Tż Sipma - Stal Rzeszów 41 : 49

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Karolina M.

#501 Postautor: Karolina M. » 12 lipca 2004, o 10:39

error
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2004, o 00:31 przez Karolina M., łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#502 Postautor: Maxx » 12 lipca 2004, o 10:40

Wczoraj nie zawiedli właściwie tylko Grzesiek Knapp i Dawid Stachyra. Dawid pokazał wczoraj kawał dobrego żużla, wielkie brawa za to. Grzesiek jak to Grzesiek, jedno zero na koncie być musi, bo taka tradycja :D Ale z grona naszych seniorów tylko on jeden pokazał, że ma jaja i wie co znaczy honor...
Brawo Grzesiek! Brawo Dawid!

Franków i Śledź - bez komentarza...
Mordel - szkoda gadać.
Jeleniewski - tak samo cały czas czyli bezbarwnie.
Karlsson - spora wpadka na początku zawodów, ale potem znacznie lepiej

Mam tylko nadzieję, że za wczorajsze cyrkowe numery główni aktorzy przedstawienia słono zapłacą.
Tak być nie może, kilka tysięcy ludzi przychodzi na mecz i płaci niemałe pieniądze za bilety a kilku kolesi swoją postawą rzuca cień na całokształt dotychczasowych osiągnięć i w d...pie ma to co z takim trudem zbudowano w Lublinie...
Tylu ludzi starało się aby ściągnąć jak najwięcej kibiców na stadion, ciężko tyrało po to, żeby był żużel, żeby ludzie przyszli na stadion i zapłacili za bilety (czytaj: zasponsorowali klub) a wczoraj "kolesie z cyrku" przekreślili to wszystko i wypięli się na klub i kibiców.

Ylipulli

#503 Postautor: Ylipulli » 12 lipca 2004, o 10:48

Miałem coś napisać ale mi się ku.....a odechciało. Jeżeli chcecie "Panowie" stracić kibiców to sobie ku..........a tak poczynajcie .

DOBRZE ŻE BYLI TACY CO BRONILI HONORU NASZEJ DRUŻYNY.
BRAWA DLA G.KNAPPA, D.STACHYRY !!!

Ylipulli

#504 Postautor: Ylipulli » 12 lipca 2004, o 10:50

aaaaaaaaaaaa jeszcze jedno Karolina masz chłopaka ???? :roll:

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#505 Postautor: mikas » 12 lipca 2004, o 10:53

Bimmer pisze:
Maxx pisze:Mam tylko nadzieję, że za wczorajsze cyrkowe numery główni aktorzy przedstawienia słono zapłacą.

Na jakiej podstawie?

Na takiej, ze jak widze bodajże w 11 wyścigu gdy Franków ma dobry start i jeszcze przed wejściem w pierwszy wiraż nagle zwalnia i daje sie zamknąc Baranowi to mi się niedobrze zrobiło. Zaraz po starcie byl o pol kola przed całą stawką a w wiraż wjechał ostatni nagle zwalniając. Parodia na calego.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Karolina M.

#506 Postautor: Karolina M. » 12 lipca 2004, o 10:55

Zauwaz tylko,że sprzęt skonczył sie w jego trzecim czy czwartym biegu, a wczesniej miał okazję pokazać jak potrafi jechać! :?
Ostatnio zmieniony 16 lipca 2004, o 00:32 przez Karolina M., łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#507 Postautor: Maxx » 12 lipca 2004, o 10:55

Bimmer pisze:
Maxx pisze:Mam tylko nadzieję, że za wczorajsze cyrkowe numery główni aktorzy przedstawienia słono zapłacą.

Na jakiej podstawie?

Na podstawie tego co widziałem ja i kilka tysięcy ludzi, którzy byli na stadionie. Czyżbyś wczorajszą porażkę przypisał tylko "pechowi"? Moim skromnym zdaniem wczorajszy "pech" Lublinian miał pomocników...

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#508 Postautor: Jinxsior » 12 lipca 2004, o 11:03

Karolina.M pisze:Zauwaz tylko,że sprzęt skonczył sie w jego trzecim czy czwartym biegu, a wczesniej miał okazję pokazać jak potrafi jechać! :?
Wydaje mi sie ze temu patafianowi sprzet to sie skonczyl juz rok temu,dziwne ze tyle wytrzymal.

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#509 Postautor: GRISZA » 12 lipca 2004, o 11:11

No i co chłopcy i dziewczęta ... Kto teraz będzie chodził z podniesioną głową ?.... hmmmm. Chyba nie ma wątpliwości kto jest teraz lepszy ... A to że mecz był kupiony to nie mam ochoty tego komentować .... Nienawistne pozdrowienia ze stolicy podkarpacia .
Ps. Glory Glory alleluja na Karola nie ma ch.... !!!!!!!!!!!!
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
GIGI
Trener

#512 Postautor: GIGI » 12 lipca 2004, o 11:39

Jesli to wszystko prawda to powiem otwarcie ze to JAWNE SKURWYSYŃSTWO!!!!!!

Dzis na torze nie decyduje juz sportowa walka!!!!! Płakac się chce!!!

PS> Sorki za ostre słowa ale inaczej nie da się tego okreslić!!

Sober
Senior

#514 Postautor: Sober » 12 lipca 2004, o 14:04

Gawrzyk pisze:aa i jeszcze jedno. szykuje sie zajebista afera z kaczmarkiem w roli glownej. polecam lekture tygodnika zuzlowego w przyszlym tyogodniu.

Ja sie o to modle

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#515 Postautor: Maxx » 12 lipca 2004, o 14:10

Kaczmarka już dawno ktoś powinien "uziemić" bo to co wyrabia ten gość to po prostu JEDEN WIELKI CYRK!
Od dobrych kilku tygodniu w Tygodniku Żużlowym pojawiają się coraz to ciekawsze artykuły na temat tego pajaca.
A to nie podobajÄ… mu siÄ™ dziennikarze, a to coÅ› tam jeszcze. ÅšMIECHU WARTE!
Odnośnie wczorajszego meczu to można być pewnym tylko jednego - BYŁ UKŁAD i tyle. Jeśli ktoś twierdzi inaczej to mówiąc najdelikatniej jest w błędzie...

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#516 Postautor: Maxx » 12 lipca 2004, o 14:15

hatebreed pisze:No i co chłopcy i dziewczęta ... Kto teraz będzie chodził z podniesioną głową ?.... hmmmm. Chyba nie ma wątpliwości kto jest teraz lepszy ... A to że mecz był kupiony to nie mam ochoty tego komentować .... Nienawistne pozdrowienia ze stolicy podkarpacia .
Ps. Glory Glory alleluja na Karola nie ma ch.... !!!!!!!!!!!!

Ty chyba koleś nie byłeś wczoraj na meczu skoro chcesz wprowadzić wrogość między Lublin i Rzeszów.
A co się tyczy Twojej wypowiedzi, to jasne jak słońce jest kto jest lepszy - TŻ SIPMA LUBLIN! :D :twisted:

W zamian za twoje ninawistne pozdrowienia ja przesyłam serdeczne dla prawdziwych kibiców z Rzeszowa.
Ostatnio zmieniony 12 lipca 2004, o 14:16 przez Maxx, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#518 Postautor: Ar2rB » 12 lipca 2004, o 14:16

Gawrzyk pisze:aa i jeszcze jedno. szykuje sie zajebista afera z kaczmarkiem w roli glownej. polecam lekture tygodnika zuzlowego w przyszlym tyogodniu.

Kiedy mozna sie spodziewac tygodnika żuzlowego w kiosku (z artykułem o kACZMARKU). chętnie sobie poczytam kto w polsce ustawia mecze, kto z kim trzyma i dla kogo jest ta cała liga. Bo na pewno nie dla kibiców.
Taka skorumpowana liga to... GÓWNO, a nie liga!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#519 Postautor: Maxx » 12 lipca 2004, o 14:18

Gawrzyk pisze:Prosta reguła
Kaczmarek mowi: ubijac tor
Fyda mowi : ubijac tor . A jego zdanie jest najwazniejsze.

Kaczmarek polazl, a Fyda mowi : co ja moge? ja po meczu jestem i tak zawieszony...Kaczmar rzadzil tym calym burdelem!

Odnośnie wczorajszego meczu to można być pewnym tylko jednego - BYŁ UKŁAD i tyle.

marcinek, jaki układ ?? :?: :?: :?:

Układ ala niegdysiejsze wschodnie RWPG :D Rada Wzajemnej Pomocy Gospodarczej :D :D :D

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#520 Postautor: Ar2rB » 12 lipca 2004, o 14:19

hatebreed pisze: komentować .... Nienawistne pozdrowienia ze stolicy podkarpacia .

dowartościowałeś sie tym że mieszkasz w stolicy podkarpacia? widze że wiekszość rzeszowiaków próbuje ukryć w ten sposób swoją małomiasteczkowość.

Mecz byl ułozony, wynik taki być musiał (czy ktoś z lubelskiego teamu przyłożył do tego rękę - nei wiem, ale pan łobserwator na pewno).

Pozdrawiam miłosiernie ze stolicy wojewódzwtwa lubelskiego.

Awatar użytkownika
Erwin
Senior
Kontakt:

#521 Postautor: Erwin » 12 lipca 2004, o 14:48

Ylipulli pisze:aaaaaaaaaaaa jeszcze jedno Karolina masz chłopaka ???? :roll:

Jeszcze pytasz :P spójrz tylko w awatar :wink:

Co do Kaczmarka to jego trick nerwowy mówi sam za siebie - nienormalny typ !

Gość

#522 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 14:52

Już mi przeszło ! wczoraj byłem tak wkurw....
Dziwie sie dlaczego na meczu doszło do takiej sympatii dla kibiców Marnej Folii z Rzeszowa ????
Jak można z takimi chu... sie tak bratać ?

oto niektórze pomeczowe wypowiedzi kibiców polskich kondonów :

..... " lublin huj !!!!!! ::
Jak zrobiliście k***a bagno no to co siędzia miał zrobić? POjebało wam tego Januszka a tak wogóle to wszytkie Stachyry są powalone, pojeby.

..... " Lublin to dziady Karlsson to debil na początku sezonu żądal od STALI kilka tysięcy za podpis na kontrakcie!!!!!

.... " to wy dziwki jestescie.a tak powaznie-byliscie slabsi i tyle.

.... " WIO WIO !!!! :D WIO NA HULAJNOGI k***a STACHYRA NAWET NA TYM BY NIE UMIAL JECHAC TAK JAK JEGO SPARALIZOWANY SYNEK k***a jak sral w pory od dziecka tak teraz sra i sie na swoim guwnie wypierdala.

..... " stachyra ty masz i twój synek cepy w dowodzie.

....." skonczcie pierdolic lublinianie zaj...ani.nie umiecie sie pogodzic z porazka. "

Awatar użytkownika
jacur78
Senior

#523 Postautor: jacur78 » 12 lipca 2004, o 14:56

Ja napisze tyle!

W tym roku bylem na wszystkich meczach TZ! Jezdzilem (jako kierowca) do Grudziadza, Gorzowa, Gdanska. Zawsze wierzylem w ambicje naszych zawodnikow! Zawsze wierzylem ze chca sie jak najlepiej zaprezentowac w kazdym meczu!
Okazuje sie jednak ze nie wszystkim zalezy na awansie! Postawa Sledzia i Frankowa to zwykla kompromitacja! Ciesze sie przy tym ze nastapila tak ostra reakcja kibicow na wydarzenia wczorajszego dnia, bo moze to da niektorym powody do myslenia!

Co do toru!
W chwile po przybyciu na stadion (17:30) zauwazylem ze tor jest inaczej przygotowany niz na mecze z Gorzowem czy Gdanskiem. Dopiero dzis dowiedzialem sie o interwencji Kaczmarka. Takie zajscia nie maja prawa miec miejsca podczas zawodow. NEutralny obserwator??????????? Smiech!

Co do meczu!
Stal byla w tym spotkaniu zdecydowanie lepsza! Nam zwyczajnie brakowalo sily ognia bo we 3 meczu wygrac sie nie da! Nasi zawodnicy nie byli przygotowani za tak nietypowe w Lublinie warunki do jazdy! Stalowcy wygrywali wiekszosc startow, byli szybcy na dystansie i nie mieli takich luk w skladzie!

PS. Szkoda ze mam bana na rzeszowskim forum bo chetnie bym wam pogratulowal wygranej! Licze ze jakis zyczliwy kolega z rzeszowa zacytuje na waszym forum moj post :) Nie wiem czy zauwazyliscie ale nikt nie pisze o defektach i braku Piszcza jako powodach naszej przegranej :)

ermen
Zawodowiec

#524 Postautor: ermen » 12 lipca 2004, o 15:06

Holly i Ciebie to tak dotknęło??
SÄ… kibice, pseudokibice i debile.
Oby Tych dwu ostatnich grup było na stadionach żuzlowych jak najmniej.

Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibiców żużla z Lublina, Rzeszowa i całej Polski.

Gość

#525 Postautor: Gość » 12 lipca 2004, o 15:07

.... " Pretensje do sÄ™dziego, kierownictwo TÅ» Sipma Lublin miaÅ‚o także podczas samych zawodów. ChodziÅ‚o głównie o lotne starty zawodników Marmy. SkoÅ„czyÅ‚o siÄ™ jedynie na kilkukrotnym rzuceniu sÅ‚uchawkÄ… i stwierdzeniu sÄ™dziego po trzynastym wyÅ›cigu, że „Rzeszów ten mecz musi wygrac…”.

Jeżeli masz świadków na to że sędzia tak powiedział " Rzeszów ten mecz musi wygrać " to nie ma nic prostszego niż wniesienie tej sprawy do GKSŻ !!!