Jesper Monberg

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#151 Postautor: yamahaR1 » 18 kwietnia 2005, o 10:34

Jeżeli naprawdę ma dostać jeszcze jedną szansę rehabilitacji to niech jedzie do Ostrowa i tam wykręci wynik jaki się od niego wymaga. Co to za rehabilitacja jak zrobi z 10pkt u nas z Opolem ? Albo robi punkty w Ostrowie albo na Rybnik przyjeżdża nowy obco

Krychs
Senior

#152 Postautor: Krychs » 18 kwietnia 2005, o 10:37

Jestem zdecydowanie przeciwny zapraszaniu Jensena na kolejne mecze :!:
Zdaje sobie sprawe, że obco pokroju Petera to my już teraz nie znajdziemy ale zatrudnijmy kogoś kto będzie potrafił przynajmniej przywozić 10-12 pkt w meczu na własnym torze.

Danio

#153 Postautor: Danio » 21 kwietnia 2005, o 09:27

Ja również jestem przeciw zapraszaniu tego zawodnika- bo narazie to on bierze większa kasę za dojazdy na mecze niż za zdobycze punktowe :!: :!: Więc gdzie tu logika dla Zarządu :!: Może Jensenowi odpowiada taka zabawa- koszty dojazdu pokrywa klub, parę groszy weżmie za parę punktów, strzeli minkę zmartwionego zawodnika, przeprosi wszystkich i znowu naobiecuje rehabilitację w kolejnym meczu :!: :!: :D

sledzio

#154 Postautor: sledzio » 21 kwietnia 2005, o 22:54

dzisiaj nasza gwiazda zdobyła 6 pkt+2 bonusy w lidze angielskiej http://www.przegladzuzlowy.pl/news_la.php?id=1089881165

Awatar użytkownika
kaar
Szkółkowicz

#155 Postautor: kaar » 22 kwietnia 2005, o 11:10

Ale na kim on te punkty zrobil?? :)
ps Dobrze ze chociaz raz powazhnego i iversena objechal

Gość

#156 Postautor: Gość » 24 kwietnia 2005, o 17:55

Oto dzisiejszy wynik naszego stranieri w meczu z Ostrowem (1,d,-,-,-) :cry: :cry:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#157 Postautor: Cooper » 24 kwietnia 2005, o 18:08

i cale szczescie, mecz i tak byl do przegrania, a tak bedziemy mieli przynajmniej nowego obco :!:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#158 Postautor: kdsz » 24 kwietnia 2005, o 20:25

Powiem krótko: DOŚĆ!
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#159 Postautor: Apocalips » 24 kwietnia 2005, o 20:48

A ja tylko poinformuję, że tegoroczne starty w polskiej lidze Jesper Jensen zakończył z piorunująco wysoką jak na obcokrajowca średnią biegową 1.263. I życzę sobie oraz wszystkim innym kibicom TŻ-tu żebyśmy już Go w tym sezonie oglądać w takiej formie nie musieli. Chociaż nie mam nic przeciwko temu, żeby poprawił On sobię tą średnią :) Ale coś czuję, że nie prędko to nastąpi... :twisted:

Pozdrawiam
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

sledzio

#160 Postautor: sledzio » 25 kwietnia 2005, o 00:12

Temu Panu już podziękujemy !

Awatar użytkownika
dada

#161 Postautor: dada » 1 maja 2005, o 00:14

w szwecji pojechal ladnie co wy chcecie od niego ??
widac ze rozkreca sie powoli
u nas pojechał ładnie i poza piszczem byl najlpeszym zaowdnikiem i dobrze prezentował sie na torze
ja bym mu dal ostatnia szanse !!!
KSZ KROSNO ----> 1 LIGA 2006 !!

Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#162 Postautor: Apocalips » 1 maja 2005, o 00:21

Dada jak możesz to zmień swój podpisek: Skąd. Przez niego (chyba) rozjeżdża się forum.

A odnośnie Twojego posta to powiem, że jakbyś był z Lublina to miał byś inne zdanie o Jesperze. Granice wytrzymałości kibiców puściły po 14 biegu z Grudziądzem. To był szczyt, szczytów. Ale trzeba o tym zapomnieć i żyć nadzieją :) Oby jutro (a nawet już dzisiaj) pokazał, że należą mu się kolejne występy. Ach ta nadzieja kibica...
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Zulu
Junior

#163 Postautor: Zulu » 1 maja 2005, o 07:50

Większość wpisów tutaj kręci się wokół tego, czy chcemy, aby Jensen wystąpił w meczu z Rybnikiem. Ja odwrócę kota ogonem i postawię pytanie czy Jensen chciałby jeszcze tutaj przyjechać? Po tych chamskich bluzgach na niego, które widziałem i słyszałem po meczu z Grudziądzem-obawiam się, że mogą być z tym trudności. Poza tym dziwnie to wygląda, gdy Jesper najpierw słyszy, że już więcej tutaj nie pojedzie, a potem, że ma szanse na kolejną rehabilitację tylko dlatego, że Klingberg nie może wystartować, bo ma zajęty termin. Jeszcze gorzej to wygląda, gdy wmawia sie gościowi, że z wyżej wymienionych względów ma do Lublina przyjechać, wystartować w meczu z RKM ale więcej nie chcemy juz go tutaj widzieć.... Ciekaw jestem, czy zdąży dojechać z Włoch. Jak nie zdąży, w pełni go zrozumiem, bo na meczu RKM - jak to w Lublinie - zarobi chyba więcej wyzwisk niż pieniędzy.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#164 Postautor: yamahaR1 » 1 maja 2005, o 09:19

Zulu pisze:Większość wpisów tutaj kręci się wokół tego, czy chcemy, aby Jensen wystąpił w meczu z Rybnikiem. Ja odwrócę kota ogonem i postawię pytanie czy Jensen chciałby jeszcze tutaj przyjechać? Po tych chamskich bluzgach na niego, które widziałem i słyszałem po meczu z Grudziądzem-obawiam się, że mogą być z tym trudności. Poza tym dziwnie to wygląda, gdy Jesper najpierw słyszy, że już więcej tutaj nie pojedzie, a potem, że ma szanse na kolejną rehabilitację tylko dlatego, że Klingberg nie może wystartować, bo ma zajęty termin. Jeszcze gorzej to wygląda, gdy wmawia sie gościowi, że z wyżej wymienionych względów ma do Lublina przyjechać, wystartować w meczu z RKM ale więcej nie chcemy juz go tutaj widzieć.... Ciekaw jestem, czy zdąży dojechać z Włoch. Jak nie zdąży, w pełni go zrozumiem, bo na meczu RKM - jak to w Lublinie - zarobi chyba więcej wyzwisk niż pieniędzy.

A czy on robi komuś łaskę ?? Ma podpisany kontrakt i jak go chcą w meczu to jedzie. Przecież on tu nie przyjeżdża nam pomóc z dobrego serca tylko zarobić $$ na torze, inna sprawa,że ostatnio to mu nie wychodzi za bardzo

Awatar użytkownika
major

#165 Postautor: major » 1 maja 2005, o 16:57

Cytat ze Śnieżanki: "Spieprzaj Dziadu"

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#166 Postautor: KubuÅ› » 1 maja 2005, o 17:00

Jensen w dzisjejszym meczu pokazal jaki z niego zawodnik 1pkt. i to w dodatku na wykluczeniu Piszcza. Mam nadzieje ze juz wiecej nie bede musial ogladac teg zawodnika w barwach Motoru .

Awatar użytkownika
Maciek
Szkółkowicz
Kontakt:

#167 Postautor: Maciek » 1 maja 2005, o 17:23

Ja nie chce juz go ogladac w lublinie była szansa na ygrana jakbysmy miel;i normalnego obco ktory robi 12 pkt to bysmy wygrali!!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#168 Postautor: kilar » 1 maja 2005, o 17:37

Maciek pisze:Ja nie chce juz go ogladac w lublinie była szansa na ygrana jakbysmy miel;i normalnego obco ktory robi 12 pkt to bysmy wygrali!!

Jakbysmy mieli normalnego obco, to podejrzewam, ze do Lublina przyjechalby Gafurow, a nie Iversen, ktory rewelacyjnym zawodnikiem to nie jest :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
shasdil

#169 Postautor: shasdil » 1 maja 2005, o 19:39

Osobiscie mam nadzieje, ze wtym sezonie ten pan w tym sezonie nie bedzie sie musial meczyc na polskich torach :evil:

pozdrawiam

Shasdil

maloh
Szkółkowicz

#170 Postautor: maloh » 1 maja 2005, o 20:41

a gdzie teraz jest Gawrzyk i jego teoria o Jensenie ? 8)

Piotrbaz

#171 Postautor: Piotrbaz » 2 maja 2005, o 16:49

qrwa mac robicie afere... Jensen jest normalny tylkoe nie ma sprzetu.. chciałbym go zobacyzc na motocyklach jelenia albo adaska.. i bys cie kurwa inaczej gadali.. Jestem za tym zeby jensen dlaej jechal w Tż

P.S sorry Shaku & Gawrzyku za bluzgi alenie było jak 8)

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#172 Postautor: grzesieck » 2 maja 2005, o 17:11

Piotrbaz pisze:qrwa mac robicie afere... Jensen jest normalny tylkoe nie ma sprzetu.. chciałbym go zobacyzc na motocyklach jelenia albo adaska.. i bys cie kurwa inaczej gadali.. Jestem za tym zeby jensen dlaej jechal w Tż

P.S sorry Shaku & Gawrzyku za bluzgi alenie było jak 8)

no i zarobiles ode mnie ostrzezenie - gratuluje.

posta zostawiam zeby nie bylo watpliwosci za co.
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#173 Postautor: Regdal » 2 maja 2005, o 17:44

Co to mnie obchodzi ,że jensen nie ma sprzetu ? może tż ma zakupić sprzet "pulpetowi"?
żenada,po prostu żenada.ten kontrakt to największa porazka w historii klubu.

Awatar użytkownika
Soluk
Kontakt:

#174 Postautor: Soluk » 2 maja 2005, o 17:54

A co to wogóle za tlumaczenie ze Jensen nie ma sprzetu? To nie jest (bez obrazy) Mordel ze ma podpisany amatorski kontrakt i to KLUB nie wywiazal sie z niego. Jensen nazywa sie zawodowcem i sprzet ma miec przygotowany nie ma sprzetu nie jedzie-proste. frankow mogl a Jensen nie? :wink:

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#175 Postautor: kilar » 2 maja 2005, o 18:10

Jesper pokazalby sie z dobrej strony na naszym stadionie, jesli dysponowalby zdecydowanie lepszym sprzetem od tego co w tej chwili ma. Umiejetnosci mu na pewno nie brakuje, bo przeciez zawodnik, ktory rok temu poprawnie radzil sobie w rozgrywkach GP, nie moze cofnac sie w rozwoju i nagle oduczyc sie np. pokonywania biegle lukow. Wina lezy tylko po stronie nieodpowiednio przygotowanego sprzetu. Po czesci zgadzam sie z PIOTRBAZ-em, ze jesli (jak juz napisalem wyzej) mialby o wiele lepsze silniki, to by jezdzil o niebo lepiej. Jednak trzeba pamietac, ze Jesper to zawodowiec i MUSI miec przygotowany sprzet na kazde kolejne spotkanie zespolach, z ktorymi na podpisany kontrakt. Zreszta tego samego sie wymaga od kazdych innych zawodnikow. To jest ich praca i jesli chca zarobic pieniadze musza wlozyc troche wysilku w to co robia.
Dlatego uwazam, ze Jesper nie jest zlym zawodnikiem, tylko jest nieprzygotowany (jak narazie) sprzetowo do sezonu.
Jesli bedzie widac znaczaca poprawe w jego jezdzie w innych klubach, to jestem za tym, aby go jeszcze zaprosic na wystep w barwach TZ.

Pozdro