Marek Kepa na trenera!!!!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
max3
Zawodowiec

Marek Kepa na trenera!!!!

#1 Postautor: max3 » 11 kwietnia 2005, o 15:51

Moim zdaniem nalezy zmienic trenera lub pozyskac mu pomocnika najlepszym kandydatem na trenera jest Marek Kepa ,jest to osoba cwana ,doswiadczona, ze sportem zuzlowym jest na czasie. Tor na pewno by przygotowal w sposob odpowiedni .Tylko moze byc jeden problem brak czasu.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#2 Postautor: Łoptymista » 11 kwietnia 2005, o 16:00

max3 ostygnij i poczekaj.

PS. Skoro bawisz sie w zmioany to moze zmienic obco, juniora i ze dwoch krajowych zawodnikow.
PPS Alal Marcionkowski ciagle jest wolny buhahahaha

Awatar użytkownika
Fork
Zawodowiec

Re: Marek Kepa na trenera!!!!

#3 Postautor: Fork » 11 kwietnia 2005, o 16:10

max3 pisze:Moim zdaniem nalezy zmienic trenera

Tak i najlepiej zwolnic goscia po jednym meczu :D . Gratuluje pozytywnego myslenia. Jak byles na meczu to widziales jakimi rakietami dysponowali goscie, nawet Piszczyk nie mógl "polknac" Dawida. A start to tylko Daniel lub Adam potrafil wygrac ( co z tego jak na trasie zostal wyprzedzony).
A co do Studzinskiego to nie jego wina !!! On ma uczyc jezdzic a nie dogladac sprzetu od tego sa mechanicy. A jestem pewien ze Tomek, Mariusz i Jensen nie zapomnieli jak ssie jezdzi. A co do toru to zajmuje sie nim specjalna osoba TORMISTRZ.

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

Re: Marek Kepa na trenera!!!!

#4 Postautor: mcprzemek » 11 kwietnia 2005, o 16:22

Fork pisze:A co do toru to zajmuje sie nim specjalna osoba TORMISTRZ.

Toromistrz robi tor według zaleceń trenera.
A co do wywalania trenera po jednym meczu to paranoja.

Snys
Zawodowiec

#5 Postautor: Snys » 11 kwietnia 2005, o 16:28

Marek to niech wsiada na motor i pokarze jak sie jeździ 8) :wink:

Gość

#6 Postautor: Gość » 11 kwietnia 2005, o 16:29

Jestem za :!: :!: Ale on z tego co wiem nie ma czasu bo prowadzi firme. tak gdzes sie wzpowiadal :D :D

Looxxx
Kontakt:

#7 Postautor: Looxxx » 11 kwietnia 2005, o 16:32

Nie chcę lekceważyć czy też niedoceniać obowiązków trenerów żużlowych ale nie oszukujmy się, żużel to nie piłka nożna czy koszykówka. Podstawa to dobrzy zawodnicy i dobry sprzęt. Bez tego nawet żużlowy Murihnio niewiele pomoże.
Jeśli jeszcze nie wiecie TŻ Lublin najlepszy na świecie :) !!!

Siwek Patataj

#8 Postautor: Siwek Patataj » 11 kwietnia 2005, o 16:37

Możemy wymienić wszystkich zawodników, możemy w końcu wymieniać co spotkanie trenera, toromistrza, lekarza, podprowadzające panny i wszystkie inne osoby funkcyjne tylko... po co???

"Tak Studziński kraje, jak Siwek (z Gawrzykiem) mu materii daje"

Trenera nie można rozliczać po jednym spotkaniu, czy nawet dwóch (vide casus Maroszka z roku ubiegłego w GKM-ie). Ale można za to próbować rozliczyć działaczy za to, że spali w okresie zimowym, że zamiast zajmować się sprawami ważnymi dla klubu, marnowali czas na czcze, mitomańskie i bałwochwalcze polemiki na Forum.

Trzeba powiedzieć sobie jasno: w Lublinie, dzięki zasłudze obecnych działaczy, nie ma atmosfery dla żużla.

To co się wydarzyło w niedziele było tylko pokłosiem tego co działo się w naszym klubie w zimie. I inaczej być nie mogło.

Wynik jest pochodną profesjonalizmu. Wynik jest pochodną zaangażowania. Wynik jest pochodną wiedzy. Wynik jest pochodną doświadczenia.

Wynik nie jest pochodną dobrych chęci!!!.

Mam nadzieję, że po tej niedzieli większość osób, przypatrując się drużynie Stali Rzeszów, zrozumiała na czym polega profesjonalizm.

Jednym przejawem poprawy w stosunku do roku ubiegłego jest... lepszy program zawodów!!! I to jest dla mnie jedyny zauważalny efekt profesjonalizacji (pominę fakt i nie będę się nad nim dłużej rozwodził, że cena programu drastycznie wzrosła i to kibice ten "profesjonalizm" sfinansowali - więc nie było wielką sztuką tej "profesjonalizacji" dokonać, wystarczyło tylko w prosty - od kibiców - sposób wyciągnąć pieniądze).

Mam już dość tego mamienia mnie i innych osób przez Gawrzyków, Harrych i spółkę. Zawodnicy mierni, sprzęt tragiczny, dbanie o kibiców poniżej krytyki, permanentne kłopoty absolutnie z każdą najprostszą rzeczą (vide monitoring).

Zabrzmiało populistycznie? Może, ale w odróżnieniu od populistów mnie nie zależy ani na zdetronizowaniu kogokolwiek, ani na objęciu czyjegokolwiek fotela. To są fakty, o których piszę od dobrego pół roku.

A efekty są dzisiaj i będą w piątek w Krośnie i w niedzielę w Lublinie też. Teraz Panowie "Gawrzykowie" i reszta zobaczycie w jaki sposób wasza indolencja z okresu zimowego przełoży się na wynik finansowy klubu, gdy na mecz z Grudziądzem przyjdzie 2-3 tysiące ludzi.

Bierzcie się w te pędy za naukę pozyskiwania źródeł finansowania przedsiębiorstw albo szukajcie odpowiednich ludzi, którzy w profesjonalny sposób pozyskają sponsorów, którzy pozwolą temu klubowi zadbać o żużel, a przede wszystkim o kibiców, którzy WCIĄŻ SĄ GŁÓWNYMI SPONSORAMI ŻUŻLA - czego Wy nie dostrzegacie!!!

ukłoniki
lucki73

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#9 Postautor: DonKamizi » 11 kwietnia 2005, o 16:43

Dla mnie to chybiony pomysł.Powód jest jeden, prędzej czy później pojawią się głosy o faworyzowaniu Kacpra.Jeden duet juz mieliśmy i różnie to bywało.....
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

kylong
Junior
Kontakt:

#10 Postautor: kylong » 11 kwietnia 2005, o 18:12

dac studzińskiemu szanse
zobaczymy po meczu w krośnie
Nie odnajdzie więcej nas ta druga liga...!

Awatar użytkownika
siber84
Kontakt:

#11 Postautor: siber84 » 11 kwietnia 2005, o 18:25

poczekamy zobaczymy....
>>TÅ» MOTOR LUBLIN<<

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#12 Postautor: Regdal » 11 kwietnia 2005, o 19:42

A ja Markowi Kępie mówię NIE !!!

Awatar użytkownika
marcin_lub
Junior

#13 Postautor: marcin_lub » 11 kwietnia 2005, o 20:15

Witam
Zmiana trenera po jednym meczu byłaby największą głupotą!! Poczekajmy jeszcze ze 3-4 kolejki i wtedy będziemy mogli oceniać trenera! Natomiast zawodników możemy zacząć oceniać w zasadzie od zaraz!
Jeżeli chodzi o Piszcza to nie będe go komentował! Jeżeli na treningu się siedzi na stołku i opala bo ładna pogoda, albo jadąc samemu na prostej wpada w bande to co tu komentować??!!!! Przyjeżdzał sobie na treningi z jednym motocyklem i się cieszyuł jak wygrał z Jeleniewskim!! Myśle że powinniśmy akurat od niego duzo więcej oczekiwać!! Patrząc z perspektywy czasu jest to strasznie pechowy zawodnik!! Jak nie kontuzje na pół sezonu to brak sprzętu!! Nawet jak poszedł do Gdańska to zespół ten spadł do 1 ligi własnie z tym zawodnikiem w składzie ...
Jeżeli chiodzi o Mariusza to również pozostawia dużo do zyczenia... Drugi sezon w Tż i NIC kompletnie nic nie pokazał!! Więc tutaj pytanie do Siwka: Po co nam ten zawodnik??
Od Jespera narazie bym się odczepił bo poprostu nie spasował się z torem ale uwazam że ten zawodnik jeszcze się pokaże z dobrej (a napewno lepszej) strony lubelskiej publiczności!!

Natomiast nawiązując do wypowiedzi Luki73. Zgadzam się z Tobą w 100% !!!!! Klub ma bardzo głęboko w du.. kibiców czyli w zasadzie głównego sponsora!! Po co te apele o wcześniejsze przybycie na stadion jak na półtorej godziny jest otwarta tylko jedna kasa?? Po co robienie kibicom wody z mózgu wypowiedziami Siwka że inwestujemy w sprzet, że bedzie dobrze itp. itd. !! Po co to wszystko??!! Nie lepiej było powiedziec przed sezonem że ten sezon odpuszczamy, że będziemy jeździć tak aby tylko sie utrzymać??!! Nikt nic by nie powiedział po przegranej z Rzeszowem.

Nie mam narazie więcej spostrzezen ale jak bede miał to na pewno się z nimi podziele :)

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
$korzen$
Trener

#14 Postautor: $korzen$ » 11 kwietnia 2005, o 21:55

Ja nie chce nic sugerowac, bo nikogo po jednym spotkaniu skreslac nie mozna, ale jednak z tego co wiem Studzinski zdazyl juz posprzeczac sie z Piszczem i Mordelem, co to za trener ktory nie potrafi dogadac sie z chlopakami ?

Awatar użytkownika
papi
Trener

#15 Postautor: papi » 11 kwietnia 2005, o 22:12

Marcin_Lub nie bronie Piszcza, ale nie pisz bzdur jesli nie wiesz, bo Wybrzeze akurat spadlo rok po powrocie Tomka do Lublina, wiec lepiej było sprawdzic te informacje, bo chyba sie troche zapedziles w krytykowaniu, pozdro :wink:

KrzyÅ›
Junior

#16 Postautor: KrzyÅ› » 11 kwietnia 2005, o 22:19

Powiem krótko - idąc Waszym tokiem myślenia, Wrocław też powinien zwolnić trenera po dzisiejszym meczu w którym doznali sromotnej porażki.

p.s.
Administratorom (choć Shack to orędownik wyrzucenia p. Studzińskiego po pierwszym meczu) proponuję zamknąć ten temat gdyż wizerunek drużyny na tym cierpi.

Awatar użytkownika
Młody Kermit
Kontakt:

#17 Postautor: MÅ‚ody Kermit » 11 kwietnia 2005, o 22:22

Moim zdaniem zmian trenera jest nie walasciwa. Jednak Marek Kępa mogłby byc asystentem Studzińskiego. Moglo by byc tak ja w ligdze pilkareskiej. Marek ma pewnie doswiadczenia. Jeszcze pare lat temu sciagal sie na polskich torach. To powinno pomuc naszemu zespołowi.