Grzegorz Zengota
Re: Grzegorz Zengota
Szkoda że zawodnik i klub nie mówią co tak naprawdę stało się w Barcelonie!
Przeciez powiedzial ze sobie skoczyl z hopa i przelecial skocznie a noga pekla jak zapalka. Nie trudno sie bylo domyslic przed tym wywiadem. Tak czy inaczej zal chlopaka.
bartollo pisze:Przeciez powiedzial ze sobie skoczyl z hopa i przelecial skocznie a noga pekla jak zapalka. Nie trudno sie bylo domyslic przed tym wywiadem. Tak czy inaczej zal chlopaka.
To skutek a zaczyn skutku?
Ale czego nie rozumiesz z wywiadu? Masz tam czarno na białym co się stało i w jakich okolicznościach.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Mad pisze:bartollo pisze:Przeciez powiedzial ze sobie skoczyl z hopa i przelecial skocznie a noga pekla jak zapalka. Nie trudno sie bylo domyslic przed tym wywiadem. Tak czy inaczej zal chlopaka.
To skutek a zaczyn skutku?
Przecież masz na poprzedniej stronie link do całego wywiadu. Jeszcze raz: https://po-bandzie.com.pl/zengota-nie-k ... ko-zelazo/
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Wywiad to skutek a nie zaczyn skutku! Widzę że nie czas pisać o tym bo i klub nie kwapi się wyjaśnić sprawę.
Cięzko coś wyjaśniać, jak nie wiadomo o co zainteresowanemu chodzi :D Może napisz dokładnie, jak chłop krowie na miedzy, czego dokładnie oczekujesz - jakich informacji, wyjaśnienia czego? Bo może np. ja jestem zbyt prosty chłop, żeby ten Twoj "zaczyn skutku" zrozumieć.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Brakuje w tym całym zamieszaniu jednego! Grzechu zakończył swoja sesję na torze, przebrał się w cywilki a na jakiego ch..a musiał znowu wracać na jedno okrążenie? Bo co miał poprawiać czas przejazdu? Warto było?
A gdzie tam masz, ze sie przebrał?
"Tak! Ze czterdzieści razy. Wszystko hulało i jeździło mi się naprawdę fajnie. I, jak to zwykle bywa – jeszcze jeden wyjazd, jeszcze jedno kółko i kończymy trening. Wybiło mnie mocno i już w powietrzu wiedziałem, że polecę za daleko. "
Chłop się podpalił, chciał sobie skoczyć jeszcze jeden raz, skończyło się jak się skończyło. Nie wiem czego tutaj szukasz? Teorii spiskowych?
"Tak! Ze czterdzieści razy. Wszystko hulało i jeździło mi się naprawdę fajnie. I, jak to zwykle bywa – jeszcze jeden wyjazd, jeszcze jedno kółko i kończymy trening. Wybiło mnie mocno i już w powietrzu wiedziałem, że polecę za daleko. "
Chłop się podpalił, chciał sobie skoczyć jeszcze jeden raz, skończyło się jak się skończyło. Nie wiem czego tutaj szukasz? Teorii spiskowych?
Mad pisze:Brakuje w tym całym zamieszaniu jednego! Grzechu zakończył swoja sesję na torze, przebrał się w cywilki a na jakiego ch..a musiał znowu wracać na jedno okrążenie?
Co założył się z kimś ze skoczy najdalej i najwyżej.
Flagg pisze:A gdzie tam masz, ze sie przebrał?
Piszę jeszcze raz Zengi skończył trening i po namowach wrócił na tor na te feralne kółko. Tu brakuje mi prawdy a nie skutku!
A wiesz to bo, powiedział Ci o tym Zengota? Dryła? Kępa? Czy kolega kolegi co słyszał od szwagra?
A nawet jeśli tak było, to co to zmienia? Jakie ma znaczenie, czy wrócił, bo ktoś go namówił, czy sam z siebie chciał sobie skoczyć?W jednym i drugim przypadku to była jego świadoma decyzja. Nie wiem, chcesz kogoś do odpowiedzialności wzywać?
A nawet jeśli tak było, to co to zmienia? Jakie ma znaczenie, czy wrócił, bo ktoś go namówił, czy sam z siebie chciał sobie skoczyć?W jednym i drugim przypadku to była jego świadoma decyzja. Nie wiem, chcesz kogoś do odpowiedzialności wzywać?
Historia mrożąca krew w żyłach. Współczucie dla chłopaka z powodu stanu zdrowia. Z tą amputacją to na pewno mocno najadł się strachu. Ale...
Zachował się skrajnie nieodpowiedzialnie. A jeżeli prawdą jest to, co pisze Mad to nawet trudno znaleźć odpowiednie słowa na poziom głupoty mojego imiennika.
Rozumiem i szanuję ludzi z pasją, rozumiem pociąg do motocykli, szybkości, adrenaliny. Ale to zawodowy sportowiec. Który podpisał kontrakt na starty w ekstralidze żużlowej i prawdopodobnie dostał grubą kasę na przygotowanie się do sezonu żużlowego. Nie trzeba być geniuszem, żeby dojść do wniosku, że takie hopki niosą ogromne ryzyko utraty zdrowia i poważnej kontuzji.
Moim zdaniem nasz klub powinien mocno pomóc Zengocie w powrocie do zdrowia (co zdaje się właśnie robi), ale cała kasa, jaką dostał Zengi od Motoru powinna zostać zwrócona.
Mam bardzo ambiwalentne odczucia po lekturze tego wywiadu. A już tego puentą jest cytat "Jest mi niezmiernie przykro, że tak wyszło, ale nie żałuję."
Zachował się skrajnie nieodpowiedzialnie. A jeżeli prawdą jest to, co pisze Mad to nawet trudno znaleźć odpowiednie słowa na poziom głupoty mojego imiennika.
Rozumiem i szanuję ludzi z pasją, rozumiem pociąg do motocykli, szybkości, adrenaliny. Ale to zawodowy sportowiec. Który podpisał kontrakt na starty w ekstralidze żużlowej i prawdopodobnie dostał grubą kasę na przygotowanie się do sezonu żużlowego. Nie trzeba być geniuszem, żeby dojść do wniosku, że takie hopki niosą ogromne ryzyko utraty zdrowia i poważnej kontuzji.
Moim zdaniem nasz klub powinien mocno pomóc Zengocie w powrocie do zdrowia (co zdaje się właśnie robi), ale cała kasa, jaką dostał Zengi od Motoru powinna zostać zwrócona.
Mam bardzo ambiwalentne odczucia po lekturze tego wywiadu. A już tego puentą jest cytat "Jest mi niezmiernie przykro, że tak wyszło, ale nie żałuję."
Czego ma żałować skoro kasa się zgadza. Przez jego głupotę Klub jest w kiepskiej sytuacji kadrowej i finansowej, bo wydał forsę na zawodnika, który nie pojawi się na torze w tym sezonie. Oby miał honor i pomógł nam w kolejnym sezonie w I lidze.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Martwica w prawej nodze. Srednio brzmi. Nie napalalbym sie ze Grzegorz szybko wroci na ekstraligowy poziom. Niewiadomo ile to potrwa. Przykladowo Hampel prawie dwa sezony wracal. A jak wrocil to juz nie ten sam zawodnik.
Czarek pisze:Czego ma żałować skoro kasa się zgadza. Przez jego głupotę Klub jest w kiepskiej sytuacji kadrowej i finansowej, bo wydał forsę na zawodnika, który nie pojawi się na torze w tym sezonie. Oby miał honor i pomógł nam w kolejnym sezonie w I lidze.
Chyba nie sądzisz, że klub się nie zabezpieczył finansowo przed takimi sytuacjami?
W przypadku spadku do 1 ligi jego pozostanie w klubie powinno być pewne niczym Laguty w Rybniku. 
-
Zaratustra
- Kadrowicz
Gelo pisze:Czarek pisze:Czego ma żałować skoro kasa się zgadza. Przez jego głupotę Klub jest w kiepskiej sytuacji kadrowej i finansowej, bo wydał forsę na zawodnika, który nie pojawi się na torze w tym sezonie. Oby miał honor i pomógł nam w kolejnym sezonie w I lidze.
Chyba nie sądzisz, że klub się nie zabezpieczył finansowo przed takimi sytuacjami?
Nie jest również powiedziane, że cała kwota za podpis została już przelana na konto zawodnika. Myślę, że się jakoś dogadają, nawet jeśli kwity jednoznacznie tego nie określają.
Serio zluzujcie, chyba nikt z Was nie jeździ na motocyklu enduro-cross, to były przygotowania do sezonu, i tak tak skoki są zbędne ale ja rozumiem że adrenalina nakręca i można przedobrzyć. Też jestem wkurwiony że tak się stało ale on nie jeździł w dniu meczu czy nawet tydzień przed meczem, tylko pojechał tam przygotować się do sezonu! Więc nie ma co na nim wieszać psów bo umyślnie tego nie zrobił.
Zawodnicy z Superbike już dawno nie mogą startować na crossie. Zapisy kontraktowe.
qpa pisze:Serio zluzujcie, chyba nikt z Was nie jeździ na motocyklu enduro-cross, to były przygotowania do sezonu, i tak tak skoki są zbędne ale ja rozumiem że adrenalina nakręca i można przedobrzyć. Też jestem wkurwiony że tak się stało ale on nie jeździł w dniu meczu czy nawet tydzień przed meczem, tylko pojechał tam przygotować się do sezonu! Więc nie ma co na nim wieszać psów bo umyślnie tego nie zrobił.
Natomiast umyślnie skakał. A skoki nie są elementem przygotowania żużlowca do jazdy. Tak przynajmniej twierdzi trener kadry.
Nie wiem po co teraz to roztrząsanie. Mleko się rozlało, facet ma najprawdopodobniej sezon z głowy. Szacun i podziękowania dla p. Marka i Kuby za pomoc zawodnikowi i, jak się okazuje, dołożenie dużej cegiełki do uratowania nogi.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
qpa pisze:Serio zluzujcie, chyba nikt z Was nie jeździ na motocyklu enduro-cross, to były przygotowania do sezonu, i tak tak skoki są zbędne ale ja rozumiem że adrenalina nakręca i można przedobrzyć. Też jestem wkurwiony że tak się stało ale on nie jeździł w dniu meczu czy nawet tydzień przed meczem, tylko pojechał tam przygotować się do sezonu! Więc nie ma co na nim wieszać psów bo umyślnie tego nie zrobił.
Posiadam Triumpha 955i do jazdy enduro-cross więc nie pitol że nikt z nas nie jeździł na podobnym typie motocykla.
Co ma Twój motocykl do crossa? też ma dwa koła? Szosowe enduro nijak ma się do prawdziwej torówki.
Chodzi mi o to że dajcie już spokój z krzyżowaniem Zengiego stało się i się zesrało, roztrząsając tutaj noga mu się magicznie nie zrośnie.
Chodzi mi o to że dajcie już spokój z krzyżowaniem Zengiego stało się i się zesrało, roztrząsając tutaj noga mu się magicznie nie zrośnie.
Nie kopię się z koniem! Powód? j/w!