Jesper Monberg
-
sledzio
-
Koper
- Trener
- Kontakt:
sledzio pisze:Koper pisze:Kasprzak, Jensen, Lanham, Sullivan 1-5
Może znowu dać Jensenowi szanse skoro objechał Sullivana
Koper napisal/a ehh niedoskonala ta technika, niby forum w nowym obliczu wiec skoro zdeklarowalem jakiej jestem plci to juz cytowanie moim zdaniem powinno byc uwzgledniane automatycznie jako Koper napisal:) taka moja uwaga:)
Uważam, że Jensen dostatecznie zawiódł zaufanie wszystkich i to o pare razy za duzo. Teraz mamy nowego obco (szczerze wierzę, że zdecydowanie lepszego) i sprawę z Jensenem zamknąłbym definitywnie. Może z czesem zacznie punktować, ale wydaje mi się, że już wystarczająco napsuł nam krwi.
To jechalismy przez ta Serbie:)
Jesper nie prezentuje sie dobrze w zadnym ze swoich zespolow, wszedzie zawodzi..przywozi po kilka punktow chociaz powinien duzo wiecej. Trudno powiedziec dlaczego tak sie dzieje i narazie nic nie wskazuje, ze cos sie zmieni
Taka sytuacja w jakiej sie obecnie znajduje ciazy nad nim jak jakies fatum, przez co przed kazdym wystepem towarzyszy mu ogromna presja wyniku
Ale ja jednak mam nadzieje, ze Jesper sie jeszcze obudzi i zacznie jezdzic jak rok czy dwa lata temu
Pozdro
Taka sytuacja w jakiej sie obecnie znajduje ciazy nad nim jak jakies fatum, przez co przed kazdym wystepem towarzyszy mu ogromna presja wyniku
Ale ja jednak mam nadzieje, ze Jesper sie jeszcze obudzi i zacznie jezdzic jak rok czy dwa lata temu
Pozdro
Mnie jego postawa takze strasznie dziwi, wiadomo ze Jensen to uznana marka, jeszcze rok czy dwa lata temu potrafil pokonac takich zawodnikow jak Sulivann,Jonsson,Dryml czy Pedersen i na prawde nie chce mi sie wiezyc ze zapomnial jak sie jezdzi. Czytalem ostatnio jego wypowiedz, mowil ze przygotowywal sie "standardowo" i w zasadzie sam nie wie gdzie popelnil blad, dochodza straszne problemy z silnikami. Moze problem tkwi w glowie ? bo takich zawodnikow jak Druchniak Jensen powinnien objezdzac z zamknietymi oczami. Wczoraj z ciekawosci wlaczylem sobie 2 pierwsze turnieje GP z poprzedniego roku z udzialem Jensena oczywiscie, porownujac jego obecna jazde do tej z poprzedniego sezonu to po prostu niebo a ziemia.
$korzen$ pisze:Wczoraj z ciekawosci wlaczylem sobie 2 pierwsze turnieje GP z poprzedniego roku z udzialem Jensena oczywiscie, porownujac jego obecna jazde do tej z poprzedniego sezonu to po prostu niebo a ziemia.
tez kilka razy zwracalem na to uwage, z taką jazdą jak wtedy to moglby nam przywozic 13-15 punktow w kazdym meczu, bo jezdzil naprawde fantastycznie, ale tak szybko jak zabłysł, tak jeszcze szybciej zgasł. To jest po prostu niemozliwe zeby zawodnik nie majac zadnych problemow zdrowotnych spadł ze szczytu na samo dno, a najgorsze jest to ze chyba on sam nie wie o co chodzi
skuba pisze:Uważam, że Jensen dostatecznie zawiódł zaufanie wszystkich i to o pare razy za duzo. Teraz mamy nowego obco (szczerze wierzę, że zdecydowanie lepszego) i sprawę z Jensenem zamknąłbym definitywnie. Może z czesem zacznie punktować, ale wydaje mi się, że już wystarczająco napsuł nam krwi.
Ja bym jeszcze tak do konca go nie przekreslal
Narazie jest Joonas na najblizsze spotkania i zobaczymy jak sobie bedzie radzil..pierwszy sprawdzian juz w niedziele
Pozdro
patryk kilar pisze:skuba pisze:Uważam, że Jensen dostatecznie zawiódł zaufanie wszystkich i to o pare razy za duzo. Teraz mamy nowego obco (szczerze wierzę, że zdecydowanie lepszego) i sprawę z Jensenem zamknąłbym definitywnie. Może z czesem zacznie punktować, ale wydaje mi się, że już wystarczająco napsuł nam krwi.
Ja bym jeszcze tak do konca go nie przekreslal, gdyz nie wiemy jak bedzie sobie radzil za miesiac lub dwa, a wiadomo moze 15 pt bedzie zdobywal w lidze (nie tylko wloskiej
).
Narazie jest Joonas na najblizsze spotkania i zobaczymy jak sobie bedzie radzil..pierwszy sprawdzian juz w niedziele![]()
Pozdro
No dobra, może przesadziłem z definitywnym przekreślaniem Jespera. Ale moje zaufanie on stracił całkowićie po ostatnim meczu. Choć nie twierdzę, że może sie tak zdażyć, że Jonas będzie miał trudniejsze chwile (puk puk) a Jensen się odrodzi i zacznie zdobywać większe punkty, wtedy niech jeździ i u nas. Może wtedy zdobędzie ponownie zaufanie wszystkich. Aczkolwiek jakoś nie wydaje mnie się, że ta teoria się sprawdzi. Ale to wie...
To jechalismy przez ta Serbie:)
- Drabol
- Szkółkowicz
- Kontakt:
OXFORD 49
1. Peter Karlsson (Guest) 1*, 3, 3, 1, 3 = 11+1
2. Travis McGowan 2, 0, 3 = 5
3. Jesper B Jensen 0, 3, 2, 2 = 7
4. Niels-Kristian Iversen 2, 2*, 1*, 1* = 6+3
5. Stefan Andersson 0, 1, 3, 3, 0 = 7
6. Tom P Madsen 3, 1, 0, 0 = 4
7. Henka Gustaffson 2*, 2, 2*, 1*, 2 = 9+3
POOLE 41
1. Bjarne Pedersen 3, 1, 2, 2, 2 = 10
2. Matej Ferjan 0, 0, 0 = 0
3. Krzysztof Kasprzak 3, 3, 2, 3, 1* = 12+1
4. Antonio Lindback 1, 2*, 1*, 3 = 7+2
5. Ryan Sullivan 1, 2, 3, 0 = 6
6. Tobias Johansson 0, 0, 0, 0 = 0
7. Edward Kennett 1, 3, 1, 1*, 0 = 6+1
I co? Przełom ?
2. Travis McGowan 2, 0, 3 = 5
5. Stefan Andersson 0, 1, 3, 3, 0 = 7
6. Tom P Madsen 3, 1, 0, 0 = 4
7. Henka Gustaffson 2*, 2, 2*, 1*, 2 = 9+3
POOLE 41
1. Bjarne Pedersen 3, 1, 2, 2, 2 = 10
3. Krzysztof Kasprzak 3, 3, 2, 3, 1* = 12+1
4. Antonio Lindback 1, 2*, 1*, 3 = 7+2
5. Ryan Sullivan 1, 2, 3, 0 = 6
6. Tobias Johansson 0, 0, 0, 0 = 0
7. Edward Kennett 1, 3, 1, 1*, 0 = 6+1
I co? Przełom ?
Er det mine chrome hearts? Den prestige jeg har?
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
der gør du ser på mig, som det genere dig.
Er det hvor jeg fra, der gør det så bizart?
Hans Andersen Racing Official Webiste -> http://www.Hans-Andersen.pl
Drabol pisze:OXFORD 49
--------------------------------------------------------------------------------------
I co? Przełom ?
Nie no nie pogada, Jesper w życiowej formie
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_la.php?id=1089881625
http://www.przegladzuzlowy.pl/news_la.php?id=1089881625
- jas
- Senior
- Kontakt:
ja za to jestem pelen podziwu dla promotora Oksfodu za pomysl zatrudnienia Bajera
. o ile jeszce nasza wpadke z Pulpetem mozna zrozumiec tym, ze w zimie nikt sie nie spodziewal tak slabych wynikow, to nie mam pojecia czym sie kierowali Anglicy znajac tegoroczne wyniki Bajera
.
swoja droga - Jensen z Bajerem razem w druzynie
. moze by ich w jedna pare ustawic. w koncu "dwa miusy daja plus" 
swoja droga - Jensen z Bajerem razem w druzynie
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
Ktoś w innym temacie powiedział, że jest mozliwe iz decyzje co do powtorki meczu ze Stalą, a dokladniej to terminu jej rozegrania moze podjąć GKSŻ. Wtedy nie beda oni patrzec czy Joonas moze przyjechać czy tez nie. I niewykluczone ze po raz kolejny ostatnią szanse otrzyma Jesper, więc jak patrze na jego kolejne wyniki to nie widze w nich nic śmiesznego, a wręcz przeciwnie

-
Danio