Pozdo
TÅ» Lublin - KSÅ» Krosno - mecz o wszystko!
sadychor pisze:PS Zaraz dostanę ostrzeżenie za OT, grzesieck już się czai z zemstą za defekt.
zemsta to raczej nie za defekt tylko za meczace oczekiwanie na sloncu na dostarczenie nowego silnika...
to jednak chcesz sie przekonac, czy do "twarzy" byloby Ci z ostrzezeniem?
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
sledzio
halu_uche pisze:Przyznam szczerze, ze w naszą wygraną nie wierze, ale bonus musi być nasz.
Pozdo
Weż co Ty mówisz wogóle , jaki bonus będzie wasz ??? chyba żartujesz sobie !!! Rok temu walczyliśmy w barażach z zielonką i każdy myślał że 14 pkt wystarczy i byliśmy w najsilniejszym wtedy a przegraliśmy 24 pkt więc zapomnij dziewczyno o bonusie bo 3 pkt zostaną w Lublinie a wynik poleci z 60 - 30 !!!
sledzio pisze:halu_uche pisze:Przyznam szczerze, ze w naszą wygraną nie wierze, ale bonus musi być nasz.
Pozdo
Weż co Ty mówisz wogóle , jaki bonus będzie wasz ??? chyba żartujesz sobie !!! Rok temu walczyliśmy w barażach z zielonką i każdy myślał że 14 pkt wystarczy i byliśmy w najsilniejszym wtedy a przegraliśmy 24 pkt więc zapomnij dziewczyno o bonusie bo 3 pkt zostaną w Lublinie a wynik poleci z 60 - 30 !!!
Mozesz, przed kolegami z Krosna nie robic obciachu tej inteligentniejszej czesci Lublinian?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
sledzio pisze:halu_uche pisze:Przyznam szczerze, ze w naszą wygraną nie wierze, ale bonus musi być nasz.
Pozdo
mowa jest srebrem, a milczenie zlotem.
jak juz masz pisac glupoty to lepiej nic nie pisz.
halu_uche jest dziewczyna?
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
sledzio
halu_uche pisze:Nie chce siÄ™ z TobÄ… kÅ‚ucić, ale wiesz u nas też Åukasz Szmid robiÅ‚ komplety w tamtym roku, a teraz zbiera komplety epitetów. Tak jak to powiedzial Bukowski w Polsacie - "takie jest prawo czasu".
nie krepuj sie, mozesz smialo mu nawrzucac, bedziemy po Twojej stronie
METHANOL ADVENTURE TEAM
-
sledzio
grzesieck pisze:halu_uche pisze:Nie chce siÄ™ z TobÄ… kÅ‚ucić, ale wiesz u nas też Åukasz Szmid robiÅ‚ komplety w tamtym roku, a teraz zbiera komplety epitetów. Tak jak to powiedzial Bukowski w Polsacie - "takie jest prawo czasu".
nie krepuj sie, mozesz smialo mu nawrzucac, bedziemy po Twojej stronie
A niech wrzuca , jak mu coś to pomoże !!!
sledzio pisze:A co Ty myślaleś ze Szmidt będzie w 1 lidze komplety walił ?? to nie 2 liga !!!
no Tomasz Szmidt napewno kompletów walić nie będzie wkoncu to dopiero junior ale nie nasz tylko Opola znawco
a od nas kibiców sie odp**** niestety ale takimi tekstami tylko dowodzisz o swej głupocie
Pozdro dla normalnych kibiców w Lublinie
KSZ KROSNO ----> 1 LIGA 2006 !!
-
sledzio
dada pisze:sledzio pisze:A co Ty myślaleś ze Szmidt będzie w 1 lidze komplety walił ?? to nie 2 liga !!!
no Tomasz Szmidt napewno kompletów walić nie będzie wkoncu to dopiero junior ale nie nasz tylko Opola znawco
a od nas kibiców sie odp**** niestety ale takimi tekstami tylko dowodzisz o swej głupocie
hehe brechta !!! a co to ma do rzeczy z kąd jest Szmidt ??? na pierwsza lige jest cienki i koniec a 2 liga jest dla niego odpowiednie miejsce i niech tam wali komplety i mam nadzieje ze za rok tam będziecie ze Szmidtem na czele
Powtórzę bo ktoś już to pisał ale chyba nie dotarłosledzio pisze:hehe brechta !!! a co to ma do rzeczy z kąd jest Szmidt ??? na pierwsza lige jest cienki i koniec a 2 liga jest dla niego odpowiednie miejsce i niech tam wali komplety i mam nadzieje ze za rok tam będziecie ze Szmidtem na czele
Mowa jest srebrem a milczenie złotem
Przestań się kompromitować
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
sledzio pisze:dada pisze:sledzio pisze:A co Ty myślaleś ze Szmidt będzie w 1 lidze komplety walił ?? to nie 2 liga !!!
hehe brechta !!! a co to ma do rzeczy z kąd jest Szmidt ??? na pierwsza lige jest cienki i koniec a 2 liga jest dla niego odpowiednie miejsce i niech tam wali komplety i mam nadzieje ze za rok tam będziecie ze Szmidtem na czele
widze ze ty nawet nie potrafisz czytac ze zrozumiem <sciana>
TOMASZ SZMIDT JEST JUNIOREM OPOLA
A U NAS JEZDZI ÅUKASZ SZMID
pogrubione pozostawie bez komentarza bo napsaił bym za duzo i za ostro a normalnych kibiców TZ-u obrazac nie chce
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2005, o 22:24 przez dada, łącznie zmieniany 1 raz.
KSZ KROSNO ----> 1 LIGA 2006 !!
-
sledzio
meesha pisze:Powtórzę bo ktoś już to pisał ale chyba nie dotarłosledzio pisze:hehe brechta !!! a co to ma do rzeczy z kąd jest Szmidt ??? na pierwsza lige jest cienki i koniec a 2 liga jest dla niego odpowiednie miejsce i niech tam wali komplety i mam nadzieje ze za rok tam będziecie ze Szmidtem na czele![]()
Mowa jest srebrem a milczenie złotem
Przestań się kompromitować
A co to za kompromitowanie ?? poprostu wypowiadam się to co myślę a forum chyba jest od tego chyba nie ??
sledzio pisze:dada pisze:sledzio pisze:A co Ty myślaleś ze Szmidt będzie w 1 lidze komplety walił ?? to nie 2 liga !!!
Drogi kolego, ale chodzi o to, że jest Åukasz Szmid (jeszcze KSÅ» Krosno) i Tomasz Schmidt (Kolejarz Opole). A koleha Dada siÄ™ zastanawiaÅ‚, o którego Ci chodzi. WracajÄ…c do meczu to Szmid i tak raczej nie pojedzie, a ja bÄ™dÄ™ wierzyÅ‚ w bonus czy Ci siÄ™ to podoba czy nie
Pozdrowionka
-
sledzio
dada pisze:sledzio pisze:dada pisze:sledzio pisze:A co Ty myślaleś ze Szmidt będzie w 1 lidze komplety walił ?? to nie 2 liga !!!
widze ze ty nawet nie potrafisz czytac ze zrozumiem <sciana>
TOMASZ SZMIDT JEST JUNIOREM OPOLA
A U NAS JEZDZI ÅUKASZ SZMID
pogrubione pozostawie bez komentarza bo napsaił bym za duzo i za ostro a normalnych kibiców TZ-u obrazac nie chce
No to pięknie , dobra nie odzywam sie już , bo piwko mi szumi w głowie hehe
- jas
- Senior
- Kontakt:
sledzio pisze:meesha pisze:Przestań się kompromitować
A co to za kompromitowanie ?? poprostu wypowiadam się to co myślę a forum chyba jest od tego chyba nie ??
a kompromitowanie takie, ze swoimi ostatnimi postami udowadniasz zasadnosc przyslowia - lepiej nic nie mowic i byc uznawanym za glupca, niz sie odezwac i rozwiac wszelkie watpliwosci
ps. 55-35
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
sledzio pisze:Mów za siebie !!!
skoncz juz!
a tu juz skocz ta niby dyskusje bo to nie na temat...
- jas
- Senior
- Kontakt:
niniejszym wnosze o zakonczenie tej smiesznej przepychanki i informuje, ze wszystkie kolejne posty z serii "sledzio vs. reszta swiata" beda kasowane. od tej pory rozmawiamy o meczu (do czasu zapewne
).
na poczatek pytanie do kibicow z Krosna: kto bedzie Waszym 2gm juniorem w niedziele? Kozdras?
i ile osob planuje przyjazd do Lublina?
na poczatek pytanie do kibicow z Krosna: kto bedzie Waszym 2gm juniorem w niedziele? Kozdras?
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!
jas pisze:niniejszym wnosze o zakonczenie tej smiesznej przepychanki i informuje, ze wszystkie kolejne posty z serii "sledzio vs. reszta swiata" beda kasowane. od tej pory rozmawiamy o meczu (do czasu zapewne).
To ja może walne pierwszego posta i odpowiem
Ile osób z Krosna planuje być w niedziele na meczu ?? tego chyba nie wie nikt ale wyjazd organizuje Fan Club i od nas przyjedzie 110 osób. Ale jest jeszcze drugi organizator - firma przewozowa i od nich jest bodajże bus no i oczywiście prywatne samochody ... to tyle co wiem bo być może jeszcze jakies małe grupi ludzi wynajęły jakiegoś busa