TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#101 Postautor: halu_uche » 20 lipca 2005, o 18:12

Bosman logo jest git :D Lepsze logo KKŻ-u, niż KSŻ-u ;) Przyznam szczerze, ze w naszą wygraną nie wierze, ale bonus musi być nasz. Wilk i Ferjan są pewni. Łukaszewicz poniżej jakiegoś tam średniego poziomu nie schodzi. A reszta to loteria niestety, ale musi być dobrze.

Pozdo

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#102 Postautor: grzesieck » 20 lipca 2005, o 18:42

sadychor pisze:PS Zaraz dostanę ostrzeżenie za OT, grzesieck już się czai z zemstą za defekt.

zemsta to raczej nie za defekt tylko za meczace oczekiwanie na sloncu na dostarczenie nowego silnika... :wink:

to jednak chcesz sie przekonac, czy do "twarzy" byloby Ci z ostrzezeniem? :twisted:
METHANOL ADVENTURE TEAM

sledzio

#103 Postautor: sledzio » 20 lipca 2005, o 21:49

halu_uche pisze:Przyznam szczerze, ze w naszą wygraną nie wierze, ale bonus musi być nasz.

Pozdo

Weż co Ty mówisz wogóle , jaki bonus będzie wasz ??? chyba żartujesz sobie !!! Rok temu walczyliśmy w barażach z zielonką i każdy myślał że 14 pkt wystarczy i byliśmy w najsilniejszym wtedy a przegraliśmy 24 pkt więc zapomnij dziewczyno o bonusie bo 3 pkt zostaną w Lublinie a wynik poleci z 60 - 30 !!!

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#104 Postautor: Cooper » 20 lipca 2005, o 21:53

sledzio pisze:
halu_uche pisze:Przyznam szczerze, ze w naszą wygraną nie wierze, ale bonus musi być nasz.

Pozdo

Weż co Ty mówisz wogóle , jaki bonus będzie wasz ??? chyba żartujesz sobie !!! Rok temu walczyliśmy w barażach z zielonką i każdy myślał że 14 pkt wystarczy i byliśmy w najsilniejszym wtedy a przegraliśmy 24 pkt więc zapomnij dziewczyno o bonusie bo 3 pkt zostaną w Lublinie a wynik poleci z 60 - 30 !!!

Mozesz, przed kolegami z Krosna nie robic obciachu tej inteligentniejszej czesci Lublinian?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#105 Postautor: grzesieck » 20 lipca 2005, o 21:58

sledzio pisze:

Pozdo

mowa jest srebrem, a milczenie zlotem.

jak juz masz pisac glupoty to lepiej nic nie pisz.

halu_uche jest dziewczyna? :shock:
METHANOL ADVENTURE TEAM

sledzio

#106 Postautor: sledzio » 20 lipca 2005, o 22:00

Nie pisze bzdur i wiem ze nie jest dziewczyną tylko tak poprostu napisałem a Ty Cooper napewno nie sa moimi kolegami bo ja mam gdzieś Krosno a szczególnie kibiców ich !!!

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#107 Postautor: halu_uche » 20 lipca 2005, o 22:04

Nie chce się z Tobą kłucić, ale wiesz u nas też Łukasz Szmid robił komplety w tamtym roku, a teraz zbiera komplety epitetów. Tak jak to powiedzial Bukowski w Polsacie - "takie jest prawo czasu".

Awatar użytkownika
grzesieck
Trener

#108 Postautor: grzesieck » 20 lipca 2005, o 22:05

halu_uche pisze:Nie chce się z Tobą kłucić, ale wiesz u nas też Łukasz Szmid robił komplety w tamtym roku, a teraz zbiera komplety epitetów. Tak jak to powiedzial Bukowski w Polsacie - "takie jest prawo czasu".

nie krepuj sie, mozesz smialo mu nawrzucac, bedziemy po Twojej stronie :D
METHANOL ADVENTURE TEAM

sledzio

#109 Postautor: sledzio » 20 lipca 2005, o 22:06

A co Ty myślaleś ze Szmidt będzie w 1 lidze komplety walił ?? to nie 2 liga !!!

sledzio

#110 Postautor: sledzio » 20 lipca 2005, o 22:08

grzesieck pisze:
halu_uche pisze:Nie chce się z Tobą kłucić, ale wiesz u nas też Łukasz Szmid robił komplety w tamtym roku, a teraz zbiera komplety epitetów. Tak jak to powiedzial Bukowski w Polsacie - "takie jest prawo czasu".

nie krepuj sie, mozesz smialo mu nawrzucac, bedziemy po Twojej stronie :D

A niech wrzuca , jak mu coś to pomoże !!!

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#111 Postautor: sadychor » 20 lipca 2005, o 22:10

sledzio pisze:Nie pisze bzdur i wiem ze nie jest dziewczyną tylko tak poprostu napisałem a Ty Cooper napewno nie sa moimi kolegami bo ja mam gdzieś Krosno a szczególnie kibiców ich !!!

Obrazek
Po prostu piękne...
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
dada

#112 Postautor: dada » 20 lipca 2005, o 22:16

sledzio pisze:A co Ty myślaleś ze Szmidt będzie w 1 lidze komplety walił ?? to nie 2 liga !!!

no Tomasz Szmidt napewno kompletów walić nie będzie wkoncu to dopiero junior ale nie nasz tylko Opola znawco
a od nas kibiców sie odp**** niestety ale takimi tekstami tylko dowodzisz o swej głupocie
Pozdro dla normalnych kibiców w Lublinie :)
KSZ KROSNO ----> 1 LIGA 2006 !!

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#113 Postautor: halu_uche » 20 lipca 2005, o 22:16

Ja tak nie myślałem, a nawet byłem pewien, że tak nie będzie, ale Ty chyba myślałeś, że jak odejdzie Trumna oraz juniorzy, nie mówiąc już o Karlssonie to będziecie jechać o Ekstraligę. Życzę Wam awansu, ale teraz to chyba nie realne.

sledzio

#114 Postautor: sledzio » 20 lipca 2005, o 22:20

dada pisze:
sledzio pisze:A co Ty myślaleś ze Szmidt będzie w 1 lidze komplety walił ?? to nie 2 liga !!!

no Tomasz Szmidt napewno kompletów walić nie będzie wkoncu to dopiero junior ale nie nasz tylko Opola znawco
a od nas kibiców sie odp**** niestety ale takimi tekstami tylko dowodzisz o swej głupocie

hehe brechta !!! a co to ma do rzeczy z kąd jest Szmidt ??? na pierwsza lige jest cienki i koniec a 2 liga jest dla niego odpowiednie miejsce i niech tam wali komplety i mam nadzieje ze za rok tam będziecie ze Szmidtem na czele

meesha
Trener
Kontakt:

#115 Postautor: meesha » 20 lipca 2005, o 22:22

sledzio pisze:hehe brechta !!! a co to ma do rzeczy z kąd jest Szmidt ??? na pierwsza lige jest cienki i koniec a 2 liga jest dla niego odpowiednie miejsce i niech tam wali komplety i mam nadzieje ze za rok tam będziecie ze Szmidtem na czele
Powtórzę bo ktoś już to pisał ale chyba nie dotarło :roll:

Mowa jest srebrem a milczenie złotem

Przestań się kompromitować :D
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
dada

#116 Postautor: dada » 20 lipca 2005, o 22:23

sledzio pisze:
dada pisze:

hehe brechta !!! a co to ma do rzeczy z kąd jest Szmidt ??? na pierwsza lige jest cienki i koniec a 2 liga jest dla niego odpowiednie miejsce i niech tam wali komplety i mam nadzieje ze za rok tam będziecie ze Szmidtem na czele

widze ze ty nawet nie potrafisz czytac ze zrozumiem <sciana>
TOMASZ SZMIDT JEST JUNIOREM OPOLA
A U NAS JEZDZI ŁUKASZ SZMID
pogrubione pozostawie bez komentarza bo napsaił bym za duzo i za ostro a normalnych kibiców TZ-u obrazac nie chce
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2005, o 22:24 przez dada, łącznie zmieniany 1 raz.
KSZ KROSNO ----> 1 LIGA 2006 !!

sledzio

#117 Postautor: sledzio » 20 lipca 2005, o 22:24

meesha pisze:
sledzio pisze:hehe brechta !!! a co to ma do rzeczy z kąd jest Szmidt ??? na pierwsza lige jest cienki i koniec a 2 liga jest dla niego odpowiednie miejsce i niech tam wali komplety i mam nadzieje ze za rok tam będziecie ze Szmidtem na czele
Powtórzę bo ktoś już to pisał ale chyba nie dotarło :roll:

Mowa jest srebrem a milczenie złotem

Przestań się kompromitować :D

A co to za kompromitowanie ?? poprostu wypowiadam się to co myślę a forum chyba jest od tego chyba nie ??

Awatar użytkownika
halu_uche
Kontakt:

#118 Postautor: halu_uche » 20 lipca 2005, o 22:25

sledzio pisze:
dada pisze:

Drogi kolego, ale chodzi o to, że jest Łukasz Szmid (jeszcze KSŻ Krosno) i Tomasz Schmidt (Kolejarz Opole). A koleha Dada się zastanawiał, o którego Ci chodzi. Wracając do meczu to Szmid i tak raczej nie pojedzie, a ja będę wierzył w bonus czy Ci się to podoba czy nie :D

Pozdrowionka

sledzio

#119 Postautor: sledzio » 20 lipca 2005, o 22:26

dada pisze:
sledzio pisze:
dada pisze:

widze ze ty nawet nie potrafisz czytac ze zrozumiem <sciana>
TOMASZ SZMIDT JEST JUNIOREM OPOLA
A U NAS JEZDZI ŁUKASZ SZMID
pogrubione pozostawie bez komentarza bo napsaił bym za duzo i za ostro a normalnych kibiców TZ-u obrazac nie chce

No to pięknie , dobra nie odzywam sie już , bo piwko mi szumi w głowie hehe

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#120 Postautor: jas » 20 lipca 2005, o 22:33

sledzio pisze:
meesha pisze:Przestań się kompromitować :D

A co to za kompromitowanie ?? poprostu wypowiadam się to co myślę a forum chyba jest od tego chyba nie ??

a kompromitowanie takie, ze swoimi ostatnimi postami udowadniasz zasadnosc przyslowia - lepiej nic nie mowic i byc uznawanym za glupca, niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci :wink:

ps. 55-35 :twisted:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

Awatar użytkownika
dannie
Trener
Kontakt:

#121 Postautor: dannie » 20 lipca 2005, o 22:39

sledzio pisze:Mów za siebie !!!

skoncz juz! :evil: ...chcesz nawrzucac kibicom z Krosna to jedz na tamtejszy stadion i drzyj ryja ile chcesz! (tylko nie zapomnij wczesniej spalic dowodu - lub legitymacji nie wiem co posiadasz - zeby nikt nie zobaczyl skad jestes)

a tu juz skocz ta niby dyskusje bo to nie na temat... :evil: :x
Obrazek

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#122 Postautor: jas » 20 lipca 2005, o 22:47

niniejszym wnosze o zakonczenie tej smiesznej przepychanki i informuje, ze wszystkie kolejne posty z serii "sledzio vs. reszta swiata" beda kasowane. od tej pory rozmawiamy o meczu (do czasu zapewne :wink: ).

na poczatek pytanie do kibicow z Krosna: kto bedzie Waszym 2gm juniorem w niedziele? Kozdras?

i ile osob planuje przyjazd do Lublina?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

BartuÅ›

#123 Postautor: BartuÅ› » 20 lipca 2005, o 22:53

jas pisze:niniejszym wnosze o zakonczenie tej smiesznej przepychanki i informuje, ze wszystkie kolejne posty z serii "sledzio vs. reszta swiata" beda kasowane. od tej pory rozmawiamy o meczu (do czasu zapewne :wink: ).

na poczatek pytanie do kibicow z Krosna: kto bedzie Waszym 2gm juniorem w niedziele? Kozdras?

i ile osob planuje przyjazd do Lublina?

To ja może walne pierwszego posta i odpowiem :P otóż napewno Kozdraś nie bedzie tym junirem bo po pierwsze nie jest zawodnikiem KSŻ a po drugie jest Kontuzjowany. Myśle, że na 90% drugim juniorem bedzie P.Prucnal ...

Ile osób z Krosna planuje być w niedziele na meczu ?? tego chyba nie wie nikt ale wyjazd organizuje Fan Club i od nas przyjedzie 110 osób. Ale jest jeszcze drugi organizator - firma przewozowa i od nich jest bodajże bus no i oczywiście prywatne samochody ... to tyle co wiem bo być może jeszcze jakies małe grupi ludzi wynajęły jakiegoś busa :)

Geest
Senior

#124 Postautor: Geest » 20 lipca 2005, o 22:58

byl jeszcze Martin Schmidt, ale jakas kontuzja i potem mu nie szlo. szkoda :?

Awatar użytkownika
papi
Trener

#125 Postautor: papi » 20 lipca 2005, o 23:00

a są jakiekolwiek szanse by na torze w Lublinie pojawił się Krzysztof Bęben :?: :?:
PS. nawet jak będzie Prucnal to mam nadzieje, że 3:3 uda się wyciągnąć w pierwszym biegu :wink: