1/2 DMP: Motor Lublin - Apator Toruń 54:36 (94:86)
Re: 1/2 DMP: Motor Lublin - Apator Toruń 54:36 (94:86)
Zmarzlik to w ogóle ma przechlapane w tym finale ;)
Sebekmotor pisze:Jeśli daj Boże wygramy to powiedzą, że Stał odpuściła i dała wygrać Ukraińcom :D niech mają i się cieszą ::::))))
Dokładnie tak będzie. A jak Zmarzlik przegra bieg to będzie sasinową/obajtkową złotówą
Mateusz Cierniak dzis pokazal jak wielki potencjal w nim drzemie. Sam go wyklinalem 2 dni temu po jego wyczynach w Toruniu i przegranych "bojach" z Affeltem. Mam przekonanie ze z Drabikiem bedzie podobnie i w finale pokaze klasę.
PS. Zawsze lubiłem Sportowefakty i w mojej ocenie jest to najlepszy portal sportowy, ale komentarze użytkowników wołają o pomstę do nieba. 80% z tych ludzi nie ma zupełnie nic do powiedzenia. Nasze forum, to taki mercedes klasy s zestawiony z Dacia po wypadku :)
PS. Zawsze lubiłem Sportowefakty i w mojej ocenie jest to najlepszy portal sportowy, ale komentarze użytkowników wołają o pomstę do nieba. 80% z tych ludzi nie ma zupełnie nic do powiedzenia. Nasze forum, to taki mercedes klasy s zestawiony z Dacia po wypadku :)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
To jeszcze zajrzyj na sportsboard i zobacz jak wygląda Internet ;).
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Flagg pisze:niespokojny pisze:A to problem czy jakiś tam Noskowicz wierzy w DMP Motoru czy nie? Tak bili pianę nad Częstochową, wieszali im złoto i co?
Nie, to nie jest problem. Problemem jest to, że klubowi, który wygrał RZ i właśnie wszedł do finału poświęca się w ponad godzinnyn magazynie jakieś 15 sekund. A jedno z dwóch spotkań tego dnia w Elidze ogranicza do podsumowania, że Apatorowi "za mało zależało".
Już by kurwa mieli trochę przyzwoitości i chociaż Mateuszowi poświęcili kilka minut. Jak Miskowiak robił pod komplet, to pol magazynu się nad nim spuszczali
Był czas przywyknąć. Ciekawe czy będą tak trzepać konika pod Zmarzlika w przyszłym roku
KrzyczącyK1b1c pisze:https://www.facebook.com/krzyzacy.net/posts/pfbid02Fbw4SMspsgB75CfGCR6umi98pL1swtVJcjyEXMTdRV9nc2dE7TenSF9xakBZik1fl
Hahahahahaha
dobrze, że nie z zawałem tyłka, w to bym bardziej uwierzył ;)
A poza tym to podobno nasza wina bo zaczęli nasi śpiewać ich przyśpiewkę i zdenerwowali się.
Ja słyszałem tę toruniową przyśpiewkę z sektora euphorii już po meczu jak wyszli zawodnicy. Już abstrahując od tego, czy pierniki miały prawo się tym zdenerwować czy nie, to słabe to było. Jesteśmy kseroboye, jeśli chodzi o większość przyśpiewek, ale co to miało być ??
Zakładałem, że drużyna zrobi 50 punktów, jeśli pojedzie optymalnie. Tymczasem udało się pomimo, że Drabik zawiódł po całości. Na szczęście dzień konia miał Cierniak, który nadrobił to z nawiązką.
Szacunek dla Michelsena, który nie jest w stanie chodzić, ale jeździ i jeździ na swoim normalnym poziomie.
Szacunek dla Michelsena, który nie jest w stanie chodzić, ale jeździ i jeździ na swoim normalnym poziomie.
Flagg by napisał ,ze Mateusz wczoraj pojechał ponad stan ale to dobrze przy takim Maksiu .Jako ciekawostkę przytoczę wynik Mikkela z Czewą z 2020 kiedy to mieliśmy autostradę do PO i przegraliśmy 39:51 gdzie Mikkel przywiózł 0,0,1 i jechał z rezerwy za niego Trofek w 4 występie także jeszcze Maks ma szansę coś zmienić na finał trym bardziej ,ze tor w Czewie zna .
Karamba pisze:Flagg by napisał ,ze Mateusz wczoraj pojechał ponad stan ale to dobrze przy takim Maksiu .Jako ciekawostkę przytoczę wynik Mikkela z Czewą z 2020 kiedy to mieliśmy autostradę do PO i przegraliśmy 39:51 gdzie Mikkel przywiózł 0,0,1 i jechał z rezerwy za niego Trofek w 4 występie także jeszcze Maks ma szansę coś zmienić na finał trym bardziej ,ze tor w Czewie zna .
Na final znajomosc toru w Czewie moze być kluczowa;)
Tyle myśli aby coś powiedzieć, tyle emocji, ale i tak zawsze wraca myśl o meczu z Rybnikiem. Gdzie i kto miał to zrobić jak nie na Z5 i Motor :)
Cały weekend uspokajałem rodziców, że lekkim pierdem to wezmą. Nawet przy karuzeli -10/0/-6 itd. Emocje, wiadro emocji, ale właśnie dlatego nazywamy to pasją, właśnie dlatego zrywamy noce na wyjazd i drzemy mordki do telewizji podnosząc prawą nogę "jak pies do sikania" (cyt. żony) xD
Mogę jedynie podziękować za zaangażowanie oraz wiarę w sukces zawodnikom. Oglądałem w TV ale czuć było to co najważniejsze, a atmosfera jakby wlewała się na chatę ze stadionu ;)
Kibice oraz zawodnicy, zrobiliście to co powinniście. Od początku do końca, bez sekundy zawahania!
CUD< MIÓD I ORZESZKI ;)
Retro, nie kopie się leżącego, ale cóż, przykro mi xD
Cały weekend uspokajałem rodziców, że lekkim pierdem to wezmą. Nawet przy karuzeli -10/0/-6 itd. Emocje, wiadro emocji, ale właśnie dlatego nazywamy to pasją, właśnie dlatego zrywamy noce na wyjazd i drzemy mordki do telewizji podnosząc prawą nogę "jak pies do sikania" (cyt. żony) xD
Mogę jedynie podziękować za zaangażowanie oraz wiarę w sukces zawodnikom. Oglądałem w TV ale czuć było to co najważniejsze, a atmosfera jakby wlewała się na chatę ze stadionu ;)
Kibice oraz zawodnicy, zrobiliście to co powinniście. Od początku do końca, bez sekundy zawahania!
CUD< MIÓD I ORZESZKI ;)
Retro, nie kopie się leżącego, ale cóż, przykro mi xD
On jeszcze żyje marzeniami o "Wielkim Finale", a będzie tylko "finał" ;)
Obejrzałem sobie w TV powtórkę naszego meczu i mam coraz większe przekonanie, że numero uno w naszej drużynie i człowiekiem, który w duże mierze robi atmosferę i na torze i w parkingu jest Dominik. Sposób wypowiadania się, zachowanie w parkingu, dzielenie sie uwagami - niemal w kazdej przebitce z parkingu widać Domina. Chłopak rośnie z kazdym kolejnym meczem. Zarówno jako sportowiec, ale i lider. TO powinien być priorytet dla Kuby przed kazdym kolejnym sezonem. Nie Zmarzlik tylko Dominik.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Zdecydowanie. On pierwszy udziela wskazówek, analizuje, wypytuje. Widać, że żyje w parkingu. A na torze po prostu robi swoje.
Bardzooo wartościowy zawodnik. I miło się go słucha.
Btw. czy Dominik kiedykolwiek "nie zdobył" medalu DMP? ;)
Bardzooo wartościowy zawodnik. I miło się go słucha.
Btw. czy Dominik kiedykolwiek "nie zdobył" medalu DMP? ;)
Zgadzam się w 100%. Ale jestem też niemal pewien, że po kilku sezonach spędzonych w Motorze Dominik będzie szukał nowych wyzwań gdzie indziej. Dla kogo by nie jeździł, ja zawsze będę mu kibicował, bo jest jednym z moich ulubionych zawodników ever.
edit
W 2016 Unia zajęła 7 miejsce w ekstralidze.
edit
dannie pisze:Btw. czy Dominik kiedykolwiek "nie zdobył" medalu DMP? ;)
W 2016 Unia zajęła 7 miejsce w ekstralidze.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
https://www.lublin112.pl/w-trakcie-mecz ... a-zdjecia/
Mordeczki mają okazję pozwiedzać te fragmenty Lublina, których nawet większość mieszkańców nie zna
.
Mordeczki mają okazję pozwiedzać te fragmenty Lublina, których nawet większość mieszkańców nie zna
Richie Faulkner:
RadeKas pisze:https://www.lublin112.pl/w-trakcie-meczu-zuzlowego-policjanci-zatrzymali-trzech-mieszkancow-torunia-zdjecia/
Mordeczki mają okazję pozwiedzać te fragmenty Lublina, których nawet większość mieszkańców nie zna.
a i ścieżkę zdrowia mogli przy okazji zaliczyć :)
nie żałuję typów.
Według Wyborczej, na stadionie wczoraj miała miejsce "regularna bitwa". To jest cytat, nie zmyslam. https://lublin.wyborcza.pl/lublin/7,487 ... atyka.html
Cytujac klasyka, "kto czyta GazWyb, ten sam sobie szkodzi"
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Trzeba to tu wrzucić, bo szok:
Ktoś powinien się puknąć w czoło.
Burdy na meczu żużlowym Motoru Lublin z Nature Solutions Apatorem Toruń. Wściekli po porażce kibole z Torunia wtargnęli na sektor gospodarzy, gdzie doszło do regularnej bitwy.
Ktoś powinien się puknąć w czoło.
Brednie i oszustwa w wyborczej?
Nowe, nie znałem.
Nowe, nie znałem.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jeszcze chcą żeby im zapłacić za przeczytanie. Aczkolwiek dobry towar mają na Czerskiej.
Torsen pisze:Według Wyborczej, na stadionie wczoraj miała miejsce "regularna bitwa". To jest cytat, nie zmyslam. https://lublin.wyborcza.pl/lublin/7,487 ... atyka.html
https://youtu.be/m0EuVwZs9XQ
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!