Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#451 Postautor: mcprzemek » 11 lipca 2004, o 22:32

mikas pisze:Korzeń w tym sezonie o awansie możemy zapomnieć, utrzymanie w lidze mamy to powiedz mi z jakiej racji Ci którzy olewają kibiców i klub maja jeszcze teraz zarabiać pieniądze za zdobywane punkty?? Dodam że punkty które nie będa miały juz dla nas żadnej wartości!!!!!

Święta prawda. Należy dać szanse do objeżdżenia młodym, a Śledź z Frankowem niech jeżdżą sobie zagranicą.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#452 Postautor: Gelo » 11 lipca 2004, o 22:32

Bimmer pisze:
Gelo pisze:
Bimmer pisze: Śledź? A co zrobił Śledź, poza tym, że nie zainwetował w sprzęt? Czy to powód, żeby go nazywać szmatą i posądzać o olewanie interesu drużyny?

Dostał kasę na sprzęt, to kupił busa.

Wiem o tym i wiem, że to źle. Ale takie teksty to przesada. To nie jest handlowanie meczem.
Poza tym, o fakcie, że Śledź nie kupił nowych motocykli wiadomo od początku sezonu, a o tym, że wyremontował stare - od kilku tygodni. Wcześniaj jakoś nikt nie nazywał go szmatą, dopiero teraz, kiedy sprzęt poszedł się kochać, co jak wiesz "jest specyfiką tego sportu".

Ja go tak nie nazwalem. A to, że robi sobie jaja ze sprzętem pisałem i mowilem od początku sezonu. Tylko niespecjalnie ma to jakies znaczenie. To są dorośli ludzie, ktorzy żyją z jeżdżenia w lewo. Jak widać Darek chce wyjąć jak najwięcej jak najmniej inwestując. Przykre to

czecho
Kontakt:

#453 Postautor: czecho » 11 lipca 2004, o 22:40

nie bede nikogo obrażał powiem tylko tyle PIERWSZY RAZ MI BYŁO WSTYD ZA LUBELSKI ZUZEL a chodze już 5 lat :(

GRZESIU KNAPP ON TYLKO DZISIAJ COŚ POKAZAŁ a dawid stracilem do niego szacunek jak juz nawet nie złamał motoru w ostatnim łuku w 14 biegu

D. JELENIEWSKI niech sie przesiÄ…dzie na rower !!!!!!!!!
VIVA VIVA RKS !

Geest
Senior

#454 Postautor: Geest » 11 lipca 2004, o 22:41

wiem, ze to tylko gdybanie, ale jestem niemal pewien, ze gdyby mecz byl przzegrany juz na kilka biegow przed koncem to frankow nagle cudownie przypomnialby sobie jak sie jedzi. niestety mecz mozna bylo niemal do konca wygrac, to i pamiec szwankowala. koszmar

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#455 Postautor: dannie » 11 lipca 2004, o 22:44

Geest pisze:wiem, ze to tylko gdybanie, ale jestem niemal pewien, ze gdyby mecz byl przzegrany juz na kilka biegow przed koncem to frankow nagle cudownie przypomnialby sobie jak sie jedzi. niestety mecz mozna bylo niemal do konca wygrac, to i pamiec szwankowala. koszmar

czyzby Grudziadz :evil: ...niektorzy mieli racje.. a ja sie ludzilem, wierzylem w ludzka wiare, wierzylem w idealy... idealy ktore nie istnieja w dzisiejszym swiecie... liczy sie tylko... a i tak kazdy wie.

Geest
Senior

#456 Postautor: Geest » 11 lipca 2004, o 22:49

po grudziadzu tez jeszcze wierzylem :twisted:

woocash
Szkółkowicz

#457 Postautor: woocash » 11 lipca 2004, o 22:53

kto jak kto,ale siwek raczej nie jest typem goscia ktory moglby przylozyc reke do tego,aby zaszkodzic w tak beznadziejny sposob swojej druzynie,jak np sprzedanie meczu.
niestety ale 2 zawodnikow meczu nie wygra, a za dzisiejsza postawe,jak i sprzed tyg nalezaloby wyciagnac jakies konsekwencje wobec niektorych zawodnikow ( wiadomo o kogo chodzi) ,a poza tym tak to tez jest jak nie ma rywalizacji w druzynie, taki sledz czy frankow moga jezdzic tak jak np dzis bo wiadomo ze nikt nie wskoczy na ich miejsce
a frankow jak tak dalej bedzie jezdzil i postepowal to i konskowola temu panu podziekuje

Robson
Senior

#458 Postautor: Robson » 11 lipca 2004, o 22:57

CzujÄ™ siÄ™ wydymany.....
Lubelscy żużlowcy - chuj nie sportowcy

obiektywny

#459 Postautor: obiektywny » 11 lipca 2004, o 22:59

Dobrze się stało że udało mi się wejść za 10 złotych.
Żenujące "widowisko".
Jechali tak żeby przypadkiem nie wygrać. w play off będą pewnie w Rzeszowie wygrywać ale pytam się po co?
W jakim celu wchodzić do e-ligi? Żeby zaraz z niej spaść.m Żeby wydać kasę (a skąd ja wziąć) na oświetlenie żeby kopacze na tym zyskali?
Zawsze twierdziłem że Śledź to bardzo nierówny zawodnik. Największy filozof wśród żużlowców, ale dziś pokazał że powinien albo odejść z tego sportu albo podpisać kontrakt w Krośnie lub Opolu.
Jednym słowem o meczu: wstyd!

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#460 Postautor: KubuÅ› » 11 lipca 2004, o 23:00

Dzisiejszy mecz to kompletne zero, jedynie Dawid i Grzesio pokazali jak sie jezdzi. Tor byl przygotowany pod gosci. Ja jednak mimo wszytko to co pisza niektorzy sadze ze mecz byl sprzedany.

Awatar użytkownika
Adrian
Kontakt:

#461 Postautor: Adrian » 11 lipca 2004, o 23:02

W Grudziądzu wszyscy byli pewni Waszego zwycięstwa ze Stalą, a tu kich. O naszym występie w Gdańsku nie wspominam...

Życzę awansu :!: , a nam pozostaje walka o piąte miejsce :oops:
Żółto-niebieskie to nasze barwy królewskie

GKM GrudziÄ…dz
Widzew Łódź
Zimne Piwo

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#462 Postautor: Gelo » 11 lipca 2004, o 23:03

$Kuba$ pisze:Dzisiejszy mecz to kompletne zero, jedynie Dawid i Grzesio pokazali jak sie jezdzi. Tor byl przygotowany pod gosci. Ja jednak mimo wszytko to co pisza niektorzy sadze ze mecz byl sprzedany.

No ale odpowiedz mi w imieniu którzy tak sądzą - po co Rzeszów miałby kupować u nas mecz? Przecież tylko największy idiota dopuszczał myśl, że Gdansk podaruje u siebie punkt Grudziądzowi wiec Stal nawet przy porażce byłaby w górnej czwórce

Awatar użytkownika
sOKi [HST]
Kontakt:

#463 Postautor: sOKi [HST] » 11 lipca 2004, o 23:10

Po 1. Troche wspolczuje sytuacji.
Po 2. Szkoda ze tabela ulozyla sie w ten sposob. Myslalem ze zawitam w Lublinie juz za 2 tygodnie a tu coz... dopiero 22 sierpnia (i to nie wiem czy jeszcze bede w waszych okolicach... =\ ). Chyba ze ktos jest zainteresowany wczesniejszym spotkaniem czysto towarzyskim (w kibicowskim gronie ;P ) to nie ma problemyu =)
Po 3. Bedzie ciekawa walka o Ekstra. Mimo ze odskoczylismy juz na 4 punkty. W kazdym razie zycze zebyscie awansowali po barazach. Ale za to my za tydzien znowu goscimy u siebie Rzeszow. I szczerze mowiac po tym co pokazali wczoraj nie spodziewalbym sie zadnej niespodzianki.

No coz, w takim razie pozdrawiam i do zobaczenia ...
ObrazekNIE MA ŻE BOLI ! WYBRZEŻE WSZYSTKICH PIERDOLI !!!

ObrazekWybrzeże > Extraliga 2005

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#464 Postautor: jas » 11 lipca 2004, o 23:14

Uważam, że jest lekką przesadą to co niektórzy wypisują o sprzedaniu meczu przez zarząd czy też Siwka. Nie sądze aby mialo to jakies potwierzdzenie w rzeczywistosci. W dzisiejszym meczu bylismy po prostu slabsi (albo Stal lepsza - ale raczej to 1sze). A stalo sie tak dlatego ze Sledz nie mial na czym jezdzic i dal dupy tragicznie, Franek to juz nie wiem jak opisac co zrobil, ale nawet jesli nie sprzedal tego meczu (w co watpie) to po prostu pokazal dzis jak daleko gdzies ma wszystkich kibicow. Karlik tez sie zbytnio nie popisal - ale bez przesady mecz mu po prostu nie wyszedł. Cieszy oczywiscie postawa Dawida i Grzesia.
Kolejną rzecza ktora mnie bardzo interesuje to jaka role pelnil dzis pan kaczmarek. mial byc neutralnym obserwatorem i czuwac nad tym aby mecz odbyl sie bez zadnych przewalów. A kazal on robic tor maksymalnie podobny do rzeszowskiego co pozostawia duze watpliwosci co do jego "neutralnosci".
Ps te flagi Marma - to byla tragedia
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

łukasz

#465 Postautor: Å‚ukasz » 11 lipca 2004, o 23:18

nawet nie wiem co napisac...
pewne jest ze mecz byl ustalony z gory.jak wiecie na meczu byl p.Kaczmarek i caly czas mial wiadomosci co dzieje sie w gdansku.jak wiadomo zanosilo sie na to ze tam bedzie walkower dla grudziadza bo ktos rzucil na tor jakas petarde.marma o tym dobrze wiedziala a kaczmarek mial lacznosc z gdanskeim na komorce. rzeszow sie bal ze grudziac moze miec dwa i zalatwili sobie wygrana...
a ze nam blizej do rzeszowa i to tak sie skonczylo...
ja to tak widze i mysle ze nie ma innego wytlumaczenia

Snys
Zawodowiec

#466 Postautor: Snys » 11 lipca 2004, o 23:20

tym bardziej ze jakis tolo z rzeszowa latal przy wyjezdzie z parku maszyn i draznil sie z nami krzyczac jaki bedzie wynik biegu (od razu uzupelnial program).....no i tak tez bylo :?
Ostatnio zmieniony 11 lipca 2004, o 23:29 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

synio

#467 Postautor: synio » 11 lipca 2004, o 23:22

Witam. To mój debiut na forum. W nawiązaniu do ostaniego meczu
chciałbym się wypowiedzieć na temat szans TŻ na awans do E-ligi.
Czytam Wasze posty od dłuższego czasu, ale dziś dopiero postanowiłem
coś napisac od siebie. Panowie każdy z was wie ile ten sport kosztuje,
że Lublin to biedne miasto bez dużych firm, a te które są nie kwapią się
do sponsoringu. I nie ma się co napinać ,ale nieprędko Lublin bedzie
jeździł w e-lidze. To są ogromne koszta na które klubu nie stać.
Bardzo fajnie, że działa wreszcie Fan Klub z prawdziwego zdarzenia
i sprawy żużlowe są mu tak bliskie.
Dla działaczy większe korzyści przynosi taki stan rzeczy jaki jest teraz -
po raz kolejny TÅ» stuka do bram e-ligi i poraz kolejny mu siÄ™ nie udaje.
Zobaczcie jakie nakłady trzeba ponieść by tam zaistnieć - remont stadionu,
zakup nowych zawodników, sprzęt, wyższe angaże, koszta klubowe.
Kto to bedzie sponsorował ?
A popatrzcie że na mecze już teraz przychodzi kilka tysięcy ludzi -
i myślicie że na e-lige będzie ich dużo więcej ? Może o 1000 osób więcej,
ale klub będzie zamykał tabele. Czy to poprawi sytuacje klubu .... odrobine,
ale zmartwień bedzie więcej.
Teraz TŻ jest w czołówce i puka do bram ....i tak bedzie co roku ....
bo tak jest najwygodniej.
Przecież my nie mamy zawodników na skuteczną jazdę w e-lidze.
Wszyscy sÄ… w miarÄ™ skuteczni na 1 ligÄ™ , ale nie na extraklasÄ™.
Gdzie są młodzieżowcy ? Już od kilku lat brakuje talentów, a ci którzy są
to beztalencia. Popatrzcie na inne kluby ..... a u nas płakać się chce.
Gdy zbraknie jakiegoś zawodnika odświerza się starych.....(np.Mordel)
Ja do Jurka nic nie mam , ale on już od kilku lat próbuje skończyć z żużlem
ale klub wciąż się o niego dopomina. A on nie chce zawieść siebie, działaczy,kibiców
i zawsze się zgadza.No to może reaktywujmy też Roberta Juchę,
Roberta Szewczyka, Tomasza Pawelca i innych .....Oni już byli .... zrobili dużo
.... a teraz czas na ich zastępców. Ale tych w klubie brak. I tak zostanie już ....
niestety.
Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
MOTOR LUBLIN !!!

Awatar użytkownika
Dobromir
Zawodowiec
Kontakt:

#468 Postautor: Dobromir » 11 lipca 2004, o 23:23

Ja czuje sie obrzygany postawą naszych i szkoda mi tych 11 zyli bo dawno nie widziałem tak kiepskiego speedwaya pomimo użebrania tych 41 punktów

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#470 Postautor: jas » 11 lipca 2004, o 23:30

Nuki pisze:to chyba jakis zart no ale coz niedlugo beda przyjezdzac z silnikami w reklamowkach!!!!

o ile dobrze pamietam to niejaki Craig Boyce tak kiedys zrobil i ten silnik mu zdefektowal, a byl wówczs zawodnikiem..... Stali Rzeszów
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
ozzyman

#471 Postautor: ozzyman » 11 lipca 2004, o 23:31

Nie odkryję Ameryki jeśli powiem, że dzisiejszy mecz przegrała nam para Śledź-Franków.To oni mieli w tym meczu robić przewagę i wygrywać biegi, a tymczasem było odwrotnie.Na cztery starty trzy biegi przegrali w stosunku 2-4 a jeden 1-5.Szczególnie zawiódł mnie Darek Śledź i chyba czas niedlugo będzie żegnać się z torem.Przy takim podejściu do sportu nie ma sensu narażać swojego zdrowia i życia.Rybka chyba nie portafi zrozumieć, iż aby dobrze jeździć potrzebny jest dobry sprzęt.To co miał dziś do kupa złomu i do tego jedna sztuka.W tym roku forma Darka o wiele gorsza niż w roku poprzednim i czas zastanowić się nad sportową przyszlościa.Zdaje się że nasza świetna para juniorów z początku lat 90 Śledź-Mordel odejdzie powoli w zapomnienie.Bo przeciez każdy widział co zaprezentował i Jurek dzis.Jazda Frankowa to znów totalny niewypał.Zawodnik z ekstraligi a w zadnym meczu nie przekroczył granicy 10 punktów.Za rok nie chcę go widzieć w składzie i Darka chyba też.Trzeba znów będzie ściagnąc dwóch dobrych seniorów, bo z tego skladu mogą zostać Grzesiek,Tomek,Dawid i Peter.Tego ostatniego też bym zostawił, bo kto się pozbywa zawodnika mającego najlepszą średnią w lidze?

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#472 Postautor: Erwin » 11 lipca 2004, o 23:33

Co tu dużo mowic niektorzy dali dupy i tyle, dostalismy baty od Stali i trzeba się z tym pogodzić, jeszcze nie raz zawali ten czy ten, dzisiaj źli są Franków i Śledź za tydzień może to być Stachyra, więc transparenty na konkretną osobę są nie na miejscu, to są ciągle nasi zawodnicy, przejebali nas to fakt, al nie zapominajmy ile taki Śledź zrobił dla Lublina ile kółek wykręcil :(, szkoda że dzisiaj co niektorzy zachowali się nie fair ehhh

Gość

#473 Postautor: Gość » 11 lipca 2004, o 23:42

Niezgadzam sie z przedmówcą !
Jak przyjdziesz pijany do domu , żona sie wkur... , opierd... cie ale po jakimś czasie zapomni.Dostaniesz reprymende i będziesz starał nie dopuścić już do takiej sytuacji (jeśli ci na żonie zależy).
To samo jest teraz !!!!
Zawodnicy dali ciała , jeśli to przemilczymy , nic z tego sobie nie zrobią !!!
Jeśli dostną reprymende od kibiców , napewno jeśli im zależy będą starali się zmazać swoją chuj...ą postawę i się postarają w najbliższym meczu.
Ta sytuacja może wyjśc tylko na dobre.
Przecież te transparenty mają na celu zmoblizować ich , a nie pogrążyć !!!
Przecież każdy z nas szanuje Śledzia czy Franków czy innych , dlatego zapomnimy o ich kiepskim meczu , jeśli w następnym pojądą jak należy.

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#475 Postautor: GIGI » 11 lipca 2004, o 23:54

moze i tor był zbyt twardy ale nasi się kurde nie popisali ..!!!!!!!!!!!

Paranoja Śledź i Franków sp...ać z klubu. Mecz sprzedany w momencie kiedy Stachyra puścił za Dawida, Jeleniewskieo!!!! I nie mówcie że to był przypadek!!!!

Ku....a paranoja!!!!!!

Lipa jestem w....wiony na masÄ™ !!!!!