Mam jednak nadzieję, że ten Duńczyk będzie prezentował formę zbliżoną do naszego Duńczyka
Myślę, że Franków dograł się na dobre ze sprzętem i dołozy swoje 12pkt
Obstawiam 49:41 !!
Metalliczny pisze:Mam nadzieję, że chłopaki zrobią mnie (i Mikasowi![]()
) dobry prezent urodzinowy, w postaci pewnego zwycięstwa.
boxing pisze:Przy calym szacunku dla przeciwnika - nie robmy sobie zartow: zaden mecz walki, zadne "na styku", zadne "eksperymenty Opola przed niezwykle waznym meczem". Jezeli nie dosiegnie nas kolejne nieszczescie (czytaj kontuzja) to oczekuje zdecydowanej wygranej nad najslabsza druzyna w I lidze. Brhel najlepsze lata ma za soba, ale jeszcze potrafi przyzwoicie pojechac (o ile pojawi sie u nas). Nie sadze, aby nowy opolski straniero byl od niego lepszy i rzucil nas na kolana. Trumna zna nasz tor na pamiec, pewnie sie specjalnie zmobilizuje, ale po udanym poczatku sezonu wyraznie spuscil z tonu. A moze przed Lublinem odwiedzi "Wardzala second hand" i dopiero wtedy zaszaleje na wardzalowym silniku. A pozostali opolanie sa jeszcze slabsi. U nas jestem spokojny o wystep Joonasa, Jelen pomimo slabego meczu w Gorzowie na swoim torze nie bedzie mial problemow z dwucyfrowka, Adam pewnie dalej bedzie wygrywac starty, tylko nie da sie juz objezdzac bo w Opolu nie ma Hliba ani Palucha. Pomimo niezlego meczu w Opolu (i bardzo dobrego w Gorzowie) wciaz nie mam pewnosci co do Frankiego, ale moze z tym rywalem i u nas pokaze jak sie jedzie po dwucyfrowy wynik. Mlodziezowcy nie przegraja podwojnie pierwszego biegu. Podsumowujac: zadna "4" z przodu w koncowym dorobku Opola. Ma byc zdecydowana wysoka pewna wygrana i tyle. Pozdrawiam
Bagera widziałem niegdyś na Świętochłowickiej Skałce, gdy startował w tamtejszym Śląsku i stwierdzam, że nie powinien zrobić więcej niż 5 punktów). Coś zrobi Trumiński (powiedzmy że 10), Pawliczek (powiedzmy że 8 ), obcokrajowiec (5-10) i...
Dudi pisze:Bagera widziałem niegdyś na Świętochłowickiej Skałce, gdy startował w tamtejszym Śląsku i stwierdzam, że nie powinien zrobić więcej niż 5 punktów). Coś zrobi Trumiński (powiedzmy że 10), Pawliczek (powiedzmy że 8 ), obcokrajowiec (5-10) i...
To w końcu ile ma zrobić Bager? Czy Opole pojedzie dwoma obcokrajowcami ?
Ylipulli pisze:Otóż nie mam najmniejszego zamiaru iść na ten mecz !!! Nie będę sie k......a podniecać jak jakiś słabowity beniaminek dostaje u nas w d...pe, w czasie gdy lepsze druzyny rozjezdzają nas jak chcą, a pfeeeeeeeeeeeeeeeee. Po dwóch latach żuzla na wysokim poziomie taka nędza . Pojadę sobie na zuzel do innego miasta :?
Ylipulli pisze:Otóż nie mam najmniejszego zamiaru iść na ten mecz !!! Nie będę sie k......a podniecać jak jakiś słabowity beniaminek dostaje u nas w d...pe, w czasie gdy lepsze druzyny rozjezdzają nas jak chcą, a pfeeeeeeeeeeeeeeeee. Po dwóch latach żuzla na wysokim poziomie taka nędza . Pojadę sobie na zuzel do innego miasta
Ylipulli pisze:lubię zuzel na wysokim poziomie i nie mam zamiaru się cieszyć z marnych występów naszych asów, a tym bardziej napinac się po wygranym meczu w Opolu, bo jest to żałosne.
To może do Zielonej GóryYlipulli pisze:lubię zuzel na wysokim poziomie
Ylipulli pisze:otóż pracuje w firmie , która ma stałe łącze do internetu i kazdy uzytkownik ma ten sam numer IP![]()
A pół roku temu był u nas chłopak z Zielonej Góry(był oddelegowany na jakis czas, zreszta niewazne) i faktycznie pisał na forum jako Zygfryd![]()
Ja nikogo nie banowałem bo nie mam takiej opcjijak kiedys zbanowaliście mojego jednego kolesia to wszyscy w firmie nic nie moglismy pisac na forum![]()