Mecz o Baraże: Tż Sipma Lublin - Marma Rzeszów 52:37

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
sledzio

#226 Postautor: sledzio » 19 września 2004, o 01:45

sti pisze:kibicujcie glosno i nie IDZCIE na sektor ukraincow bratac sie z nimi bo to wstyd!!!

popieram cię sti ja mam w d.... stalówke niech pykają w liście
47 - 43 dla teżecika

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#227 Postautor: Ar2rB » 19 września 2004, o 09:12

A ja kurde chory jestem, z gorączką. Nie poszedłem do roboty (w niedziele hehe)... Ale na ten meczyk pojdę choćby mnie miała potem karetka zabrać ;). Na coś takiego czeka sie cały sezon.
Mam nadzieje, że atmosfera na stadionie bedzie super, meczyk dostarczy wielu niezapomnianych emocji :).
No i mam nadzieje, że nie bedzie żadnej kichy... zadym itd.

BojÄ™ sie troche typowac wynik... wiec tego nei zrobiÄ™ ;)

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#228 Postautor: Prymus » 19 września 2004, o 09:37

Ja koszmary mialem w nocy!!!! :? Snilo mi sie ze poszedlem gdzies do kolezanki, zasiedzialem sie do 19 i dopiero przypomnialem soie o meczu! Zerwalem sie dokladnie o 1.44 w nocy zalany potem!
Nigdy wiecej takich snow...

Pozdro for all
Obrazek

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#229 Postautor: mikas » 19 września 2004, o 09:41

Ja mam jeszcze apel aby wszyscy powstrzymali sie od rzucania na tor butelek i innych podobnych przedmiotów, jak to miało miejsce jakiś czas temu. Wiadomo emocje dziś będą wilekie, może być kilka kontrowersyjnych decyzji niepodobających się publiczności, ale to nie powód aby narażać klub na kary finansowe. Mam nadzieję że panowie z Miro będą tez w sektorze gości pilnować aby im również uniemożliwić takie zachowanie.Wiadomo będzie dziś obserwator i napewno nic nie umknie jego uwadze. Licze dziś na kulturalny doping.
Pozdrawiam.
P.S. 50:40 8)
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
sztandar

#230 Postautor: sztandar » 19 września 2004, o 09:45

to na wasz stadion można wnosić butelki ??

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#231 Postautor: KubuÅ› » 19 września 2004, o 09:49

Szklanych nie mozna a plastikowe mozna.

Awatar użytkownika
sztandar

#232 Postautor: sztandar » 19 września 2004, o 09:53

Dziwne taka butelka przeciez mozna zrobic komus krzywde

A holywóda zapraszam na nasz sektor żeby nam w twarz powiedział że nas pie...... przez kabel to każdy mocny w gębie pozdrawiam

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#233 Postautor: Jinxsior » 19 września 2004, o 10:03

Chyba tylko na stadion w mojrzeszowie nie mozna wnosic butelek(plastikowych ).
Ale mniejsza z tym,dawno nie czułem takich emocji,normalnie mnie nosi po całym domu.Nie wyobrarzam sobie aby dzisiaj nasz kochany Tezecik mogł przegrac(zremisowac tez nie moze)ten arcywazny mecz.
Normalnie to chyba wyjde juz z domciu i zajme sobie miejscowke na stadionie bo moze byc ciezko.

I tak sobie mysle jak to dobrze ze ten mecz o wszystko jest u nas a nie na wyjezdzie.
Dzisiaj ojcem zwyciestwa bedzie Jelen z Piszczykiem.

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#234 Postautor: grzesieck » 19 września 2004, o 10:13

Cholera ja tez mialem koszmary, snilo mi sie ze mialem lekcje w niedziele do 15.50 i mialem tylko 10 minut na dojechanie na stadion...niestety wszystko sie pierdolilo, njapierw plecak zostawilem, pozniej costam costam, jezdzilem taxowka, pozniej motorowka, pozniej plynalem wplaw przez jakies jeziorko...wszystko po to zeby dostac sie na stadion...i w koncu dotarlem o godz. 18.00 ale juz nikogo nie bylo, bylo po meczu, wkurwiony wrocilem do domu i sie mnie pyta jak tam zuzel, ja mowie ze sie spoznilem bo dopiero na 18 bylem, a stary mi mowi ze mecz przeciez i tak sie zaczal o 13 czy cos takiego...koszmar kurwa koszmar :?
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#235 Postautor: Regdal » 19 września 2004, o 10:14

Nie będzie łatwo,ponieważ marne józki pożyczają silniki od Rempałów.

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
Jinxsior
Junior
Kontakt:

#236 Postautor: Jinxsior » 19 września 2004, o 10:19

Jak dla mnie moga brac nawet od Golloba.
Dzisiaj nic im nie pomoze.Silniki, obserwatorzy, sedzia i inne czary i magie.
Lublin ten mecz wygra bo tak juz jest zapisane w gwiazdach (wczoraj przeczytałem).
Nie ma sie o co martwic tylko goraco dopingowac nasz team.

Awatar użytkownika
Prymus
Junior
Kontakt:

#237 Postautor: Prymus » 19 września 2004, o 10:33

Regdal pisze:Nie będzie łatwo,ponieważ marne józki pożyczają silniki od Rempałów.

8) 8) 8)

Doskonaly przyklad na to ze sie nas naprawde obawiaja! 8)
Obrazek

Gość

#238 Postautor: Gość » 19 września 2004, o 10:41

Pierd.... Cie Sztandar i całą tą rzeszkowską bande pederastów !!!

stal_rzeszow

#239 Postautor: stal_rzeszow » 19 września 2004, o 10:55

żużel to taki sport w którym jeżdżą dwie drużyny a wygrywa Stal... 50-40 dla Rzeszowa!
Obrazek

http://WWW.STAL.RZE.PL - Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel, Rzeszów, żużel...
http://WWW.STAL.KOM.PL :D

Geest
Senior

#240 Postautor: Geest » 19 września 2004, o 11:00

Hollywood pisze:Pierd.... Cie Sztandar i całą tą rzeszkowską bande pederastów !!!

heee, z twoich wypowiedzi wynika, ze jestes chyba bardzo zagorzalym, albo i wrecz ortodoksyjnym fanem i z cala pewnoscia nie zalujesz gardla na meczach, mam racje? :wink:

Gość

#241 Postautor: Gość » 19 września 2004, o 11:04

Geest jak to w twoim opisie widać .
It doesn't matter what u think about , just bring it !

Geest
Senior

#242 Postautor: Geest » 19 września 2004, o 11:10

Hollywood pisze:Geest jak to w twoim opisie widać .
It doesn't matter what u think about , just bring it !

sorry, zmienilem podpis.
nie moglem spac w nocy...

Gość

#243 Postautor: Gość » 19 września 2004, o 11:22

Drażni mnie tylko jedna kwestia , dlaczego nasi kibice są tacy przwidywalni ? rozumiem może powitać gości , to nie piłka żeby sie lać , ale Rzeszów to dla mnie i pewnie też dla wielu ekipa buraków , chamów i prostaków , po chu.. odrazu krzyczeć Rzeszów przyjacielem Tż-u jest , skoro tak nie jest ??? jak wogóle można dopuścić żeby koleś z flagą Rzeszowa paradował po całym stadionie ?
MOże i mam złe nawyki po tym jak w latach 90tych chodziłem na Motor , ale dla mnie to nie do pomyślenia.Tym bardziej że kibice Rzeszowscy mieszają z błotem naszą drużyne , zawodników i kibiców.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#244 Postautor: Gelo » 19 września 2004, o 11:26

Hollywood pisze:Drażni mnie tylko jedna kwestia , dlaczego nasi kibice są tacy przwidywalni ? rozumiem może powitać gości , to nie piłka żeby sie lać , ale Rzeszów to dla mnie i pewnie też dla wielu ekipa buraków , chamów i prostaków

Do pełnego obrazu dodałbym jeszcze "przygłupów". Tak - bratanie się z józkami to zdecydowanie nadinterpretacja dobrego wychowania na stadionie. A nóż z takiego bratania się wyrośnie nam pokolenie potomków "małych rudych i pryszczatych". bleee

Awatar użytkownika
Gretzky

#245 Postautor: Gretzky » 19 września 2004, o 11:33

Hollywood pisze:Drażni mnie tylko jedna kwestia , dlaczego nasi kibice są tacy przwidywalni ? rozumiem może powitać gości , to nie piłka żeby sie lać , ale Rzeszów to dla mnie i pewnie też dla wielu ekipa buraków , chamów i prostaków , po chu.. odrazu krzyczeć Rzeszów przyjacielem Tż-u jest , skoro tak nie jest ??? jak wogóle można dopuścić żeby koleś z flagą Rzeszowa paradował po całym stadionie ?
MOże i mam złe nawyki po tym jak w latach 90tych chodziłem na Motor , ale dla mnie to nie do pomyślenia.Tym bardziej że kibice Rzeszowscy mieszają z błotem naszą drużyne , zawodników i kibiców.

zgadzam sie z Toba w 100 % uwazam , ze to przegiecie jezeli nasi kibice beda machac ich flagami po tym jak rudzielce obrzucaja nas blotem i innymi inwektywami ; uprzejmosci uprzejmosciami ale wszystko ma swoje granice

Krychs
Senior

#247 Postautor: Krychs » 19 września 2004, o 11:43

Podpisuje się obiema rękami pod tym co napisał Hollywood. Zero bijatyk ( wszakże to nie piłka nożna ) ale również zero bratania i biegania do sektora Rzeszowiaków. Niech każdy kibicuje swojej drużynie, a że będzie nas zdecydowanie więcej powinniśmy spokojnie Józków przekrzyczeć.

A tak w ogóle to od rana jestem jakoś dziwnie poddenerwowany, conajmniej jakbym to ja miał jechać w tym meczu. Oj będzie się działo. Wyobrażam sobie co muszą czuć nasi żużlowcy...

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#248 Postautor: Lublin_Fan » 19 września 2004, o 11:43

Bratanie nie ma - to rzecz oczywista. jednak zastanawia mnie do holiłud chce wnieść do dyskusji postem składającym się z jednego zdania i w dodatku same bluzgi.
Bierzcie przykład z proboszcza ;)

Pozdr.

Gość

#249 Postautor: Gość » 19 września 2004, o 11:44

Apeluje , NIE BĄDŹMY DZIŚ DOBRYMI SAMARYTANINAMI !!!!!

... czy wyrażanie emocji słownych jest czymś złym ??? zwłaszcza na stadionie ???
Jak mówią psycholodzy , chcesz sie wyładowąc negatywnie - idż na stadion i krzycz " jeba... sędziego , policje , itp " a potem grzecznie idz do domu lub z dziewczyną na piwo.

Geest
Senior

#250 Postautor: Geest » 19 września 2004, o 11:50

wiec zrobmy tak, na poczatek "Lublin wita rzeszow" x 2 albo 3 i na tym skonczmy. pokazmy kulture i tyle. ale machanie flagami rywala jest bez sensu. jak juz bylo pisane, ja tez pisalem. my kibicujemy jednej druzynie, oni drugiej, a ja osobiscie chce z calych sil dopingowac nasza i tylko nasza druzyne.
a teraz wszyscy razem,
ilu nas tu jest,
krzyczmy nie szczędząc gardeł:
TÅ» Lublin, TÅ»!