Co z biletami?

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#51 Postautor: yamahaR1 » 18 maja 2005, o 09:21

Tak przy okazji wątku o prezentacji i przejścia zawodników dookola stadionu mam małe pytanko. Czy te serpentyny muszą lecieć prosto w zawodnikow? Bo czasami mam wrażenie, że co najmniej kilka osób robi zawody kto pierwszy trafi określonego zawodnika

go!
Trener

#52 Postautor: go! » 18 maja 2005, o 10:51

yamahaR1 pisze:Tak przy okazji wątku o prezentacji i przejścia zawodników dookola stadionu mam małe pytanko. Czy te serpentyny muszą lecieć prosto w zawodnikow? Bo czasami mam wrażenie, że co najmniej kilka osób robi zawody kto pierwszy trafi określonego zawodnika

No właśnie na meczu z Rybnikiem zorganizowaliśmy to w ten sposób, że serpentyny lecą na "trzy-cztery" kiedy zawodnicy są o jakieś 20-25 m przed linia "zrzutu" ;)
I wydawało mi sie że było OK, ale to zawsze sie ktoś znajdzie co musi rzucić wcześniej albo później, albo tak jak mówisz robi zawody kto trafi w zawodnika i żeby było ciekawiej to nasi nie mają tu wcale taryfy ulgowej co mnie przynajmniej mocno dziwi.

Awatar użytkownika
yamahaR1
Senior

#53 Postautor: yamahaR1 » 18 maja 2005, o 13:42

No właśnie na meczu z Rybnikiem nie mogłem być i nie widziałem tego. Właśnie o coś takiego mi chodziło żeby rzucać nie w momencie jak będą przechodzili pod samą trybuną. Jakieś pojedyncze serpentyny zawsze będą lecieć, ale jak już jest zorganizowane żeby rzucać wcześniej to ok, o to chodziło

Awatar użytkownika
InDorka
Zawodowiec

#54 Postautor: InDorka » 18 maja 2005, o 14:57

Każdy chce się wyróżnic i zostać zauważony występując w solówce....ale......

Ale czy warto marnować serpentyny na ciągnik i polewaczkę ??

I jeszcze z innej beczki,chociaz też o oprawie....co sie stało z kozą ? Stres po ryczacych trybunach? uduszona zbyt brytalnym ciągnięciem za sznurek? a może i ona wpadła w depresję po słabym początku naszych koziołków ??
Ja osobiście żałuję,że jej nie ma,niewiele klubów może zaprezentować żywe logo.

........ :) ........

Awatar użytkownika
boxing
Kadrowicz

#55 Postautor: boxing » 18 maja 2005, o 21:58

InDorka pisze:Każdy chce się wyróżnic i zostać zauważony występując w solówce....ale......

Ale czy warto marnować serpentyny na ciągnik i polewaczkę ??

I jeszcze z innej beczki,chociaz też o oprawie....co sie stało z kozą ? Stres po ryczacych trybunach? uduszona zbyt brytalnym ciągnięciem za sznurek? a może i ona wpadła w depresję po słabym początku naszych koziołków ??

Taka Zielona Gora zaprezentowac swoje zywe logo moze, chciaz byloby troche malo dostrzegalne z trybun :wink: W Bieszczaach jest ponoc nadmierna populacja wilkow, takze Krosno tez moze sobie maskotke na mecz zorganizowac :wink: Fakt faktem, najwieksze problemy z prezentacja swojej maskotki mieliby gospodarze toru w Rybniku :lol:
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!

Awatar użytkownika
papi
Trener

#56 Postautor: papi » 18 maja 2005, o 22:03

Włókniarz Częstochowa tez pewnie zbyt przyjemnej zabawy ze swoją maskotką by nie miał, albo Unia Tarnów :lol: :lol: . ew. jaskółce mozna przyczepić sznur do nogi i ją zaprezentować szerszej publicznosci :mrgreen:

K.A.M.I.L.
Zawodowiec
Kontakt:

#57 Postautor: K.A.M.I.L. » 18 maja 2005, o 22:07

Albo Unia Leszno, dopiero by mieli zabawÄ™ :wink:

Pozdrawiam
MOTOR LUBLIN

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#58 Postautor: jas » 18 maja 2005, o 22:25

to skoro sobie tak nabijamy, to pomyslmy co zrobilby Apator :lol: ? a jak na trybunach byliby niewierzacy :wink: ?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
Ziuta 85
Kontakt:

#59 Postautor: Ziuta 85 » 19 maja 2005, o 15:04

InDorka pisze:

Co do Siwuchy to jest na urlopie. Poniewaz ma zostac mamÄ… :twisted:

Siwek Patataj

#60 Postautor: Siwek Patataj » 19 maja 2005, o 18:07

Ziuta 85 pisze:
InDorka pisze:

Co do Siwuchy to jest na urlopie. Poniewaz ma zostac mamÄ… :twisted:

A kto ją... że tak powiem... bzyknął??? :), ktoś z Fan Klubu? :) :) :)

pzdr.
lucki73

meesha
Trener
Kontakt:

#61 Postautor: meesha » 19 maja 2005, o 18:16

lucki73 pisze:A kto ją... że tak powiem... bzyknął??? :), ktoś z Fan Klubu? :) :) :)
Koza nie była/nie jest własnością Fan Klubu więc czemu ktoś od nas miałby ją - że tak powiem - bzykać :twisted: Ale generalnie to fajowo, że Siwucha przy nadziei - już niedługo bedzie mały Siwuś :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
papi
Trener

#62 Postautor: papi » 19 maja 2005, o 19:16

fajnie, może będziemy mieli nowego żużlowca, który wzmocni konkurencje w naszym zespole :lol: :lol: . A poważnie to prosze Klub Kibica o przekazanie naszej maskotce szczerych gratulacji i niech szybko wraca, bo dopoki z nami była to TŻ nie przegrywał :mrgreen: 8)

Awatar użytkownika
kdsz
Trener

#63 Postautor: kdsz » 19 maja 2005, o 19:21

meesha pisze:bedzie mały Siwuś :D
Czemu Siwuś? Może Siwek, hm? ;)
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"

Awatar użytkownika
Kyniak

#64 Postautor: Kyniak » 19 maja 2005, o 19:47

Co się czepiacie dyrektora Jarosława ?? Wszak ma na celu dobro klubu ,a nie kibica czy kozy.Pozdr
Obrazek

Awatar użytkownika
Ziuta 85
Kontakt:

#65 Postautor: Ziuta 85 » 19 maja 2005, o 20:11

Jak tylko bede miala jakies swiezsze info na temat Siwuchy to przekaze je na forum. Co do tego z kim siwucha to zrobila niestety nie wiem bo nie chce powiedziec :twisted: gratulacje napewno zostana przekazane :wink: i sadze ze niedlugo powinna wrocic :D

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#66 Postautor: Cooper » 19 maja 2005, o 20:13

Ziuta 85 pisze:Co do tego z kim siwucha to zrobila niestety nie wiem bo nie chce powiedziec :twisted:

A pozniej sie ten wasz Norbi wkurza, ze wszystko co zle, to na niego... :D :wink: :roll:
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Davv
Kadrowicz

#67 Postautor: Davv » 20 maja 2005, o 01:28

No proszę! Mama zaczynała jako maskotka drużyny, a synek odrazu dyrektorem :wink: Tak to jest w tej Polsce, układy, układziki. Nawet kozy o tym wiedzą :lol: Pozdro dla kozy i synka :lol:

PS. Temat był chyba o biletach :D