Nieważne.
Czy ktoś ma informacje o stanie zdrowia Tomka od niego samego albo od Maćka, jego menadżera?
Jeśli tak to proszę o info..
Pozdrawiam
..::: OFICJALNA STRONA INTERNETOWA DARIUSZA ÅšLEDZIA :::..
.::: http://WWW.DARIUSZSLEDZ.COM :::.
Miło nam Państwa poinformować, że po dwu dniowej przerwie w zawieszeniu działalności oficjalnej strony internetowej Dariusza Śledzia, wznawiamy działalność, już z nową szatą graficzną
Radzio pisze:Dziś Tomek idzie do lekarza na kontrole z tego co wiem. Więc dziś najpuźniej jutro powinniśmy wiedzieć kiedy Piszczyk wróci na tor.
Maxx pisze:Wczoraj rozmawiałem osobiście z Tomkiem podczas pewnej uroczystości i nareszcie mam dla was dobre wieści. Na 22 sierpnia Tomek będzie gotów i zobaczymy go na torze!
Lublin_Fan pisze:Maxx pisze:Tomek to ambitny typ, jeśli już wsiądzie na motocykl to nie po to, żeby się ciągnąć w ogonie.
Zgadza się, ale samą ambicją wiele nie zwojuje. Nie oczekujmy od niego cudów, zwłaszcza na samym początku po kontuzji.
Pozdr.
_piotrusss pisze:Niestety po meczu z Gorzowem nie możemy być wielkimi optymistami co do formy Tomka... Lecz chyba los nam sprzyja bo ten przelozony mecz z Gdańskiem daje troszke czasu Piszczykowi na podrasowanie swojej formy... miejmy nadzieję, że szybko powróci do swojej optymalnej jazdy...