Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
W ubiegłym roku tak było wiec i w tym pewnie będzie.
Słuchajcie, czy przed ostatnim meczem z Czewą nie znalazł nikt karnetu przy kortach, jak się kończy murek? Wyjąłem z etui od telefonu 2 sztuki, a jak przeszedłem przez Zygmuntowskie pod wejście B, to już miałem w ręku jeden... musiał się wyślizgnąć z dłoni. Wróciłem od razu, ale już nie znalazłem. Karnet nie jest mój niestety. Ktoś coś?
Motor mocnyj!
Czy bylby ktos zainteresowany dwoma lub jednym biletem na mecz we Wroclawiu w tym tygodniu? Prosze o odpowiedź w poscie ponizej
Jeżeli na sektor gości to ja biorę dwa
Oba na sektor gości, prosze kontakt priv
Ktoś kojarzy jak się dostać na sektor gości w Toruniu?
Już znalazłem.
Już znalazłem.
Bilety na strefę żółtą (sektor gości) w Toruniu będą sprzedawane tylko stacjonarnie, koszt biletu to 70 zł. W przypadku braku miejsc w sektorze gości istnieje możliwość zakupu wejściówki na strefę zieloną, bilety na ten sektor zamówić można również przez internet, koszt 65 zł.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Rok temu było jakoś inaczej albo źle kojarzę. Czyli jadę do Torunia bez pewności, że będzie jeszcze bilet na sektor gości ?
Najwyraźniej tak to wygląda. A potem kupujesz na zielony z nadzieją, że nie trafisz akurat na sektor do tych ziomeczków, którzy robili burdy u nas.
Richie Faulkner:
Akurat na tym zielonym to pamiętam pustki były. Pojedyncze piknikowe sztuki z Torunia i Lublina. Teraz spodziewam się ze strony Apatora wyższej frekwencji, bo i szanse na ich dobry wynik wydają się większe.
Mam pytanie, czy ktoś wie kiedy będzie sprzedaż biletów na eventim na 1-y mecz z Toruniem. Bilety na mecz w Częstochowie 20 sierpnia już są dostępne. Jak to u nas wygląda? Z góry dzięki za odpowiedź
Zapewne w tygodniu, w którym jest mecz.
Wtorek/Środa pewnie przedsprzedaż dla karnetowiczow, a czwartek/piątek sprzedaż ogólna
Wtorek/Środa pewnie przedsprzedaż dla karnetowiczow, a czwartek/piątek sprzedaż ogólna
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Zapominalskim przypominam ze przedsprzedaz rusza za godzine
- Dragon_Juventino
- Junior
Przypomni ktoś proszę jak wpisać 2 Kody na raz? Ciągiem? Spacja? Po przecinku? Nie ma info w opisie a nie chce spalić :p

edytuj kody---> dodaj kod, chyba tak;)
Ale tam coś było wtedy że oprócz kodu trzeba bylo coś dodać ale też nie pamiętam.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nie ma jeszcze dostępnych biletów na eventim? Sprzedaż miała być od 18
Dziwna sprawa, kod wpisałem, płatność przyjęło, pieniądze z konta zabrało, a biletu nie ma :D
- Dragon_Juventino
- Junior
Ok, wyskakuje opcja dodaj kolejny kod.
U mnie wszystko gra.
Bozena pisze:Nie ma jeszcze dostępnych biletów na eventim? Sprzedaż miała być od 18
U mnie wszystko gra.
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2023, o 18:09 przez Dragon_Juventino, łącznie zmieniany 1 raz.

Saeyl pisze:wna sprawa, kod wpisałem, płatność przyjęło, pieniądze z konta zabrało, a biletu nie ma :D
mam to samo
Saeyl pisze:Dziwna sprawa, kod wpisałem, płatność przyjęło, pieniądze z konta zabrało, a biletu nie ma :D
Jest opóźnienie. Ja też tak miałem, ale już doszły bilety.
Saeyl pisze:Dziwna sprawa, kod wpisałem, płatność przyjęło, pieniądze z konta zabrało, a biletu nie ma :D
Już z 4 osoby mi o tym mówiło zatem jest jakiś ogólny problem. Na mailu cisza, na eventim cisza.
U mnie to samo. WTF?
U mnie pokazał się po jakichś 5 minutach. Dziwne bo zawsze był od razu po opłaceniu. Ale spokojnie, odczekajcie te 5 minut i nie stresujcie się na zapas ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!