Motor Lublin w sezonie 2020
Re: Motor Lublin w sezonie 2020
Jamrog Mieisac i pominięcie Lamberta ,żeby gwiazdę ściągną to chyba musimy z Orlenem rozmawiać jak dotacja miejska 5mln ,sponsoring bogdanki ,azotow i pełny stadion to za mało ...
Co wy się tak czepiacie tego Jamroga jakby to szrot największy był? Fakt, że chłopak nie ma nazwiska i nic nie osiągnął jako junior, ale ja pamiętam jak był zaskoczeniem w 1 lidze i lał naszych jak chciał. Od tamtej pory jego kariera dosyć ładnie się rozwija, sam zawodnik jest dosyć ambitny i wciąż młody. Robicie taką tragedię jakbyśmy serio Adriana Gałe ściągali. Ja też wolałbym Kasprzaka, Smektałe albo Hampela, ale Jamróg to też całkiem fajny zawodnik.
Wymiana Jonsson, Lampart na Zagar, Jamróg to moim zdaniem dosyć duże wzmocnienie drużyny i szansa walki o pierwszą czwórkę.
Wymiana Jonsson, Lampart na Zagar, Jamróg to moim zdaniem dosyć duże wzmocnienie drużyny i szansa walki o pierwszą czwórkę.
- niespokojny
- Trener
Jakby nie patrzeć to będziemy mieli 4 zawodników z 5 nominowanych do odkrycia sezonu 2019
, w tym odkrycie 2018 i 2019.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Dla mnie tak samo, nie doceniacie Jamroga, tylko dlatego, że nie ma głośnego nazwiska.
Jako 2 linia jest solidny, uważam że będzie wartością dodatnia do poprzedniego sezonu. Stać Go na 8-10 pkt w każdym meczu.
A i mam wrażenie że osobowością pasuje do składu.
Dobrze świadczy o.Nim, ze przyjechal zapoznac sie z nawierzchnia
Jako 2 linia jest solidny, uważam że będzie wartością dodatnia do poprzedniego sezonu. Stać Go na 8-10 pkt w każdym meczu.
A i mam wrażenie że osobowością pasuje do składu.
Dobrze świadczy o.Nim, ze przyjechal zapoznac sie z nawierzchnia
Wyniki Jamroga w 2019 roku:
1. 0 * 0,-,-,-,- (LES/WRO)
2. 3 * 2,1,0 (WRO/ZG)
3. 6 * 0,3,2,1 (WRO/TOR)
4. 3 * 0,1,0,0,2 (GRU/WRO)
5. 3 * 0,1,1,1 (GOR/WRO)
6. 5 * 2,1,2,0 (CZE/WRO)
7. 3 * 0,1,2 (WRO/LUB)
8. 6 * 2,w,2,2,0 (LUB/WRO)
9. 11 * 1,2,3,2,3 (WRO/CZE)
10. 8 * 2,2,3,1 (WRO/GOR)
11. 9 * 1,2,1,3,2 (WRO/GRU)
12. 9 * 0,2,3,1,3 (TOR/WRO)
13. 4 * 0,2,2,0 (ZG/WRO)
14. 2 * 1,1,0 (WRO/LES)
15. 5 * 0,2,1,2 (ZR/WRO)
16. 1 * 0,1 (WRO/ZG)
17. 3 * 2,1 (WRO-LES)
18. 1 * 0,1 (LES/WRO)
1. 0 * 0,-,-,-,- (LES/WRO)
2. 3 * 2,1,0 (WRO/ZG)
3. 6 * 0,3,2,1 (WRO/TOR)
4. 3 * 0,1,0,0,2 (GRU/WRO)
5. 3 * 0,1,1,1 (GOR/WRO)
6. 5 * 2,1,2,0 (CZE/WRO)
7. 3 * 0,1,2 (WRO/LUB)
8. 6 * 2,w,2,2,0 (LUB/WRO)
9. 11 * 1,2,3,2,3 (WRO/CZE)
10. 8 * 2,2,3,1 (WRO/GOR)
11. 9 * 1,2,1,3,2 (WRO/GRU)
12. 9 * 0,2,3,1,3 (TOR/WRO)
13. 4 * 0,2,2,0 (ZG/WRO)
14. 2 * 1,1,0 (WRO/LES)
15. 5 * 0,2,1,2 (ZR/WRO)
16. 1 * 0,1 (WRO/ZG)
17. 3 * 2,1 (WRO-LES)
18. 1 * 0,1 (LES/WRO)
Ostatnio zmieniony 25 października 2019, o 12:40 przez Gelo, łącznie zmieniany 2 razy.
Dobre 8-10 punktów , Jamrog to jest typowy zawodnik pokroju Jeleniewskiego z dobrym sprzętem ale z zerowa technika .Lamberta dosprzetowic to moE mielibyśmy pociechę na 10 punktów z
Ja tylko liczę na kreatywność Euphorii przed meczem z SG. Bez obrażania - ale jakieś hasło o honorze dla KK ... moze go troche wytrąci z równowagi ... jeśli dał słowo to nawet ten papier jest bez znaczenia ...
A to Laguta wam pasuje dający słowo a KK nie? 
Widać, że środek sezonu Kuba miał lepszy. Zaczął jechać jak wykruszył się Tai. Może dlatego, że jechał z trudnego numeru w parze z Taiem.
Uważam że z Jamroga będziemy mieli pociechę. Nie jest to półka Kasprzaka, Hampela czy Drabika, ale Miesiąc też nie był. Ze spokojną glową i bez bata w postaci Czugunowa stać go będzie na przywozenie kilku punktów. Chłopak spokojny, pracowity i jest szansa że pojedzie u nas tak jak jeździł w Tarnowie, nasz tor jest zresztą podobny.
Nie rozumiem też dlaczego z urzędu Lambert miałby mieć zapewnione miejsce w składzie? Pokazał coś nadzwyczajnego w tym sezonie? Nie. Dosprzetowic? A w tym roku to na czym jeździł, na skuterze?
Rozumiem że ma większą szansę na rozwój, ale na tę chwilę to taki sam kot w worku jak Jamróg.
Nie rozumiem też dlaczego z urzędu Lambert miałby mieć zapewnione miejsce w składzie? Pokazał coś nadzwyczajnego w tym sezonie? Nie. Dosprzetowic? A w tym roku to na czym jeździł, na skuterze?
Rozumiem że ma większą szansę na rozwój, ale na tę chwilę to taki sam kot w worku jak Jamróg.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Jamrog od Lamberta różni się technika i potencjałem .
Oraz 0,3 pkt ;)
max3 pisze:Jamrog Mieisac i pominięcie Lamberta ,żeby gwiazdę ściągną to chyba musimy z Orlenem rozmawiać jak dotacja miejska 5mln ,sponsoring bogdanki ,azotow i pełny stadion to za mało ...
Lepiej bym tego nie ujął. Coroczne fiasko na giełdzie transferowej. I nie mówcie mi, że to wina przeszłości w niższych ligach, bo taki Rybnik czy Częstochowa narobił sobie więcej smrodu jako mega niewypłacalne kluby kilka lat temu, a teraz co? Dymają nas kolejny rok na tej karuzeli, a my zbieramy częstochowskie niedobitki.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ale Rybnik to niby jak nas wydymał?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Puścił nam konia trojańskiego na przyszły sezon
- Łoptymista
- Trener
kibicLBN pisze:max3 pisze:Jamrog Mieisac i pominięcie Lamberta ,żeby gwiazdę ściągną to chyba musimy z Orlenem rozmawiać jak dotacja miejska 5mln ,sponsoring bogdanki ,azotow i pełny stadion to za mało ...
Lepiej bym tego nie ujął. Coroczne fiasko na giełdzie transferowej. I nie mówcie mi, że to wina przeszłości w niższych ligach, bo taki Rybnik czy Częstochowa narobił sobie więcej smrodu jako mega niewypłacalne kluby kilka lat temu, a teraz co? Dymają nas kolejny rok na tej karuzeli, a my zbieramy częstochowskie niedobitki.
Coroczne fiasko. Hello? Ziemia do kibicLBN.
2 lata temu Jonsson i Lamparty to było fiasko?
Ostatnio Michelsem, Trofimow i wyczarowanie Łaguty to też fiasko?
Chyba z tego dobrobytu tracimy kontakt z rzeczywistością.
kibicLBN pisze:max3 pisze:Jamrog Mieisac i pominięcie Lamberta ,żeby gwiazdę ściągną to chyba musimy z Orlenem rozmawiać jak dotacja miejska 5mln ,sponsoring bogdanki ,azotow i pełny stadion to za mało ...
A Częstochowa jak nas wydymała? Tak, że za rok stracą na korzyść Torunia Doyle'a? Czy może wolałbyś Holte od Jamroga? Jeśli skład się sprawdzi, to być może za rok wystarczy nam jeden transfer na pozycję juniorską i tyle. Przyjdzie mocny gracz do stołu: Toruń. Zabiorą im Doyle'a, podkupią seniora z Leszna/Gorzowa i skład mają gotowy.
Ja to widzę tak - mieliśmy wymienić dwa ogniwa (Jonsson - Dawid). Założenie było takie, że kogokolwiek byśmy nie wzięli i tak będzie na plus. I chyba jest na plus, z tym, że jest to najmniejszy plusik z możliwych. Każda inna konfiguracja obcokrajowca i polskiego seniora byłaby bardziej odczuwalna.
Łoptymista pisze:kibicLBN pisze:max3 pisze:Jamrog Mieisac i pominięcie Lamberta ,żeby gwiazdę ściągną to chyba musimy z Orlenem rozmawiać jak dotacja miejska 5mln ,sponsoring bogdanki ,azotow i pełny stadion to za mało ...
Coroczne fiasko. Hello? Ziemia do kibicLBN.
2 lata temu Jonsson i Lamparty to było fiasko?
Ostatnio Michelsem, Trofimow i wyczarowanie Łaguty to też fiasko?
Chyba z tego dobrobytu tracimy kontakt z rzeczywistością.
Nie, jest zle, zuzel lubelski chyli sie ku upadkowi jak jeszcze nigdy w historii, wszyscy nas dymaja, czego Łopty nie rozumiesz?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
jerry78 pisze: Pyrka sobie... Może to tylko zwykły trening? :)
Kręcił jakieś kółka?
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:jerry78 pisze: Pyrka sobie... Może to tylko zwykły trening? :)
Kręcił jakieś kółka?
Pewnie nie, tak sobie odpalil motocykle i posprawdzał czy silniki równo chodzą.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Gelo pisze:Ja to widzę tak - mieliśmy wymienić dwa ogniwa (Jonsson - Dawid). Założenie było takie, że kogokolwiek byśmy nie wzięli i tak będzie na plus. I chyba jest na plus, z tym, że jest to najmniejszy plusik z możliwych. Każda inna konfiguracja obcokrajowca i polskiego seniora byłaby bardziej odczuwalna.
Barwy zmienili Zagar/Doyle/Pedersen/Lindbaeck. Doyle prawdopodobnie po roku wróci do Torunia. Za rok mielibyśmy spory problem na giełdzie, gdybyśmy się zdecydowali na Jasona. Pedersen jest po dużym dzwonie. Nigdy nie wiemy jak będzie wyglądał powrót. Zawodnik turbo solidny, ale skoro Falubaz się go pozbył, to nie sądzę, że w naszym teamie dogadywałby się z kimkolwiek. Antonio jest zbyt chimeryczny. Zagar może materiałem na lidera nie jest, ale jest szansa, że zapuści tu swoje korzenie na dłużej. Mówi po Polsku, na torze nie odpuszcza. Liczę na jego 1,85.
Z polskich zawodników barwy klubowe zmienili Miedziński/Holta/Jamróg. Jeśli ktoś wolałby pierwszych dwóch, to pozdrawiam. Zabetonowana ta giełda transferowa i tyle. Większa szansa, że odpali taki Jamróg czy Michelsen stanie się nowym Woffindenem, niż piąta młodość Holty i Lindbaeck przeradzający się w Rickardssona, jak to kiedyś miało być.
rhekin pisze:A to Laguta wam pasuje dający słowo a KK nie?
A gdzie tak napisałem?
Pasuje mi Michelsen.. na coś się umawiam i koniec. Jeśli prawda jest, że Laguta podbijał ... po potwierdzeniu warunków i uściśnięciu reki, to niestety bardzo podobne zachowanie do KK. Jeżeli prawdą jest, że KK dostał wszystko o co prosił, łącznie z dyskrecją i odwinął taką woltę to ja na miejscu Kuby zapomniałbym, że go znalem. I tyle.
Zupełnie nie rozumiem pretensji do Kuby, że dał się oszukać. Wstydzić się ma oszukujący że, zawiódł zaufanie a nie oszukany. Jedyne czego można się czepić to, wierząc informacjom w prasie, dał się zwieść drugi rok z rzędu. Zaufał i „stracił” czas kiedy był pewny, że ma skład. Może byłaby szansa nakłonić kogoś innego ...
To akurat ciebie przepraszam i zwracam honor :-)
Generalnie wielu kibiców tak to właśnie widzi jak napisałem. Jeden co przyszedł to super np utrzyma się tego Łaguty. Super że przyszedł Kempa mistrz taktyki że wyczarowal go a teraz KK czy Hancock to z nimi interesów nie robimy :-)
Generalnie wielu kibiców tak to właśnie widzi jak napisałem. Jeden co przyszedł to super np utrzyma się tego Łaguty. Super że przyszedł Kempa mistrz taktyki że wyczarowal go a teraz KK czy Hancock to z nimi interesów nie robimy :-)
Saint pisze:rhekin pisze:A to Laguta wam pasuje dający słowo a KK nie?
A gdzie tak napisałem?
Pasuje mi Michelsen.. na coś się umawiam i koniec. Jeśli prawda jest, że Laguta podbijał ... po potwierdzeniu warunków i uściśnięciu reki, to niestety bardzo podobne zachowanie do KK. Jeżeli prawdą jest, że KK dostał wszystko o co prosił, łącznie z dyskrecją i odwinął taką woltę to ja na miejscu Kuby zapomniałbym, że go znalem. I tyle.
Zupełnie nie rozumiem pretensji do Kuby, że dał się oszukać. Wstydzić się ma oszukujący że, zawiódł zaufanie a nie oszukany. Jedyne czego można się czepić to, wierząc informacjom w prasie, dał się zwieść drugi rok z rzędu. Zaufał i „stracił” czas kiedy był pewny, że ma skład. Może byłaby szansa nakłonić kogoś innego ...
Jedyne źrodlo informacji to artykuły - głównie w PS. Nie wykluczałbym, że te wszystkie listy intencyjne, negocjacje do końca, dwie nogi KK w Lublinie - to bujda na resorach. Grzyb coś pisnął, autor tekstu dobudował legendę i tak powstało pierdylion artykułów o KK. Zwykłe bicie piany bez pokrycia.