Susic pisze:P.S. Wniosek z powyższych postów: oficjalna strona lubelskiego klubu podaje nieprawdziwe informacje (tzn. kłamie).
Raczej podaje informacje wygodne dla działaczy
Mam nieodparte wrażenie, że to już byłoLublin_Fan pisze:No to wolał chłopak pojechać nad jezioro i sie zrelaksować.
meesha pisze:Mam nieodparte wrażenie, że to już byłoLublin_Fan pisze:No to wolał chłopak pojechać nad jezioro i sie zrelaksować.Czy losy Szymka potoczą się dalej tak jak Darka
![]()
Przekonamy się już wkrótce
![]()
![]()
papi pisze:PS. Ciekawe jak Mariusz dojedzie na najblizsze zawody. Żeby tylko w Niemcach nie wylądował, bo nazwa dosyć podobna. Szkoda, ze w sobote startuje gdzie indziej, bo w innym przypadku ściągnąłbym go juz dzis do Lublina, zeby nie wmawiał nowego pretekstu - zmęczenie podróza. Obawiam sie, ze Franek zacznie sie teraz tłumaczyc w taki sposob. Tak tłumaczył niepowodzenia kolegow w Gorzowie, więc skoro innym sie zdarza to chyba jemu tez moze, tym bardziej, ze od półtora raku nie może sie porozumiec z naszym torem
![]()
Lublin_Fan pisze:Ja tylko odnośnie Bałabucha bo Kamil78 pisał, że wystawił on klub do wiatru. Szymonowi rozsypał sie totalnie sprzęt a z klubu nie dostał ani złotówki. No to wolał chłopak pojechać nad jezioro i sie zrelaksować.
Pozdr.
Cz@rek pisze:Lublin_Fan pisze:Ja tylko odnośnie Bałabucha bo Kamil78 pisał, że wystawił on klub do wiatru. Szymonowi rozsypał sie totalnie sprzęt a z klubu nie dostał ani złotówki. No to wolał chłopak pojechać nad jezioro i sie zrelaksować.
Pozdr.
I to jest właśnie przykład SPORTOWEGO podejścia.Gdyby pojawił sie w parkingu,
nasza drużyna przynajmniej mogła być klasyfikowana w zawodach,a On sam mógł
nawet nie wyjeżdzać na tor.Ale po co dopingować swoich kolegów jak można
wygrzeać się na słońcu...![]()
Takim sportowcom lepiej podziękować za młodu,za nim jeszcze w pióra obrosną
Drabol pisze:Ogóle tłumaczenie że nie dotarliście jest troche śmieszne widząc że Pietraszko kręci się po parkingu![]()
Åoptymista pisze:Cz@rek pisze:Lublin_Fan pisze:Ja tylko odnoÅ›nie BaÅ‚abucha bo Kamil78 pisaÅ‚, że wystawiÅ‚ on klub do wiatru. Szymonowi rozsypaÅ‚ sie totalnie sprzÄ™t a z klubu nie dostaÅ‚ ani zÅ‚otówki. No to wolaÅ‚ chÅ‚opak pojechać nad jezioro i sie zrelaksować.
Pozdr.
I to jest właśnie przykład SPORTOWEGO podejścia.Gdyby pojawił sie w parkingu,
nasza drużyna przynajmniej mogła być klasyfikowana w zawodach,a On sam mógł
nawet nie wyjeżdzać na tor.Ale po co dopingować swoich kolegów jak można
wygrzeać się na słońcu...![]()
Takim sportowcom lepiej podziękować za młodu,za nim jeszcze w pióra obrosną
Oj nie pierdziel...
To może Szymek ma jeszcze kibicom bilety kupować, żeby dopingowali drużynę? Twoje pretensje do Bałabucha są na poziomie absolwenta średniaków. No może tylko trochę bardziej irytujące...
Cz@rek pisze:Ja nie krytykuje Go za to że nie wystartował w zawodach,skoro nie miał naczym.
Ale za to że nie interesuje sie losem kolegów startujących w tych zawodach i w dupie
miał to co dzieje się na stadionie w tym dniu![]()
I tyle ode mnie w tym temacie.
Cz@rek pisze:Ja nie krytykuje Go za to że nie wystartował w zawodach,skoro nie miał naczym.
Ale za to że nie interesuje sie losem kolegów startujących w tych zawodach i w dupie
miał to co dzieje się na stadionie w tym dniu![]()
I tyle ode mnie w tym temacie.
Åoptymista pisze:2. Zawody nie byÅ‚y na torze w Lublinie czy GÅ‚usku tylko w KroÅ›nie! Wiec co mial przyjechac kilkaset kilometrow zeby posiedziec na trybunie? Czemu nie przypieprzasz sie do Frankowa, ze nie przyjechal?