Gelo pisze:Błagam. Nie stawiajmy znaku równości między Buczkowskim i Miesiącem.
średnia meczowa z sezonu 2020 Buczkowski 3,33 Miesiąc 3,29
2019 Buczkowski 7,29 Miesiąc 7,50
To statystyki z dwóch ostatnich lat stawiają znak równości ;)
Gelo pisze:Błagam. Nie stawiajmy znaku równości między Buczkowskim i Miesiącem.
Gelo pisze:No tak. Jesteś tak dobry jak twój ostatni mecz. Więc jeszcze raz powtórzę. To co dla Miesiąca jest sufitem dla Buczkowskiego jest podłogą. I żeby być precyzyjnym - Miesiąc jest nieklasyfikowany.
Kalhorn pisze:kibicLBN pisze:Śmiem twierdzić, że brylanciki leszczynskie są dobrymi ligowymi wyrobnikami, ale żaden z nich od lat nie jest w stanie sięgnąć pułapu Janowskiego czy Dudka o Zmarzliku nie wspominając, w kontekście areny międzynarodowej. Ostatni zasłużony... Kasprzak.
Na szczeblu miedzynarowdowym moze i tak.. Piotrek Pawlicki to conajmniej poziom wyzej niż ligowy wyrobnik jezeli chodzi o rozgrywki e-ligi. Nie kazdy talenciak musi miec sukcesy na arenie miedzynarodowej. Grisza czy swego czasu Sajfudinow (ktory zrezygnowal z GP) czy Pawlicki i Janowsko, którym nie widzi się na ten moment kadra.
niespokojny pisze:Bedzie mial kumpla Jarka to mu latwiej bedzie. Jeszcze Smyk i lepiej niz w domu. No ale raczej wiadomo kto do nas przyjdzie i nie spodziewam sie niespodzianek. Niestety nawet transfer Kuber nie sprawi ze pojdziemy do przodu bo Zagara z tego sezonu to on raczej nie zastapi. Natomiast Buczek niekoniecznie musi odpalic cos nad to co prezentowal Miesiac/Jamrog. Z kolei wzmocnią sie na pewno Gorzow i Wroclaw i prawdopodobnie Leszno, czyli status quo utrzymane. Czestochowa mocna. Nie bardzo widze szanse na PO.
Perez pisze:Ja Lubiłem sobie włączyć mecz we Wrocławiu 2019
47:43. Fajny był meczyk, działo sie. "Dzień dziecka dla fana speedwaya." A teraz nie ma go na yt. :(
Speedway pisze:Ja jakos nie moge ogladac powtorek przegranych meczow, chocby nie wiem jak byly zajebiste. Raz obejrze i do kosza na dekoderze :) Z tego powodu i Falubazu ostatniego jakos do dzis nie odtworzylem, choc niby wygrany. Ciagle jeszcze za bardzo boli.
Kargolo pisze:Podobno Canal+ lub Polsat jest zainteresowany pokazywaniem 2 LŻ.
Z jednej strony jakby Polsat zabrał to Motowizji to spoko, bo te złodzieje z Netii wyłączyli mi Motowizję przed startem sezonu i mecze oglądałem na telefonie dzięki uprzejmości brata, Polsaty Sport mam wszystkie w pakiecie :D
Ale z drugiej strony znowu Feddek i Świst
kdsz pisze:Podczas transmisji jakiegoś niedawnego meczu piłki nożnej Mateusz Borek powiedział, że obrońca założył rywala niczym żużlowiec na torze. Wszystko się zatem przenika w tej komentatorce.