bilety na mecze TÅ» Sipma Lublin w Lublinie
Dudi nawet jak klub nie wywiązał się ze swoich wszystkich przedsezonowych obietnic,to pieniądze z biletów idą po meczu na punktówke dla zawodników,jeśli w kasie nie ma wystarczającej ilości pieniędzy to Ci dla których jesteśmy na stadionie musza na swoje pieniądze za wykonaną juz pracę(pomijam czy dobrze czy źle,bo adekwatnie do niej należy im się więcej lub mniej pieniędzy) czekać az w kasie pieniądze się znajdą. A jeśli jeszcze w międzyczasie rozleci się na przykład silnik i zawodnik nie ma za co go wyremontować,bo nie dostał jeszcze wszystkich pieniędzy za punkty to potem my psioczymy,że mu nie jedzie sprzęt,nie robi punktów i nie wygrywamy spotkań. I tak to mniej więcej sie kręci,więc okradanie klubu i zawodników,którym się kibicuje, uważam za delikatnie mówiąc świnstwo.
Jestem w Klubie Kibica i mam żółtą koszulke
ale bilety kupuje zresztą jak wszyscy w Klubie Kibica.Wchodze na ulgowy za okazaniem legitymacji studenckiej,programu nie kupuje bo mi sie nie chce go wypełniać.Więc jak widzicie Klub Kibica wcale nie "okrada" zawodników i klubu jak twierdzą liczni bywalcy forum i stadionu 
Ziuta 85 pisze:Jestem w Klubie Kibica i mam żółtą koszulkeale bilety kupuje zresztą jak wszyscy w Klubie Kibica.Wchodze na ulgowy za okazaniem legitymacji studenckiej,programu nie kupuje bo mi sie nie chce go wypełniać.Więc jak widzicie Klub Kibica wcale nie "okrada" zawodników i klubu jak twierdzą liczni bywalcy forum i stadionu
Stoje przed meczem w barku klubowym i slysze jak Czarny z KK pyta sie wszem i wobec czy ktos chcialbym kupic bilet, bo pierwszy raz od roku takowy zakupil... Dodam, ze nawet nie sprawdzali czy ma bilet przy wejsciu
Na trybunach kolo nas siedzial Kuba? z KK. Niejednokrotnie podczas meczu powtarzal: "Dobrze, ze przynajmniej wchodze za darmo".
METHANOL ADVENTURE TEAM
Pewnie Ziuta pijesz też do mnie więc już wyjaśniam,bo chyba nie zrozumiałaś tego co napisałem ostatnio w innym temacie. Na początku przytocze jednak dwa fragmenty moich wypowiedzi:
Pierwsza moja wypowiedź odnosiła sie do tego,że ktoś napisał że ludzie wnoszą duże ilości piwa na stadion i na sektor KK i FK na którym siedzimy razem. Jednak tak było rok temu i napewno dobrze to pamiętasz,że piwo było wwożone na stadion w dużych ilościach. W tym roku już taka sytuacja nie ma miejsca i nastąpiła zdecydowana poprawa co napisałem prostując wypowiedź jednego z moich przedmówców.
Co do drugiej wypowiedzi to to,że kilka osób z KK ma możliwośc wchodzenia za darmo,jak to ktoś wcześniej zauważył, a ja jedynie potwierdziłem podkreślając jednak,że nie powinno nas to obchodzić, nie ma nic wspólnego z okradaniem klubu. Nie wiem w ogole po co z tego wyszła taka afera. Co innego jest skakanie przez płot,ktore tutaj potępiam, a co innego jeśli wchodzi się na stadion za darmo w porozumieniu z kierownictwem klubu. Częśc osób ma taka możliwośc i Ok,przecież nikt im nie zarzuca okradania klubu jeśli mają na wchodzenie za darmo pozwolenie od władz klubu i nic nam do tego. Jednak jeśli ktoś wchodzi za darmo po znajomości na tak zawny "krzywy ryj" i władze klubu o tym nie wiedzą to będę takie zachowania zawsze potępiał.
Jak widzisz w dużej mierze mimo,że jestem z FK broniłem KK, chociaż Ty chyba już z założenia traktujesz wypowiedzi ludzi z FK jako atak na Klub Kibica i tak starasz sie je interpretować.
Pozdrawiam.
Co do ekipy Norbiego to już nie raz ludzie pisali na tym forum,że oni prawdopodobnie wejście na mecz mają za darmo i moga wnosić co chcą. Jednak swoją drogą to ja w tym sezonie żadnych dzieciaków machającymi puszkami piwa nie widziałem(pod tym względem jest zdecydowanie lepiej niż sezon temu) i chyba Twoja wypowiedz w tej kwestii oparta jest na obserwacjach z poprzedniego sezonu.
Co do tego,że częśc członków KK wchodzi na stadion za darmo to jestem pewien i widziało to dużo osób,więc akurat tutaj informacja jest pewna.Ksywkami rzucać nie będę,bo akurat że oni wchodza za darmo to mi to wisi i jeśli mają taka możliwość to mi nic do tego.
Pierwsza moja wypowiedź odnosiła sie do tego,że ktoś napisał że ludzie wnoszą duże ilości piwa na stadion i na sektor KK i FK na którym siedzimy razem. Jednak tak było rok temu i napewno dobrze to pamiętasz,że piwo było wwożone na stadion w dużych ilościach. W tym roku już taka sytuacja nie ma miejsca i nastąpiła zdecydowana poprawa co napisałem prostując wypowiedź jednego z moich przedmówców.
Co do drugiej wypowiedzi to to,że kilka osób z KK ma możliwośc wchodzenia za darmo,jak to ktoś wcześniej zauważył, a ja jedynie potwierdziłem podkreślając jednak,że nie powinno nas to obchodzić, nie ma nic wspólnego z okradaniem klubu. Nie wiem w ogole po co z tego wyszła taka afera. Co innego jest skakanie przez płot,ktore tutaj potępiam, a co innego jeśli wchodzi się na stadion za darmo w porozumieniu z kierownictwem klubu. Częśc osób ma taka możliwośc i Ok,przecież nikt im nie zarzuca okradania klubu jeśli mają na wchodzenie za darmo pozwolenie od władz klubu i nic nam do tego. Jednak jeśli ktoś wchodzi za darmo po znajomości na tak zawny "krzywy ryj" i władze klubu o tym nie wiedzą to będę takie zachowania zawsze potępiał.
Jak widzisz w dużej mierze mimo,że jestem z FK broniłem KK, chociaż Ty chyba już z założenia traktujesz wypowiedzi ludzi z FK jako atak na Klub Kibica i tak starasz sie je interpretować.
Pozdrawiam.
Ylipulli pisze:no to mikas mnie uspokoiłeś bo myslałem, że jestes łasy na nagrody np: poklepanie po plecach, czy wywiad w gazetce szkolnej .
Biorąc pod uwagę treśc waszych wypowiedzi,sam wiesz,że predzej poklepią Mikasa niż Ciebie,przynajmniej normalnie myślący kibice,a kpiąc z niego wykazujesz przynależnośc do tych ktorzy na GP we Wrocławiu weszli po wyłamaniu bramy.Bez komentarza.
Ja grzecznie kupuję normalny z programem i jeszcze staram sie wrzucac do kasku lub puszki małe 'conieco'spłacając dług za kilkakrotne wejście na zaproszenie w czasach gdy takowe jeszcze były.
........
Ylipulli pisze:no to mikas mnie uspokoiłeś bo myslałem, że jestes łasy na nagrody np: poklepanie po plecach, czy wywiad w gazetce szkolnej .
Albo na zegarek od Fajbusiewicza
Ja podobnie jak InDorka - kupujÄ™ normalny(bo jestem normalny
Manitou pisze:bodajże na Rzeszowie wrzuciłem do kasku 10plnów z czego jestem niezmiernie dumny i zadowolony
"Niech nie wie twoja lewa ręka co czyni prawa..."
P.S.
Troche zmodyfikuję, żeby wszyscy się zorientowali do czego był ten żart... Prawda InDorka?
Ostatnio zmieniony 4 maja 2005, o 12:45 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja rowniez wchodze na ulgowy i w tym sezonie za kazdym razem sprawdzali czy mam podbita legitymacje... Za to w niedziele ochronie chyba nie chcialo sie pracowac za bardzo i tylko sprawdzili mi plecak, ominelo mnie macanie
Program kupilem na inauguracji i zapewne byl to pierwszy i ostatni raz w tym sezonie. Chyba, ze jasiowi skonczy sie kolorowy tusz w drukarce
Program kupilem na inauguracji i zapewne byl to pierwszy i ostatni raz w tym sezonie. Chyba, ze jasiowi skonczy sie kolorowy tusz w drukarce
METHANOL ADVENTURE TEAM
No indorka muszę Cię rozczarować bo też kupuję bilet i program, mimo że płacenie 16 złotych za ogladanie kolejnego przerżniętego meczu to zdecydowanie za duzo, nie mówiąc już o programie za 5 zł !!??? Skoro władze klubu zadrwiły z kibiców to niech przynajmniej zaproponują kibicom rozsądne ceny biletów i programów adekwatnych do poziomu prezentowanego przez Tż !!!
Jestem w grupie „szczęśliwców”, którzy za oglÄ…danie heroicznej walki o wyjÅ›cie z 40 punktów, muszÄ… pÅ‚acić 16PLN plus koszt podróży do Lublina.
JeÅ›li chodzi o program, to kupiÅ‚em sobie to cacko na inauguracjÄ™ i już wiÄ™cej nie zamierzam popeÅ‚nić tego błędu. Szkoda kasy na takie badziewie, tym bardziej, że drukujÄ…c z excel’a mam pewność, że w jednej parze nie pojedzie Piszcz z Piszczem...... O wygodzie w wypeÅ‚nianiu nie wspomnÄ™, by nie pastwić siÄ™ zanadto nad autorami
JeÅ›li chodzi o program, to kupiÅ‚em sobie to cacko na inauguracjÄ™ i już wiÄ™cej nie zamierzam popeÅ‚nić tego błędu. Szkoda kasy na takie badziewie, tym bardziej, że drukujÄ…c z excel’a mam pewność, że w jednej parze nie pojedzie Piszcz z Piszczem...... O wygodzie w wypeÅ‚nianiu nie wspomnÄ™, by nie pastwić siÄ™ zanadto nad autorami
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Ylipulli pisze:No indorka muszę Cię rozczarować bo też kupuję bilet i program, mimo że płacenie 16 złotych za ogladanie kolejnego przerżniętego meczu to zdecydowanie za duzo, nie mówiąc już o programie za 5 zł !!??? Skoro władze klubu zadrwiły z kibiców to niech przynajmniej zaproponują kibicom rozsądne ceny biletów i programów adekwatnych do poziomu prezentowanego przez Tż !!!
Rozczarowałeś mnie pozytywnie,ale buntując sie przeciw cenom nic nowego nie wniesiemy,Obecnośc na meczu jest dobrowolna,posiadanie programu tymbardziej,ale........
Od ubiegłego roku aktualny jest temat dotyczacy własnie lubelskich programów.Sama wiem jak to wygladało kiedyś,Wystarczyła mżawka a juz wszystkie długopisowe znaczki sie rozjeżdżały.Tak samo wyglądały nasze bilety wstępu.Zgodnie z większością głosów na tym forum i jedno i drugie uległo radykalnej zmianie. I co ? I dalej źle?
Możesz wydrukowac sobie program ,tabelki albo jak robili kibice w Pile...mieli specjalne zeszyty z tabelkami i sobie prowadzili statystyke.Jak trafisz obok mnie......spokojnie dam Ci przepisac dane z programu,nawet bedziesz miał większą przejrzystość bo bez dwu zestawów startowych.Zabierz tylko 3 flamastry jak to ja robiłam kupując czarnobiały program kilka lat temu.
Reasumując - ja też wolałabym wejsc za 5 zł,ale samą krytyka wiele nie zdziałamy.
........
- jas
- Senior
- Kontakt:
\Ziuta 85 pisze:Wypowiedzi Kuby czy Czarnego czy innych osob z KK to slyszeliscie chyba w zeszlym sezonie?? Bo w tym nikt poza Norbim nie wchodzi za darmo............ a szkoda, bo juz mi sie nudzi kupowanie biletu i ogladanie porazek
1 slyszalem to w tym sezonie (dokladnie w niedziele)
2 a w zeszlym sezonie KK wchodzil za darmo?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Ziuta 85 pisze:Wypowiedzi Kuby czy Czarnego czy innych osob z KK to slyszeliscie chyba w zeszlym sezonie?? Bo w tym nikt poza Norbim nie wchodzi za darmo............ a szkoda, bo juz mi sie nudzi kupowanie biletu i ogladanie porazek
i tu się mylisz. Byłam w barze kiedy Czarny chwalił się -nie szepcząc - że kupił bilet ale wpuścili go bez sprawdzania takowego. nie miał oderwanej kontrolki i zastanawiał się co zrobić z tym biletem.
a może o czym nie wiesz jesteś jedną z nielicznych osób które nie wiedzą o tym że niektórzy z KK wchodzą bez biletu.
No to ze w tym sezonie niektorzy z KK wchodza za darmo to niewiedzialam, ale coz bywa zreszta mowiac szczerze w KK tylko nieliczne grono osob ma moja uwage a Czarny nie jest ta osoba.No coz jak juz mam kupowac bilet to trudno..... Fajnie bylo jak wchodzilam na mecze z bylym zawdnikiem naszej druzyny ale bylo minelo .......
Ziuta 85 pisze:No to ze w tym sezonie niektorzy z KK wchodza za darmo to niewiedzialam, ale coz bywa zreszta mowiac szczerze w KK tylko nieliczne grono osob ma moja uwage a Czarny nie jest ta osoba.No coz jak juz mam kupowac bilet to trudno..... Fajnie bylo jak wchodzilam na mecze z bylym zawdnikiem naszej druzyny ale bylo minelo .......
nie ma tragedii, teraz mozesz w Rzeszowie wchodzic za friko
METHANOL ADVENTURE TEAM