JAG pisze:
tylko Mikas to nie były dzieci,bynajmniej na takowe nie wyglądały.myślę że dzieci to tylko na poziomie intelektualnym,choć może i do tego poziomu nie dorośli.
JAG pisząc "dzieci" dokladnie o poziom intelektualny mi chodziło.
sztandar pisze:Popieram
Hehe skoro się jest gorszym na torze , to najlepiej zwyzywać od chamów i mojrzeszowów , w tym momencie jesteście na poziomie kolesi którzy podpalili wasz transparent czyli frajernia , przykro mi ale taka prawda.
Ile razy jeszcze trzeba napisac,żeby to do wszystkich dotarło,że w Rzeszowie w niedziele byli kibice którzy z hasłami "j** Rzeszów" itp. nie mają nic wspolnego?? Pojechali tam normalni kibice, którzy na meczach nie prowadzili nigdy zadnego anty-dopingu, o czym zreszta doskonale wiedzieliście, bo przed meczem jeden z Waszych kolegów pytał mnie czy bedzie jakaś zorganizowana grupa, bo już od conajmniej polowy tygodnia sie Ci debile z Rzeszowa szykowali,żeby zaatakowac ludzi z Lublina i ukraść nam flage. Dokladnie wiedzieli,że wsród kibiców z Lublina będą tylko i wylacznie spokojni ludzie, którzy nie będą mieli ochoty na żadne bojki i wyzwiska. Może dlatego właśnie sie nie bali wejsć na nasz sektor i ukraśc flagę,bo już wcześniej wiedzieli że w Rzeszowie nie będzie żadnych oszołomów takich jak oni. I gdzie do cholery była ochrona jeśli bezkarnie pozwalano podpitym wyrostkom wchodzic do sektora zajmowanego przez gości??
I jeszcze jedno, z wypowiedzi kibiców Stali na forum rzeszowskim wynika,że praktycznie wszystkim oprócz członkow ich Klubu Kibica nasz transparent sie podobał i uznali go za pomysowy i śmieszny. Jedynie garstka debili uznała go za obrażliwy