorzów
22.VIII: LUBLIN - Gdańsk, Gorzów - Grudziądz
29.VIII: Grudziądz - Gdańsk, Gorzów - LUBLIN
19.IX: Gdańsk - Gorzów, LUBLIN - Grudziądz

W wypadku remisu Lublina w GrudziÄ…dzu:

18.VII: Gdańsk - Grudziądz, Gorzów - LUBLIN
25.VII: LUBLIN - Gdańsk, Grudziądz - Gorzów
8.VIII: Gdańsk - Gorzów, Grudziądz - LUBLIN
22.VIII: Gorzów - Gdańsk, LUBLIN - Grudziądz
29.VIII: Grudziądz - Gdańsk, LUBLIN - Gorzów
19.IX: Gdańsk - LUBLIN, Gorzów - Grudziądz

W wypadku wygranej Lublina w GrudziÄ…dzu:

18.VII: Gdańsk - Rzeszów, Gorzów - LUBLIN
25.VII: LUBLIN - Gdańsk, Rzeszów - Gorzów
8.VIII: Gdańsk - Gorzów, Rzeszów - LUBLIN
22.VIII: Gorzów - Gdańsk, LUBLIN - Rzeszów
29.VIII: Rzeszów - Gdańsk, LUBLIN - Gorzów
19.IX: Gdańsk - LUBLIN, Gorzów - Rzeszów

Gdyby to była piłka nożna to aż by się prosiło o wynik 45 - 45 w Grudziądzu, a wówczas ... i wilk syty i owca cała.

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#31 Postautor: sOKi [HST] » 26 czerwca 2004, o 17:43

sa u was w wakacje jakies zawody pozaligowe ?
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005