Skład na sezon 2006

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
hagon

#101 Postautor: hagon » 10 sierpnia 2005, o 21:35

Arab pisze:Lucki albo udajesz debila albo jestes debilem klasycznym. Nie będe nawet komentował wypowiedzi o Siwku i Kępie, bo z ust właściciela warszawskiego burdelu brzmią one nadzwyczaj dziwnie :) Pokusze się natomiast o skomentowanie twojego najnoszego pomysłu pod tytułem "Franek na jeden mecz". Czy połgłówku ktoś oprócz ciebie jest w stanie zapłacić zawodnikowi za przygotowanie do sezonu po to żeby odjechał jeden mecz ?? Chyba tylko Ty, wiec proponuje nowego sponsora dla Franka. Zawsze to wieksza klientela ;)

Pierwszy post i już będzie ostrzeżenie :D

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#102 Postautor: Łoptymista » 10 sierpnia 2005, o 22:16

Czytam te posty i muszę przyznać, że cudna jest ta wasza "dyskusja". Jej poziom (nie chodzi o wszystkich, ale...) ze świstem właśnie przemknął w okolicach magla i ciągle pikuje na pysk w przepaść. Jakbym wiedział jak to sam włamałbym się na to forum i zablokował je na dłuuuugo. I tak byłoby na Shacka i Gawrzyka 8)
Gorącym głowom proponuję udać się do działu inne , do wątku o sezonie 2012. Tam rozmawiamy miło, grzecznie i na temat. Nikt nikogo słowem nie szlachtuje.

Awatar użytkownika
kilar
Trener

#103 Postautor: kilar » 10 sierpnia 2005, o 22:16

Metalliczny pisze:
Spójrz na tabele po tym sezonie, spójrz na tabele po tamtym. Wielka różnica? Jedno miejsce. Koniec dyskusji.

:shock: :shock: Nie wiem, czy mam Ci to narysowac, czy Ty naprawde jestes taki...(nie ostry) :?: :?: Przeciez Ty porownujesz wyniki kandydata do awansu do extraligi (KMO INTAR OSTROW WIELKOPOLSKI) z miernotami drugoligowymi (KOLEJARZ RAWICZ, KSZ KROSNO, KOLEJARZ OPOLE) :shock: I to, ze Grudziadz wygral z Iskra tylko 48-42, to jest nic w porownaniu, z tym, ze rozgromil na swoim torze silne ekipy z Krosna, Rawicza :lol: :lol: . Grudziadz 2004 i Grudziadz 2005 to ten sam slabiutki, nic nie liczacy sie zespol 1 ligi :lol:

Metalliczny pisze:
Dla mnie Peter to zawodnik o 3 klasy lepszy, bardziej stabilny i pewniejszy. Jonas zrobił 11 pkt. w Opolu. Zobacz jakie tuzy go tam przewoziły. Swoimi argumentami nie przekonasz mnie że Peter to zawodnik gorzej jeżdżący na wyjazdach, bo tak nie jest, spójrz nawet w tegoroczne statystyki.

A ja nigdzie nie napisalem, ze Karlsson gorzej jezdzi na wyjazdach niz Joonas. Tymbardziej, ze Peter zawsze byl mocnym 1-ligowcem.
Ale nie mozna oceniac Joonasa po zaledwie dwoch spotkaniach. Co innego jakby jezdzil w kazdym wyjazdowym meczu. Wtedy mielibysmy pelne rozeznanie i moznaby bylo komentowac jego wyniki.

Siwek Patataj

#104 Postautor: Siwek Patataj » 10 sierpnia 2005, o 22:17

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 03:16 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 2 razy.

Siwek Patataj

#105 Postautor: Siwek Patataj » 10 sierpnia 2005, o 22:25

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 03:16 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 2 razy.

meridol

#106 Postautor: meridol » 10 sierpnia 2005, o 22:36

... a lucki73 to tylko moze sobie pogadac i nic wiecej!!!

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#107 Postautor: Lublin_Fan » 10 sierpnia 2005, o 22:46

Alfonso-lucki73 pisze:
No to oświeć mnie, bo nie chce mi się szukać w archiwum. Będę zobowiązany.

Cooper wykonał wstępny raport z działalności. Ja tam się cieszę bo jestem czysty. A inni? A co mnie to i Ciebie obchodzi. Zresztą to tajne sprawy.

Pozdr.

Siwek Patataj

#108 Postautor: Siwek Patataj » 10 sierpnia 2005, o 22:49

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 03:15 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#109 Postautor: Cz@rek » 10 sierpnia 2005, o 22:57

Co tu się dziś dzieje :!: :shock: Same sensacje :!: Harry wraca na forum po ponad pół rocznej przerwie (fajnie ze do nas wracasz) i sugeruje zmiany na stanowisku... :?: :!: :shock:
lucki pisze że Cooper to...diler pewnych urzadzeń ogrodniczych(jeśli dobrze odebrałem ukrytą myśl :roll: ) .No,no robi sie ciekawie,macie jeszcze jakieś rewelki :?: 8)

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#110 Postautor: mikas » 10 sierpnia 2005, o 22:58

Coś sie Lucki czepił Coopera, masz do niego jakies "ale" ale sam do końca chyba nie wiesz o co Ci chodzi. Napisz dokładnie jakie masz w stosunku do niego zarzuty a najlepiej jeszcze przedstaw jakies dowody i racjonalne argumenty,których zawsze wymagasz od innych, na to że Cooper zrobił coś złego. W tej chwili to oskarżasz go nie wiadomo do końca o co i tak naprawde nikt nie wie o co Ci do końca chodzi. Można jaśniej?? Najlepiej w punktach:
1. Kim jest Cooper?
2. Co zrobił Cooper?
3. Dlaczego to potępiasz?
4. JakÄ… przewidujesz kare? :wink:
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Siwek Patataj

#111 Postautor: Siwek Patataj » 10 sierpnia 2005, o 23:09

...
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 03:14 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 2 razy.

Siwek Patataj

#112 Postautor: Siwek Patataj » 10 sierpnia 2005, o 23:15

:wc:
Ostatnio zmieniony 12 sierpnia 2005, o 04:06 przez Siwek Patataj, łącznie zmieniany 5 razy.

Awatar użytkownika
sadychor
Kadrowicz

#113 Postautor: sadychor » 10 sierpnia 2005, o 23:15

Alfonso-lucki73 pisze:Nie mam przynajmniej na razie do Coopera żadnego "ale". Ale zadałem 5 razy już pytanie, czy Cooper zasiadał w Komisji Rewizyjnej naszego klubu. I 5 razy zbyto mnie, nie udzielając odpowiedzi.

Zasiadał :?: Siedzi dalej i On ma największą moc wykonawczo-sprawczą.
Obrazek
Lublin miastem specjalistów teoretyków pozostających w wiecznej opozycji

Awatar użytkownika
mikas
Trener
Kontakt:

#114 Postautor: mikas » 10 sierpnia 2005, o 23:21

Moze i jest nadal, ja ostatnio byłem na wakacjach i niedawno wróciłem, wiec nie jestem z niczym na bieżąco. To Ty zacząłeś wyciągac ten temat i ja jestem równie ciekawy jak pewnie i wiekszosc forumowiczów o co w tym wszystkim chodzi. Z chęcia sie dowiem od Ciebie jakichś szczegółów tych rewelacji które przedstawiasz bo bardzo mnie ciekawią.
MOTOR LUBLIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#115 Postautor: Łoptymista » 10 sierpnia 2005, o 23:50

mikas pisze:2. Co zrobił Cooper?

Dzisiaj na przykład sprawił przyjemność mi i mojej żonie. Aha i jeszcze wziął za to kasę. Ci co go znają wiedzą, że to prawda
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

meesha
Trener
Kontakt:

#116 Postautor: meesha » 10 sierpnia 2005, o 23:53

Łoptymista pisze:
mikas pisze:2. Co zrobił Cooper?

Dzisiaj na przykład sprawił przyjemność mi i mojej żonie. Aha i jeszcze wziął za to kasę. Ci co go znają wiedzą, że to prawda

Nie no... to już jest perwersja :D Łoptymisto, nie wszyscy mają ochotę czytać "takie rzeczy" :shock: :?
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#117 Postautor: Gelo » 10 sierpnia 2005, o 23:56

Czyli sugerujesz, ze Peter mial o wiele wiecej wymagajacych rywali niz Joonas :?:
Dokładnie to sugeruję. Przeciwko Peterowi w Grudziądzu jechał obcokrajowiec (z górnej półki pierwszoligowej) oraz trzech obecnych ekstraligowców.

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#118 Postautor: Cooper » 10 sierpnia 2005, o 23:59

lucki Kotku, to jest forum. Dla Ciebie moge byc i Benedyktem XXX ale forum daje mi prawo ukryawc sie pod nickiem i nie opowiadac o swoim zyciu prywatnym i zawodowym. Chcesz-prowadz sledztwo, pisz teorie ktorych nikt nie czyta. Milej nie przespanej nocy.

Łoptymisto- mam nadzieje, ze jak wychodzilem, to byla jeszcze ciepla?
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)

Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#119 Postautor: Łoptymista » 11 sierpnia 2005, o 00:01

Cooper pisze:

Jeszcze przez jakiś czas... Ale później stygła i jakby znikała w oczach.

meesha
Trener
Kontakt:

#120 Postautor: meesha » 11 sierpnia 2005, o 00:05

Łoptymista pisze:
Cooper pisze:

Przepraszam za totalny OT - Łoptymista - zajefajny (jak to dzisiejsza młodzież mówi :lol: ) awatar.... Agent Specjalny FBI Dale Cooper :D Zawsze chciałem mieć taki 8)

The owls are not what they seem :twisted: :twisted: :twisted:
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2005, o 12:42 przez meesha, łącznie zmieniany 1 raz.
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?

H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#121 Postautor: Gelo » 11 sierpnia 2005, o 00:10

Łoptymista pisze:
Cooper pisze:

Żona?

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#122 Postautor: Cooper » 11 sierpnia 2005, o 00:19

Aha, lucki sklad w Twoim podpisie jest calkowicie wziety z ksiezyca. Jezli wszystkie sprawy potocza sie w takim kierunku w jakim maja sie potoczyc, to gwarantuje Ci, ze w przyszlym sezonie nie zobaczysz u nas ani Staszka ani Karlssona w Lublinie nie zobaczysz... No chyba, ze wtedy jak przyjada z Grudziadzem zbierac od nas baty. Wszystko sie zmienia, ludzie w klubie...sklad tez :wink: Jeszcze bedziesz mi klaskal na prezentacji.

Awatar użytkownika
Saint
Zawodowiec

#123 Postautor: Saint » 11 sierpnia 2005, o 08:34

Cooper pisze:Aha, lucki sklad w Twoim podpisie jest calkowicie wziety z ksiezyca. Jezli wszystkie sprawy potocza sie w takim kierunku w jakim maja sie potoczyc, to gwarantuje Ci, ze w przyszlym sezonie nie zobaczysz u nas ani Staszka ani Karlssona w Lublinie nie zobaczysz... No chyba, ze wtedy jak przyjada z Grudziadzem zbierac od nas baty. Wszystko sie zmienia, ludzie w klubie...sklad tez :wink: Jeszcze bedziesz mi klaskal na prezentacji.

Cooper... nie róbcie sobie z ludzi jaj...nie każdy jest wszechwiedzący ale jako kibic ma prawo do informacji, tym bardziej że żywo jest zainteresowany losem tego klubu i w malutkim stopniu go sponsoruje jako kibic ... a mam wrażenie że tego typu obietnice juz kiedyś słyszałem. Co z tego wyszło wszyscy wiedzą...
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#124 Postautor: Cz@rek » 11 sierpnia 2005, o 08:52

Cooper sugerujesz że Harry mówił prawdę :?: :!: Zdymisjonowaliście Go :?: Czy sam zrezygnował :?: I Czy rzady w klubie sprawuje teraz lekkoatleta :?: :shock:
Dlaczego nikt siÄ™ oficjalnie nie wypowie :?:

Awatar użytkownika
Cooper
Trener

#125 Postautor: Cooper » 11 sierpnia 2005, o 10:47

Cz@rek pisze:Cooper sugerujesz że Harry mówił prawdę :?: :!: Zdymisjonowaliście Go :?: Czy sam zrezygnował :?: I Czy rzady w klubie sprawuje teraz lekkoatleta :?: :shock:
Dlaczego nikt siÄ™ oficjalnie nie wypowie :?:

The truth is out there 8)