TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
michal85

#51 Postautor: michal85 » 18 lipca 2005, o 23:46

Na wstepie nie bede komentował wypowiedzie tego od k***** tylko jeden apel do niego przyjdz na emcz i powiedz nam to prosto w oczy cfaniaku

litosci! Ja sie pytam - kto to mowi?! Czy przypadkiem niejaki Dada na meczu w Rzeszowie nie odwazyl sie chocby krzyknac cos pod naszym adresem, a pozniej na roznych forach jechal po kibiach klubu ze stolicy Podkarp.?

Michał85 oby Rybnik zlał wam dupe zebyscie spadli na 4 meisce i mieli baraz z Grudziadzem a oni was juz spokojnie pykna

swietnie,ale najelpiej by bylo jakby to Wilki nam zlaly dupe 8)

nie pozdrawiam 8)

ps zapomnialem wczensiej napisac cos o Jeleniewskim. Strasznie podobala mi sie jezda tego zaowdnika we wczorajszym meczu. Fajny sie prezentuje na motocyklu... kto wie, moze beda z niego jeszcze ludzie ;)

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#52 Postautor: halu_uche » 18 lipca 2005, o 23:56

michal85 pisze:
Na wstepie nie bede komentował wypowiedzie tego od k***** tylko jeden apel do niego przyjdz na emcz i powiedz nam to prosto w oczy cfaniaku

litosci! Ja sie pytam - kto to mowi?! Czy przypadkiem niejaki Dada na meczu w Rzeszowie nie odwazyl sie chocby krzyknac cos pod naszym adresem, a pozniej na roznych forach jechal po kibiach klubu ze stolicy Podkarp.?

Michał85 oby Rybnik zlał wam dupe zebyscie spadli na 4 meisce i mieli baraz z Grudziadzem a oni was juz spokojnie pykna

swietnie,ale najelpiej by bylo jakby to Wilki nam zlaly dupe 8)

nie pozdrawiam 8)

ps zapomnialem wczensiej napisac cos o Jeleniewskim. Strasznie podobala mi sie jezda tego zaowdnika we wczorajszym meczu. Fajny sie prezentuje na motocyklu... kto wie, moze beda z niego jeszcze ludzie ;)

Michał spokojnie chłopie. Życzenia życzeniami, a na torze się wyjaśni kto jest lepszy. Może kiedyś nadejdą takie czasy, że Wilki zleją Żurawie. Hmm u Was ostatnio było ciekawie, chociaż w ostatnim biegu pokazali Wasi klase.

Pozdro all

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#53 Postautor: Madlene » 19 lipca 2005, o 00:03

Nasuwa sie pytanie: Czy to jest forum Lublina, czy może Krosna i Rzeszowa? :? Chyba jestem niedoinformowana :wink:

Fifi

#54 Postautor: Fifi » 19 lipca 2005, o 00:10

Na wstępie pragne powitac wszystkich fanów TZ Lublin. Juz za pare dni mam nadzieje stworzymy swietne widowisko z którego niezadowolone bedą tylko nasze gardła, które bedą wrzeszczec do ostatniego biegu :D Moim zdaniem poziomy naszych druzyn są wyrównane:] Macie przewage własnego toru więc sądze ze wygracie ten pojedynek ale rzecz jasna głownie chodzi o bonusik ! :mrgreen: Wiadomo stawka meczu ogromna, wiec nerwy równiez zaistnieją. Jedna tasma moze przesądzic o losach druzyny :/ Osobiscie bede tam na meczu i do konca bede wierzył w mój zespół. Jak sie nie uda to podejde i wam pogratuluje bo z tego co pokazliscie w Krosnie to jestescie miłe ludzie :P I tak kto by z nas jechał w barazu z Opolem to i tak sobie z nimi poradzi takze bedzie dobrze :]

Do Zobaczenia 24 lipca na waszym stadionie :D Juz sie nie moge doczekac :P

sledzio

#56 Postautor: sledzio » 19 lipca 2005, o 13:03

Sam nie wiem jak to będzie , ale mam nadzieje że zwycieński mecz Lublina będzie i bonusik dla Lublina 55:35 ale do konca trudno powiedzieć, to co pokazują ostatnio nasze gwiazdy w Lublinie Pozdrawiam !

Awatar użytkownika
Madlene
Kontakt:

#57 Postautor: Madlene » 19 lipca 2005, o 13:23

Na niedzielę zapowiadają burzę z wyładowaniami.... :? Oby się nie sprawdzilo, bo przelozą jeszcze mecz a ja pod koniec lipca wyjezdzam na wakacje :(

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#58 Postautor: Cooper » 19 lipca 2005, o 13:27

http://pogoda.onet.pl/0,858,miasto.html

Chyba nie powinno byc tak zle...
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
skuba
Kontakt:

#59 Postautor: skuba » 19 lipca 2005, o 13:28

Madlene pisze:Na niedzielę zapowiadają burzę z wyładowaniami.... :? Oby się nie sprawdzilo, bo przelozą jeszcze mecz a ja pod koniec lipca wyjezdzam na wakacje :(

No właśnie. Miejmy nadzieję, że pogoda dopisze w niedzielę. I tu w tym momencie przypomina mi się mecz u nas z Opolem. Zaczął padać deszczyk przy bardzo niekorzystnym dla nas wyniku. Wiadomo, nerwówka itp. Trzeba mieć nadzieję, że taka sytuacja nie powtórzy się w niedzielę i będziemy mogli obejrzeć wspaniałe widowisko bez przeszkód.

Pozdro.
To jechalismy przez ta Serbie:)

Awatar użytkownika
Smirnek
Senior
Kontakt:

#60 Postautor: Smirnek » 19 lipca 2005, o 14:02

No to niech przełożą bo ja w niedziele nie mogę iść na mecz bo będe w Elblągu i będe się musiał zadowolić powtórką w TV :cry:

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#61 Postautor: Łoptymista » 19 lipca 2005, o 15:01

Wiadomo już coś o przebiegu naszego superhipermegafajnietotalnieprofesjonalnego zgrupowania? Czy są wszyscy? No i dlaczego nie ma Frankowa :?: :twisted:

Awatar użytkownika
kleczes_GKM
Szkółkowicz
Kontakt:

#62 Postautor: kleczes_GKM » 19 lipca 2005, o 16:14

Przed chwila dostalem info od Maćka Kierzkowskiego, ktory powiedzial mi ze Mariusz treune na torze w Pile :)

meesha
Trener
Kontakt:

#63 Postautor: meesha » 19 lipca 2005, o 16:27

kleczes_GKM pisze:Przed chwila dostalem info od Maćka Kierzkowskiego, ktory powiedzial mi ze Mariusz treune na torze w Pile :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Przepraszam za taki głupi post, ale nie mogłem :wink: :mrgreen:
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#64 Postautor: grzesieck » 19 lipca 2005, o 16:54

kleczes_GKM pisze:Przed chwila dostalem info od Maćka Kierzkowskiego, ktory powiedzial mi ze Mariusz treune na torze w Pile :)

<sciana><sciana><sciana><sciana><sciana>

:x :evil:
METHANOL ADVENTURE TEAM

Awatar użytkownika
FantyÅ›
Szkółkowicz
Kontakt:

#65 Postautor: FantyÅ› » 19 lipca 2005, o 17:34

Nie mam poprostu pytań :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jak by to była jakaś nowaść dla nas że nasz kochany Mariusz trenował w Pile :D:D:D...Ale thx za info jak bedziesz coś więcej wiedział pisz dalej :lol: :lol: :lol: :twisted:
Tż Sipma Lublin-Mój Klub

Awatar użytkownika
DonKamizi
Senior
Kontakt:

#66 Postautor: DonKamizi » 19 lipca 2005, o 17:49

Po meczu w Rzeszowie Franek powiedział, że zjawi się w Lublinie dopiero w środę.
Także poczekajmy jeszcze jeden dzień :wink: :wink:
Perła ponad wszystko :) :)
Pozdrowienia dla Krzyżaków
GG 4113059

http://www.otwieramy.pl/?p=89413

Siwek Patataj

#67 Postautor: Siwek Patataj » 19 lipca 2005, o 17:54

Żegnam Państwa, miło było niektórych z Was poznać, także osobiście. Ten klub do farsa.

pozdrwiam
lucki73
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2005, o 13:16 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.

Snys
Zawodowiec

#68 Postautor: Snys » 19 lipca 2005, o 18:44

Cykl przygotowań żużlowców TŻ Sipma Lublin do meczu z KSŻ Krosno został zmieniony. Lublinianie treningi na torze rozpoczną dopiero w czwartek.

Dzisiejszy trening żużlowców TŻ Sipma Lublin nie doszedł do skutku. - Zmieniliśmy plan treningów z kilku względów. Adam Pietraszko nadal leczy w Częstochowie zapalenie mięśni, którego nabawił się w Anglii. Tomasz Piszcz odczuwa skutki dwóch upadków w Szwecji oraz jednego w Rzeszowie. Nie dojdzie do skutku także sparing z Marmą Rzeszów zaplanowany na środę. Ze względu na kontuzję Rempały i problemy sprzętowe niektórych zawodników rzeszowianie odwołali swój przyjazd. W takiej sytuacji pierwsze jazdy zaplanowaliśmy na czwartek. Do tego czasu zawodnicy będą trenowali z Panem Kołodziejem – mówił Jarosław Siwek, dyrektor TŻ Sipma Lublin.

http://www.tzlublin.com

Zeby ten czwartek sie tylko sobota nie zrobił
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2005, o 18:59 przez Snys, łącznie zmieniany 1 raz.

hayabusarider

#69 Postautor: hayabusarider » 19 lipca 2005, o 18:56

Snys pisze:Cykl przygotowań żużlowców TŻ Sipma Lublin do meczu z KSŻ Krosno został zmieniony. Lublinianie treningi na torze rozpoczną dopiero w czwartek.

Dzisiejszy trening żużlowców TŻ Sipma Lublin nie doszedł do skutku. - Zmieniliśmy plan treningów z kilku względów. Adam Pietraszko nadal leczy w Częstochowie zapalenie mięśni, którego nabawił się w Anglii. Tomasz Piszcz odczuwa skutki dwóch upadków w Szwecji oraz jednego w Rzeszowie. Nie dojdzie do skutku także sparing z Marmą Rzeszów zaplanowany na środę. Ze względu na kontuzję Rempały i problemy sprzętowe niektórych zawodników rzeszowianie odwołali swój przyjazd. W takiej sytuacji pierwsze jazdy zaplanowaliśmy na czwartek. Do tego czasu zawodnicy będą trenowali z Panem Kołodziejem � mówił Jarosław Siwek, dyrektor TŻ Sipma Lublin.

http://www.tzlublin.com

Zeby ten czwartek sie sobota nie zrobił tylko

Biednemu zawsze wiatr w oczy wieje

Czy w tym klubie będzie kiedykolwiek pełna mobilizacja i determinacja przed najważniejszym meczem w sezonie?

Wszystko będzie jasne już w niedzielny weczór.

Mimo wszystkiego trzymam kciuki i mam nadzieję iż wydarzenia tego sezonu pozwolą wyciągnąć wnioski na przyszły sezon.

Czy kiedys jeszcze doczekamy E-ligii ??

hayabusarider

#70 Postautor: hayabusarider » 19 lipca 2005, o 19:07

http://www.przegladzuzlowy.pl/news_rzes ... 1089882984

A czy to jest potwierdzona wiadomość?
Jeśli tak to chyba ktoś stara się jednak mieć w d...ie TŻ.I nieuchronny jest bliski koniec.

Jak to możliwe w środę Nasz sparing z Rzeszowem odwołany, a w piątek jakby nigdy nic Rzeszów jedzie sparing z Toruniem?

Dziwny jest ten świat.

hayabusarider

#71 Postautor: hayabusarider » 19 lipca 2005, o 19:12

Jeśli informacje z przeglądu żużlowego się potwierdzą,że Krosno Będzie miało 2-dniowe zgrupowanie w Tarnowie oraz że Marma lub ktoś z Lublina olewa sprawę będą prawdą to obudzimy się chyba raczej z ręką w nocniku

portek

#72 Postautor: portek » 19 lipca 2005, o 19:17

To może i mecz przenieść do Piły to Franek walnie komplet :lol: :?:

hayabusarider chyba mogłeś te trzy posty umieścić w jednym :?: :wink: A może ja mam rozdwojenie jaźni :shock: :?: Czy inni też widzą trzy posty pod rząd jednej osoby :?:
Ostatnio zmieniony 19 lipca 2005, o 19:22 przez portek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#73 Postautor: Łoptymista » 19 lipca 2005, o 19:22

portek pisze:

To może i mecz przenieść do Piły to Franek walnie komplet :lol: :?:
hayabusarider chyba mogłeś te trzy posty umieścić w jednym :?: :wink:

Jak tak dalej pójdzie to naprawdę pojedziemy w Pile.
Tyle, że w przyszłym roku. :evil:
Amatorka totalna. Mocni w gębie, a jak przychodzi co do czego to wychodzi kupa.

PS Lucki pociesz mnie i wytknij moje kułactwo. Proszę.

Siwek Patataj

#74 Postautor: Siwek Patataj » 19 lipca 2005, o 19:25

Żegnam Państwa, miło było niektórych z Was poznać, także osobiście. Ten klub do farsa.

pozdrwiam
lucki73
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2005, o 13:16 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 3 razy.

Siwek Patataj

#75 Postautor: Siwek Patataj » 19 lipca 2005, o 19:27

pozdrwiam
lucki73
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2005, o 13:15 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 1 raz.