tezetomaniak pisze:go! pisze:No nikt, byl rozkaz - wszyscy zamkneli mordy
Nie wiem kto zamknął, bo tyle trolli siejących fejki i działających na destabilizację, ośmieszenie Polski to chyba w historii jeszcze nie było ;)
I wielu na bazie tych fejków dało się pozamykać w domu i przyjąć po kilka dawek tzw bezpiecznej szczepionki. Potem uwierzyli, że np, że ruska (w sensie, że wystrzelona przez ruskich) rakieta spadła w Przewodowie i zabiła dwie osoby. O! A niektórzy ostatnio uwierzyli, że ruski dron zniszczył dach w Wyrykach. Albo, że jakiś Białorusin puszczał drona nad Belwederem... itd, itd.
Cooper pisze:A robiłeś testy czy na oko oceniłeś? ;)
Testy na co? Na covid? Zadzwoniłem do lekarki, że mnie boli gardło i straciłem węch, i potrzebuję jakiegoś leku na zatoki (bo wcześniej za każdym razem identyczne objawy miałem przy problemach z zatokami), a ta mnie od razu wpisała do testu. Kiedy powiedziałem, że nie chcę testu i czy mogę nie przyjść, zagroziła mi, że jeśli się nie stawię na test to może odwiedzić mnie policja (sic!) i sprawdzić czy przebywam na kwarantannie. Więc udałem się na test, który okazał się ujemny. Co mi było według tej nauki, w którą wierzyli wszyscy maleńcy uczeni?