MEESHA
kker pisze:
sam studiuję w lublinie (...) nie ma co przejmować się lubliniokami, to są po prostu ludzie zakomplexieni
BIMMER ODPOWIEDZIAL - Najczęściej zakompleksieni są tacy studenci, jak Ty, czyli dojeżdżający.
kker pisze:
czytając ich wypociny z lubelskiego forum chciałem sie do nich odnieśc i zarejesstrowac , ale poniewaz w nicku użyłem słowa "rzeszów" zostałem usunięty zanim się pierwszy raz zalogowaLem.
BIMMER ODPOWIEDZIAL - Najpewniej masz IP wspólne z jakimś tutejszym filozofem, który w jakiś sposób się naraził i został zbanowany na IP. Mam swoje zdanie na temat banowania, które na lubelskim forum ostatnio przychodzi adminom zbyt łatwo, oraz na temat banowania w ogóle. Ale takich numerów, jak napisałeś, nikt nie robi. Poza tym, powszechnie wiadomo, na jakim forum najłatwiej o bana i wcale nie jest to forum lubelskie.
kker pisze:a swoją drogą dobrze, że spaliliscie im ten transparent. szkoda tylko, że nie "zamowiło" się na ten mecz z 10 kibiców z piłki, którzy obiliby im te obleśne mordy i nauczyli, że nas trzeba szanowac.
BIMMER ODPOWIEDZIAL - Jesteś pewien, że coś studiujesz? Chyba zoologię?
Ta wypowiedź dobitnie świadczy o tym, kto jest zakompleksiony. Nie dziwię się.
Osobiście mam ubaw ze wszystkich człekokształtnych, którzy powymyślali sobie "kosy" i "zgody", z atawizmu przeżywania obrony barw klubowych i innych oraz w ogóle ze wszystkiego, co na stadionie nie jest piknikiem. Sam mecze odbieram zupełnie inaczej. I powiem Ci jedno: Stal Rzeszów jest jedyną drużyną na świecie, której nie lubię. A powodem jest niespotykane nigdzie indziej, może poza Zieloną Górą, buractwo panujące w Waszych zorganizowanych szeregach. Wszechogarniająca małomiasteczkowość, niedowartościowanie i kompleksy, jak widać wyżej. Nawet, jak piszecie, że nie macie kompleksów i że Lublin nie jest dla Was rywalem, kompleksami śmierdzi na 160 km. Akcje palenia flag, samych w sobie śmiesznych, są jeszcze bardziej żenujące. Niemożność zniesienia faktu, że ktoś siedzący obok myśli inaczej, kibicuje komu innemu, czy za Wami po prostu nie przepada, świadczy o Waszym ograniczeniu, a fakt, że to wszystko budzi agresję - wręcz o zezwierzęceniu. Zastanówcie się nad tym. Wiele klubów kibica przewinęło się przez nasze trybuny i takiego zachowania jak Wasze nie pokazał nikt. NIKT. Nikt nie bluzgał na naszych, nikt nie chciał palić szalików, nikt nie łaził po kratach. Jesteście całkowicie wyobcowani w swoim prymitywnym zachowaniu, bo Zielonka, choć ma podobne tendencje, to przejawia ja tylko u siebie.
Pozdrawiam normalnych ludzi, których wśród Was nie brakuje.
Ode mnie:
Szkoda sobie zawracac jozkami dupe. Taki narod poganski i nikt tego nie zmieni..