Play Off: Stal Rzeszów - TŻ Sipma Lublin 48 : 41

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Miras

#251 Postautor: Miras » 26 lipca 2004, o 00:26

Gelo pisze:Największy przejaw debilizmu to oklaski po komunikacie że dawid wiecej nie pojawi się na torze.

Prawdopodobnie na kazdym stadionie zareagowano by podobnie na taka wiadomosc .. to normalne :D
Pozdrawiam

Michael

#252 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 00:30

Wiadomo kibice dziela sie na dobrych i zlych.W Rzeszowie jest taka dziwna atmosfera.No jeszce przyplatal sie jeszcze jakis ped.. .Zgrabnie wywijal tylkiem.hehe.

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#253 Postautor: mcprzemek » 26 lipca 2004, o 00:31

sztandar pisze:
Większość kibiców z Rzeszowa to debile, a pokazali to jak Miesiąc dostał ogromne brawa po tym jak wsadził Dawida w płot.

To ciekawe bo ci sami debile bili mu brawo kiedy zjeżdżał w karetce do parkingu ... Bez przesady ja nie zaóważyłem żeby ktoś się z tego cieszył nie przesadzaj

Kibice, którzy siedzieli w sektorze obok naszego cieszyli się z tego, co zrobił Miesiąc i nagrodzili go brawami, a braw dla Dawida z tego sektora nie słyszałem, widocznie poprostu największe "buractwo" siadło blisko nas.

Awatar użytkownika
sztandar

#254 Postautor: sztandar » 26 lipca 2004, o 00:32

Prawdopodobnie na kazdym stadionie zareagowano by podobnie na taka wiadomosc .. to normalne

Ja się wcale nie cieszyłem i mam nadzieje że Dawid szybko się wykuruje.

A pozatym nie wiążcie niektórych buraków którzy przyjeżdzają na mecze z podrzeszowskich wsi z normalnymi kibicami z Rzeszowa.

W Lublinie mało takich na meczach ??

A co do meczu to naprawde jestem pod wrażeniem jazdy TŻ nie spodziewałem siętak dobrej postawy brakuje wam jednej dobrej pary (Frankow i Śledź katastrofa) A najbardziej zaskoczył mnie Mordel wprawdzie tylko jeden bieg mu wyszedl ale ....

Kibice, którzy siedzieli w sektorze obok naszego cieszyli się z tego, co zrobił Miesiąc i nagrodzili go brawami, a braw dla Dawida z tego sektora nie słyszałem, widocznie poprostu największe "buractwo" siadło blisko nas.

Być może tak było ale nie nazywaj prosze wszystkich kibiców z Rzeszowa debilami oka ??

Michael

#255 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 00:34

...ale trener niech dalej stawia na Jurka to ekstraliga nasza.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#256 Postautor: Lublin_Fan » 26 lipca 2004, o 00:37

Michael pisze:...ale trener niech dalej stawia na Jurka to ekstraliga nasza.

Wina trenera, że Śledź i franków położyli nam kolejny mecz??? Mam sie śmiać czy płakać?

Pozdr.

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#257 Postautor: mcprzemek » 26 lipca 2004, o 00:38

Jeśli by miał, na kogo to byś Jurka nie oglądał chyba, że na trybunach.

Shack
Administrator

#258 Postautor: Shack » 26 lipca 2004, o 00:39

a na kogo ma postawic jak Seba nie ma zadnego przyzwoitego motocykla ?? a Jurek dodatkowo załatwił drugi od Staszka, ktiry notabene mu pomagał w parkingu

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#259 Postautor: arek200 » 26 lipca 2004, o 00:42

Michael pisze:Szczyt chamstwa i beszczelnosci.O policji lepiej nie wspominac.W tym Rzeszowie biora nas za jakis bandytow.

Mnie też ten wjazd rozwalił. przyczepili się mimo że totalnie nic się nie działo, spokój, wszyscy bezpieczni. Za to jak ten gej wkurzał ludzi to ochrona się przyglądała co takiego robi. dopiro któryś już od niechcenie zdarł mu koszulkę,ale tylko dlatego że ten się za bardzo zbliżył i nie trzeba było wstawać. Gratulujemy ochrony, geja ikibiców szczęśliwych z powodu kontuzji Dawida. Niestety ale to wpłynie na obraz wszystkich rzeszowskich kibiców

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#260 Postautor: mcprzemek » 26 lipca 2004, o 00:43

sztandar pisze:

Być może tak było ale nie nazywaj prosze wszystkich kibiców z Rzeszowa debilami oka ??

Uparli się i koniec. Przecież nie napisałem wszyscy.

Awatar użytkownika
Miras

#261 Postautor: Miras » 26 lipca 2004, o 00:46

Prawdopodobnie w barazach bedzie jechala druzyna RKM-u Rybnik i jakos nie widze druzyny w pierwszej lidze która by ich pozbawila EKSTRALIGI.A szans na pierwsze miejsce juz nie macie dlatego coraz czesciej Jerzy "RAKIETA"Mordel bedzie startowal ...jakie to proste :P
Pozdrawiam

Shack
Administrator

#262 Postautor: Shack » 26 lipca 2004, o 00:49

ciekawostka, pomeczowa wypowiedz Mariusza Frankowa, do jakiegoÅ› rzeszowiaczka mechaniora mniej wiecej tak:

"no pierwszy start wyszło bardzo dobrze, później zaczełem przestawiać motocykl, i tak go rozregulowałem ze sie pogubilem i nie mogłem do końca meczu dojść do ładu"

chyba bał się chłopak ze za szybko mu sprzęt idzie i znów bedzie musiał hamować hakiem zeby nei wygrac biegu

arek200
Szkółkowicz
Kontakt:

#263 Postautor: arek200 » 26 lipca 2004, o 00:59

Shack pisze:ciekawostka, pomeczowa wypowiedz Mariusza Frankowa, do jakiegoÅ› rzeszowiaczka mechaniora mniej wiecej tak:

"no pierwszy start wyszło bardzo dobrze, później zaczełem przestawiać motocykl, i tak go rozregulowałem ze sie pogubilem i nie mogłem do końca meczu dojść do ładu"

chyba bał się chłopak ze za szybko mu sprzęt idzie i znów bedzie musiał hamować hakiem zeby nei wygrac biegu

Cały Franków. Widać że się ze Śledziem bardzo starają, żeby przypadkiem nie wejść do tej e-ligi. Gdyby im tak jazda szła jak jej sabotowanie! ale dobrze, że już za rok ich nie będziemy musieli oglądać.

Shack
Administrator

#265 Postautor: Shack » 26 lipca 2004, o 01:07

http://foto.zuzel.info/album127

foty z meczu, jest stary znajomy pan toyota, jest pedał, jest nawet ochrona, cała esencja wyprawy na ukraine :]

Awatar użytkownika
Miras

#267 Postautor: Miras » 26 lipca 2004, o 01:24

Gawrzyk pisze:aa jeszcze przypomnialo mi sie jedno.
tyle bylo zarzutow o to jak to w Lubline kombinuje sie z torem. to co bylo w rzeszowie to dopieo lekcja preprowania toru.

na stadionie zjawilismy sie kolo 14. byl tylko gjedde.
wiec od razu na tor. co zobaczylismy?
juz opisuje. tor od kraweznika betonik. jakies 2 metry od bandy zaczynal sie zajebiscie przyczepny pas toru (majacy ok 2 metrow). i taki pas zribiony na calym torze. 2 metry od bany, jeden i drugi luk to samo. idealna sciezka. nastepna rzecz to start. pod tasma przyczepnie. jako ze na probie toru startuje sie z drugiej prsotej, czekala tam niespodzianka. miejsca w ktorych startowali zajebiscie ubite. betonik. to tak dla zmylenia przeciwnika. Do tego "wilczy doł" na pierwszym wirazu. po wjechaniu w niego koles laduje na bandzie.

Obylo sie bez awantur, bez obserwatorow. Sedzia przyznal naszym racje, że tor był spreparowany.

Jesli ktos chce sie nauczyc preparowac tory to polecam wycieczke do Rzeszowa...

aa jeszcze przypomnialo mi sie jedno a mianowicie NIE UMIECIE PRZEGRYWAC I TYLE co mam do powiedzenia juz w tym temacie :arrow:
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
sztandar

#268 Postautor: sztandar » 26 lipca 2004, o 01:35

foty z meczu, jest stary znajomy pan toyota, jest pedał, jest nawet ochrona, cała esencja wyprawy na ukraine :]

NA którym zdjęciu ta Ukraina ??

lewy_7

#269 Postautor: lewy_7 » 26 lipca 2004, o 02:38

Cytat:
Większość kibiców z Rzeszowa to debile, a pokazali to jak Miesiąc dostał ogromne brawa po tym jak wsadził Dawida w płot.

To ciekawe bo ci sami debile bili mu brawo kiedy zjeżdżał w karetce do parkingu ... Bez przesady ja nie zaóważyłem żeby ktoś się z tego cieszył nie przesadzaj

Pamietajcie ze Dawid jest z rzeszowa i wsrod nas kibicow Stali ma wielu kolegow ktorzy napewno nie cieszyli sie z tego ze nie wystartuje do konca zawodow i bili mu brawo jak zjezdzal w karetce.taka samo bylismy wkurzeni kiedy ludzie klaskali na wiadomosc o kontuzji dawida

ale nie mozecie pisac ze wszyscy to debili i caly rzeszow jest glupi
a co do tej ukrainy to juz mi sie niechce nic pisac a ten kto to napisal napewno wybitnym geografem nie jest :D
a pozatym chyba zapomina ze wasz trener i zawodnik takze w nim mieszkaja a chyba nie uwazacie ich za ukrainocow
bo ja ich bardzo szanuje
Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w sercu moim jest STAL i na dobre i na zle

peterix
Szkółkowicz

#270 Postautor: peterix » 26 lipca 2004, o 08:13

Zamiast skupić się na ocenie meczu a szczególnie naszych chłopaków wypisujecie jakieś pierdoły i trwa cały czas licytacja kto komu bardziej przy.....doli Lublin Rzeszowowi czy na odwrót. Po co debilne gadki o Ukrainie, wyzywanie kibiców od wieśniaków itp. Walnijcie się w baniaki, bo już rzygać się chce jak czytam te głupoty. Sami sobie i całemu żużlowemu Lublinowi robicie niezłą "reklamę". To, że są wakacje nie zwalnia z logicznego myślenia!!!
A mecz.. Zabrakło jednego człowieka do jazdy pokroju Piszcza...(choć Rzeszów chyba mu nie leży). Śledzio z Frankiem dali znowu ciała na całej linii. :evil: Ciekawe ile Darek przed meczem trenował i ile wydał na części i mechanika. Tylko niech się nie tłumaczy, a zacznie jechać to co mógłby o ile sam tego chce. Jurek zaskoczył raz, ale za to jak! Może warto czasem potrenować kondycję i to powtórzyć! Peter the best!! A po powrocie Piszcza Frankowi chyba dziękujemy. Jeleń chyba w normie (średniodolnej), a Grzesiek jak zwykle walczący (brawo!). Niestety to trochę za mało... Ale walczymy do końca!! Mam nadzieję, że Franek z Darkiem też!!!
NIGDY WIĘCEJ 2-giej LIGI!
Jestem przeciw - dymom, zadymom i serpentynom

Michael

#271 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 08:23

Powtorze to ostatni raz.Niech puszcaja Jurka on bedzie robil w meczu po 3-4 pkt. i bedzie ok.A jak jest mozliwpsc sprobowania Seby no to sie na niego nie stawia.Nie ma na czym jechac? No jak nie startuje w meczach nie zarabia to z czego ma inwestowac?Pytam sie.Z czego?Jak nie wychodzi trzeba probowac roznych rozwiazan.I jeszce tak stawiacie na Jurka o on nie wytrzymuje i na luku zalicza upadek szkolkowicza no te machanie reka.Fakt jurek chcial nas pozdrowic to ja mu dziekuje.Ale to jest mecz a nie cyrk. Trzeba byc skoncentrowanym i jechac na mase do konca.A jak nie ma na czym no to po co jezdziw meczu?

Awatar użytkownika
Svn

#272 Postautor: Svn » 26 lipca 2004, o 08:27

Michael pisze:Wiadomo kibice dziela sie na dobrych i zlych.W Rzeszowie jest taka dziwna atmosfera.No jeszce przyplatal sie jeszcze jakis ped.. .Zgrabnie wywijal tylkiem.hehe.

Brawa dla ochrony za rozerwanie mu koszulki ;]
a wiecie może za co Norbiego zwineli?
podobno po meczu drugi raz go zwineli to prawda? jeśli tak to za co?

Awatar użytkownika
weslake

#273 Postautor: weslake » 26 lipca 2004, o 08:35

Michael pisze:Smiac mi sie chce bo oni mowia cos o barazach.Z czym do ekstraligi.

Takie samo pytanie chciałbym Ci zadać...
Co do meczu to w pierwszym wyścigu Miesiąc zaatakował Stachyrę totalnie bezmyślnie... Gdyby poczekał chwilkę to pewnie by go wyprzedził na trasie a może nie...
Czy ktoś z Lublina zauważył jak jeździ Knapp? W Lublinie na ostatnim meczu naszych drużyn przynajmniej dwukrotnie pojechał w poprzek przy wyściu z pierwszego łuku co stwarzało bardzo niebezpieczne sytuacje dla rzeszowskich zawodników, później ewidentnie pakował ich w bandę. W Rzeszowie było podobnie...
W meczu wygrała drużyna lepsza i bardziej wyrównana... Wynik byłby pewnie jeszcze wyższy gdyby nie defekt Maćka w ostatnim wyścigu...

PRZY TAKIEJ RÓŻNICY PUNKTOWEJ RACZEJ TRUDNO MÓWIĆ O SZCZĘŚLIWYM ZWYCIĘSTWIE RZESZOWIAN.... ZWŁASZCZA, ŻE BARAN I TROJANOWSKI BYLI TEGO DNIA NIE DO OBJECHANIA PRZEZ KRAJOWCÓW Z LUBLINA...

BYLIŚMY LEPSI, KOZIOŁKI WRÓCIŁY DO DOMU NA TARCZY...
FATUM LUBELSKIE ZOSTAŁO PRZEŁAMANE!!!
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Michael

#274 Postautor: Michael » 26 lipca 2004, o 08:36

najpierw to chyba za te petardy pozniej nie mogl wedlug policji opuszczac naszego sektora.Zdziwaczali ludzie.Jeden podniosl palke na dziecko inny stal ze strzelba.Nienormalni ludzie.Policja sama prowokowala naszych kibicow do jakies agresji.U nas nie ma policji i jest wszystko ok.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#275 Postautor: Łoptymista » 26 lipca 2004, o 08:40

Miras pisze:
Gelo pisze:Największy przejaw debilizmu to oklaski po komunikacie że dawid wiecej nie pojawi się na torze.

Prawdopodobnie na kazdym stadionie zareagowano by podobnie na taka wiadomosc .. to normalne :D

Gówno tam normalne.
Pomijam taki drobiazg, że przez waszego idiotę facet mógł się połamać.
Ale Dawid jest też waszym chłopakiem. Tu się urodził, na waszym stadionie spędził ileś tam lat i co dosatał w zamian.
Nie wiem czyj debilizm jest większy Miesiąca czy tych co klaskali.

PS. Wymieńcie bandy. Bo te są koszmarne i z daleka śmierdzą gipsem.