Dobra, mecz z Toruniem do zapomnienia ;)
Tera napinka na wyjazd do Częstochowy. Co obstawiacie? Vacul się odrodzi? Młodzież podtrzyma passę? Woryniorz pokaże, że "jak się lata w konkretnej ekipie to dbają"? Włączam czas dwóch minut i zapraszam pod taśmę. Tzn do komentowania :)
Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin 17.04, godzina 18.
Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin 17.04, godzina 18.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Re: Włókniarz Częstochowa - Motor Lublin 17.04, godzina 18.
Bez kontuzji, więcej życzeń nie mam :)
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Jeśli, zdaniem Cierniak, dzisiaj był sparing, to za tydzień cyna jakiś pokazowy mecz dożynkowy.
Nie ma się co rozpisywać. Mecz do odjechania. Jedynie występ juniorów będzie mnie ciekawić. Czy podtrzymają passę na nie najmocniejszym rywalu
Nie ma się co rozpisywać. Mecz do odjechania. Jedynie występ juniorów będzie mnie ciekawić. Czy podtrzymają passę na nie najmocniejszym rywalu
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Czy Częstochowa wyjdzie z 30?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Sparing. Mati odjeżdża lewą ręką.
Szkoda że prawdopodobnie spadną. Zawsze fajny i bliski wyjazd do Medalików.
Raczej szybko wrócą, jak Bydgoszcz nie wejdzie to znowu poczeka ;)
Vacul zrehabilituje się za wczoraj. Historycznie w Częstochowie mu szło. Jestem ciekawy postawy juniorów na obcym torze.
W wróżbitę nie chce się bawić, więc nie zgaduje wyniku meczu. Odjechać bezpiecznie, wygrać spokojnie.
W wróżbitę nie chce się bawić, więc nie zgaduje wyniku meczu. Odjechać bezpiecznie, wygrać spokojnie.
Nie ma czego analizować :)
Mecz ważny dla juniorów i Cierniaka, a i Vaculowi jakieś dwie mocne 3 by się przydały minimum.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jutro kolejny sparing a tu taka cisza :)
Powtarzamy wynik z ostatniego treningu? Ja dodam jeszcze dwa czyli 32:58 bo nominowane pewnie młodzieżą pojedziemy. A jak bedzie normalnie to 28:62 ;)
Powtarzamy wynik z ostatniego treningu? Ja dodam jeszcze dwa czyli 32:58 bo nominowane pewnie młodzieżą pojedziemy. A jak bedzie normalnie to 28:62 ;)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Pewnie na Włókniarz nawet i okolo 60 pkt jest możliwe. Jak już pisał Cooper, najciekawszym elementem spotkania będzie postawa juniorów, Vacula i Cierniaka. Juniorzy na indywidualnych zawodach potwierdzili formę, więc tu zagadka jest mniejsza, ale fajnie, jakby Vacul w końcu pojechał, jak przystało na lidera, Cierniak podbił sobie średnią i morale trojkami. Natomiast w dwucyfrówkę Freda nie wierzę :D
Obaj juniorzy koło kompletu.