TŻ Ostrovia - Motor Lublin - 20.08.2017
Re: TŻ Ostrovia - Motor Lublin - 20.08.2017
A jakaś transmisja w necie będzie ?
Ale z tą ceną transmisji to ich solidnie poniosło. Za obejrzenie w necie zacinającej się transmisji z meczu drugiej ligi płacić tyle co za bilet ulgowy? Dramat.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
http://www.dziennikwschodni.pl/sport/zu ... 04065.html
DW pisze, że trwają starania aby formację młodzieżową zasilił Oskar Bober
"Trwają starania" ???
DW pisze, że trwają starania aby formację młodzieżową zasilił Oskar Bober
"Trwają starania" ???
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld
Kargolo pisze:Ale z tą ceną transmisji to ich solidnie poniosło. Za obejrzenie w necie zacinającej się transmisji z meczu drugiej ligi płacić tyle co za bilet ulgowy? Dramat.
Dlaczego?
Rynek w tej kwestii akurat jest w miare wolny, wiec nie rozumiem rozczarowania, ja kupie, ale przeciez nie kazdy musi.
go! pisze:Kargolo pisze:Ale z tą ceną transmisji to ich solidnie poniosło. Za obejrzenie w necie zacinającej się transmisji z meczu drugiej ligi płacić tyle co za bilet ulgowy? Dramat.
Dlaczego?
Rynek w tej kwestii akurat jest w miare wolny, wiec nie rozumiem rozczarowania, ja kupie, ale przeciez nie kazdy musi.
Dla porównania. 30 dni dostępu do trzech kanałów eleven sports online kosztuje 15,90zł.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Jaka jest pogoda w Ostrowie ?
I właśnie dlatego, że Eleven nie pokaże naszego meczu, korzysta na tym ktoś, kto to zrobi, ustalając przy tym własną cenę.
Na kamerkach internetowych w Ostrowie nie widać, aby padało, pochmurno, ale sucho.
Na kamerkach internetowych w Ostrowie nie widać, aby padało, pochmurno, ale sucho.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
Lubelska.tv to nie Eleven. To nie globalna stacja telewizyjna i nie ma wielkiej publiczności i sponsorów. Według mnie LTV zasługuje na zarobek robiąc regularne transmisje z najniższego szczebla rozgrywek. 17 zł to też nie jest kwota z kosmosu, bez przesady.
oj szykują się dzisiaj emocje! 
Motor! Motor! Tylko Motor!
Motor! Motor! Tylko Motor!
jak na razie wykupilem chyba jakas transmisje z proby chóru
Cena znosna, w koncu to polfinaly, jedziemy o awans wiec oczekiwanie, ze ktos to pusci za 5zl to jednak oderwanie od rzeczywistosci. Ktos przeciez musi na tym zarobic. Jest jednak druga strona medalu, korzystalem z transmisji w przypadku meczu w Poznaniu i byla tragedia. Kod mi nie dzialal, dzialajacy dostalem dopiero przy 4 meilu(!!) i mecz obejrzalem w zasadzie dopiero od 6 biegu. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie inaczej bo niestety do Ostrowa wybrac sie nie moglem. Oby z cena poszla w gore rowniez jakosc.
nie pamietam kiedy sie tak denerwowalem jak dzis, biedna moja rodzina, bo jestem dzis nie do zycia. Mam nadzieje, ze po 3 biegach to ze mnie zejdzie..
Nie denerwuj się. Robimy miazgę w playoffach. Na miękko.
$korzen$ pisze:Cena znosna, w koncu to polfinaly, jedziemy o awans wiec oczekiwanie, ze ktos to pusci za 5zl to jednak oderwanie od rzeczywistosci. Ktos przeciez musi na tym zarobic. Jest jednak druga strona medalu, korzystalem z transmisji w przypadku meczu w Poznaniu i byla tragedia. Kod mi nie dzialal, dzialajacy dostalem dopiero przy 4 meilu(!!) i mecz obejrzalem w zasadzie dopiero od 6 biegu. Mam nadzieje, ze tym razem bedzie inaczej bo niestety do Ostrowa wybrac sie nie moglem. Oby z cena poszla w gore rowniez jakosc.
Ja oglądałem transmisje zarówno z Poznania i Ostrowa i wszystko było jak trzeba (oprócz komentarza rzecz jasna)
Motor mocny
Ge(L)o pisze:Nie denerwuj się. Robimy miazgę w playoffach. Na miękko.
dzieki, tak tez mysle
Ostatnio zmieniony 20 sierpnia 2017, o 16:22 przez go!, łącznie zmieniany 1 raz.
- tezetomaniak
- Trener
Powinien jechać Brzeziński, który twierdził przed sezonem, że awans jest formalnością.
Blagam Cie... Zapomnijmy juz to nazwisko.
Oj będzie się działo, będzie. Czekam na ten mecz jak na szpilkach. Nerwy są, adrenalina jest, browar jest. Wszyscy zatem obecni, możemy zaczynać 
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
i znowu balet 
Działa Wam transmisja ? U mnie przez chwilę widać było czarny ekran i logo lubelskiej, teraz - nic 
Czas na zmiany :]
Teraz szafirowy ekran, ale wcześniej usłyszałam, że na próbie toru Kuciapa i Bjerne.
~~~~~~~~
~~~~~~~~
~~~~~~~~
u mnie lipa, niebieski ekran z oknem ladowania sie i tak od 5 minut.... ja pie****le 
Niebieski ekran i gif ładowania. Zajebiście. 17 zł...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!